Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 03:05 PM
    Glalie Kun
    אתה יוצא מבית המלון לפתע אתה רואה מגרש קרבות ענקי ויש בוא מלא מאמנים שנלחמים ומתאמנים.
    אלך להסתכל מעט על הקרבות באיזור, לראות רמה אמיתית של מאמני פוקימונים.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

2. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 04:38 PM

The Trooper
    "זה החור שהמפלת הזו יצא, היא חטפה את הפרופסור, אני חושב שאני אכנס לתוך הבור, אני חייב להציל את האנשים שהמפלת הזו חטפה ואת הפרופסור" אמר אוגי.
    "אני אכנס אתך" אני אומר ומתקרב אליו.
    "לני, שרון, גם אתם באים, נכון?" אני שואל.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    אתה ממשיך לרוץ, לפתע אתה מגיע לאזור מוזר אתה רואה מלא עיניים אדומות שמביטות עליך ורעש של משהו שמתקרב.

Dingo
    איך הוא יכול לשבל את המתקפות האלה, רקע זה מתקפה עם כף הרגל ומכת קרן זה מכה עם הקרן שלו.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן תוקף במכת רקע מגמר הודף אותה עם מכת התעלפות ואז רייהורן תוקף עם מכת קרן ופוגע במגמר חזק.

the Ultimate Rhydon
    אתה הולך למכרז הפוקימונים ומרפאה את ג&#39;יאודוד האחות גוי אומרת לך שהכל בסדר עם ג&#39;אודוד, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שרוצים להכנס לאיזה מקום.

Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף בחבטה אלב טריקו חומק בשערית כוחותיו, הוא תוקף בסםיגה שוב אבל סקווירטל לא נותן לו הוא תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק, טריקו מחוסל.

~JolTeoN~
    פיצ&#39;ו לא מבינה למה אתה רוצה להפסיק את הקרב, היא מאוד רוצה להמשיך להלחם.

Glalie Kun
    אתה הולך לראות את הקרבות אתה רואה שהמאמנים שם מאוד טובים, לפתע הפוקדור שקבלתה בדואר ביום שבוא קבלתה את המכתב, נופל על הריצפה וניפתח ויוצא ממנו לארביטאר קטן הוא ניראה חזק.

The Trooper
    "בשמחה&#33;" אמר לני, שרון עשתה עם הראש כן, טוב כחו את הפוקדורים האלו בתוכים יש פוקימונים מעופפים בעזרתם תרדו למטה, אמר אוגי והוציא פלייגון, הוא קפץ עליו ואז הפלייגון התחיל לעוף אל תוך הבור.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 08:08 PM

Dingo
    איך הוא יכול לשבל את המתקפות האלה, רקע זה מתקפה עם כף הרגל ומכת קרן זה מכה עם הקרן שלו.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן תוקף במכת רקע מגמר הודף אותה עם מכת התעלפות ואז רייהורן תוקף עם מכת קרן ופוגע במגמר חזק.

"שוב רקע ומכת קרן חזקה&#33;" אני צועק לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. Kibō no chi

The Trooper
    "בשמחה&#33;" אמר לני, שרון עשתה עם הראש כן, טוב כחו את הפוקדורים האלו בתוכים יש פוקימונים מעופפים בעזרתם תרדו למטה, אמר אוגי והוציא פלייגון, הוא קפץ עליו ואז הפלייגון התחיל לעוף אל תוך הבור.
    "בסדר" אני אומר וזורק את הפוקדור שקיבלתי לאוויר.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף בחבטה אלב טריקו חומק בשערית כוחותיו, הוא תוקף בסםיגה שוב אבל סקווירטל לא נותן לו הוא תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק, טריקו מחוסל.
    "כל הכבוד סקווירטל"אני אומר לו וזורק פוקדור על טריקו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    אתה ממשיך לרוץ, לפתע אתה מגיע לאזור מוזר אתה רואה מלא עיניים אדומות שמביטות עליך ורעש של משהו שמתקרב.
    שוב אבל סקווירטל לא נותן לו הוא תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק, טריקו מחוסל.[/i]
    "טוטודייל,תתעורר&#33;" אני אומר ומנער אותו מעט כדי שיתעורר

8. משתמש מנוסה
    Dingo
    רייהורן תוקף ברקע אבל מגמגר חומק הוא תוקף בגלגל אש ופוגע חזק מאוד ברייהורן ומחסל אותו, אתה מפסיד בקרב.

The Trooper
    מן הפוקדור יוצא פיג&#39;יוט, הוא ניראה חזק, גם ללני ולשון יוצאים פיג&#39;יוטים, אתה עולה על הפיגי&#39;יוט שלך והוא מתחיל לעוף אל תוך הבור, אתה לא רואה כלום אתה מוציא את הפוקדע שלך ולוחץ על כפתור הפנס כדי לראות משהו, אתה רואה מלא בורות קטנים, ודברים מוזרים מאוד, לפתע הפיג&#39;יוט שלך נוחת הקרקע ואתה רואה את אוגי הוא ניראה מבוהל מאוד, אתה רואה שהפלייגון שלו מחוסל.

Y-CORE 13
    הפוקדור עף לכיוונו של טריקו ופוגע בו, הפוקדור מוציא מן אור אדום מוזר שמקיף את טריקו בהילה אדומה ואז בולעה אותו לתוך הפוקדור, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד והכפתור של הפוקדור מתחיל להבהב, לפתע הפוקדור נעצר, אתה לא קולט אבל לפתע אתה מבין שתפסתה טריקו.

~nitay~
    אתה מטלטל את טוטודייל עד שהוא מתעורר, הוא מביט עליך בחצי עין בפוקחה, לפתע הוא מבחין בכל העיניים האדומות וקופץ לתוך התיק שלך מרוב בהלה.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 08:22 PM
    Dingo
    רייהורן תוקף ברקע אבל מגמגר חומק הוא תוקף בגלגל אש ופוגע חזק מאוד ברייהורן ומחסל אותו, אתה מפסיד בקרב.
    "ריי הייתה מצויין&#33;חזור&#33;" אני אומר "זה היה קרב טוב" אני אומר לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Y-CORE 13
    הפוקדור עף לכיוונו של טריקו ופוגע בו, הפוקדור מוציא מן אור אדום מוזר שמקיף את טריקו בהילה אדומה ואז בולעה אותו לתוך הפוקדור, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד והכפתור של הפוקדור מתחיל להבהב, לפתע הפוקדור נעצר, אתה לא קולט אבל לפתע אתה מבין שתפסתה טריקו.

"יש&#33;תפסתי טריקו&#33;"אני אומר בשמחה וחוזר לעיר למרכז הפוקימונים לרפות אותו,אני נכנס למרכז ומחפש את האחות ג&#39;וי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

11. Kibō no chi

The Trooper
    מן הפוקדור יוצא פיג&#39;יוט, הוא ניראה חזק, גם ללני ולשון יוצאים פיג&#39;יוטים, אתה עולה על הפיגי&#39;יוט שלך והוא מתחיל לעוף אל תוך הבור, אתה לא רואה כלום אתה מוציא את הפוקדע שלך ולוחץ על כפתור הפנס כדי לראות משהו, אתה רואה מלא בורות קטנים, ודברים מוזרים מאוד, לפתע הפיג&#39;יוט שלך נוחת הקרקע ואתה רואה את אוגי הוא ניראה מבוהל מאוד, אתה רואה שהפלייגון שלו מחוסל.

"אוגי&#33; מה קרה לפלייגון?" אני שואל ויורד מפידג&#39;יוט בזמן שאני רץ אל עבר אוגי.

Spoiler ספוילר

12. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    אתה מטלטל את טוטודייל עד שהוא מתעורר, הוא מביט עליך בחצי עין בפוקחה, לפתע הוא מבחין בכל העיניים האדומות וקופץ לתוך התיק שלך מרוב בהלה.
    "זה לא עןזר לי במיוחד" אני אומר לעצמי מסתובב ומתחיל לרוץ כדי לברוח

13. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Glalie Kun
    אתה הולך לראות את הקרבות אתה רואה שהמאמנים שם מאוד טובים, לפתע הפוקדור שקבלתה בדואר ביום שבוא קבלתה את המכתב, נופל על הריצפה וניפתח ויוצא ממנו לארביטאר קטן הוא ניראה חזק.
    "היי לרויטר&#33;" אני אומר לו בחיוך.
    "אני ביל, ואני אהיה המאמן שלך&#33;" אני אומר לו בגאווה.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ&#39;ו לא מבינה למה אתה רוצה להפסיק את הקרב, היא מאוד רוצה להמשיך להלחם.
    אני אומר לה:"פיצ&#39;ו את עדיין חלשה ואני פוחד שתיפגעי"

15. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    the Ultimate Rhydon
    אתה הולך למכרז הפוקימונים ומרפאה את ג&#39;יאודוד האחות גוי אומרת לך שהכל בסדר עם ג&#39;אודוד, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שרוצים להכנס לאיזה מקום.
    אני הולך ושואל את אחד האנשים למה הם מחכים בתור...
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

עמוד 29 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •