Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 104 ראשוןראשון 123451353103 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם משתמש:ART
    שם במשחק:ג'ייסון
    תמונת מאמן:
    רקע:ג'ייסון היה בן יחיד כל חייו עם אבא נודד שכל חייו היו מסע הפוקימונים שלו,
    כאשר ג'ייסון הגיע לגיל 12 הוא בחר ללכת לאקדמיית הפוקימונים כדי ללמוד איך להיות מאמן טוב ובעל כישורים ביום סיום הקהל הגדול התאסף בטקס הסיום ואנשים רבים באו לראות לראות את המאמנים החדשים שלמדו תוך שנתיים איך נלחם ומתנהג פוקימון מסטאר אמיתי.
    ביום שג'ייסון חזר הביתה אימו חיבקה אותו בחוזקה לאחר שלא ראתה אותו זמן רב והניחה לו לנוח, למחרת בבוקר נשמעה דפיקה על דלת ביתו של ג'ייסון ומי שעמד בפתח היה הדוור שהגיע כדי להגיש לג'ייסון הזמנה למקום בשם:'האי האסור' ופוקדור עם צ'ימצ'אר בתוכו ג'ייסון החליט שעליו לקבל את ההזמנה ולכן נפרד מאימו במהרה ויצא לדרך עד שמצא את עצמו על המעבורת לאי האסור.
    פוקימון התחלתי:

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    מומו אני מציע לך להתחיל את המשחק היום,גם כי יש כבר הרבה רשומים(יותר מ10!!) וגם כי היום לילה לבן..
    ---------
    ולמה לסקווירטל שלי יש רק 3 מתקפות שלכל שאר הפוקימונים של הרשומים האחרים יש 4??
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Y-CORE 13@Aug 16 2009, 12:08 PM
    מומו אני מציע לך להתחיל את המשחק היום,גם כי יש כבר הרבה רשומים(יותר מ10!!) וגם כי היום לילה לבן..
    ---------
    ולמה לסקווירטל שלי יש רק 3 מתקפות שלכל שאר הפוקימונים של הרשומים האחרים יש 4??
    תגיד למה אתה אומר לי מה לעשות, זה המשחק שלי תחכה מה לחוץ לך.
    אני רוצה שיהיו הרבה רשומים, ובקשר למתקפות זה משהו שקשור לפוקימון, יש פוקימונים שהם מתחילים עם 4 מתקפות ויש אלה עם שתיים אז העלתי לך ל3 אבל לא יותר.

לכל מי שנרשם במשך שעות אני יושב וקורא את הרקע שלכם אבל הבעיה היא שהרקע שלכם לא קשור למשחק שלי, חלקכם כתבו שהם נסעו לאי האסור על דעת עצמם שכדי לנסוע לשם צריך הזמנה, אי אפשר ללכת לשם סתם ככה, חלקכם כתבו שכל החיים שהם הם חלמו לנסוע לשם, אבל עם תקראו את העלילה תבינו למה אני כל כך עצבני, רק 5 משתמשים כתבו רקע שמתחבר לעלילה של המשחק, כרגע אתם רואים שרק 4 התקבלו אני מחכה שהחמישי יחבר ואז אני אשלח לו הודע פרטית, מצטער להגיד לכם אבל לא התקבלתם.
    חוץ מ~nitay~ אתה המשתמש החמישי שמתקבל למשחק שלי.

משתמשים שעוד לא נרשמו אפשר עוד להרשם יש עוד מקומות פנויים

4. משתמש מנוסה
    momo ערכתי את הרקע בטופס שלי אני מקווה שזה יותר טוב עכשיו ושתאשר...

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Aug 16 2009, 12:38 PM
    momo ערכתי את הרקע בטופס שלי אני מקווה שזה יותר טוב עכשיו ושתאשר...
    גם העריכה שלך לא טובה זה מעצבן אותי שיש משתמשים שרצים להרשם למשחקים וקוראים רק את השורה הראשונה מהעלילה, מצטער לא התקבלתה אני לא הולך עכשיו להגיד לך מה הטעות שלך ברקע כי ז משהו שהייתה יודע עם הייתה קורא את העלילה טוב וכמה פעמים הייתה מבין.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 12:47 PM
    גם העריכה שלך לא טובה זה מעצבן אותי שיש משתמשים שרצים להרשם למשחקים וקוראים רק את השורה הראשונה מהעלילה, מצטער לא התקבלתה אני לא הולך עכשיו להגיד לך מה הטעות שלך ברקע כי ז משהו שהייתה יודע עם הייתה קורא את העלילה טוב וכמה פעמים הייתה מבין.
    ערכתי עוד פעם אחרי שקראתי את העלילה מספר פעמים ואני די בטוח שזה טוב עכשיו דרך אגב זה שונה לחלוטין[=

7. משתמש מנוסה
    ART
    מצטער אתה לא התקבלתה ולא תוכל לשנות את זה

Gliscor
    גם אתה לא התקבלתה

אני חוזר שוב יש עוד מקום במשחק שלי אז כל השתמשים שעוד לא נרשמו אז תרשמו המשחק הולך להיות מושקע ביותר

8. משתמש מנוסה
    תגובה להתחלה~
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    אחרי שכבר הגעת לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולכת לישון בחדר שלך.
    למחרת בשעה 7 עד שומעת דפיקה חזקה בדלת, את בקושי קמה מהמיטה והולכת אל הדלת באטיות, את פותחת את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "את דניס?" שאל אוגי.

Y-CORE 13
    אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה דן?" שאל אוגי.

The Trooper
    אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה דיפ?" שאל אוגי.

Ori-Kun
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה רוג'ר (השם של הילד העשיר שלקחתה לו את הכרטיס) ?" שאל אוגי.

~nitay~
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה קיט?" שאל אוגי.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 02:50 PM

Y-CORE 13
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה דן?" שאל אוגי.

דין** ולא דן.
    -------------
    "כן אני דין."אני אומר לו בבטחון.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה קיט?" שאל אוגי.
    "כן אני הוא קיט" אני אומר ומפהק,לנוכח השעה המוקדת

12. Kibō no chi
    The Trooper
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה דיפ?" שאל אוגי.

"לא, אני ברבי" אני משיב לו בציניות.
    "סתם, אני דיפ" אני אומר לו.
    "מה אתה רוצה?"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.

~nitay~
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.

The Trooper
    "תרדי בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קחי איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 02:58 PM
    Y-CORE 13

"בסדר גמור"אני אומר לו וסוגר את הדלת,אני מארגן את כל הדברים שלי,לוקח את התיק שלי ואת הפוקדור ויורד לאולם ההופעות.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 02:58 PM

The Trooper
    "תרדי בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קחי איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.
    למה בלשון נקבה? אני בן O.O
    "בסדר" אני אומר לו, מרים את התיק שלי ואת הפוקדור ויורד אל אולם ההופעות.

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 104 ראשוןראשון 123451353103 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •