Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1555
  1. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 12:16 PM

Waluigi
    סווינאב אוכל ללא הפסקה, אבך גיבל לפתע מפסיק לאכול הוא מתחיל לרוץ ויוצא מחדר האוכל.
    "סוונאב תישאר פה אני הולך אחרי גיבל..." אני אומר לו ומלטף אותו בראשו בעודו זולל.
    אני מתחיל לרוץ אחרי גיבל.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

2. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה מחזיר את רייהורן לפוקדור והולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאה אותו, אחרי כמה דקות האחות ג&#39;וי מחזירה לך את הפוקדור, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שמחכים למשהו.

Y-CORE 13
    אתה לוקח את הפוקדור של טריקו ויוצא מפארק פוקימוני העשב, אתה רואה שכבר כמעט לילה, ושעוד חצי שעה יש מסדר בבית המלון ומחלקים אתכם לקבוצות, אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את טריקו ואת סקווירטל, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שיש מלא מאמנים שהולכים לבית המלון.

The Trooper
    "תקפו אותי חבורה של אלקטרובאזים עצבניים במיוחד ופגעו בפלייגון שלי ואז הם ברחו." אמר אוגי, לפתע אתה רואה 3 מערות שונות הם ענקיות.

~nitay~
    אתה ממשיך לרוץ אתה ממשיך לראות את העיניים האדומות, לפתע אתה מבחין שהעיניים האדומות הם של הוט הוטים, אבל אתה עדיין שומע רעש של משהו שמתקרב הוא עוכב אחריך.

Glalie Kun
    לרביטאר ניראה מאוד שמח שאתה המאמן שלו, לפתע הוא רץ לאחת הזירותשבהם נימצא כבר מאמן, המאמן ניראה מאוד חזק אבל לרביטאר רוצה להלחם נגדו.

~JolTeoN~
    פיצ&#39;ו רוצה מאוד להמשיך להלחם, היא רוצה להתחזק.

the Ultimate Rhydon
    "יש כאן פארק פוקימוני עשב, כולם רוצים להכנס כדי לאמן או לתפוס פוקימונים." אמר איש אחד.

Waluigi
    אתה רץ אחרי הגיבל ואז לפתע אתה רואה שהוא יוצא מהמלון, אתה יוצא לראות לאן הוא הולך ואתה רואה שהוא הולך למגרש הקרבות, לפתע אתה רואה שעוד מעט גרי עומד להתחיל לדבר באולם ההופעות.

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 26 2009, 12:29 AM

Y-CORE 13
    אתה לוקח את הפוקדור של טריקו ויוצא מפארק פוקימוני העשב, אתה רואה שכבר כמעט לילה, ושעוד חצי שעה יש מסדר בבית המלון ומחלקים אתכם לקבוצות, אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את טריקו ואת סקווירטל, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שיש מלא מאמנים שהולכים לבית המלון.
    אני מחזיר את סקווירטל לפוקדור ורץ מהר למלון לא לאחר למסדר.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה מחזיר את רייהורן לפוקדור והולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאה אותו, אחרי כמה דקות האחות ג&#39;וי מחזירה לך את הפוקדור, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שמחכים למשהו.
    אני שואל את האנשים למה התור
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. Kibō no chi

The Trooper
    "תקפו אותי חבורה של אלקטרובאזים עצבניים במיוחד ופגעו בפלייגון שלי ואז הם ברחו." אמר אוגי, לפתע אתה רואה 3 מערות שונות הם ענקיות.

פלייגון הוא פוקימון אדמה, איך לעזאזל מתקפות חשמליות פגעו בו? ._.
    "טוב. שרון ולני. אנחנו מפצלים. אני אקח את המערה הימנית, לני את השמאלי ושרון את האמצעית" אני אומר, מחזיר את פידג&#39;יוט לכדור, מכניס אותו לכיס שלי ומתחיל ללכת אל המערה הימנית.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Glalie Kun
    לרביטאר ניראה מאוד שמח שאתה המאמן שלו, לפתע הוא רץ לאחת הזירותשבהם נימצא כבר מאמן, המאמן ניראה מאוד חזק אבל לרביטאר רוצה להלחם נגדו.
    איזה מתקפות יש ללרויטר?
    --------------------------------------------------------------------------------------
    "אוקיי לרויטר, נילחם נגדו&#33;" אני אומר ללרויטר.
    "היי אתה&#33;" אני אומר למאמן "רוצה להילחם נגדי ונגד הלרויטר שלי?" אני שואל אותו.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ&#39;ו רוצה מאוד להמשיך להלחם, היא רוצה להתחזק.
    אני אומר לה :"טוב,אבל בתנאי אחד אם אני רואה שאת עומדת להיפגע אני מפסיק את הקרב ואת לא תילחמי עד שתיתפתחי,ועכשיו פיצ&#39;ו צאי זעזוע רעם ואז הקסמה"

8. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    the Ultimate Rhydon
    "יש כאן פארק פוקימוני עשב, כולם רוצים להכנס כדי לאמן או לתפוס פוקימונים." אמר איש אחד.
    "תודה&#33;" אני אומר לאיש...
    &#39;אם רק היה לי פוקדור ריק... וג&#39;יודוד חלש על עשב, אז אני לא חושב שכדי ללכת לשם&#39; אני חושב לעצמי וממשיך לטייל בעיר (לאן אני יכול עוד ללכת?)...
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 12:05 PM
    joker
    "פארק פוקימוני העשב, זה אחלה מקום לאמן בו את הפוקימונים" אמר אחד האנשים.
    "רעיון מעולה,אני אוכל לאמן את גסטלי כאן"אני אומר לעצמי ומתחיל לחכות בתור
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 09:29 PM
    ~nitay~
    אתה ממשיך לרוץ אתה ממשיך לראות את העיניים האדומות, לפתע אתה מבחין שהעיניים האדומות הם של הוט הוטים, אבל אתה עדיין שומע רעש של משהו שמתקרב הוא עוכב אחריך.
    "מי שם?&#33;" אגיד ואנסה לקחת ענף שנפל מהרצפה ולחבוט איתו בעצים כדי ליצור רעש שיבריח את ההוטהוטים

11. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 09:29 PM

Waluigi
    אתה רץ אחרי הגיבל ואז לפתע אתה רואה שהוא יוצא מהמלון, אתה יוצא לראות לאן הוא הולך ואתה רואה שהוא הולך למגרש הקרבות, לפתע אתה רואה שעוד מעט גרי עומד להתחיל לדבר באולם ההופעות.
    "גרי יכול לחכות" אני אומר לעצמי ומתחיל לרוץ אחרי גיבל.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

12. משתמש מנוסה
    משתמשים איך המשחק עד עכשיו?

Y-CORE 13
    אתה רץ במהירות אל המלון, לפתע אתה רואה שלכל המאמנים יש פתקים בהם כתוב באיזה קבוצה הם, אתה רואה את אוגי אתה רואה שהוא מחלק את הפתקים.

Dingo
    "התור הוא לפארק פוקימוני העשב, יש שם מלא פוקימוני עשב ואפשר לאמן שם את הפוקימונים כמו שצריך." אמר האיש.

The Trooper
    מאיפה לך שהאלקטרובאזים תקפו את הפלייגון במתקפה חשמלית, אולי הם תקפו אותו במתקפה פיזית?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת אתה שומע כל מני רעשים, אתה רואה מלא חורים קטנים
    שיש בתוך המערה, לפתע אתה רואה חבורה של סנדשרוואים שרצים בבהלה מהמקום שממנו באתה.

Glalie Kun
    כתבתי לך את כל המתקפות בעמוד הראשי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר בוא נלחם" אמר האיש והציא פוקדור מהכיס שלו וזרק אותו, מן הפוקדור יצא ליקיטונג שניראה שמן במיוחד.

~JolTeoN~
    "קקדדימה מריפ אנחנו ננצח בקרב" אמרה המאמנת, לפתע מרפיק התחילה לרוץ במהירות לכיוון פיצ&#39;ו שתוקפת בגל רעם, המריפ חוטפת אז הגל רעם ולא נפגעת לפתע כל הגוף שלה הופך חשמל, ואז לפתע היא תוקפת במכת וולט פיצ&#39;ו לא יודעת מה לעשות, שניה אחת לפניה שמריפ פוגעת בפיצ&#39;ו, פיצו תוקפת במכת ברק ומתנגשת עם מריפ לפתע נוצר פיצוץ חזק ומלא עשן, ואתה והמאמנת לא רואים כלום.
    (פיצ&#39;ו למדה מתקפת ברק )

the Ultimate Rhydon
    אתה ממשיך להסתובב בעיר ולפתע אתה רואה מגרש קרבות ענקי ליד המלון ויש שם מלא מאמנים שנלחמים.

joker
    אתה מחכה כמה זמן בתור עד שבסוף אתה ניכנס אל תוף פארק פוקימוני העשב, אתה מתחיל לחפש פוקימונים ואז לפתע אתה רואה כמה טורטוויגים הם נראים חזקים מאוד.

~nitay~
    אתה מרים בול עץ מהריצפה וחובט באחד הענפים ואז נופל על האדמה הוט הוט אחד מעולף, לפתע אתה רואה ארבוק שמתקרב עליך ואל טוטודייל המפוחד.

Waluigi
    אתה יוצא מבית המלון ואתה רואה שהגיבל רץ לסופר השכונתי, לפתע אתה רואה שסווינאב יוצא אחריך מבית המלון הוא ניראה נמרץ מאוד.

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by momo3@Aug 26 2009, 07:07 PM

~nitay~
    אתה מרים בול עץ מהריצפה וחובט באחד הענפים ואז נופל על האדמה הוט הוט אחד מעולף, לפתע אתה רואה ארבוק שמתקרב עליך ואל טוטודייל המפוחד.
    אחלה O:
    ----------------------
    קדימה טוטודייל,אנחנו יכולים לעשות את זה&#33; אקדח מים&#33;"

14. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Y-CORE 13
    אתה רץ במהירות אל המלון, לפתע אתה רואה שלכל המאמנים יש פתקים בהם כתוב באיזה קבוצה הם, אתה רואה את אוגי אתה רואה שהוא מחלק את הפתקים.
    המשחק סבבה,תגיב יותר..
    ----------------
    "אני עוד לא קיבלתי פתק"אני אומר לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

15. משתמש מנוסה

Dingo
    "התור הוא לפארק פוקימוני העשב, יש שם מלא פוקימוני עשב ואפשר לאמן שם את הפוקימונים כמו שצריך." אמר האיש.
    אני נכנס לתור
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 30 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •