Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 12:49 AM

The Trooper
    אתה רץ לראות ממה הם בורחים לפתע אתה רואה חבורה של שלדונים וקרינידיאוסים עצבניים במיוחד, הם תוקפים לכל אבר, אתה מופתע במיוחד כי הם פוקימונים פרהיסטוריים, אתה רואה שהם מתקרבים לכיוון שלך והם שוברים כל אבן העומדת בדרכם.
    "פידג'יוט, צא! תשתמש בסופה בשביל לעצור אותם!" אני צועק.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    The Trooper
    פג'יטו תוקף בסופה וחזקה שמעיפה הרבה חול ואבנים על השלדונים וקרינידיאוסים, השלדונים עפים רחוק ונפעצים אבל הקרנידיאוסים ממשיכים לרוץ הם עומדים לדרוס אותך.

3. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 12:49 AM

The Cheshire Cat
    הינה ההמשך שלך רק בפעם הבא תגיב טיפה יותר במשחק, ככה שלא תאבד את ההמשך שלך
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן!" אומר האחות ג'וי ומרפאה לך את באנירי, את ניזכרת שלפני כמה דקות קיבלת בפוקדור ריק.

לא הייתי פשוט בבית בשבוע האחרון~
    "תודה רבה!" אני אומרת בשמחה ואז חוזרת לפארק פוקימוני דשא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    אה, האמת השבוע אין הרבה תגובות ואני מבין את המשתמשים כי זה שבוע אחרון לחופש גם אני נוסע ככה לפעמים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    את יוצא ממרכז הפוקימונים והולכת לפארק פוקימוני העשב, את מציגה לשומר את הכרטיס שבוא את יכולה לעקוף את התור ולהכנס השומר מאשר לך להכנס במהירות, את נכנסת אל תוך הפארק היפה מלא העצים ופוקימוני העשב, את מתחילה לחפש פוקימון לטעמך לפתע את רואה צ'יקוריטה קטנה ששותה מן השלולית שנימצאת ליד אחד הבורות.

5. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 12:57 AM
    The Trooper
    פג'יטו תוקף בסופה וחזקה שמעיפה הרבה חול ואבנים על השלדונים וקרינידיאוסים, השלדונים עפים רחוק ונפעצים אבל הקרנידיאוסים ממשיכים לרוץ הם עומדים לדרוס אותך.
    "איווי, צא! תשתמש ביד עוזרת בשביל לחזק את פידג'יוט! טורטוויג, צא גם אתה! תקוף אותם בעלי תער!" אני צועק ואז אומר, "פידג'יוט, סופה בשיא הכוח!"

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 01:06 AM
    The Cheshire Cat
    אה, האמת השבוע אין הרבה תגובות ואני מבין את המשתמשים כי זה שבוע אחרון לחופש גם אני נוסע ככה לפעמים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    את יוצא ממרכז הפוקימונים והולכת לפארק פוקימוני העשב, את מציגה לשומר את הכרטיס שבוא את יכולה לעקוף את התור ולהכנס השומר מאשר לך להכנס במהירות, את נכנסת אל תוך הפארק היפה מלא העצים ופוקימוני העשב, את מתחילה לחפש פוקימון לטעמך לפתע את רואה צ'יקוריטה קטנה ששותה מן השלולית שנימצאת ליד אחד הבורות.

"שלום לך" אני אומרת וניגשת אליה לאט. "זה בטח שימע מוזר. אבל תרצי להיצטרף אליי?" אני שואלת בחיוך ומושיטה יד.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 27 2009, 08:15 PM

Dingo
    זה רק הקרב השני שלו הוא לא יכול ללמוד עוד מתקפות במהירות כזו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן תוקף ברקע רוזליה מנסה להדוף את המכה אבל היא לא מצליחה היא חוטפת נזק רציני.

"יופי עכשיו מכת קרן בכל הכח!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    The Trooper
    שלושת הפוקימונים משלבים את המתקפות יחד ויוצרים טורנדו של עלים חול ואבנים, הוא עף במהירות לכיוונם של הקרנידיאוסים שניפגעים חזק מאוד מהמתקפה ומפסיקים לרוץ, לפתע אתה שומע רעש חזק יותר של משהו שמתקרב, אתה מחכה כמה שניות ולפתע אתה רואה ארמלדו עצבני מאוד הוא מתקרב עליך בצעדי ענק, וגורם לתיקרה של המערה להתפורר באטיות.

The Cheshire Cat
    כאשר את מנסה ללטף אותה היא מצליפה בידך עם העלה שעל ראשה, היא מאוד אוהבת את היער והיא לא כל כך אוהבת מאמנים.
    את רואה שהיא מנסה להתרחק ממך.

Dingo
    רייהורן מנצל את זה שרוזלייה נפצעה ותוקף אותה במכת קרן ופוגע בא חזק, רוזלייה עפה על אחד העצים.
    רוזלייה תקופת בספיגה ושואבת מרייהורן את הכוחות שהיא איבדה, רייהורן נפצע.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 01:19 AM

Dingo
    רייהורן מנצל את זה שרוזלייה נפצעה ותוקף אותה במכת קרן ופוגע בא חזק, רוזלייה עפה על אחד העצים.
    רוזלייה תקופת בספיגה ושואבת מרייהורן את הכוחות שהיא איבדה, רייהורן נפצע.
    "ריי נסה לתקוף שוב במכת קרן ולסיים את זה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. the bitch is back

The Cheshire Cat
    כאשר את מנסה ללטף אותה היא מצליפה בידך עם העלה שעל ראשה, היא מאוד אוהבת את היער והיא לא כל כך אוהבת מאמנים.
    את רואה שהיא מנסה להתרחק ממך.
    "לא צריך&#33;" אני קוראת בקול נזעם ומחזיקה בידי והולכת משם.
    גיל! 3>

11. Kibō no chi
    The Trooper
    שלושת הפוקימונים משלבים את המתקפות יחד ויוצרים טורנדו של עלים חול ואבנים, הוא עף במהירות לכיוונם של הקרנידיאוסים שניפגעים חזק מאוד מהמתקפה ומפסיקים לרוץ, לפתע אתה שומע רעש חזק יותר של משהו שמתקרב, אתה מחכה כמה שניות ולפתע אתה רואה ארמלדו עצבני מאוד הוא מתקרב עליך בצעדי ענק, וגורם לתיקרה של המערה להתפורר באטיות.

"זה בטח יום המזל שלי" אני אומר בציניות.

"טוב, איווי&#33; יד עוזרת&#33; פידג&#39;יוט, ציפור אמיצה (אם הוא לא יודע אז מתקפת כנף)&#33; טורטוויג, עלי תער&#33;" אני צועק בתקווה שהם יחסלו את ארמלדו במהירות.

Spoiler ספוילר

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ&#39;ו מתפסת על העץ במהירות ומתחילה לדבר עם הפיצ&#39;ו לפתע הוא תוקף אותה בזנב ברזל ומפיל אותה מהעץ ואתה הוא מתחיל לצחוק, בצחוק מעצבחן מאוד.
    אני מנסה לימצוא אבל או משהו כדי ליזרוק עליו יבינתיים אומר לפיצ&#39;ו:"צאי תקפי בהקסמה ואז בגל הלם כדי לשתק אותו&#33;&#33;"

13. משתמש מנוסה
    Dingo
    רייהורן תוקף במכת קרן כדי לגמור את הקרבף אבל רוזלייה קופצת לגובה וככה היא חומקת, היא תוקפת מאחד הענפים של העץ בעלי תער ופוגעת ברייהורן שלך.

The Cheshire Cat
    את ממשיכה ללכת מתקווה למצוא פוקימון יותר חמוד, כעבור כמה זמן את רואה מרחוק חבורה של טרופיוסים שנלחמים זה נגד זה כדי להתאמן.

The Trooper
    איווי תוקף ביד וזרת פיג&#39;יוטו תוקף במכת כנף וטורטוויג תוקף בעלי תערף המתקפו עומדוךת לפגוע בארמלדו העצבני אבל הוא תוקף בכוח עתיק וחוסם את המתקפות ומחסל את פיג&#39;יוטו, לפתע הוא ממשיך ללכת עם לא תתקדם הוא עלול למחוץ אותך.

~JolTeoN~
    פיצ&#39;ו שלך תוקפת בהקסמה אבל הפיצ&#39;ו השני תוקף גם וככה הוא לא נפגע, לפתע הפיצ&#39;ו זורק עליו תפוחים מהעץ בעזר זנב הברזל שלו.

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ&#39;ו שלך תוקפת בהקסמה אבל הפיצ&#39;ו השני תוקף גם וככה הוא לא נפגע, לפתע הפיצ&#39;ו זורק עליו תפוחים מהעץ בעזר זנב הברזל שלו.
    מה אני אמור לעשות זה חשמל נגד חשמל ??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פיצ&#39;ו הקסמה עוד פעם ואז ברק"אני אומר לפיצ&#39;ו שלי.

15. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 01:36 AM

The Cheshire Cat
    את ממשיכה ללכת מתקווה למצוא פוקימון יותר חמוד, כעבור כמה זמן את רואה מרחוק חבורה של טרופיוסים שנלחמים זה נגד זה כדי להתאמן.
    לא רוצה פוקימון חמוד~
    אני רוצה פוקימון דשא פשוט.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב, לא כדאי להפריע להם" אני אומרת ומחפשת פוקימון אחר.
    גיל! 3>

עמוד 34 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •