"אם אתה רוצה קרב אין בעיה"אני אומר למנהיג הטורטוויגיםOriginally posted by mamoswine@Aug 27 2009, 06:04 PM
joker
לפתע אחד הטורטוויגם קופץ מהחבורה הוא כניראה מנהיג שלה הוא רוצה מאוד להלחם מולך.
"צא גסטלי"אני אומר מיד אחרי זה ומוציא את גסטלי
"אם אתה רוצה קרב אין בעיה"אני אומר למנהיג הטורטוויגיםOriginally posted by mamoswine@Aug 27 2009, 06:04 PM
joker
לפתע אחד הטורטוויגם קופץ מהחבורה הוא כניראה מנהיג שלה הוא רוצה מאוד להלחם מולך.
"צא גסטלי"אני אומר מיד אחרי זה ומוציא את גסטלי
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
"תשתמש בספיגה על מיינון ואז תתקוף אותו בחבטה ואת פלאסל במתקפה מהירה" אני צועק לטריקוOriginally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 12:49 AM
HoundooM
סטאנקי תוקף בשריטה ופלאסל ומיינון תוקפים ביחד בגל רעם ופוגעים גם בסטאנקי וגם בטריקו, סטאנקי ניפצע אבל טריקו בקושי לא (פוקימוני עשב לא ניפגעים חזק ממקפות חשמל כמו כל הפוקימונים האחרים) טריקו תוקף בחבטה ופוגע בפלאסל והורס את התיאום בין מיינון לפלאסל, מיינון העצבני תוקף את טריקו במתקפה מהירה ופוגע בטריקו.
"מהר מכת קרן על העץ כדי להפלי אותה ואז רקע!!!" אני אומרOriginally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 01:36 AM
Dingo
רייהורן תוקף במכת קרן כדי לגמור את הקרבף אבל רוזלייה קופצת לגובה וככה היא חומקת, היא תוקפת מאחד הענפים של העץ בעלי תער ופוגעת ברייהורן שלך.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"טוטודייל! קום ותשתמש בשריטה כמה פעמים!"Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 12:49 AM
~nitay~
טוטודייל תקוף באקדח מים ופוגע בפצ'יריסיו, אבל הוא בקושי נפצע, פצ'יריסיו תוקף במתקפה מהירה ופוגע חזק בטוטודייל שנופל על האדמה, פצ'יריסיו מנצל את זה שטוטודייל ניפצע ותוקף אותו בניצוץ ומחשמל אותו.
"שיט" אני ממלמל בזמן שאני מחזיר את הפוקימונים לפוקדורים ומתחיל לרוץ בשביל בכדי לברוח ממנו.Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 01:36 AM
The Trooper
איווי תוקף ביד וזרת פיג'יוטו תוקף במכת כנף וטורטוויג תוקף בעלי תערף המתקפו עומדוךת לפגוע בארמלדו העצבני אבל הוא תוקף בכוח עתיק וחוסם את המתקפות ומחסל את פיג'יוטו, לפתע הוא ממשיך ללכת עם לא תתקדם הוא עלול למחוץ אותך.
ספוילר
~JolTeoN~
פיצ'ו תוקפת בהקסמה שוב וגורמת לפיצ'ו השני להתאהב בה, הפיצ'ו שלך תוקפת במכת ברק ופוגעת בפיצ'ו המאוהב וגורמת לו להתחיל להתגלגל במורד הגבע, לפתע אתה רואה שבמורד הגיבע יש צוק והפיצ'ו המאוהב עומד לפול ממנו..
The Cheshire Cat
את ממשיכה להסתובב בפארק לפתע את רואה בלבאזור קטן הוא תוקף בעלי תער ומנסה להוריד מהעץ תפוח אבל הוא לא מצליח.
joker
הטורטוויג מתחיל את הקרב ותוקף בעלי תער שפוגעים בגסטלי שלך חזק.
HoundooM
טריקו בקושי קם האדמה, הוא תוקף בספיגה ושוב את הכוח שהוא איבד ממיינון, לפתע פלאסל מנסה לתקוף את טריקו במתקפה מהירה אבל סטאנקי חוקפץ עליו ותוקף אותו בגז רעיל ומרעיל אותו, טריקו תוקף את מיינון בחבטה אבל מיינון חומק, הוא מנסה לפגוע בטריקו במקתפת בזעזוע רעם אבל טריקו חומק.
Dingo
רייהורן רץ במהירות צובר תאוצה ותוקף במכת קרן ומפיל את העץ עם רוזלייה, רוזלייה מחוסלת.
~nitay~
טוטודייל המחושמל בקושי עומד, פצ'יריסיו מנצל את זה שטוטודייל פצועה ותוקף אותו בזעם, טוטודייל ניפגע חזק מאוד, הוא מתקשה לזוז, לפתע אתה נזכר שיש לך שלושה חטפי פוקימון שמעלים רמה ומחזקים את הפוקימון.
The Trooper
אתה רץ במהירות והוא עוקב אחריך הוא תוקף לכל אבר בכוח נסתר ומתחיל למוטט המערה לאט לאט.
"טריקו תשתמש בספיגה על מיינון ובחבטה על פלאסל ואז מתקפה מהירה על פלאסל!"אני צועק לוOriginally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 04:26 PM
HoundooM
טריקו בקושי קם האדמה, הוא תוקף בספיגה ושוב את הכוח שהוא איבד ממיינון, לפתע פלאסל מנסה לתקוף את טריקו במתקפה מהירה אבל סטאנקי חוקפץ עליו ותוקף אותו בגז רעיל ומרעיל אותו, טריקו תוקף את מיינון בחבטה אבל מיינון חומק, הוא מנסה לפגוע בטריקו במקתפת בזעזוע רעם אבל טריקו חומק.
"טוטודייל,תאכל את זה!" אני אומר וזורק לו את אחת הסוכריותOriginally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 04:26 PM
~nitay~
טוטודייל המחושמל בקושי עומד, פצ'יריסיו מנצל את זה שטוטודייל פצועה ותוקף אותו בזעם, טוטודייל ניפגע חזק מאוד, הוא מתקשה לזוז, לפתע אתה נזכר שיש לך שלושה חטפי פוקימון שמעלים רמה ומחזקים את הפוקימון.
"לעזאזל! פידג'יוט, איווי! צאו! פידג'יוט, תשתמש בסופה על התקרה בשביל שהאבנים יתמוטטו עליו! איווי, תשתמש ביד עוזרת בשביל לחזק את פידג'יוט!""Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 04:26 PM
The Trooper
אתה רץ במהירות והוא עוקב אחריך הוא תוקף לכל אבר בכוח נסתר ומתחיל למוטט המערה לאט לאט.
ספוילר
אין לי פוכדורים נכון?Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 04:26 PM
Dingo
רייהורן רץ במהירות צובר תאוצה ותוקף במכת קרן ומפיל את העץ עם רוזלייה, רוזלייה מחוסלת.
------
"הייתה מצויין חזור!" אני אומר ורץ לרוזליה מחזיק אותה ומתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"בוא אני אעזור לך" אני אומרת בחיוך ומנסה להוריד את התפוח.Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 04:26 PM
The Cheshire Cat
את ממשיכה להסתובב בפארק לפתע את רואה בלבאזור קטן הוא תוקף בעלי תער ומנסה להוריד מהעץ תפוח אבל הוא לא מצליח.
![]()
אם אני מצליחה- "הנה קח" אני אומרת ומגישה לו את התפוח.
אם לא- "באנרי צאי תנסי להפיל את התפוח הזה!" אני קוראת.
אני מזכיר שמי שיפתח את עמוד 40 יקבל מאסטר בול
HoundooM
טריקו תוקף במכת ספיגה אבל מיינון חומק הוא תוקף בזעזוע רעם ופוגע בטריקו וגורם לו למן שיתוק חשמלי.
סטאנקי תוקף בחבטת זעם ופוגע במיינון, אבל פלאסל קם במהירות ותוקף בגל רעם ומחשמל את סטאנקי.
~nitay~
טוטודייל לוקח את אחת סיכריות ולפתע גופו זוהר לכמה שניות ניראה כאילו הוא נרפאה, הוא רץ במהירות אל פצ'יריסיו ותוקף אותו בזעם ופוגע חזק בפצ'יריסיו שנופל על האדמה.
(טוטודייל למד זעם)
The Trooper
אתה מוציא את הפיג'יוט אבל הוא מחוסל ממקודם, איווי לא יודע מה לעשות, הארמלדו ממשיך לרדוף אחריכם.
Dingo
לא אין לך עדיין פוקדורים.
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקרב אל הרוזליה, ברגע שאתה תקרב להרים אותה היא תוקפת אותך בעלי תער, אתה נופל על הריצפה, הרוזליה תוקפת בספיגה ושואבת אנרגיה מהסביבה ואז היא מתחילה לברוח.
The Cheshire Cat
באנירי תוקפת בחבטה ומורידה לבלבאזור הרעב את התפוח, הבלבאזור תוקף בעלי תער וחותך את התפוח לשלושה חלקים אחד לו ושניים לך ולבאנירי.
"טורטוויג, צא! תשתמש בעלי תער על התקרה בשביל להפיל כמה סלעים על ארמלדו! איווי, תחזק אותו ביד עוזרת!" אני אומר בזמן שאני מחזיר את פידג'יוט לכדור.Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 04:59 PM
The Trooper
אתה מוציא את הפיג'יוט אבל הוא מחוסל ממקודם, איווי לא יודע מה לעשות, הארמלדו ממשיך לרדוף אחריכם.
ספוילר
"טריקו תנסה להשתמש בספיגה גם על מיינון ואחר כך גם על פלאסל ואז תתקוף את פלאסל בחבטה ואת מיינון במתקפה מהירה"אני צועק לו.Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 04:59 PM
HoundooM
טריקו תוקף במכת ספיגה אבל מיינון חומק הוא תוקף בזעזוע רעם ופוגע בטריקו וגורם לו למן שיתוק חשמלי.
סטאנקי תוקף בחבטת זעם ופוגע במיינון, אבל פלאסל קם במהירות ותוקף בגל רעם ומחשמל את סטאנקי.
"אוי לא,גסטלי נסה להשתמש בהיפנוזה!"אני אומרOriginally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 04:26 PM
joker
הטורטוויג מתחיל את הקרב ותוקף בעלי תער שפוגעים בגסטלי שלך חזק.
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)