Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 04:59 PM
    אני מזכיר שמי שיפתח את עמוד 40 יקבל מאסטר בול

~nitay~
    טוטודייל לוקח את אחת סיכריות ולפתע גופו זוהר לכמה שניות ניראה כאילו הוא נרפאה, הוא רץ במהירות אל פצ'יריסיו ותוקף אותו בזעם ופוגע חזק בפצ'יריסיו שנופל על האדמה.
    (טוטודייל למד זעם)
    מאסטר בול זה לא קצת מוגזם?
    -------------
    תשתמש בזעם שוב טוטודייל! ואז נשיכה!"

2. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 12:49 AM
    the Ultimate Rhydon
    ג'יאודוד תוקף בהיתקשחות אבל ארון שתוקף בחבטה עדיין מצליח להשפיעה עליו, ופוצע אותו.
    ג'יאודוד המסוחרר תוקף בחבטה על ארון שלא מזיזה לו כל כך, ארון תוקף במכה תחתית אבל ג'יאודוד חומק.
    "תישתמש במכת בוץ ואז תיתקשח שוב כשהוא תוקף!" אני צועק לג'יודוד
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

3. משתמש מנוסה

Dingo
    לא אין לך עדיין פוקדורים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקרב אל הרוזליה, ברגע שאתה תקרב להרים אותה היא תוקפת אותך בעלי תער, אתה נופל על הריצפה, הרוזליה תוקפת בספיגה ושואבת אנרגיה מהסביבה ואז היא מתחילה לברוח.

אין מצב שאני נותן לה לברוח!
    --------
    אני רודף אחריה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער על התקרה אבל היא לא נשבר, היא יצבה וחזקה, רק ארמלדו מצליח להפיל אותה, לפתע הוא תוקף בשבירת אבנים וזורק כמה אבנים על טורטוויג.

HoundooM
    טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל הוא עדיין מושפע מזעזוע הרעם שגרם לו למן שיתוק, סטאנקי תוקף במסך עשן כדי לתת לו ולטריקו זמן להתחזק, כעבור כמה דקות טריקו חוזר לעצמו, כעבוג כמה דקות העשן מתפזר וטריקו תוקף בספיגה ושואב ממיינון את האנרגיה שלו, ומחסל אותו, פלאסל תוקף במתקפה ומהירה על סטנקי ופוגע בו חזק ואז הוא תוקף אותו בגל רעם ומחסל אותו.

joker
    גסטלי תוקף בהיפנוזה ומצליח להרדים את הטורטוויג, כדי שתתקוף אותו מהר לפני שהוא יתעורר.

~nitay~
    לא, למה אתה חושב ככה?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל תוקף בזעם שוב, פצ&#39;יריסיו מנצל את זה שטוטודייל הולך להיות קרוב עליו ותוקף בניצוץ ומחשמל את טוטודייל ברגע שהוא פוגע בו, שנייהם נפגעים.

the Ultimate Rhydon
    גי&#39;אודוד תוקף במכת בוץ ופוגע בפניו ובעיניו של ארון, ארון לא מצליח לראו כלום וגם הוא לא מצליח לתקוף.

Dingo
    אתה רודף אחרי הרוזליה, אתה רץ במהירות עובר דרך כל השיחים שבאזור לפתע אתה חבורה של בידו הם מגינות על הרוזליה.

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 05:36 PM

HoundooM
    טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל הוא עדיין מושפע מזעזוע הרעם שגרם לו למן שיתוק, סטאנקי תוקף במסך עשן כדי לתת לו ולטריקו זמן להתחזק, כעבור כמה דקות טריקו חוזר לעצמו, כעבוג כמה דקות העשן מתפזר וטריקו תוקף בספיגה ושואב ממיינון את האנרגיה שלו, ומחסל אותו, פלאסל תוקף במתקפה ומהירה על סטנקי ופוגע בו חזק ואז הוא תוקף אותו בגל רעם ומחסל אותו.

"טריקו תקוף אותו במתקפה מהירה ואז בשאיבה ואחר כך בחבטה&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    לא, למה אתה חושב ככה?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל תוקף בזעם שוב, פצ&#39;יריסיו מנצל את זה שטוטודייל הולך להיות קרוב עליו ותוקף בניצוץ ומחשמל את טוטודייל ברגע שהוא פוגע בו, שנייהם נפגעים.
    תן איזה 2 פוקדורים רגילים או אולטרה&#092;גרייט,מאסטר בול יכול לתפוס בלי קרב,אם נגיד אני אראה טורטרה אני אוכל ללכוד אותו בקלות,לא משנה כמה הוא חזק
    -----------
    "אקדח מים&#33; ואז נשיכה&#33;"

7. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה רודף אחרי הרוזליה, אתה רץ במהירות עובר דרך כל השיחים שבאזור לפתע אתה חבורה של בידו הם מגינות על הרוזליה.
    "אני מבין.. זו אימא שלכם.." אני אומר והלך לחפש פוקימון אחר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ&#39;ו תוקפת בהקסמה שוב וגורמת לפיצ&#39;ו השני להתאהב בה, הפיצ&#39;ו שלך תוקפת במכת ברק ופוגעת בפיצ&#39;ו המאוהב וגורמת לו להתחיל להתגלגל במורד הגבע, לפתע אתה רואה שבמורד הגיבע יש צוק והפיצ&#39;ו המאוהב עומד לפול ממנו..
    אני ומרים אותו לפני שהוא נופל.

9. Kibō no chi
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער על התקרה אבל היא לא נשבר, היא יצבה וחזקה, רק ארמלדו מצליח להפיל אותה, לפתע הוא תוקף בשבירת אבנים וזורק כמה אבנים על טורטוויג.
    "טורטוויג, תחמוק מהר&#33; איווי, מכת חול על ארמלדו בשביל שהוא לא יראה&#33; טורטוויג, שלח עלי תער בזמן שאיווי יחזק אותך עם יד עוזרת&#33;"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    joker
    גסטלי תוקף בהיפנוזה ומצליח להרדים את הטורטוויג, כדי שתתקוף אותו מהר לפני שהוא יתעורר.
    "אוקיי גסטלי,תקוף בכל הכוח בליקוק לפני שהוא מתעורר&#33;"אני אומר לגסטלי
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

11. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by mamoswine@Aug 27 2009, 06:04 PM
    Glalie Kun
    לרביטאר תוקף בסופת חול שפוגעת בלשון של ליקיטונג, ליקיטונג העצבנתי תוקף בחבטה ופוגע חזק בלרביטאר.
    "לרויטר, נסה לתקוף שוב בנשיכה&#33;" אני אומר ללרויטר.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

12. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בחבטה ומורידה לבלבאזור הרעב את התפוח, הבלבאזור תוקף בעלי תער וחותך את התפוח לשלושה חלקים אחד לו ושניים לך ולבאנירי.
    "תודה" אני אומרת לו בחיוך. "תרצה אולי קרב קטן?" אני שואלת אחרי שאני מסיימת לאכול~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    HoundooM
    טריקו תוקף את פלאסל במתקפה מהירה, וגם פלאסל תוקף את טריקו במתקפה מהירה, שניהם נפגעים באותה המידה מהמתקפה, טריקו מנסה לקום ולתקוף בספיגה אבל פלאסל מקדים אותו ותוקף את טריקו בזעזוע רעם וגורם לו לשיתוק חשמלי שוב.

~nitay~
    אני מעדיף לתת מסטאר בול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל מנסה לתקוף את פצ&#39;יריסיו אבל לפתע הוא חוטף מן שיתוק חשמלי מוזר, פצ&#39;יריסיו תוקף את טוטודייל במתקפה מהירה שוב ושוב ופוגע בטוטודייל חזק מאוד.

Dingo
    לפתע אחת מהבידו תוקפת אותך בחבטה ומפילה אותך על הריצפה ואז כול הבידו תופסות אותך ומתחילות לקחת אותך לאיזה מערה שניראלת אפלה במיוחד.

~JolTeoN~
    אתה רץ במהירות וקופץ להציל את הפיצ&#39;ו שניה לפני שהוא נופל הוא ניראה מעולף, הוא בקושי זז.

The Trooper
    טורטוויג לא מצליח לחמוק, הוא נפצע קשה, איווי תוקף במכת חול אבל לא מצליח לפוגע בעיניים של ארמלדו.
    אתה רואה שהמערה מתחילה להתפרק במהירות וארמלדו רץ לצד השני ומתחיל להיקבר תחת הסלעים.

joker
    גסטלי תוקף את טורטוויג בליקוק ללא הפסקה ופוגע בו חזק, לפתע טורטוויג מתעורר הוא תוקף בספיגה ושואב מגסטלי את רוב הכוח שהוא איבד, גסטלי נפגע.

Glalie Kun
    לרביטאר הפצו מנסה לקום הוא תוקף בנשיכה אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג תוקף בקשירה ותופס את לרביטאר בעזרת לשונו ומתחיל למחוץ אותו לאט לאט.

The Cheshire Cat
    בלבאזור רוצה מאוד להלחם מולך, הוא מוכן לקרב.

14. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 07:24 PM

The Trooper
    טורטוויג לא מצליח לחמוק, הוא נפצע קשה, איווי תוקף במכת חול אבל לא מצליח לפוגע בעיניים של ארמלדו.
    אתה רואה שהמערה מתחילה להתפרק במהירות וארמלדו רץ לצד השני ומתחיל להיקבר תחת הסלעים.

"שיט&#33;" אני צועק ומחזיר את טורטוויג ואיווי לפוקדורים ומתחיל לרוץ בניסיון לברוח מהמערה.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 07:24 PM
    joker
    גסטלי תוקף את טורטוויג בליקוק ללא הפסקה ופוגע בו חזק, לפתע טורטוויג מתעורר הוא תוקף בספיגה ושואב מגסטלי את רוב הכוח שהוא איבד, גסטלי נפגע.
    "גסטלי נסה להשתמש בזדון בכל הכוח ולהתחמק ממנו&#33;"
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

עמוד 36 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •