Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Aug 28 2009, 07:24 PM
    ~nitay~
    אני מעדיף לתת מסטאר בול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל מנסה לתקוף את פצ'יריסיו אבל לפתע הוא חוטף מן שיתוק חשמלי מוזר, פצ'יריסיו תוקף את טוטודייל במתקפה מהירה שוב ושוב ופוגע בטוטודייל חזק מאוד.
    אני זורק לטוטודייל עוד סוכריה

2. משתמש מנוסה

Dingo
    לפתע אחת מהבידו תוקפת אותך בחבטה ומפילה אותך על הריצפה ואז כול הבידו תופסות אותך ומתחילות לקחת אותך לאיזה מערה שניראלת אפלה במיוחד.

"עזבו אותי! ריי צא! השתמש במכת קרן!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    HoundooM
    טריקו תוקף את פלאסל במתקפה מהירה, וגם פלאסל תוקף את טריקו במתקפה מהירה, שניהם נפגעים באותה המידה מהמתקפה, טריקו מנסה לקום ולתקוף בספיגה אבל פלאסל מקדים אותו ותוקף את טריקו בזעזוע רעם וגורם לו לשיתוק חשמלי שוב.

אני צועק לטריקו "טריקו&#33;קום&#33;תשתמש בספיגה ואז תתקוף בחבטה &#33;"
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. the bitch is back

The Cheshire Cat
    בלבאזור רוצה מאוד להלחם מולך, הוא מוכן לקרב.
    "נהדר" אני אומרת. "באנרי תתחילי בתסכול ואז חבטה&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Glalie Kun
    לרביטאר הפצו מנסה לקום הוא תוקף בנשיכה אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג תוקף בקשירה ותופס את לרביטאר בעזרת לשונו ומתחיל למחוץ אותו לאט לאט.
    "לרויטר, תקוף בסופת חול ולאחר מכן נסה לחמוק, אם תצליח, תקוף בנשיכה&#33;" אני אומר ללרויטר.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ~JolTeoN~
    אתה רץ במהירות וקופץ להציל את הפיצ&#39;ו שניה לפני שהוא נופל הוא ניראה מעולף, הוא בקושי זז.
    אני מחזיר את הפיצ&#39;ו שלי ורץ אל מרכז הפוקימונים שבעיר

7. משתמש מנוסה
    טוב בקרוב יתקיים האוונט הראשון שהוא יהיה בעצם ההתחלה של המשחק, הוא יתחיל בעמוד 50 שאני מקווה שנגיעה עליו עד יום ראשון, באוונט תגלו סוף סוף מה המשימה שלכם במשחק, כי יש משימה רצינית וקשה, ומול איזה מפלצת אתם עומדים, את הגילוי של המפלצת רציתי לדחות לעמוד 100 אבל יש מטרה למשחק ואני רוצה שתתחילו אותה כמה שיותר מוקדם, אז היום בלילה אני העשה מן מרתון, לא חובה השתתפות אבל היום תוכלו להתקדם הרבה

The Trooper
    אתה רץ במהירות לצד השני של המערה שהתקרה נופלת מאחוריך, לפתע אתה רואה שהמערה מתפצלת לשני חלקים, חלק אחד שניראה כאילו מגיעה ממנו אור מוזר (כי לילה עכשיו בחוץ) וחלק אחר שניראה חשוך מאוד.

joker
    גסטלי מנסה לתקוף בזדון אבל טורטוויג מקדים אותו הוא תוקף שוב בספיגה ושואב מלא אנרגיה מגסטלי.
    גסטלי נחלש מאוד.

~nitay~
    טוטודייל תופס את הסוכרייה ואוכל גם אותה, שפצ&#39;יריסיו תוקף שוב במתקפה מהירה טוטודייל חומק וברגע שפצ&#39;יריסיו עוצר טוטודייל תוקף במתקפה מהירה ופוגע בו, פצי&#39;ירסיו עף באוויר לכמה שניות ואז נופל על האדמה.

Dingo
    אתה רייהורן מנסה לתקוף את הבידו, אבל רוזליה עוצרת אותו היא תוקפת אותו בספיגה ושואבת ממנו את רוב הכוח שלו, רייהורן נופל על האדמה ומתקשה לזוז, הבידו ממשיכות לסחוק אותך הם מכניסות אותך לתוך מערה שניראת חשוכה במיוחד, לפתע הוא זורקות אותך מן מגלשה, אתה מתגלש במהירות, אתה מנסה לעצור את עצמך אבל לא מצליח האדמה הזו שאתה מחליק עליה חלקה מאוד, אתה מתגלש כמה דקות עד שלפתע אתה מגיע לקרקע ישרה, אתה בקושי רואה משהו, אתה אתה עומד במהירות ומנסה ללכת, לפתע אתה רואה אור שמגיע מאזור מסויים.

HoundooM
    טריקו מנסה לקום אבל השיתוק לא נותן לו מצבו לא טוב, הפלאסל המעצבן לא מוותר הוא תוקף במתקפה מהירה ללא הפסקה.

The Cheshire Cat
    באנרי תוקפת בתיסכול אבל בלבאזור תוקף בגפן מצליפה קדי לקפוץ לגובה, הוא קופץ לצד השני ובאנירי תוקפ את אחד העצים בתסכול במקום בלבאזור.
    בלבאזור תוקף את באנירי בעלי תער אבל היא חומקת, היא תוקפת בחבטה בלבאזור מנסה לחמוק אבל הוא לא מצליח הוא חוטף מכה רצינית.

Glalie Kun
    לרביטאר מנסה להתשחרר מהלשון של ליקיטונג בעזרת סופת חול אבל הוא לא מצליח הקשירה של הלשון מתחילה ללחץ את לרביטאר חזק מאוד הוא בקושי מצליח לנשום.

~JolTeoN~
    אתה רץ למרכז הפוקימונים עם הפיצ&#39;ו הזוהר בידך, אתה עובר דרך העיר ומגיעה אל מרכז הפוקימונים, אתה נותן לאחות ג&#39;וי את הפיצ&#39;ו המעולף והיא לוקחת אותו לחדר טיפולים.
    כעבור כמה דקות היא יוצאת מהחדר ואומרת "לפיצ&#39;ו לא קרה כלום, הוא רק היה מבוהל מאוד, קרה לו משהו שהבהיל אותו?" שאלה האחות ג&#39;וי.

8. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 01:46 AM

The Trooper
    אתה רץ במהירות לצד השני של המערה שהתקרה נופלת מאחוריך, לפתע אתה רואה שהמערה מתפצלת לשני חלקים, חלק אחד שניראה כאילו מגיעה ממנו אור מוזר (כי לילה עכשיו בחוץ) וחלק אחר שניראה חשוך מאוד.
    אני הולך אל האזור עם האור המוזר.

Spoiler ספוילר

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    אתה רץ למרכז הפוקימונים עם הפיצ&#39;ו הזוהר בידך, אתה עובר דרך העיר ומגיעה אל מרכז הפוקימונים, אתה נותן לאחות ג&#39;וי את הפיצ&#39;ו המעולף והיא לוקחת אותו לחדר טיפולים.
    כעבור כמה דקות היא יוצאת מהחדר ואומרת "לפיצ&#39;ו לא קרה כלום, הוא רק היה מבוהל מאוד, קרה לו משהו שהבהיל אותו?" שאלה האחות ג&#39;וי.
    "הוא כמעט נפל מצוק"אני יאמר לה ואסתכל על הפיצ&#39;ו המיסכן שהצלתי

10. משתמש מנוסה
    The Trooper
    אתה רץ במהירות אל האזור המואר לפנישהתקרה תקרוס עליך, אתה ניכנס אל מערה, האור המוזר כמו מהפנט אותך, אתה ממשיך לתהקדם לפתע אתה רואה סנדשרוו זוהר הוא מאיר את כל המערה באור יפיפה.

~JolTeoN~
    אתה הולך לחלון השוקף שדרכו אתה רואה את הפיצ&#39;ו הוא ניראה עצוב, "אתה המאמן שלו?" שאלה האחות ג&#39;וי.

11. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 02:28 AM
    The Trooper
    אתה רץ במהירות אל האזור המואר לפנישהתקרה תקרוס עליך, אתה ניכנס אל מערה, האור המוזר כמו מהפנט אותך, אתה ממשיך לתהקדם לפתע אתה רואה סנדשרוו זוהר הוא מאיר את כל המערה באור יפיפה.

"אני חייב ללכוד אותו..."אני ממלמל לעצמי ומתקרב אליו.
    "היי סאנדשרוו, רוצה להצטרף אלי?" אני שואל אותו

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    The Trooper
    אתה מתקרב אל הסנדשרוו הוא ניראה מפוחד והוא בורח ישר שאתה מתקרב עליו, הוא כניראה לא יוצא בחיים מהמערה והוא לא יודע מזה אנשים.

13. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 02:39 AM
    The Trooper
    אתה מתקרב אל הסנדשרוו הוא ניראה מפוחד והוא בורח ישר שאתה מתקרב עליו, הוא כניראה לא יוצא בחיים מהמערה והוא לא יודע מזה אנשים.
    "לעזאזל&#33; טורטוויג צא&#33;" אני צועק בזמן שאני רץ אחריו.
    "תשתמש עליו בעלי תער&#33;"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    The Trooper
    הסנדשרוו חומק במתקפת חפירה, אתה רואה את השביל שהוא משאיר כשהו חופר.

15. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 02:43 AM
    The Trooper
    הסנדשרוו חומק במתקפת חפירה, אתה רואה את השביל שהוא משאיר כשהו חופר.
    "טורטוויג, מהר&#33; נעקוב אחרי השביל&#33;" אני אומר ורץ אחרי השביל שסאדנשרוו משאיר אחריו.

Spoiler ספוילר

עמוד 37 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •