Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1555
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    אתה הולך לחלון השוקף שדרכו אתה רואה את הפיצ'ו הוא ניראה עצוב, "אתה המאמן שלו?" שאלה האחות ג'וי.

"לא,אני לא יכול ליתפוס אותו כיעדיין לא קיבלתי את הפוכדורים שלי"אני אומר לה וממשיך להיסתכל על הפיצ'ו במחשבה האם איכשהוא הוא יוכל ליהיות שלי.

2. משתמש מנוסה
    The Trooper
    אתה רץ אחרי השביל, לפתע אתה מגיעה אל מן חדר ענקי שנימצא במערה בגודל דל עיר, ויש בו מלא חורים, לפתע הסנדשרוו הזוהר יוצא מהבור, הוא דופק צווחה ולפתע מן החורים יוצאים מלא סנדסלשים עצבניים במיוחד שמגנים על הסנדשרוו הקטן והמסכן.

~JolTeoN~
    לפתע האחות ג'וי הולכת לשולחן שלכן הריפוי שלה לפתע היא פותחת את אחת המגרות ומוציא פוקדור, היא מניחה אותו על השולחן, "תקשיב זה פוקדור ריק, אני אתן לך אותו בתנאי שהפיצ'ו יסכים שתהיה המאמן שלו ושתשמור עליו במשך כל המסע שלך" אמרה האחו ג'וי.

3. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 02:52 AM
    The Trooper
    אתה רץ אחרי השביל, לפתע אתה מגיעה אל מן חדר ענקי שנימצא במערה בגודל דל עיר, ויש בו מלא חורים, לפתע הסנדשרוו הזוהר יוצא מהבור, הוא דופק צווחה ולפתע מן החורים יוצאים מלא סנדסלשים עצבניים במיוחד שמגנים על הסנדשרוו הקטן והמסכן.
    "אני אלחם על הסאנדשרוו הזה, ואני אתפוס אותו!" אני חושב ומוציא את פידג'יוט, בתקווה שעכשיו הוא יוכל להלחם.
    אם הוא יכול, אני מבקש ממנו לעשות סופה.אם הוא לא, אני מחזיר אותו.
    באותו הזמן אני גם אומר לטורטוויג לתקוף אותם עם עלי תער, ומוציא את איווי שיתקוף כמה מהם עם חבטה.

Spoiler ספוילר

4. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    לפתע האחות ג'וי הולכת לשולחן שלכן הריפוי שלה לפתע היא פותחת את אחת המגרות ומוציא פוקדור, היא מניחה אותו על השולחן, "תקשיב זה פוקדור ריק, אני אתן לך אותו בתנאי שהפיצ'ו יסכים שתהיה המאמן שלו ושתשמור עליו במשך כל המסע שלך" אמרה האחו ג'וי.
    "כן אני ישמור עליו ואטפל בו יפה"אני יאמר ואהמשיך להיסתכל על הפיצ'ו בתיקווה שהוא יסכים שאני יהיה המאמן שלו.

5. משתמש מנוסה
    The Trooper
    פיג'יוט מחוסל, טורטוויג הפצוע תוקף בעלי תער, איווי לא יודע לתקוף במהירות, הסנדסלשים תוקפים חלקם בסריטה וחלקם בשבירת אבנים, ורק שניים מהם נפצעים מעלי התער, טורטוויג הפצוע מנסה חמוק אבל נפצע, איווי מצליח לחמוק מהאבנים, ולא נפצע כלל.

~JolTeoN~
    אתה לוקח את הפוקדור ומכניס אותו לתוך הכיס כדי שפיצ'ו לא יבחין בו וידע מה אתה רוצה, אתה ניכנס אל תוך החדר ושואל את הפיצ'ו עם הוא רוצה שתהיה המאמן שלו, הוא מסכים, אתה מביא לו את הפוקדור הוא לוחץ על הכפתור ואז הוא נכנס אל תוך הפוקדור, הפוקדור זז קצת ואז נצער, הפיצ'ו הזוהר שלך.

6. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 03:11 AM
    The Trooper
    פיג'יוט מחוסל, טורטוויג הפצוע תוקף בעלי תער, איווי לא יודע לתקוף במהירות, הסנדסלשים תוקפים חלקם בסריטה וחלקם בשבירת אבנים, ורק שניים מהם נפצעים מעלי התער, טורטוויג הפצוע מנסה חמוק אבל נפצע, איווי מצליח לחמוק מהאבנים, ולא נפצע כלל.
    כתבתי חבטה, לא מהירות (אני מודה שהתבלבלתי בהתחלה, אבל ישר ערכתי ><)
    "טורטוויג, שוב עלי תער&#33; איווי, תשתמש ביד עוזרת בשביל לחזק את טורטוויג, ואז תתקוף בחבטה&#33;"

Spoiler ספוילר

7. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    אתה לוקח את הפוקדור ומכניס אותו לתוך הכיס כדי שפיצ&#39;ו לא יבחין בו וידע מה אתה רוצה, אתה ניכנס אל תוך החדר ושואל את הפיצ&#39;ו עם הוא רוצה שתהיה המאמן שלו, הוא מסכים, אתה מביא לו את הפוקדור הוא לוחץ על הכפתור ואז הוא נכנס אל תוך הפוקדור, הפוקדור זז קצת ואז נצער, הפיצ&#39;ו הזוהר שלך.
    אני אומר:"יש סוף סוף יש לי את הפוקימון השני שלי"אני מוציא את שניהם מהפוכדורים שלהם ועורך היכרות קצרה.אחר כך אני הולך איתם למקום פתוח שם אנחנו ניתאמן.

8. משתמש מנוסה
    The Trooper
    בסדר אבל אני כבר קראתי את ההמשך שלך לפני שערכתה ואז לא שמתי לב שערכתה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    טורטוויג חלש מדי הוא לא מצליח לתקוף בקושי עלי התער שלא לא מצליחים לעוף רחוק או לפגוע חזק מדי, והיד העוזרת של איווי לא עזורת לטורטוויג.
    איווי תקף בחבטה והפיל את אחד מהסנדסלשים, לפתע הסנדסלשים עשו סביבו מעגל והתחילו לתקוף אותו איווי נתקע בתוך המעגל ואתה כבר לא מצליח לראות אותו.

~JolTeoN~
    אתה רואה שהפיצ&#39;ו הנקבה שלי דיי מחבבת את הפיצ&#39;ו הזכר, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים עם הפיצ&#39;ואים.לפתע אתה רואה שיש מכון ליד מרכז הפוקימונים ושיש לך מספיק פוקימונים לקרב המכון.

9. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 03:27 AM
    The Trooper
    בסדר אבל אני כבר קראתי את ההמשך שלך לפני שערכתה ואז לא שמתי לב שערכתה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    טורטוויג חלש מדי הוא לא מצליח לתקוף בקושי עלי התער שלא לא מצליחים לעוף רחוק או לפגוע חזק מדי, והיד העוזרת של איווי לא עזורת לטורטוויג.
    איווי תקף בחבטה והפיל את אחד מהסנדסלשים, לפתע הסנדסלשים עשו סביבו מעגל והתחילו לתקוף אותו איווי נתקע בתוך המעגל ואתה כבר לא מצליח לראות אותו.

טוב P:
    "תעופו ממנו&#33;" אני צועק ומתחיל לבעוט בסאנדסלאשים.

Spoiler ספוילר

10. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    אתה רואה שהפיצ&#39;ו הנקבה שלי דיי מחבבת את הפיצ&#39;ו הזכר, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים עם הפיצ&#39;ואים.לפתע אתה רואה שיש מכון ליד מרכז הפוקימונים ושיש לך מספיק פוקימונים לקרב המכון.
    כדי לי לנסות את מזלי אני חושב לעצמי וניכנס לפנים ומחכה ליראות מה יקרה.

11. משתמש מנוסה
    The Trooper
    אתה בועט באחת הסנדסלשים ואז חבורה של סנדסלשים קופצת עליך ומפילה אותך לריצפה אתה חוטף מכה בראש ומתעלף, כעבור כמה זמן אתה מתעורר, אתה רואה שאתה קשור במן צמחר מוזר אתה מנס להשתחרר ממנו ולא מצליח, לפתע אתה רואה לידך את גרי הוא רדום, וגם את איווי גם הם קשורים, לפתע אתה רואה בצד את טורטוויג, הוא לא קשור אבל הוא ישן הוא ניראה פצוע במיוחד, לפתע אתה רואה שבכיסו של גרי יש מרפאה.

~JolTeoN~
    אתה ניכנס אל תוך המכון אתה רואה שהזירה היא דמוי יער, אתה מחפש את המאמנת לפתע אתה רואה אישה בעלת צבע שער ירוק היא מאכילה את הטורטוויג שלה.

12. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 03:39 AM
    The Trooper
    אתה בועט באחת הסנדסלשים ואז חבורה של סנדסלשים קופצת עליך ומפילה אותך לריצפה אתה חוטף מכה בראש ומתעלף, כעבור כמה זמן אתה מתעורר, אתה רואה שאתה קשור במן צמחר מוזר אתה מנס להשתחרר ממנו ולא מצליח, לפתע אתה רואה לידך את גרי הוא רדום, וגם את איווי גם הם קשורים, לפתע אתה רואה בצד את טורטוויג, הוא לא קשור אבל הוא ישן הוא ניראה פצוע במיוחד, לפתע אתה רואה שבכיסו של גרי יש מרפאה.
    "אני חייב להגיע אל זה" אני אומר ומנסה להתקרב אל גרי, לשלוף את המרפאה ולהשתמש בה על טורטוויג.

Spoiler ספוילר

13. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 03:39 AM

~JolTeoN~
    אתה ניכנס אל תוך המכון אתה רואה שהזירה היא דמוי יער, אתה מחפש את המאמנת לפתע אתה רואה אישה בעלת צבע שער ירוק היא מאכילה את הטורטוויג שלה.
    אני ישאל אותה:"את מנהיגת המכון??", "אם כן אז אני מאתגר אותך לקרב" אני יאמר לה.

14. משתמש מנוסה
    The Trooper
    אתה בקושי מגיע אל המרפה אנה נשכב אל האדמה ותופס את המרפה עם הפה, אתה עושה תנועת ראש חדה וזורק את המרפה לכיוונו של טורטוויג, אבל אתה רואה שטורטוויג ישן, הוא צריך ללקק את הפיה של המרפה וככה הוא ירגיש טוב.

~JolTeoN~
    "כן אני מנהגת המכון שמי ג&#39;ולי, אין לי בעיה להלחם מולך, אני אתחיל את הקרב עם טורטוויג" אמרה ג&#39;ולי.
    לפתע אל החדר נכנס השופט, "תבחר פוקימון לקרב" הוא אומר.

15. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    "כן אני מנהגת המכון שמי ג&#39;ולי, אין לי בעיה להלחם מולך, אני אתחיל את הקרב עם טורטוויג" אמרה ג&#39;ולי.
    לפתע אל החדר נכנס השופט, "תבחר פוקימון לקרב" הוא אומר.
    זהו אני מגיב וזזתי לישון אני כבר נופל עם הפנים על המסך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צא פיצ&#39;ו זכר תקוף שנב ברזל ואז בזעזוע רעם." אני יאמר לפיצ&#39;ו

עמוד 38 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •