Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:01 AM
    The Trooper
    אתה בקושי מגיע אל המרפה אנה נשכב אל האדמה ותופס את המרפה עם הפה, אתה עושה תנועת ראש חדה וזורק את המרפה לכיוונו של טורטוויג, אבל אתה רואה שטורטוויג ישן, הוא צריך ללקק את הפיה של המרפה וככה הוא ירגיש טוב.
    "טורטוויג, תתעורר!" אני לוחש ומנסה לרקוע עם הרגל שלי קרוב אליו בשביל שיתעורר.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ~JolTeoN~
    אה חבל, טוב, לילה טוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה טורטוויג בו נתחיל עם חבטה" אמר ג'ולי, טורטוויג רץ במהירות אל הפיצ'ו שתקף בזנב ברזל, טורטוויג רץ לכיוונו של פיצ'ו ובשניה האחרונה זז הצידה וחמק מהמתקפה של פיצ'ו, הוא הסתובב ואז תקף בחבטה בכל הכוח ופגע בפיצ'ו חזק והפיל אותו על הדשא.

The Trooper
    לפתע טורטוויג פוקח את עיניו הוא מביט עליו ולא מבין מה אתה רוצה ממני הוא מנסה לקום אבל רגלו פצועה והוא מועד ונופל שוב על הריצפה.

3. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:11 AM

The Trooper
    לפתע טורטוויג פוקח את עיניו הוא מביט עליו ולא מבין מה אתה רוצה ממני הוא מנסה לקום אבל רגלו פצועה והוא מועד ונופל שוב על הריצפה.
    "טורטוויג, המרפא!" אני לוחש ומנסה להראות לו עם הרגל את המרפא.
    "תלקק את זה!" אני אומר בקול חלש.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    The Trooper
    טורטוויג זוחל לכיוון המרפאה הוא מלקק את הנוזל שנשפך ממנו ולפתע גופו זוהר לכמה שניות במן הילה מוזרה, ואז הוא קם ומתחיל ללכת, הוא תוקף בעלי תער ופותח את הקשירה של הצמח.

5. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:16 AM
    The Trooper
    טורטוויג זוחל לכיוון המרפאה הוא מלקק את הנוזל שנשפך ממנו ולפתע גופו זוהר לכמה שניות במן הילה מוזרה, ואז הוא קם ומתחיל ללכת, הוא תוקף בעלי תער ופותח את הקשירה של הצמח.
    "תודה טורטוויג" אני אומר ומשחרר את גרי.
    "גרי, תתעורר" אני אומר ונותן לו סטירה.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    The Trooper
    לפתע הוא מתעורר בבהלה "באו הינה אני אראה לך מזה יצור, צא אמבראון" אמר גרי ושלף פוקדור מן הכיס שלו.
    אז לפתע הוא הבחין שזה אתה "שלום לך מאמן צעיר, איך הגעתה לפה? או שאני מדמיין?" שאל גרי.

7. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:22 AM
    The Trooper
    לפתע הוא מתעורר בבהלה "באו הינה אני אראה לך מזה יצור, צא אמבראון" אמר גרי ושלף פוקדור מן הכיס שלו.
    אז לפתע הוא הבחין שזה אתה "שלום לך מאמן צעיר, איך הגעתה לפה? או שאני מדמיין?" שאל גרי.
    "אתה לא מדמיין, הגעתי לכאן בשביל להציל אותך" אני אומר.
    "בוא תקום!" אני אומר לו ועוזר לו לעמוד.
    "אנחנו צריכים לצאת מכאן, אבל יש לי בקשה אחת. יש לך אולי פוקדור ריק? יש פה סאנדשרוו זוהר שאני רוצה ללכוד"

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    The Trooper
    לפתע גרי בודק בכיסו, "היה לי מאסטר בול אבל הוא נעלם לי, ניסיתי לתפוס את המפלצת אבל הוא לא השפיע עליה, זה באמת לא פוקימון הוא היה ענקי, והוא מדבר כמו רובוט, הוא שולט בפוקימונים בעזרת הדיבור שלו" אמר גרי שניראה טיפה מבוהל.
    לפתע אתה מבחין שאיווי עדיין קשור.

9. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:27 AM
    The Trooper
    לפתע גרי בודק בכיסו, "היה לי מאסטר בול אבל הוא נעלם לי, ניסיתי לתפוס את המפלצת אבל הוא לא השפיע עליה, זה באמת לא פוקימון הוא היה ענקי, והוא מדבר כמו רובוט, הוא שולט בפוקימונים בעזרת הדיבור שלו" אמר גרי שניראה טיפה מבוהל.
    לפתע אתה מבחין שאיווי עדיין קשור.
    "אני צריך רק פוקדור ריק, או שנאלץ לחטוף אותו, אני לא מוותר עליו" אני אומר בזמן שאני מתיר את הקשר מאיווי.
    "קדימה, בואו נלך לחפש אותו ונצא מכאן" אני אומר ומחפש את היציאה.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "לצערי את כל הפוקדורים שלי השארתי במלון, למה אתה רוצה לחטוף את הפוקימון, זה לא בסדר, כשתופסים פוקימון זה או בהסכה שלו או שאתה מנצח אותו בקרב לחטוף פוקימון זה לא הוגן, ככה הפוקימון לא יוהב אותך" אמר גרי, שניכם יוצאים מהחדר שבו הייתם קשורים, אתה חוזר אל הלדר הענקי בגודל העיר מלא החורים.
    "ואוו בתוך יש פה מלא פוקימונים מדהימים ואולי אפילו פוקימונים פרהיסטורים שנכחדו" אמר גרי, שניראה מופתע במיוחד.

11. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:32 AM
    The Trooper
    "לצערי את כל הפוקדורים שלי השארתי במלון, למה אתה רוצה לחטוף את הפוקימון, זה לא בסדר, כשתופסים פוקימון זה או בהסכה שלו או שאתה מנצח אותו בקרב לחטוף פוקימון זה לא הוגן, ככה הפוקימון לא יוהב אותך" אמר גרי, שניכם יוצאים מהחדר שבו הייתם קשורים, אתה חוזר אל הלדר הענקי בגודל העיר מלא החורים.
    "ואוו בתוך יש פה מלא פוקימונים מדהימים ואולי אפילו פוקימונים פרהיסטורים שנכחדו" אמר גרי, שניראה מופתע במיוחד.
    "כן, היו פה כמה שילדון וקראנדיוסים, וארמלדו" אני אומר לפרופסור ומחפש את הסאנדשרוו הזוהר בחדר.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "ואוו באמת, מדהים, יש דרך אחת מאוד פשוטה למצוא פוקימונים זוהרים, יש תרסיס מיוחד שאתה מרסס ואז הם באים, אבל אין לי אותו ולא מוכרים אותו כבר, הוא נדיר מאוד, אבל יש לי קופסת אוכל פוקימונים, יש לך רעיון איך למצוא אותו?" שאל גרי.

13. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:38 AM
    The Trooper
    "ואוו באמת, מדהים, יש דרך אחת מאוד פשוטה למצוא פוקימונים זוהרים, יש תרסיס מיוחד שאתה מרסס ואז הם באים, אבל אין לי אותו ולא מוכרים אותו כבר, הוא נדיר מאוד, אבל יש לי קופסת אוכל פוקימונים, יש לך רעיון איך למצוא אותו?" שאל גרי.
    "אפשר לשים אוכל ולקוות שהוא יגיע" אני אומר לגרי.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "טוב בוא ננסה אבל ברגע שאני שם את אוכל צריך להתרחק כדי שהפוקימונים לא יחשדו במשהו." אמר גרי ושפך את רוב אוכל הפוקימונים.
    אתה והוא הלכתם טיפה רחוק כדי שלא יבחינו בכם, לפתע באים מלא פוקימוני אדמה, סנדסלשים סנדשרוואים דיגלטים וג'אודודים שמתחילים לריב על האוכל, לפתע אתה מבחין במשהו נוצץ שזז באחת האזורים הגבוהים במערה, הצבע שלו מזכיר טיפה את הצבע של סנדשרוו.

15. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:46 AM
    The Trooper
    "טוב בוא ננסה אבל ברגע שאני שם את אוכל צריך להתרחק כדי שהפוקימונים לא יחשדו במשהו." אמר גרי ושפך את רוב אוכל הפוקימונים.
    אתה והוא הלכתם טיפה רחוק כדי שלא יבחינו בכם, לפתע באים מלא פוקימוני אדמה, סנדסלשים סנדשרוואים דיגלטים וג'אודודים שמתחילים לריב על האוכל, לפתע אתה מבחין במשהו נוצץ שזז באחת האזורים הגבוהים במערה, הצבע שלו מזכיר טיפה את הצבע של סנדשרוו.
    "זה הוא, אני בטוח!" אני אומר ומצביע על הדבר שמנצנץ.
    "בוא, חייבים ללכת לשם" אני אומר ומחפש דרך לטפס למעלה בכדי לבדוק אם זה הוא או אלא.

Spoiler ספוילר

עמוד 39 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •