Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 104 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 02:58 PM
    ~nitay~
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.
    'אבא לא אמר לי שאני אהיה תקוע עם כולם כל הזמן' אחשוב בעצבנות אתלבש ואתארגן כמו בכל בוקר בלי אכפתיות לזה שאני צריך להיות למטה ואז ארד למסדר באיטיות

2. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 02:50 PM
    The Cheshire Cat
    אחרי שכבר הגעת לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולכת לישון בחדר שלך.
    למחרת בשעה 7 עד שומעת דפיקה חזקה בדלת, את בקושי קמה מהמיטה והולכת אל הדלת באטיות, את פותחת את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "את דניס?" שאל אוגי.
    "אני ולא אחרת" אני אומרת לו בצחוק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    אתה עומד לצאת מהחדר אבל לפתע אתה שומע צווחה חזקה של משהו, ואז אתה מרגיש מן רעידת אדמה, אתה מביט מן החלון ורואה שמשהו ענקי זז ביער ומפיל עצים.

The Trooper
    אה וואלה.. חשבתי שאתה נקבה עד עשיו, סתם, חשבתי שאתה משתמש אחר בטעות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את הדברים ויוצא מהחדר, אתה הולך לכיוון המעלית כדי לרדת לקומה הראשונה, לפתע אתה רואה פיג'י שעף לכיוונך ומפיל אותך על הרצפה, לפתע אתה רואה מאמן בעל בגדים סגולים, "היי פיג'י עצור" צעק הנער ורדף אחרי הפיג'י.
    לפתע המעלית נפתחה, אתה רואה כמה מאמנים שלא מסתדרים עם הפוקימון שלהם ואתה ניזכר שעוד לא פתחתה את הפוקדור שלך.

~nitay~
    אתה לוקח את הדברים שלך ויוצא מהחדר שלך, אתה הולך לאזור המעליות כדי לרדת לקומה הראשונה כדי להגיע לאולם ההופעות, לפתע הפוקדור שקיבלתה נפתח, וממנו יוצאה ממנו פוקימון דמוי תנין בצבע כחול.
    הוא מתחיל לרקוד לו במסדרון.

The Cheshire Cat
    תגיד למה אתה משחק בתור בת, אתה בן לא?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תרדי בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קחי איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 03:23 PM
    Y-CORE 13
    אתה עומד לצאת מהחדר אבל לפתע אתה שומע צווחה חזקה של משהו, ואז אתה מרגיש מן רעידת אדמה, אתה מביט מן החלון ורואה שמשהו ענקי זז ביער ומפיל עצים.
    'מה זה הדבר הזה?!'אני חושב לעצמי,ורץ מיד למטה לחפש את אוגי ולספר לו על מה שראיתי.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. the bitch is back

The Cheshire Cat
    תגיד למה אתה משחק בתור בת, אתה בן לא?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תרדי בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קחי איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.
    סתם בשביל השעשוע~ :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקי" אני אומרת.
    אני מיתארגנת,הודקת שהכל אצלי ואז יורדת למטה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Kibō no chi
    The Trooper
    אה וואלה.. חשבתי שאתה נקבה עד עשיו, סתם, חשבתי שאתה משתמש אחר בטעות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את הדברים ויוצא מהחדר, אתה הולך לכיוון המעלית כדי לרדת לקומה הראשונה, לפתע אתה רואה פיג'י שעף לכיוונך ומפיל אותך על הרצפה, לפתע אתה רואה מאמן בעל בגדים סגולים, "היי פיג'י עצור" צעק הנער ורדף אחרי הפיג'י.
    לפתע המעלית נפתחה, אתה רואה כמה מאמנים שלא מסתדרים עם הפוקימון שלהם ואתה ניזכר שעוד לא פתחתה את הפוקדור שלך.
    אולי זה בגלל שכתבתי שאני ברבי :o
    "כמעט שכחתי מהפוקדור שלי!" אני אומר ומוציא אותו.
    "פוקדור, צא!" אני צועק ובודק איזה פוקימון יוצא.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    אתה לוקח את הדברים ורץ במירות אל המעלית, אתה רואה שלמעלית לוקח זמן אז אתה יורד במדרגות, אתה מגיע לקומה הראשונה, ורץ לאולם ההופעות, לפתע אתה רואה מלא מאמנים, ואתה רואה מרחוק על הבמה את אוגי הוא מדבר עם פרופסור גרי אוק.

The Cheshire Cat
    הייתי שמח שתשחק בתור בן, כי הייתי רגיל שאתה בן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את עומדת לרדת למטה לפתע את לא מוצאת את הפוקדור שקיבלת, את מחפשת מתחת לכרית, במגירות של החדר אבל לא מוצאת, לפתע את רואה את הפוקדור שלך הוא נימצא על עדן החלון, זה מוזר כי שמת בתוך המגירה.

The Trooper
    אתה פותח את הפוקדור שלך שנייה לפני שאתה ניכנס למעלית, לפתע צן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי שואל, אתה בודק מידע עליו ומגלה ששמו הוא איווי, אתה נכנס איתו לתוך המעלית והוא די ממושע הוא לא זז ממך, אתה מגיע לקומה הראשונה והולך לאולם ההופעות, לפתע אתה רואה שבתוכו יש מלא מאמנים, לפתע אתה שם לב שאיווי נעלם.

8. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    אתה לוקח את הדברים שלך ויוצא מהחדר שלך, אתה הולך לאזור המעליות כדי לרדת לקומה הראשונה כדי להגיע לאולם ההופעות, לפתע הפוקדור שקיבלתה נפתח, וממנו יוצאה ממנו פוקימון דמוי תנין בצבע כחול.
    הוא מתחיל לרקוד לו במסדרון.

"טוטודייל,תעשה את זה אחר כך,לא עכשיו" אגיד לו ואכניס אותו לפוכדור

9. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 03:41 PM
    The Trooper
    אתה פותח את הפוקדור שלך שנייה לפני שאתה ניכנס למעלית, לפתע צן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי שואל, אתה בודק מידע עליו ומגלה ששמו הוא איווי, אתה נכנס איתו לתוך המעלית והוא די ממושע הוא לא זז ממך, אתה מגיע לקומה הראשונה והולך לאולם ההופעות, לפתע אתה רואה שבתוכו יש מלא מאמנים, לפתע אתה שם לב שאיווי נעלם.
    "איווי, איפה אתה?" אני צועק ומתחיל לחפש אותו בין כל המאמנים.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 03:41 PM
    Y-CORE 13
    אתה לוקח את הדברים ורץ במירות אל המעלית, אתה רואה שלמעלית לוקח זמן אז אתה יורד במדרגות, אתה מגיע לקומה הראשונה, ורץ לאולם ההופעות, לפתע אתה רואה מלא מאמנים, ואתה רואה מרחוק על הבמה את אוגי הוא מדבר עם פרופסור גרי אוק.
    אני רץ לבמה ומגיע לפרופסור גרי אוק ולאוגי ומספר להם כל מה שראיתי.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    אתה מכניס את טוטודייל לתוך הפוקדור שלך ויורד במעלית לקומה הראשונה, כעבור כמה דקות אתה מגיע לקומה הראשונה, אתה הולך לאולם ההופעות ורואה מלא מאמנים שנימצאים במקום, אתה רואה על הבמה את הפרופסור גרי אוק את אוגי ואת סנתייה אלופת ליגת האלופים של סינו, ואתה רואה גם עוד כמה אנשים שאתה עוד לא מכיר.
    לפתע גרי הולך לכיוון המקרופון "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי

The Trooper
    לפתע אתה רואה את איווי מחוץ לאולם ההופעות, הוא עומד מול חדר האוכל ומביט במלצרים המגישים את האוכל לאורחים, כניראה שאיווי רעב מאוד.

Y-CORE 13
    אתה מנסה להגיע אל אוגי וגרי אבל אתה לא מצליח, המאמנים לא נותנים לך לעבור, אתה בוקשי מצליח לעבור כמה מהם, לפתע גרי עומד להתחיל לדבר.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:05 PM

Y-CORE 13
    אתה מנסה להגיע אל אוגי וגרי אבל אתה לא מצליח, המאמנים לא נותנים לך לעבור, אתה בוקשי מצליח לעבור כמה מהם, לפתע גרי עומד להתחיל לדבר.
    'אחרי שהוא ידבר אני אלך לספר לו'אני נעמד וחושב לעצמי.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:05 PM
    The Trooper
    לפתע אתה רואה את איווי מחוץ לאולם ההופעות, הוא עומד מול חדר האוכל ומביט במלצרים המגישים את האוכל לאורחים, כניראה שאיווי רעב מאוד.
    "אה, הנה אתה!" אני אומר ומרים אותו.
    "סליחה?" אני פונה אל אחד המלצרים.
    "אתה יכול לתת לי קצת אוכל בשבילי ובשביל איווי?"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי.
    כעבור כמה זמן כל האנשים יוצאים מהאולם ורק אוגי וגרי נישארים.

The Trooper
    "לא! אתם לא רצויים כן, עד שבאתם הכל היה שקט, הוא לא הציק לנו ואנחנו לא הצקנו לו, ואז החוקרים שלכם באו והעירו את זעמו ועכשו הוא מעלים לנו אנשים, למה שאני העזור לכם עם אתם הרסתם לנו את החיים." אמר המלצר.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:10 PM
    Y-CORE 13
    "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי.
    כעבור כמה זמן כל האנשים יוצאים מהאולם ורק אוגי וגרי נישארים.
    אני הולך לפרופסור ולאוגי ומספר להם מה ראיתי.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 4 מתוך 104 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •