Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 05:33 AM
    The Trooper
    אה סליחה לא רציתי למרוח את העלילה כדי שלא תעצבן, הגלייגר מפסיק לתוקף בהתקשחות, אתה שואל אותו עם הוא רוצה להתצטרף עליך, אבל אתה רואה שהוא לא רוצה הוא חוזר לחבורת הגלייגרים.
    "טוב אז יוצאים מפה או שנשאר כן לעד?" שאל גרי.
    טוב, לא נורא ><
    "גלייגר, תקשיב, אם תצטרף אלי אז תוכל להתחזק יותר, תהיה אפילו הגלייגר החזק ביותר בעולם" אני אומר לו, ובין אם הוא מסרב או לא אני אומר לגרי שאנחנו יוצאים ושואל את גלייגר אם לפחות הוא יכול להוציא אותנו מכאן.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    The Trooper
    הגלייגר לא רוצה להצטרף עליך או לעזור לך לצאת הוא מאוד אוהב א הגלייגרים האחרים, "תגיד יש לך פה פוקדע ומפה?" שאל גרי.

3. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 05:37 AM
    The Trooper
    הגלייגר לא רוצה להצטרף עליך או לעזור לך לצאת הוא מאוד אוהב א הגלייגרים האחרים, "תגיד יש לך פה פוקדע ומפה?" שאל גרי.
    "כן, יש לי" אני אומר.
    "כדאי שנתחיל ללכת" אני אומר ויוצא מהפתח של החדר, מנופף לגלייגר הזוהר לשלום ובודק למה הפרופסור רצה לדעת על המפה והפוקידע.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    The Trooper
    אתה מוציא מהתיק שלך את המפה והפוקדע, לפתע גרי בודק היכן נימצת מערכת הביוב של העיר, הוא משתמש בפוקדע ובמפה, ומגלה היכן אתם ולאיפה אתם צריכים ללכת, "טוב בוא אחרי" אמר גרי.
    אתה הולך אחרי גרי שמביט כל הזמן במפה, אתם עוברים דרך כמה מערות גדולות וקטנות אתם לא רואים אף פוקימון בדרף לפתע אתם מגיעים לאזור הביוב, יש בו מלא גריימרים ומאקים ששוחים במים המזוהמים.
    לפתע אתם רואים פתח יציא מהביוב, גרי מטפס ראשון על הסולם ופותח את ברזל שסגר את הביוב, אתה עולה אחריו.
    כשאתם יוצאים אתם רואים שכבר יש זריחה, חלף כל הלילה, לפתע אתה רואה את אוגי את לני ואת שרון הוא יושבים ליד החור הענקי.

5. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 05:44 AM
    The Trooper
    אתה מוציא מהתיק שלך את המפה והפוקדע, לפתע גרי בודק היכן נימצת מערכת הביוב של העיר, הוא משתמש בפוקדע ובמפה, ומגלה היכן אתם ולאיפה אתם צריכים ללכת, "טוב בוא אחרי" אמר גרי.
    אתה הולך אחרי גרי שמביט כל הזמן במפה, אתם עוברים דרך כמה מערות גדולות וקטנות אתם לא רואים אף פוקימון בדרף לפתע אתם מגיעים לאזור הביוב, יש בו מלא גריימרים ומאקים ששוחים במים המזוהמים.
    לפתע אתם רואים פתח יציא מהביוב, גרי מטפס ראשון על הסולם ופותח את ברזל שסגר את הביוב, אתה עולה אחריו.
    כשאתם יוצאים אתם רואים שכבר יש זריחה, חלף כל הלילה, לפתע אתה רואה את אוגי את לני ואת שרון הוא יושבים ליד החור הענקי.
    "אוגי, לני, שרון&#33;" אני צועק ורץ אליהם.
    "מצאתי את גרי&#33;" אני אומר ומצביע על גרי.
    "מה אתם עושים פה אבל, לא הלכתם לישון?" אני שואל אותם.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "בוא ניגד שהיה לנו לילה לבן, מה איתכם איפה הייתם?" שאלא אוגי.
    "במערה מלא פוקימוני אדמה, הם חטפו אותי, אבל לא נוראה העיקר שלקחתי מהפוקימון הענקי דגימה מהגוף אני אלך לבדוק אותה הלילה" אמר גרי.
    "תגיד פיג&#39;יוטו עוד אצלך? עם כן אז תחזיר לי אותו בבקשה" ביקש אוגי.

7. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 05:50 AM
    The Trooper
    "בוא ניגד שהיה לנו לילה לבן, מה איתכם איפה הייתם?" שאלא אוגי.
    "במערה מלא פוקימוני אדמה, הם חטפו אותי, אבל לא נוראה העיקר שלקחתי מהפוקימון הענקי דגימה מהגוף אני אלך לבדוק אותה הלילה" אמר גרי.
    "תגיד פיג&#39;יוטו עוד אצלך? עם כן אז תחזיר לי אותו בבקשה" ביקש אוגי.
    "טוב" אני אומר ומגיש לאוגי את הכדור של פידג&#39;יוט.
    "שנלך למרכז הפוקימונים?" אני שואל אותם.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "לא אני חושב שאני אפרוש לחדר" אמר לני בחצי פיהוק.
    "כן גם אנחנו נזוז" אמרו השאר, אתה נישאר לבד לפתע אתה רואה בדיוק שהמכון נפתח.

9. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 05:55 AM
    The Trooper
    "לא אני חושב שאני אפרוש לחדר" אמר לני בחצי פיהוק.
    "כן גם אנחנו נזוז" אמרו השאר, אתה נישאר לבד לפתע אתה רואה בדיוק שהמכון נפתח.
    אני הולך אל מרכז הפוקימונים בשביל לרפא את הפוקימונים שלי ולאחר מכן חוזר אל המכון ונכנס לתוכו, מחפש את המנהיגה.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    The Trooper
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את איווי וטורטוויג, כעבור כמה דקות אתה מקבל את הפוקדורים בחזרה, אתה הולך למכון, אתה נכנס לתוכו ורואה אזור דמוי יער, אתה מסתובב במכון ומחפש את המנהיגה לפתע אתה רואה בייליף שמסתובבת ביער היא ניראת שמחה מאוד.

11. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 06:02 AM
    The Trooper
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את איווי וטורטוויג, כעבור כמה דקות אתה מקבל את הפוקדורים בחזרה, אתה הולך למכון, אתה נכנס לתוכו ורואה אזור דמוי יער, אתה מסתובב במכון ומחפש את המנהיגה לפתע אתה רואה בייליף שמסתובבת ביער היא ניראת שמחה מאוד.
    "בייליף, את יודעת איפה המנהיגה?" אני שואל אותה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    The Trooper
    הבייליף עושה כן עם הראשון, אתה הולך אחרי הבייליף וכעבור כמה דקות אתה מגיע לאזור שניראה כמו זירה.
    כל הדשא יושבת אישה בעלת שיער ירוק ואוכלת תפוח, "שלום לך מאמן צעיר, מה מביא אותך לפה?" שהיא שואלת.

13. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 06:08 AM
    The Trooper
    הבייליף עושה כן עם הראשון, אתה הולך אחרי הבייליף וכעבור כמה דקות אתה מגיע לאזור שניראה כמו זירה.
    כל הדשא יושבת אישה בעלת שיער ירוק ואוכלת תפוח, "שלום לך מאמן צעיר, מה מביא אותך לפה?" שהיא שואלת.

"קרב המכון" אני אומר לה.
    "באתי לאתגר אותך" אני מוסיף
    יאללה זזתי לישון~

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    The Trooper
    לילה טוב
    ~~~~~~~~~~~~
    "או בשימחה, דרך אגב שמי ג&#39;ולי." אמרה ג&#39;ולי ושלפה פוקדור מהכיס, לפתע היא זרקה אותו לגובה וממנו יצא פוקימון דמוי צב המכונה טורטוויג.

15. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 01:46 AM

HoundooM
    טריקו מנסה לקום אבל השיתוק לא נותן לו מצבו לא טוב, הפלאסל המעצבן לא מוותר הוא תוקף במתקפה מהירה ללא הפסקה.
    "טריקו תנסה להתחמק ולתקוף בספיגה"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

עמוד 41 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •