Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה רואה שאף פוקימון לא מעוניין להצטרף עלך כל הפוקימונים ממשיכים לתפקד כמו מקודם.

~nitay~
    אל תחשוב שטוטודייל למד עוד מתקפה, בטעות התבלבלתי בין מתקפה מהירה למתקפת זעם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל אוכל את הסוכרייה השלישית לפתע הוא ניראה כאילו יש לו התכצות שרירים, כניראה הוא לא הצליח להכיל את כל האנרגיה מהחטיפים.

HoundooM
    אי אפשר לתקוף בספיגה על כל הזירה, כי ספיגה זו מתקה ששואבת כוח הפוקימון צריך להתמקד על הפוקימון שהוא סופג ממנו את הכוח.
    ~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מנסה לתקוף במתקפה מהירה אבל הוא לא מצליח לפגוע בסטאנקי, סאטנקי תוקף בשריטה ופוגע חזק בטריקו, טריקו נופל על הריצפה ומתעלף, אתה מפסיד בקרב.

~JolTeoN~
    "טורטוויג עלי תער" אמרה המאמנת, פיצ'ו תקף בגעל רעם אבל טורטוויג חמק במהירות ותקף בעלי תער פיצ'ו עצר את חלקם בזנב ברזל ומחלקם הוא נפצע.

The Trooper
    טורטוויג שלך מחכה שטורטוויג של המאמנת יעשה משהו אבל הוא לא זז בכלל, טורטוויג שלך תוקף בעלי תער אבל הטורטוויג של המאמנת תוקף בנסיגה ולא נפגע.

joker
    "הכל בסדר, איך מתקדמים האימונים שלך?" שאל גרי.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 03:55 PM

HoundooM
    אי אפשר לתקוף בספיגה על כל הזירה, כי ספיגה זו מתקה ששואבת כוח הפוקימון צריך להתמקד על הפוקימון שהוא סופג ממנו את הכוח.
    ~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מנסה לתקוף במתקפה מהירה אבל הוא לא מצליח לפגוע בסטאנקי, סאטנקי תוקף בשריטה ופוגע חזק בטריקו, טריקו נופל על הריצפה ומתעלף, אתה מפסיד בקרב.

מפסיד?יש לי עוד פוקימון.
    ------------------
    "סקווירטל צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור ומחזיר את טריקו,"תקוף את סטאנקי בבועות ואז בחבטה!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    HoundooM
    זה קרב 1 על 1 ולמאמן שמולך אין עוד פוקימון, אז הפסדתה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתם רואים שגם התאומות סיימו להלחם, "דרך אגב שמי טומי, מה השם שלך?" שאל טומי.

4. משתמש מנוסה
    joker
    "הכל בסדר, איך מתקדמים האימונים שלך?" שאל גרי.
    "מצוין,למה אתה פה?"אני שואל אותו
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:06 PM
    HoundooM
    זה קרב 1 על 1 ולמאמן שמולך אין עוד פוקימון, אז הפסדתה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתם רואים שגם התאומות סיימו להלחם, "דרך אגב שמי טומי, מה השם שלך?" שאל טומי.
    "אני דין" אני אומר לו ומסתובב,"מה עכשיו עושים?"אני שואל את סינתיה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. Kibō no chi

The Trooper
    טורטוויג שלך מחכה שטורטוויג של המאמנת יעשה משהו אבל הוא לא זז בכלל, טורטוויג שלך תוקף בעלי תער אבל הטורטוויג של המאמנת תוקף בנסיגה ולא נפגע.
    "טורטוויג, תקוף בחבטה! כשהוא יתקרב תשתמש בנסיגה, ואז בעלי תער!"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    joker
    "סתם מסתובב בעיר רואה מה שלום המאמנים אני נותן לחלקם פוקדורים רייקים כדי לתפוס פוקימונים, אוגי עוזר לי לבדוק את המאמנים, מה עם גסטלי שלך הוא מאומן כבר?" שאל גרי.

HoundooM
    "כבר מאוחר אז כדי שתלחו לישון במלון, מחר בבוקר יהיה לכם זמן חופשי להלחם במכון הפוקימונים או לאמן את הפוקימון שלכם ובצהריים נפגש למשימת אימון קשה" אמרה סנתייה.
    אתם חוזרים למלון אתה לוקח את המפתח לחדר שלך ועולה לישון, לידך יושנים סקווירטל וטריקו שניראים מאוד עייפים מהיום, היום נגמר היום הראשון שלך איתם.
    למחרת
    אתה קם מוקדם בבוקר אתה רואה שסקווירטל כבר היתעורר הוא אוכל מהאוכל שיש במקרר, טריקו עוד ישן.
    לפתע אתה רואה שהשעה היא 9 בבוקר ואין לך עוד הרבה זמן עד שעת הצהריים, אתה מביט מהחלון ורואה שמכון העשב פתוח.

The Trooper
    טורטוויג תוקף בחבטה וברגע שהוא מתקרב על הטורטוויג של מאמנת המכון הוא תוקף בעלי תער ופוגע חזק בטורטוויג שלך.

8. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:16 PM

The Trooper
    טורטוויג תוקף בחבטה וברגע שהוא מתקרב על הטורטוויג של מאמנת המכון הוא תוקף בעלי תער ופוגע חזק בטורטוויג שלך.
    "טורטוויג, תשלח עלי תער! אם הוא משתמש בנסיגה זאת ההזדמנות שלך להתקרב אליו! כשהוא יצא תקוף אותו בחבטה!"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:16 PM

HoundooM
    "כבר מאוחר אז כדי שתלחו לישון במלון, מחר בבוקר יהיה לכם זמן חופשי להלחם במכון הפוקימונים או לאמן את הפוקימון שלכם ובצהריים נפגש למשימת אימון קשה" אמרה סנתייה.
    אתם חוזרים למלון אתה לוקח את המפתח לחדר שלך ועולה לישון, לידך יושנים סקווירטל וטריקו שניראים מאוד עייפים מהיום, היום נגמר היום הראשון שלך איתם.
    למחרת
    אתה קם מוקדם בבוקר אתה רואה שסקווירטל כבר היתעורר הוא אוכל מהאוכל שיש במקרר, טריקו עוד ישן.
    לפתע אתה רואה שהשעה היא 9 בבוקר ואין לך עוד הרבה זמן עד שעת הצהריים, אתה מביט מהחלון ורואה שמכון העשב פתוח.

אני מעיר את טריקו,אני אוכל מחזיר את טריקו וסקווירטל לפוקדורים ויוצא מהמלון,אני נכנס למכון ומחפש את מאמן המכון.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    "טורטוויג עלי תער" אמרה המאמנת, פיצ'ו תקף בגעל רעם אבל טורטוויג חמק במהירות ותקף בעלי תער פיצ'ו עצר את חלקם בזנב ברזל ומחלקם הוא נפצע.

פיצ'י נשיקה מתוקה ואז גל רעם בכל הכוח ואז זנב ברזל .

11. משתמש מנוסה
    The Trooper
    טורטוויג שלך תוקף בעלי תער וגם של המאמנת אף אחד לא נפגע, טורטוויג של מאמנת המכון תוקף בחבטה אבל שלך תוקף בנסיגה וחומק, טורטוויג שלך תוקף בחבטה אבל הטורטוויג של מאמנת המכון תוקף בנסיגה וחומק גם הוא, הכוחות בין שני הטורטוויגים שווים.

HoundooM
    אתה מתארגן ויוצא מבית המלון, אתה הולך לכיוון העיר, אתה מגיע אל המכון הוא ניראה יפיפה, אתה ניכנס עליו בתוכו יש אזור דמוי יער, הוא ניראה מדהים, אתה ניכנס אל תוך היער מחפש את מנהיג המכון לפתע אתה רואה אישה בעלת שער ירוק שמאכילה את הפוקימונים שלה.

~JolTeoN~
    פיצ'ו תוקף בנשיקה ומתוקה וגורם לטורטוויג לאבד את הריכוז, ואז פיצ'ו תוקף בגל רעם שלא כל כך משפיע על טורטוויג (כי מתקפות חשמל אל משפיעו כל כך על עשב) ואז פיצ'ו תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בטורטוויג שחוזק לעצמו.

12. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    אל תחשוב שטוטודייל למד עוד מתקפה, בטעות התבלבלתי בין מתקפה מהירה למתקפת זעם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל אוכל את הסוכרייה השלישית לפתע הוא ניראה כאילו יש לו התכצות שרירים, כניראה הוא לא הצליח להכיל את כל האנרגיה מהחטיפים.
    "טוטודייל! תנסה להשתמש באקדח מים!" אגיד בדאגה

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:40 PM

HoundooM
    אתה מתארגן ויוצא מבית המלון, אתה הולך לכיוון העיר, אתה מגיע אל המכון הוא ניראה יפיפה, אתה ניכנס עליו בתוכו יש אזור דמוי יער, הוא ניראה מדהים, אתה ניכנס אל תוך היער מחפש את מנהיג המכון לפתע אתה רואה אישה בעלת שער ירוק שמאכילה את הפוקימונים שלה.

אחלה תמונות
    ------------
    "את מאמנת המכון?"אני שואל אותה,"עם כן,תתכוני לקרב נגדי עכשיו!"אני מוסיף.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 04:40 PM
    The Trooper
    טורטוויג שלך תוקף בעלי תער וגם של המאמנת אף אחד לא נפגע, טורטוויג של מאמנת המכון תוקף בחבטה אבל שלך תוקף בנסיגה וחומק, טורטוויג שלך תוקף בחבטה אבל הטורטוויג של מאמנת המכון תוקף בנסיגה וחומק גם הוא, הכוחות בין שני הטורטוויגים שווים.
    "אוקיי טורטוויג, תתקרב אליו עם חבטה ואז שלח עליו עלי תער! אם הוא תוקף תשתמש בנסיגה!"

Spoiler ספוילר

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ'ו תוקף בנשיקה ומתוקה וגורם לטורטוויג לאבד את הריכוז, ואז פיצ'ו תוקף בגל רעם שלא כל כך משפיע על טורטוויג (כי מתקפות חשמל אל משפיעו כל כך על עשב) ואז פיצ'ו תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בטורטוויג שחוזק לעצמו.
    למה אתה לא עושה אחוזים או משהו??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פיצ'י תקוף בזנב ברזל לרגליים שלו ואז נשיקה מתוקה ועוד פעם זנב ברזל גם לרגליים"אני צועק בזמן שאני חושב על המהלכים הבאים.

עמוד 44 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •