Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 09:06 PM
    Dingo
    הינה קבל עזרה
    ~~~~~~~~~~~~
    הפוליוואג לא רוצה להצטרף עליך, לפתע אתה שומע רעש של משהו גדול שנופל לפתע אתה רואה את רייהורן.
    כניראה שגם אותו הבידו זרקו אל תוך המגלשה, הוא מכון לקרב.

"ריי מהר מכת קרן על בדו ואז רקע חזק!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    The Trooper
    בקשר למתקפות, איווי צריך להתאמן המון המון עד שהוא ילמד את המתקפה הבא שלו, כי אתה רק התחלתה איתו ואת ואתה נלחמתה יותר עם טורטוויג מאשר עם איווי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי תוקף במכת חול ומנסה לפגועה ביעניים של בייליף מה שלא מצליח, בייליף תוקף בחבטה אבל איווי חומק, הוא מנסה לתקןף בחבטה אבל בייליף חומקת כל הזמן, איווי ניראה מפוחד ולא בטוח בעצמו.

HoundooM
    טריקו לא יכול ללמוד עלי תער, אבל אל תדאג הוא בקרוב ילמד מתפות חדשות צריך עוד טיפה לאמן אותו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    טריקו תוקף בספיגה שוב שוב ושוב גם טורטוויג חוסם אותו בספיגה גם, טריקו קם הדשא, לפתע טורטוויג רץ לעברו של טריקו ותוקף אותו בחבטה, טריקו חומק בשניה האחרונה אבל עדיין ניפצע כאשר הוא מנסה לחמוק, כאשר הוא רואה שטורטוויג נפצע הוא תוקף אותו בספיגה ושואב ממנו הרבה אנרגיה, אבל עדיין רגלו של טריקו פצוע והוא מתקשה לעמוד.

~JolTeoN~
    אין לי מסן או דברים אחרים, תדבר איתי בפרטי אני אגיד לך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוצ&#39;י רוצהלהמשיך להלחם עם ההתפתחות הוא רכש ביטחון, ג&#39;ולי מוציאה בייליף.
    "קדימה בייליף עלי תער" אמרה ג&#39;ולי, בייליף עומדת לתקוף בעלי תער.

Dingo
    מה איפה הבאתה את בידו, רק אמרתי שהם זרקו אותו גם על המגלשה היא איתך עכשיו מתחת למערה, אתה לא רוצה להלחם בפוליוואג בזוהר?

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 10:09 PM

HoundooM
    טריקו לא יכול ללמוד עלי תער, אבל אל תדאג הוא בקרוב ילמד מתפות חדשות צריך עוד טיפה לאמן אותו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    טריקו תוקף בספיגה שוב שוב ושוב גם טורטוויג חוסם אותו בספיגה גם, טריקו קם הדשא, לפתע טורטוויג רץ לעברו של טריקו ותוקף אותו בחבטה, טריקו חומק בשניה האחרונה אבל עדיין ניפצע כאשר הוא מנסה לחמוק, כאשר הוא רואה שטורטוויג נפצע הוא תוקף אותו בספיגה ושואב ממנו הרבה אנרגיה, אבל עדיין רגלו של טריקו פצוע והוא מתקשה לעמוד.

אני רוצה שיהיו לו מתקפות עשב שיוכלו לפגוע חזק ביריב,תגיד לי עכשיו,עם לא יהיו לו אז אני לא רוצה אותו.
    -------------
    "טריקו תקפוץ ותנחט עליו בחבטה ואז תשתמש בספיגה ושוב בחבטה&#33;"אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. Kibō no chi
    The Trooper
    בקשר למתקפות, איווי צריך להתאמן המון המון עד שהוא ילמד את המתקפה הבא שלו, כי אתה רק התחלתה איתו ואת ואתה נלחמתה יותר עם טורטוויג מאשר עם איווי.
    איווי תוקף במכת חול ומנסה לפגועה ביעניים של בייליף מה שלא מצליח, בייליף תוקף בחבטה אבל איווי חומק, הוא מנסה לתקןף בחבטה אבל בייליף חומקת כל הזמן, איווי ניראה מפוחד ולא בטוח בעצמו.

"איווי, אל תפחד&#33; תאמין בעצמך&#33; תאמין שאתה מסוגל&#33;" אני צועק.
    "איווי, תשתמש במתקפת חול ואז בחבטה, שוב&#33;"

Spoiler ספוילר

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    אין לי מסן או דברים אחרים, תדבר איתי בפרטי אני אגיד לך.
    פוצ&#39;י רוצהלהמשיך להלחם עם ההתפתחות הוא רכש ביטחון, ג&#39;ולי מוציאה בייליף.
    "קדימה בייליף עלי תער" אמרה ג&#39;ולי, בייליף עומדת לתקוף בעלי תער.
    אה טוב וזה פיצ&#39;י לא פוצ&#39;י=] וניראה לי הוא אמור ללימוד היתקלות או מיתקפה מהירה כשהוא מיתפתח ??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פיצ&#39;י זנב ברזל ואז נשיקה מתוקה ועוד פעם זנב ברזל" אני אומר לפיצ&#39;י .

6. משתמש מנוסה

Dingo
    מה איפה הבאתה את בידו, רק אמרתי שהם זרקו אותו גם על המגלשה היא איתך עכשיו מתחת למערה, אתה לא רוצה להלחם בפוליוואג בזוהר?
    אה...לא הבנתי
    ------
    "מהר ריי מכת קרן חזקה ואז רקע&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    HoundooM
    יהיו לו מתקפות טובות אבל צריך לאמן אותו בקרוב הוא יתפתח, כשהוא מתפתח הוא לומד הרבה מתקפות טובות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו רץ במהירות ואז קופץ לגובה הוא תוקף בחבטה בכל הכוח טורטוויג תוקף בעלי תער אבל לא מצליח לפגוע בטריקו שיורד במהירות מן השמיים ותוקף בחבטה בכל הכוח בטורטוויג שניפצע חזק, ואז טריקו תוקף בספיגה ואז מחסל את טורטוויג.
    טריקו שמח מאוד שהוא ניצח את טורטוויג, "קדימה בייליך צאי תקפי בעלה קסום" אמרה ג&#39;ולי, והוציא את בייליף שעומדת לתקוף את טריקו.

The Trooper
    איווי תוקף שוב במקתפת חול ומכניס חול לעיינים של בייליף ותוקף אותה בחבטה ופוגע בה, תוך כמה שניות בייליף חוזרת לעצמה, היא משתמש בעלה שעל הראש שלה ומוציאה את החול מהעיניים שלה, בייליף תוקפת בגפן מצליפה אבל איווי מצליח לחמוק אבל הוא חוטף מכה ברגלו כשהוא חומק.
    איווי מתקשה לרוץ.

~JolTeoN~
    סליחה קורה שאני מתבלבל, ולא חובה שהוא ילמד מתקפה שהוא מתפתח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיקאצ&#39;ו תוקף בזנב ברזל ומנסה לפגוע בביליף אבל היא מגנה על עצמה בעזרת העלה שעל הראש שלה.
    ואז בייליף תוקפת בעלה קסום ופוגעת חזק בפיקאצ&#39;ו שנופל על הדשא, הוא ניראה מסוחרר אבל הוא לא מוותר הוא מנסה לקום.

Dingo
    רייהורן תוקף במכת קרן ופוגע חזק בפוליוואג הזוהר, פוליוואג שעף אל תוך האגם מתעושש מהר.
    הוא תוקף באקדח מים שפוגע חזק מאוד ברייהורן ומחליש אותו מאוד.

8. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    Originally posted by mamoswine@Aug 26 2009, 07:07 PM

Waluigi
    אתה יוצא מבית המלון ואתה רואה שהגיבל רץ לסופר השכונתי, לפתע אתה רואה שסווינאב יוצא אחריך מבית המלון הוא ניראה נמרץ מאוד.
    "קדימה סווינאב בוא נמהר&#33;" אני אומר לו ומתחיל לרוץ.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 11:23 PM
    HoundooM
    יהיו לו מתקפות טובות אבל צריך לאמן אותו בקרוב הוא יתפתח, כשהוא מתפתח הוא לומד הרבה מתקפות טובות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו רץ במהירות ואז קופץ לגובה הוא תוקף בחבטה בכל הכוח טורטוויג תוקף בעלי תער אבל לא מצליח לפגוע בטריקו שיורד במהירות מן השמיים ותוקף בחבטה בכל הכוח בטורטוויג שניפצע חזק, ואז טריקו תוקף בספיגה ואז מחסל את טורטוויג.
    טריקו שמח מאוד שהוא ניצח את טורטוויג, "קדימה בייליך צאי תקפי בעלה קסום" אמרה ג&#39;ולי, והוציא את בייליף שעומדת לתקוף את טריקו.

The Trooper
    איווי תוקף שוב במקתפת חול ומכניס חול לעיינים של בייליף ותוקף אותה בחבטה ופוגע בה, תוך כמה שניות בייליף חוזרת לעצמה, היא משתמש בעלה שעל הראש שלה ומוציאה את החול מהעיניים שלה, בייליף תוקפת בגפן מצליפה אבל איווי מצליח לחמוק אבל הוא חוטף מכה ברגלו כשהוא חומק.
    איווי מתקשה לרוץ.

~JolTeoN~
    סליחה קורה שאני מתבלבל, ולא חובה שהוא ילמד מתקפה שהוא מתפתח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיקאצ&#39;ו תוקף בזנב ברזל ומנסה לפגוע בביליף אבל היא מגנה על עצמה בעזרת העלה שעל הראש שלה.
    ואז בייליף תוקפת בעלה קסום ופוגעת חזק בפיקאצ&#39;ו שנופל על הדשא, הוא ניראה מסוחרר אבל הוא לא מוותר הוא מנסה לקום.

עדיין לא ענית לי על השאלה,יהיו לו מתקפות עשב או לא?
    ------------------
    "טריקו תזוז הצידה ותחמוק מהמתקפה אחר כך תרוץ אליו ותתקוף במתקפה מהירה ואז בספיגה&#33;" אני צועק לו.

--------
    מה קרה התחלת להגיב לאט? :o
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן תוקף במכת קרן ופוגע חזק בפוליוואג הזוהר, פוליוואג שעף אל תוך האגם מתעושש מהר.
    הוא תוקף באקדח מים שפוגע חזק מאוד ברייהורן ומחליש אותו מאוד.
    "בדו רוצה לעזור לי? תקוף אותו במתקפה כולשהי&#33; וריי נסה שוב מכת קרן בכל הכח&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

11. Kibō no chi

The Trooper
    איווי מתקשה לרוץ.
    "איווי, תנסה להשתמש שוב במכת חול בשביל לעקב את בייליף ואז תנסה להשתמש ביד עוזרת על עצמך בשביל לחזק אותך טיפה, ואז חבטה&#33;"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Waluigi
    אתה רץ במהירות אל הסופר השכונתי, אתה רץ כמה דקות ואז מגיע אל הסופר, אתה נכנס ולפתע רואה את המוכרות עומדות ל הכיסא שלהם בבהלה, "תקחו אותו מפה בבקשה" צועקת אחת המוכרות.
    לפתע אתה שומע רעש של שקיות נפתחות, לפתע אתה רואה את גיבל הוא בשדרת הממתקים הוא ממשיך לאכול, סווינאב כמעט מקיא מרוב שהוא אכל.

HoundooM
    כן יהיו לו אבל זה יקח קצת זמן, אבל יהיו לו אחלה מתקפות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מגיב לאט כי אני 1 עייף מאוד 2 אני עסוק בכתיבת הסיפור שלי
    אבל אני מנסה להגיב כמה שיותר
    טריקו מנסה לחמוק אבל הוא נהיה איטי יותר בגלל הפציעה שלו ברגל בייליף תוקפת במהירות בעלה קסום שעף לכיוונו של טריקו הוא קופץ הצידה במהירות אבל הוא ניפגע עדיין מהמתקפה, גם ידו נפצע ורגליו נ]צעו הוא לא מצליח לקום.

Dingo
    אתה לא מבין שאין אף בידו שם, הם זרקו את ריידון במגלשה, אתה לא קורא טוב, זה עבר גבול מסויים, הרי אותך זרקו במגלשה הזו, ואתה לא יכולתה לעלות, בגלל זה אני אל מקבל אנשים כי הם לא קוראים טוב דברים, תקרא את ההמשכים טוב טוב.
    רייהורן מנסה לתקוף במכת קרן אבל המים גרמו לא להחלש, פוליוואג תוקף באקדח מים שוב אבל רייהורן אוגר את כל הכוחות שלו הוא רץ במהירות אל פוליוואג ותוקף אותו, הפוליוואג עף על שלולית בוץ, לפתע אתה רואה שהצבע הזוהר שלו דוהה, כניראה שהוא היה מרוח בן גרגרי הזהב שנימצאים במים.

The Trooper
    איווי לא יכול לתקוף ביד עוזרת על עצמו, זו מתקפה שפועל רק בקרב כפול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי מנסה לתקוף במכת חול, לפתע הוא מתחיל לחפור במהירות באדמה ונעלם, בייליף לא יודעץ היכן הוא, לפתע הוא קופץ מתוך האדצה ותוקף את בייליף בחוזרה ופוגע בה חזק מאוד ומפיל את בייליף על הדשא.
    (איווי למד חפירה)

13. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 11:47 PM

The Trooper
    איווי לא יכול לתקוף ביד עוזרת על עצמו, זו מתקפה שפועל רק בקרב כפול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי מנסה לתקוף במכת חול, לפתע הוא מתחיל לחפור במהירות באדמה ונעלם, בייליף לא יודעץ היכן הוא, לפתע הוא קופץ מתוך האדצה ותוקף את בייליף בחוזרה ופוגע בה חזק מאוד ומפיל את בייליף על הדשא.
    (איווי למד חפירה)
    "אוקיי איווי, תשתמש שוב בחפירה, וכשתפגע בבייליף תתקוף מהר בחבטה&#33;"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה

HoundooM
    כן יהיו לו אבל זה יקח קצת זמן, אבל יהיו לו אחלה מתקפות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מגיב לאט כי אני 1 עייף מאוד 2 אני עסוק בכתיבת הסיפור שלי
    אבל אני מנסה להגיב כמה שיותר
    טריקו מנסה לחמוק אבל הוא נהיה איטי יותר בגלל הפציעה שלו ברגל בייליף תוקפת במהירות בעלה קסום שעף לכיוונו של טריקו הוא קופץ הצידה במהירות אבל הוא ניפגע עדיין מהמתקפה, גם ידו נפצע ורגליו נ]צעו הוא לא מצליח לקום.

"טריקו היית טוב,תחזור"אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור,"סקווירטל צא&#33;"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תתקוף בנסיגה ואז תרוץ אליו ובזמן הריצה תתקוף בבועות,וכשתגיע תתקוף בחבטה&#33;"אני צועק לסקווירטל .
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה לא מבין שאין אף בידו שם, הם זרקו את ריידון במגלשה, אתה לא קורא טוב, זה עבר גבול מסויים, הרי אותך זרקו במגלשה הזו, ואתה לא יכולתה לעלות, בגלל זה אני אל מקבל אנשים כי הם לא קוראים טוב דברים, תקרא את ההמשכים טוב טוב.
    רייהורן מנסה לתקוף במכת קרן אבל המים גרמו לא להחלש, פוליוואג תוקף באקדח מים שוב אבל רייהורן אוגר את כל הכוחות שלו הוא רץ במהירות אל פוליוואג ותוקף אותו, הפוליוואג עף על שלולית בוץ, לפתע אתה רואה שהצבע הזוהר שלו דוהה, כניראה שהוא היה מרוח בן גרגרי הזהב שנימצאים במים.

טוב
    ------
    מתי אתה מפרסם את הפרק הבא בסיפור?
    ----
    "ריי מהר מכת קרן חזקה&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 46 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •