Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3745464748495797 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 09:06 PM
    Glalie Kun
    תוכל להגיד לי מה לשפר כדי שתוכל להנות יותר מהמשחק.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לרביטאר תוקף בנשיכה שוב, ופוגע בליקוטונג שלא רואה כלום.
    ליקיטונג מלקק את החול מעינייו, ואז יורק אותו מפיו, ואז לפתע הוא תוקף את לרביטאר ברקע ופוצע אותו חזק.
    אולי אם המשחק היה יותר זורם, כי אני כבר 20 במשכים תקוע נגד ליקיטונג XD
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    "לרויטר נסה לתקוף בנשיכה בכל הכוח&#33;" אני אומר ללרויטר.
    "נסה להתמקד בלשונו&#33;" אני מוסיף

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

2. משתמש מנוסה
    The Trooper
    איווי מנסה לתקוף בחפירה שוב אבל בייליף לא נותנת לו היא תוקפת אותו בעלה קסום ופוגעת באיווי חזק, כל פעם שהוא מנסה לתקוף בחפירה בייליף תוקפת את איווי בעלי תער.

HoundooM
    אתה עושה טעות במשהו, אתה כתוב לסקווירטל לתקוף על ההתחלה בנסיגה, רק עם פוקימון תוקף אומרים לתקוף בנסיגה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל תוקף בנסיגה, ואז בייליף תוקפת בעלי תער כשסקווירטל כבר מסיים לתקוף הוא חוטף את מכת עלי התער וניפצע, הוא מתעצבן ותוקף את בייליף בבועות אבל בייליף חומקת, היא תוקפת בגפן מצליפה סקווירטל קוץ על אחד מהגפנים ומתחיל ומנסה לקשור אותם לאחד העצים אבל הוא לא מצליח, הוא חוטף מכה מאחד הגפנים

Dingo
    רייהורן תוקף שוב במכת קרן ופוגע חזק מאוד בפוליוואג שעף על קיר המערה, פוליוואג מחוסל.

Glalie Kun
    איך 20 המשכים שאתה בקושי הגבתה 13 פעם, זה לא שהמשחק לא זורם זה שאתה בקושי נימצא, תגיב יותר זוז מהר יותר, אתה נלחם בליקיטונג רק ב6 התגובות האחרונות אז אל תגזים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לרביטאר מנסה לתקוף בנשיכה שוב אבל ליקיטונג תוקף ברקע ופוגע חזק בלרביטאר, ואז הוא תוקף את לרביטאר בחבטה ופוגע בו חזק מאוד, לרביטאר מחוסל אותה מפסיד בקרב.

3. משתמש מנוסה
    joker
    "אז אולי תלחם מולי, גם אני מאמן מתחיל, עם תנצח אותי תקבל פוקימון" אמר אוגי.
    "אין בעיה,צא גסטלי&#33;"אני אומר ומוציא את גסטלי
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Aug 30 2009, 03:23 AM

Dingo
    רייהורן תוקף שוב במכת קרן ופוגע חזק מאוד בפוליוואג שעף על קיר המערה, פוליוואג מחוסל.
    אתה תחזיר אותי למקום עם פוקמוני העשב-כי אין לי פוכדור...
    ------
    "יופי- פוכדור צא&#33;" אני זורק עליו פוכדור
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

HoundooM
    אתה עושה טעות במשהו, אתה כתוב לסקווירטל לתקוף על ההתחלה בנסיגה, רק עם פוקימון תוקף אומרים לתקוף בנסיגה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל תוקף בנסיגה, ואז בייליף תוקפת בעלי תער כשסקווירטל כבר מסיים לתקוף הוא חוטף את מכת עלי התער וניפצע, הוא מתעצבן ותוקף את בייליף בבועות אבל בייליף חומקת, היא תוקפת בגפן מצליפה סקווירטל קוץ על אחד מהגפנים ומתחיל ומנסה לקשור אותם לאחד העצים אבל הוא לא מצליח, הוא חוטף מכה מאחד הגפנים

"סקווירטל תתפוס את אחד הגפנים ותמשוך את בייליף ותזרוק אותו על האדמה ואז תתקוף בחבטה&#33;"אני צועק לסקווירטל.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Glalie Kun
    איך 20 המשכים שאתה בקושי הגבתה 13 פעם, זה לא שהמשחק לא זורם זה שאתה בקושי נימצא, תגיב יותר זוז מהר יותר, אתה נלחם בליקיטונג רק ב6 התגובות האחרונות אז אל תגזים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לרביטאר מנסה לתקוף בנשיכה שוב אבל ליקיטונג תוקף ברקע ופוגע חזק בלרביטאר, ואז הוא תוקף את לרביטאר בחבטה ופוגע בו חזק מאוד, לרביטאר מחוסל אותה מפסיד בקרב.
    "כל הכבוד לרויטר&#33;" אני אומר לו בשמחה.
    "חזור" אני אומר ומחזיר את לרויטר לפוקדור שלו.
    לאחר מכן אני חוזר למלון, לחדר שלי, לתת קצת מנוחה לי וללרויטר.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

7. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    Originally posted by mamoswine@Aug 29 2009, 11:47 PM

HoundooM
    כן יהיו לו אבל זה יקח קצת זמן, אבל יהיו לו אחלה מתקפות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מגיב לאט כי אני 1 עייף מאוד 2 אני עסוק בכתיבת הסיפור שלי
    אבל אני מנסה להגיב כמה שיותר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מנסה לחמוק אבל הוא נהיה איטי יותר בגלל הפציעה שלו ברגל בייליף תוקפת במהירות בעלה קסום שעף לכיוונו של טריקו הוא קופץ הצידה במהירות אבל הוא ניפגע עדיין מהמתקפה, גם ידו נפצע ורגליו נ]צעו הוא לא מצליח לקום.

Dingo
    אתה לא מבין שאין אף בידו שם, הם זרקו את ריידון במגלשה, אתה לא קורא טוב, זה עבר גבול מסויים, הרי אותך זרקו במגלשה הזו, ואתה לא יכולתה לעלות, בגלל זה אני אל מקבל אנשים כי הם לא קוראים טוב דברים, תקרא את ההמשכים טוב טוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן מנסה לתקוף במכת קרן אבל המים גרמו לא להחלש, פוליוואג תוקף באקדח מים שוב אבל רייהורן אוגר את כל הכוחות שלו הוא רץ במהירות אל פוליוואג ותוקף אותו, הפוליוואג עף על שלולית בוץ, לפתע אתה רואה שהצבע הזוהר שלו דוהה, כניראה שהוא היה מרוח בן גרגרי הזהב שנימצאים במים.

The Trooper
    איווי לא יכול לתקוף ביד עוזרת על עצמו, זו מתקפה שפועל רק בקרב כפול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי מנסה לתקוף במכת חול, לפתע הוא מתחיל לחפור במהירות באדמה ונעלם, בייליף לא יודעץ היכן הוא, לפתע הוא קופץ מתוך האדצה ותוקף את בייליף בחוזרה ופוגע בה חזק מאוד ומפיל את בייליף על הדשא.
    (איווי למד חפירה)
    יש משתמשים שכבר התקדמו במסע הזה ואני עדיין תקוע פה~מתי אני ממשיך? כי אתה סתם מורח את זה~
    -----------------------------
    "סווינאב תחבוט בגיבל" אני פוקד עליו.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

8. Kibō no chi
    The Trooper
    איווי מנסה לתקוף בחפירה שוב אבל בייליף לא נותנת לו היא תוקפת אותו בעלה קסום ופוגעת באיווי חזק, כל פעם שהוא מנסה לתקוף בחפירה בייליף תוקפת את איווי בעלי תער.
    "איווי, תשתמש במתקפת חול ואז תחפור מהר&#33;"

Spoiler ספוילר

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    סליחה קורה שאני מתבלבל, ולא חובה שהוא ילמד מתקפה שהוא מתפתח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיקאצ&#39;ו תוקף בזנב ברזל ומנסה לפגוע בביליף אבל היא מגנה על עצמה בעזרת העלה שעל הראש שלה.
    ואז בייליף תוקפת בעלה קסום ופוגעת חזק בפיקאצ&#39;ו שנופל על הדשא, הוא ניראה מסוחרר אבל הוא לא מוותר הוא מנסה
    אני אומר לו:"פיצ&#39;י תקוף הנשיקה מתוקה ואז גל רעם ואז זנב ברזל"

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    תוכל להגיד לי איך המשחק עד עכשיו, עם יש משהו לשפר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה ריולו כף יד כוחנית" אמר המאמן ריולו עומד לתקוף את טוטודייל.
    אחלה,באמת שאחלה,לא יודע מה לשפר
    ----------------
    "טוטודייל&#33; אקדח מים&#33;" אעק לטוטודייל במהירות
    -----------------
    קוראים לזה "כדור הילה",לא?

11. משתמש מנוסה
    joker
    "קדימה צא טוטודייל" אמר אוגי, טוטודייל יוצא מהפוקדור הוא עומד לתקוף באקדח מים.

Dingo
    אתה זורק פוקדור על הפוליוואג, הפוקדור מכניס לתוכו את פוליוואג ואז מתנדנד כמה שניות, לפתע הוא נעצר.
    כל הכבוד תפקסתה פוליוואג, אתה לוקח את הפוקדור ואת אתה חוזר למקום שמנו נפלתה לבור, אתה רואה שיש ליד מן מדרגות שבעזרתם אתה יכול לעלות למעלה בחזרה.

HoundooM
    סקווירטל מחכה שבייליף תתקוף שוב בגפן מצליפה, אבל היא לא תוקפ היא תוקפת בעלי תער, סקוויראל תוקף בנסיגה וחומק, ואז הוא מנסה לתקוף את בייליף בחבטה, בייליף תוקפת בגפן מצליפה, בקווירטל תופס את אחד הגפנים ומושך אותם חזק הוא לא מצליח להפיל את בייליף אבל הוא מצליח לקשור את אחד הגפנים לאחד העצים.
    בייליף מנסה להשתחרר מהקשירה אבל לא מצליחה.

Glalie Kun
    אתה לוקח את לרביטאר הפצוע לבית המלון, אבל אתה ניזכר שאי אפשר לחזור למלון כי החדרים שלכם פונו.
    לפתע אתה רואה את פרופסור אוגי ואת פרוספור גרי אוק הם מדברים על משהו.

Waluigi
    כי אתה דיי תקעתה את עצמך, הייתה כל כך לחוץ לתפוס את הגיבל הזה, כל כך הרבה הזדמנויות נתנתי לך או להלחם מולו או לרדת מזה ואתה לא עשיתה כלום, ואתה גם בקושי מגיב, תגיד יותר ואל תרוץ לתפוס פוקימונים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    סווינאב תוקף בחבטה אבל גיבל חומק, גיבל העצבני תוקף בזעם דרקון ופוגע את סווינאב.

The Trooper
    איווי תוקף במכ חול פוגע בעיינים של ביילף ותוקף מהר במכת חפירה לפני שבייליף תתקוף אותו.
    בייליף מנקה את החול מהעיינים בעזרת העלה שלה, היא מניחה את הראש על האדמה ומנסה לשמוע את איווי.
    לםתע הוא קופץ עליה מאד האזורים ותוקף אותה בחבטה, היא מגיבה מהר ועוזרת אותו בעזר גפן מצליפה, איווי נתפס בגפן המצליפה והוא לא יכול לזוז, ואז בייליף זורקת את איווי על אחד העצים בעזרת גפן המצליפה, איווי נפצע.

~JolTeoN~
    פיקאצ&#39;ו תוקף בנשיכה מתוקפה, וגורם לבייליף להתאהב בו.
    פייקאצ&#39;ו תוקף בגל רעם שלא משפיע על בייליף כל כך, (כי מתקפות חשמל לא משפיעות כל כל על פוקימוני עשב)
    פיקאצ&#39;ו תוקף בזנב ברזל אבל אז לפתע בייליף חוזרת לעצמה ותוקפת בגפן מצליפה ותופסת את הזנב של פיקאצ&#39;ו וזורק אוו על אחד העצים, פיקאצ&#39;ו נפצע אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.

~nitay~
    אני תרגמתי את המתקפה מאנגלית בתרגום חופשי יצא לי כף יד כוחנית.
    טוטודייל תוקף באקדח מים אבל ריולו חומק, ואז הוא תוקף בכף יד כוחנית, טוטודייל מנסה לחמוק אבל ריולו מהיר מאוד הוא עוקף את טוטודייל ומכניס לו מכה רצינית שמעיפה את טוטודייל על אחד העצים שבאזור, טוטודייל ניראה מופתע.

12. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Aug 30 2009, 03:00 PM

HoundooM
    סקווירטל מחכה שבייליף תתקוף שוב בגפן מצליפה, אבל היא לא תוקפ היא תוקפת בעלי תער, סקוויראל תוקף בנסיגה וחומק, ואז הוא מנסה לתקוף את בייליף בחבטה, בייליף תוקפת בגפן מצליפה, בקווירטל תופס את אחד הגפנים ומושך אותם חזק הוא לא מצליח להפיל את בייליף אבל הוא מצליח לקשור את אחד הגפנים לאחד העצים.
    בייליף מנסה להשתחרר מהקשירה אבל לא מצליחה.

"סקווירטל זה הזמן&#33;תקוף אותה בחבטה ואז בבועות&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

13. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה זורק פוקדור על הפוליוואג, הפוקדור מכניס לתוכו את פוליוואג ואז מתנדנד כמה שניות, לפתע הוא נעצר.
    כל הכבוד תפקסתה פוליוואג, אתה לוקח את הפוקדור ואת אתה חוזר למקום שמנו נפלתה לבור, אתה רואה שיש ליד מן מדרגות שבעזרתם אתה יכול לעלות למעלה בחזרה.

איך אני אמור לתפוס פוקימונים במקופ הזה של פוקמוני העשב?
    ------
    אני עולה במדרגות
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    אני תרגמתי את המתקפה מאנגלית בתרגום חופשי יצא לי כף יד כוחנית.
    טוטודייל תוקף באקדח מים אבל ריולו חומק, ואז הוא תוקף בכף יד כוחנית, טוטודייל מנסה לחמוק אבל ריולו מהיר מאוד הוא עוקף את טוטודייל ומכניס לו מכה רצינית שמעיפה את טוטודייל על אחד העצים שבאזור, טוטודייל ניראה מופתע.
    "טוטודייל&#33; נשיכה&#33; ואפ הוא מתקרב אליך תשרט אותו&#33;"

15. משתמש מנוסה
    HoundooM
    סקווירטל תוקף בחבטה בכל הכוח ופוגע חזק בבייליף, אז הוא תוקף בבועות ופוגע בבייליף גם אבל אל כך כך חזק כמו בפעם הקודמת.
    לפתע בייליף משתחחרת, היא תוקפת בעלי תער בכל הכוח ופוגעת בסקווירטל שנופל על הדשא וניפצע קשה מאוד, הוא מתקשה לזוז.

Dingo
    לא חובה.
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה במדרגות במהירות אחריך עולה רייהורן ולפתע אתה מגיע למקום ממנו נכנסתה למערה, אתה יוצא מהמערה לפתע אתה רואה את כל הבידו, הם נראות עצבניות במיוחד

~nitay~
    טוטודייל מנסה להתעושש מהמכה הקודמ אבל הוא לא מספיק ריולו תוקף במתקפה מהירה טוטודייל מנסה נשיכה אבל הוא לא מצליח הוא חוטף את מכה רצינית מריולו.

עמוד 47 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3745464748495797 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •