The Trooper
לא ג'ולטיאון ניצח לפניך, שחכתי להגיד לו שהוא קיבל פרס.
~~~~~~~~~~~~~~;
"כל הכבוד נתנתה אחלה קרב אבל אתה צריך עוד לאמן את האיווי שלך" אמרה מאמנת המכון והושיטה לך את תג התלתן.
![]()
The Trooper
~~~~~~~~~~~~~~;
"כל הכבוד נתנתה אחלה קרב אבל אתה צריך עוד לאמן את האיווי שלך" אמרה מאמנת המכון והושיטה לך את תג התלתן.
![]()
"תנצל את הזמן ותתקוף בחבטה פעמיים"אני אומר לסקווירטלOriginally posted by mamoswine@Aug 31 2009, 01:00 AM
HoundooM
סקווירטל תוקף באקדח מים הוא לא מחליש את בייליף הוא דווקא די מחזק אותה, בייליף מתחילה לטעון אנרגיה לקרן סולרית.
אני רץ מהר למרכז הפוקימוניםOriginally posted by mamoswine@Aug 31 2009, 01:00 AM
Dingo
גם עם תרצה לא תוכל עכשיו כי אין לך יותר פוקדורים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ויוצא מפארק פוקימוני העשב, לפתע אתה רואה שרייהורן חלש מאוד, ופצועה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אני עוד אנצח אותך,ואז נראה מי יצחק" אגיד לו בכעס ואלך חזרה למלוןOriginally posted by mamoswine@Aug 30 2009, 09:07 PM
~nitay~
"הטוטודייל שלך ממש חלש וגם אתה" אמר המאמן והתחיל לצחחק, ואז הוא החזיר את ריולו לפוקדור והלך.
אתה ניזכר שקיבלתה פוקדור ריק.
"באנרי תקומי ואז תצאי בתסכול ואז חבטה!" אני קוראת בקול.Originally posted by mamoswine@Aug 30 2009, 09:07 PM
The Cheshire Cat
באנירי תוקפת בראיית הנולד, היא מצליחה לחמוק ממתקפת עלי התער של בלבאזור.
באנירי תוקפת בתיסכול ופוגעת חזק מאוד בבאלבאזור שעף אל אחד העצים וניראה פצוע מאוד, אבל הוא לא מוותר הוא תוקף בגפן מצליפה ותופסת את הרגל של באנירי וזורק אותה על אחד העצים.
"בסדר, אני אתאמן אתו" אני אומר, לוקח את התג והולך לרפא את איווי וטרוטוויג.Originally posted by mamoswine@Aug 31 2009, 01:12 AM
The Trooper
~~~~~~~~~~~~~~;
![]()
ספוילר
"יפה פרופסור,עכשיו גסטלי פרצוף מפחיד ואז ליקוק!"אני אומרOriginally posted by mamoswine@Aug 30 2009, 09:07 PM
joker
גסטלי תוקף בזדון אבל טוטודייל חומק, הוא רץ במהירות ואז תוקף באקדח מים בכל הכוח שפוגע חזק בגסטלי
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
אני לוקח אותו והולך למרכז הפוקימונים לרפא את פיצ'י ואז הולך להיאמן את שניהם ליקראת תחרות הסרט.Originally posted by mamoswine@Aug 31 2009, 01:00 AM
~JolTeoN~
"כל הכבוד נתנתה קרב טוב, אני חושבת שזה מגיעה לך" אמרה המאמנת ונתנה לך את תג התלתן" אמרה ג'ולי מנהגת המכון והושיטה לך את התג.
~~~~~~~~~~~~~~
יש איזה מזל שאוונט עדיין לא התחיל =]הייתי היום בבית ספר עד 4
מתשמים סליחה שלא הגבתי במשך שלושת הימים האחרונים, כי הייתי עסוק מאוד ואז שחזרתי ללימודים התחלתי ללמוד עד שעה 3 וחצי ושי לי אימון כי אני בקבוצת כדורעף אז אני חוזר הביתה ככה ב7 ואז אני רואה טלביזיה ומתקלח והולך לישון, אז בגלל זה אין לי זמן כל כך.
HoundooM
סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע בבייליף חזק וגום לא לאבד את הריכוז היא לא מצליחה לתקוף בקרן סולרית, היא מנסה לטעון אנרגיה שוב.
Dingo
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה אצ רייהורן ופוליוואג, כעבור כמה דקות אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לפתע אתה רואה שהמכון פתוח ושיש לך מספיק פוקימונים כדי להלחם בו.
~nitay~
אתה הולך בחזרה למלון, אתה עובר דרך היער לפתע אתה רואה חברות הנדורים הם חוסמים שלך את הדרך.
The Cheshire Cat
באנירי הפצועה מנסה לקום אבל בלבאזור לא נותן לה הוא תוקף באותה בעלי תער ופוגע בה חזק, באנירי לא מוותר היא קמה במהירות ותוקפת בתיסכול ופוגעת חזק בבאלבזור
The Trooper
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, אתה רואה שבעוד חצי שעה יש מפגש של הקבוצה שלך.
joker
"טוטודייל חמוק ואז תקוף שוב באקדח מים" אמר אוגי, טוטודייל חומק ממתקפת הפרצוף המפחיד ואז תוקף באקדח מים גסטלי תוקף בליקוק כדי לחסום את המכה אבל אל מצליח, גסטלי נפגעה.
~JolTeoN~
אתה ניצחתה ראשון במכון אז אתה מקבל ביצת פוקימון שחכתי להגיד לך את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ומרפאה את הפוקימונים שלך, "אתה המרפאה ה1000 אתה זוכה בביצת פוקימונים" אומרת האחות ג'וי.
![]()
"תודה האחות ג'וי" אני אומר בזמן שאני הולך אל עבר המקום שבו המפגש מתנהל וממתין לשאר חברי הקבוצה.Originally posted by mamoswine@Sep 3 2009, 01:00 AM
The Trooper
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, אתה רואה שבעוד חצי שעה יש מפגש של הקבוצה שלך.
ספוילר
"עבודה טובה עכשיו שוב תסכול!" אני קוראת.Originally posted by mamoswine@Sep 3 2009, 01:00 AM
The Cheshire Cat
באנירי הפצועה מנסה לקום אבל בלבאזור לא נותן לה הוא תוקף באותה בעלי תער ופוגע בה חזק, באנירי לא מוותר היא קמה במהירות ותוקפת בתיסכול ופוגעת חזק בבאלבזור
"תרוץ אליו מהר ותתקוף שוב בחבטה ואז נסיגה!"אני אומר לסקווירטלOriginally posted by mamoswine@Sep 3 2009, 01:00 AM
HoundooM
סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע בבייליף חזק וגום לא לאבד את הריכוז היא לא מצליחה לתקוף בקרן סולרית, היא מנסה לטעון אנרגיה שוב.
לאפחד אין כל כך זמן....Originally posted by mamoswine@Sep 3 2009, 01:00 AM
מתשמים סליחה שלא הגבתי במשך שלושת הימים האחרונים, כי הייתי עסוק מאוד ואז שחזרתי ללימודים התחלתי ללמוד עד שעה 3 וחצי ושי לי אימון כי אני בקבוצת כדורעף אז אני חוזר הביתה ככה ב7 ואז אני רואה טלביזיה ומתקלח והולך לישון, אז בגלל זה אין לי זמן כל כך.
~nitay~
אתה הולך בחזרה למלון, אתה עובר דרך היער לפתע אתה רואה חברות הנדורים הם חוסמים שלך את הדרך.
![]()
---------------------
"טוטודייל! פנה אותם עם אקדח מים!"
זה בסדר.. רק תעדכן פרקים בסיפור....Originally posted by mamoswine@Sep 3 2009, 01:00 AM
Dingo
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה אצ רייהורן ופוליוואג, כעבור כמה דקות אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לפתע אתה רואה שהמכון פתוח ושיש לך מספיק פוקימונים כדי להלחם בו.
-----
אי הולך למכון
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני אומר לה:"תודה"ויוצא מהמרכז ואז הולך לאמן את פיצ'י וקוקי.Originally posted by mamoswine@Sep 3 2009, 01:00 AM
~JolTeoN~
אתה ניצחתה ראשון במכון אז אתה מקבל ביצת פוקימון שחכתי להגיד לך את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ומרפאה את הפוקימונים שלך, "אתה המרפאה ה1000 אתה זוכה בביצת פוקימונים" אומרת האחות ג'וי.
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)