Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 104 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:10 PM
    The Trooper
    "לא! אתם לא רצויים כן, עד שבאתם הכל היה שקט, הוא לא הציק לנו ואנחנו לא הצקנו לו, ואז החוקרים שלכם באו והעירו את זעמו ועכשו הוא מעלים לנו אנשים, למה שאני העזור לכם עם אתם הרסתם לנו את החיים." אמר המלצר.
    "על מה אתה מדבר לעזאזל? אני רק רוצה קצת אוכל!" אני צועק בזעם.
    "אתה לא רוצה לעזור, לא צריך!" אני ממשיך לצעוק עליו ודורך לו על הרגל.
    "בוא איווי, הולכים!" אני אומר, מחזיק אותו בין זרועותי והולך אל כיוון אולם ההופעות.
    "אל תדאג, נאכל בקרוב" אני לוחש לו.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    "אתה לא מחדש לנו כבר תקופה שאנשים מרגישים את הרעידות האלה ורואים בניינים שנופלים או כל מני דברים מוזרים, בגלל זה באנו לאי הזה כדי לבדוק מה קורה כאן.
    לכן צריך להזהר פה מהכל כי אנשים נעלמים פה כמו גרביים, המפלצת הזו התעוררה לא מזמן וברגע שהתתעורר לגמרי האי הזה יעלם." אמר גרי.

The Trooper
    אתה נכינס לתוך האולם ורואה שגרי מתחיל לדבר "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי.

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:29 PM
    Y-CORE 13
    "אתה לא מחדש לנו כבר תקופה שאנשים מרגישים את הרעידות האלה ורואים בניינים שנופלים או כל מני דברים מוזרים, בגלל זה באנו לאי הזה כדי לבדוק מה קורה כאן.
    לכן צריך להזהר פה מהכל כי אנשים נעלמים פה כמו גרביים, המפלצת הזו התעוררה לא מזמן וברגע שהתתעורר לגמרי האי הזה יעלם." אמר גרי.

"אני אשמור על עצמי"אני אומר לו ויוצא מבית המלון.אני זורק את הפוקדור לאוויר ומחכה לראות איך סקווירטל יגיב.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 02:04 AM
    טוב אז עד שישרשמו עוד אנשים, יש כבר משהו אחד ששמרתי לו מקום במשחק מזמזן וזThe Cheshire Cat

Waluigi אתה יכול להחליף את התמונה של המאמן שלך לתמונה של מאממן מהמשחקים בבקשה

יש כמה משתמשים שכבר אני יודע שהם הולכים להתקבל אבל אני עוד לא אגיד מי הם.

ולמשתמשים שעוד לא נירשמו פשר להרשם עד יום ראשון ה23/8/9
    ערכתי~
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

5. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:29 PM
    The Trooper
    אתה נכינס לתוך האולם ורואה שגרי מתחיל לדבר "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי.
    "סליחה, אדון אוק..." אני פונה אל גרי נבוך.
    "הלכתי אל חדר האוכל, והמלצר לא רצה לתת לי שירות כי הוא טען שהרסנו את החיים של התושבים כאן, והאיווי שלי ואני די רעבים, אתה יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא כאן אוכל ושירות טוב? ומה זאת אומרת ש&#39;הרסנו את החיים של התושבים&#39;?"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    הפוקדור ניפתח וומנו יוצא פוקימון דמוי צב ים, הוא מביט בך, לפתע אתה רואה חבורה של מאמנים שרבים ביניהם, לפתע אחד מהם מתחיל ללכת לכיוון של היציא מן היער, דבר שגרי אמר שאסור לעשות.

Waluigi
    עכשיו הבעיה שלי עם הרקע שלך הוא לא מתקשר למשחק הזה, תקשר את הקטעם עם המכתב שאתה מקבל וכל זה.

The Trooper
    לפתע גרי לא עונה לך, הוא הלך לכיוון התיק שלו והוציא קופסא, "כך זה אוכל לאיווי, אני מנסה לדבר עם המסעדה במלון אבל הם לא מסכימים לנו לאכול פה, אפילו לישון פה הם בקושי ישנו פה, באי הזה יהיו מלא אנשים שירצו לגוע בנו אז כדי שתיזהר, בערב אני אסדר לכם ארוחת ערב." אמר גרי

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:42 PM
    Y-CORE 13
    הפוקדור ניפתח וומנו יוצא פוקימון דמוי צב ים, הוא מביט בך, לפתע אתה רואה חבורה של מאמנים שרבים ביניהם, לפתע אחד מהם מתחיל ללכת לכיוון של היציא מן היער, דבר שגרי אמר שאסור לעשות.

&#39;בעיה שלא,אני לא רוצה להכנס לזה&#39; אני חושב לעצמי,"שלום סקווירטל,אני דין המאמן שלך&#33;נעים מאוד&#33;"אני אומר לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. Kibō no chi

The Trooper
    לפתע גרי לא עונה לך, הוא הלך לכיוון התיק שלו והוציא קופסא, "כך זה אוכל לאיווי, אני מנסה לדבר עם המסעדה במלון אבל הם לא מסכימים לנו לאכול פה, אפילו לישון פה הם בקושי ישנו פה, באי הזה יהיו מלא אנשים שירצו לגוע בנו אז כדי שתיזהר, בערב אני אסדר לכם ארוחת ערב." אמר גרי
    "טוב, תודה. אבל עדיין לא הסברת לי למה הם שונאים אותנו" אני אומר בזמן שאני פותח את הקופסא ונותן לאיווי לאכול.

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.

Waluigi
    עכשיו הבעיה שלי עם הרקע שלך הוא לא מתקשר למשחק הזה, תקשר את הקטעם עם המכתב שאתה מקבל וכל זה.
    ניסיתי לערוך~
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

10. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    סקווירטל ניראה שמח שאתה המאמן שלו, לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה מוזרה, ומן האדמה יומאת יד ענקי בגודל של גורד שחקים, היא תופס את הנער ומתחילה למחוץ אותו, אף אחד מנהערים לא מנסה לעזור לו, הם בורחים מהמקום במהירות.

The Trooper
    "בגלל הספרים של ג&#39;וני דופני, החוקרים הגיעו לאי הזה, הם גילו שבכל מקדש יש יהלום מיוחד, הם לקחו את כל היהלומים והניחו אותם במקום מיוחד שאפילו אני לא יודע היכן הוא, ואז לפתע הוא התעורר יצור ענקי בגודל של אי והגובה שלו כמו שלושה גורדי שחקים או יותר, הם חושבים שהחוקרים שלנו העירו אותו ומאשימים אותנו, אבל זה לא ההגיוני הריי ג&#39;וני דופני פגש את היצור לפני שהמדענים העירו אותו, אומרים שהיצור הזה חטף אותו, ואז הרג אותו" אמר גרי.

Waluigi
    בסדר התקבלתה אני מיד אוסיף אותך, הינה ההתחלה שלך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה ג&#39;ון?" שאל אוגי.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:58 PM
    Y-CORE 13
    סקווירטל ניראה שמח שאתה המאמן שלו, לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה מוזרה, ומן האדמה יומאת יד ענקי בגודל של גורד שחקים, היא תופס את הנער ומתחילה למחוץ אותו, אף אחד מנהערים לא מנסה לעזור לו, הם בורחים מהמקום במהירות.
    אני מתחיל לצעוק לעזרה,"סקווירטל תתקוף את היד הזאת בבועות&#33;" אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:58 PM
    The Trooper
    "בגלל הספרים של ג&#39;וני דופני, החוקרים הגיעו לאי הזה, הם גילו שבכל מקדש יש יהלום מיוחד, הם לקחו את כל היהלומים והניחו אותם במקום מיוחד שאפילו אני לא יודע היכן הוא, ואז לפתע הוא התעורר יצור ענקי בגודל של אי והגובה שלו כמו שלושה גורדי שחקים או יותר, הם חושבים שהחוקרים שלנו העירו אותו ומאשימים אותנו, אבל זה לא ההגיוני הריי ג&#39;וני דופני פגש את היצור לפני שהמדענים העירו אותו, אומרים שהיצור הזה חטף אותו, ואז הרג אותו" אמר גרי.
    &#39;מפחיד&#39; אני חושב בלב שלי ומחכה שאיווי יסיים לאכול.

Spoiler ספוילר

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 04:05 PM
    ~nitay~
    אתה מכניס את טוטודייל לתוך הפוקדור שלך ויורד במעלית לקומה הראשונה, כעבור כמה דקות אתה מגיע לקומה הראשונה, אתה הולך לאולם ההופעות ורואה מלא מאמנים שנימצאים במקום, אתה רואה על הבמה את הפרופסור גרי אוק את אוגי ואת סנתייה אלופת ליגת האלופים של סינו, ואתה רואה גם עוד כמה אנשים שאתה עוד לא מכיר.
    לפתע גרי הולך לכיוון המקרופון "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי

&#39;יופי,בדיוק הגעתי לסוף&#39; אחשוב ואצא לעיר,מוציא את טוטודייל מהפוכדור

14. משתמש מנוסה
    ערכתי
    --------------

שם משתמש:ido6
    שם במשחק:עידו
    תמונת מאמן:
    רקע:מאז שהיה קטן עידו תמיד אהב פוקימונים ובעיקר פוקימוני מעופף,משפחתו של עידו היו מאמני פוקימוני מעופף חזקים מאוד וזאת עוד סיבה לכך שאהב אותם מאוד,עידו תמיד רצה פוקימון,יום אחד אביו נתן לו לגדל את אחד מהפוקימונים שלו לקצת זמן זה לא היה אחד מהפוקימונים החזקים של אביו כמו הונצ&#39;קרו שהיה הפוקימון שעידו הכי אהב וגם לא סטראפטור או פידגיוט&#39;,זה היה פידג&#39;י רגיל,עידו הצליח ללמד את פידג&#39;י מתקפת סופה וסופת חול תוך זמן קצר ואז,החזיר אותו לאביו ומאז הוא רצה להיות מאסטר פוקימון וחלם על היום שבו יקבל את הפוקימון הראשון שלו,יום אחד איש אחד בא לביתו של עידו,שבידו היה מכתב עם הזמנה לאי האסור,שעידו שמע את זה הוא התרגש מאוד,אבל הוריו לא הרשו לו ללכת לשם כי הם אמרו שזה מסוכן,וכך האיש עזב את המקום שפתק ההזמנה בידו,אבל עידו לא וויתר ובאותו יום מאוחר מאוד בלילה הוא ארגן תיק עם חפצים למסע ויצא מהבית,עידו זכר את הזמן והמקום שממנו הייתה הספינה אמורה להפליג,והוא ידע שעם הוא רוצה להכנס לשם הוא צריך למהר,כי לא נשאר לו עוד הרבה זמן עד שהספינה תפליג,וכך לאחר נסיעה במונית וריצה רבה הוא הצליח להגיע לנמל ולהספיק לעלות על הספינה לאי האסור.
    פוקימון התחלתי:מורקרו
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

15. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 03:41 PM

The Cheshire Cat
    הייתי שמח שתשחק בתור בן, כי הייתי רגיל שאתה בן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את עומדת לרדת למטה לפתע את לא מוצאת את הפוקדור שקיבלת, את מחפשת מתחת לכרית, במגירות של החדר אבל לא מוצאת, לפתע את רואה את הפוקדור שלך הוא נימצא על עדן החלון, זה מוזר כי שמת בתוך המגירה.
    "מוזר" אני אומרת לעצמי והולכת לקחת את הכדור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 5 מתוך 104 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •