Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 104 ראשוןראשון ... 41495051525361101 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 5 2009, 12:14 PM
    ~nitay~
    טוטודייל לא יודע איך לשבור את הזעם לא אמרתה לא לתקוף באף מתקפה, הוא מנסה לתקוף בזעם כדי לגלגל את בול העץ מעל הנדור, אתה מושך את הנדור וטוטודייל דוחף את הבולך עץ ובסוף אתה מצליח להוציא את ההנדור.
    "חזור" אגיד לטוטודייל וארוץ עם הונדור הרחק מהמקום

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    אף אחד לא היה ליד הדלת ואף אחד לא נפגע, לפתע אתה רואה שהפוקדור של פיצ'י ניפתח, פיצ'י מזיז את עוזניו בצורה מוזרה ואז הוא רץ ויוצא מהמכון אל תוך העיר.
    אני רץ אחריו במהירות.

3. Kibō no chi

The Trooper
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לפתע אתה רואה שכל האנשים מתאספים סביב חנות הטלויזיה.
    אני הולך אל חנות הטלוויזיה בשביל לבדוק על מה המהומה.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    "המפלצת היא יצאה מן ההרים היא הולכת לתקוף את אחת ההרים שליד, עוד מעט מגיע מסוק שיכח אותי למקום בו נימצא המפלצת" אמר גרי

~nitay~
    אתה מרים את הנדור ומחזיק אותו בידיים, כי הוא מעולף ורץ אל כיוון העיר את הרואה משהו ענקי כל צעד שלו מפיל מלא עצים ביער הוא משמיע מן כל של רובוט מוזר, יש לו על פניו מן יהלומים מוזרים.
    אתה רואה שהפוקימון עובר מעלך בלי לדרוך עליך הוא הולך לכיוון העיר הוא ענקי ויכול למחוץ מלא אנשים.

~JolTeoN~
    אתה רץ במהירות אחרי פיצ'י לפתע אתה רואה שהוא רץ לכיוון בית המלון, לפתע אתה רואה שמכיוון ההרים הרחוקות מאוד יש עשן ומלא אנשים מביטים לכיוון של ההרים.

The Trooper
    לפתע אתה רואה שמחברת החדשןת חבורה של מסוקים מצלמת את המפלצת לפתע העשן מתפזר ואתה רואה רג'יג'יגאס ענקי הוא עצבני במיוחד עם אחד מהידיים שלו הוא תופס את אחד המסוקים וזורק אותו על אחד ההרים, המסוק מתפוצץ

5. מורחקים
    Originally posted by mamoswine@Sep 5 2009, 01:10 PM
    ~nitay~
    אתה מרים את הנדור ומחזיק אותו בידיים, כי הוא מעולף ורץ אל כיוון העיר את הרואה משהו ענקי כל צעד שלו מפיל מלא עצים ביער הוא משמיע מן כל של רובוט מוזר, יש לו על פניו מן יהלומים מוזרים.
    אתה רואה שהפוקימון עובר מעלך בלי לדרוך עליך הוא הולך לכיוון העיר הוא ענקי ויכול למחוץ מלא אנשים.
    "אני לא אתן לזה לקרות,טוטודייל צא! אקדח מים!" אגיד בלי לחשוב

6. Kibō no chi

The Trooper
    לפתע אתה רואה שמחברת החדשןת חבורה של מסוקים מצלמת את המפלצת לפתע העשן מתפזר ואתה רואה רג'יג'יגאס ענקי הוא עצבני במיוחד עם אחד מהידיים שלו הוא תופס את אחד המסוקים וזורק אותו על אחד ההרים, המסוק מתפוצץ
    רגי'גיגאס *~*
    אוף, למה אני לא יכול ללכוד אותו עם המאסטרבול?
    --
    "מישהו יודע מאיפה הם שידרו?!" אני שואל בחחש ונלחץ מהמצב של האי.

Spoiler ספוילר

7. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    אתה רץ במהירות אחרי פיצ'י לפתע אתה רואה שהוא רץ לכיוון בית המלון, לפתע אתה רואה שמכיוון ההרים הרחוקות מאוד יש עשן ומלא אנשים מביטים לכיוון של ההרים.
    אני חושב לעצמי בזמן שאני רץ 'מה יכול היה ליגרום לדבר כזה'.וממשיך לרוץ אחרי פיצ'י

8. the bitch is back
    The Cheshire Cat
    "המפלצת היא יצאה מן ההרים היא הולכת לתקוף את אחת ההרים שליד, עוד מעט מגיע מסוק שיכח אותי למקום בו נימצא המפלצת" אמר גרי
    "אפשר לבוא איתך?" אני שואלת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    HoundooM
    אתה מנסה לפתוח את הדלת ומצליח, אתה יוצא מבניין המכון אל העיר, אתה רואה שכל האנשים רצים בבהלה, לפתע אתה רואה משהו מרחוק רחוק הוא מההרים שנימצאים בעוד הרבה קילומטרים אתה רואה משהו ענקי יוצא מההרים הוא בגודל לא הגיוני, אבל אתה לא רואה בדיוק איך הפוקימון ניראה כי כי העשן והחול שהוא מעיף מסתירים אותו.

אני לוקח את הסיכון ומתחיל לרוץ לכיוון ההרים ובדרך אני מחפש מאמנים שיבואו איתי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

10. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    טוטודייל תוקף באקדח מים אבל לפוקימון הענקי לא מזיז כלום, גופו כל כך ענקי שהוא בקושי מרגיש את העצים שהוא דורך אליהם.
    אתה רואה שעוד שני צעדים הוא מגיע אל העיר.

The Trooper
    כי אני שונא שאנשים תופסים אגדיים וזה יהרוס את המשחק כל המשחק על הפוקימון הזה, כל מי שתופס אגדי רק מנצל את המתקפות שלו, במשחק הזה לא תתפסו אגדיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זה מכיוון ההרים הם רחוקים מאוד העיר הזו אבל הם קורים לעיר הבירה, עם הוא יגיע לעיר הבירה הוא יגורם לבאלגן רציני." אמר אחד האנשים שניראה מבוהל במיוחד.

~JolTeoN~
    אתה ניכנס אל תוך המלון לפתע אתה רואה את אוגי הוא מדבר בפלאפון שלו הוא ניראה מבוהל במיוחד.

The Cheshire Cat
    "את יודעת שיש סיכוי שאת יכולה למות, זה מסוכן מאוד, אתה בטוחה שאת רוצה לבוא?" שאל פרופסור גרי אוק.

HoundooM
    ההרים רחוקים מאוד מהעיר יקח לך כמה ימים להגיע אליהם, לפתע אתה רואה את סנתייה היא מדברת בפלאפון שלה עם משהו.

11. מורחקים
    Originally posted by mamoswine@Sep 5 2009, 02:31 PM
    ~nitay~
    טוטודייל תוקף באקדח מים אבל לפוקימון הענקי לא מזיז כלום, גופו כל כך ענקי שהוא בקושי מרגיש את העצים שהוא דורך אליהם.
    אתה רואה שעוד שני צעדים הוא מגיע אל העיר.
    "טוטודייל! מהר,תשתמש באקדח מים על האדמה כדי להפוך אותה לבוצית

12. Kibō no chi

The Trooper
    כי אני שונא שאנשים תופסים אגדיים וזה יהרוס את המשחק כל המשחק על הפוקימון הזה, כל מי שתופס אגדי רק מנצל את המתקפות שלו, במשחק הזה לא תתפסו אגדיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זה מכיוון ההרים הם רחוקים מאוד העיר הזו אבל הם קורים לעיר הבירה, עם הוא יגיע לעיר הבירה הוא יגורם לבאלגן רציני." אמר אחד האנשים שניראה מבוהל במיוחד.
    מה זאת אומרת מנצל? ><
    --
    "אז חייבים לעצור אותו&#33;" אני אומר ובולע רוק, מבקש הדרכה לכיוון ההרים ומתחיל ללכת לשם.

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "את יודעת שיש סיכוי שאת יכולה למות, זה מסוכן מאוד, אתה בטוחה שאת רוצה לבוא?" שאל פרופסור גרי אוק.
    "הגעתי לכאן בשביל לעזור לחקור את המחוז. אז כן, אני באה&#33;" אני אומרת בנחישות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    אתה ניכנס אל תוך המלון לפתע אתה רואה את אוגי הוא מדבר בפלאפון שלו הוא ניראה מבוהל במיוחד.
    אני מיססתכל סביבי ומחפש את פיצ&#39;י ואז מיתקרב אליו ושואל "מה קרה אוגי??"

15. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

HoundooM
    ההרים רחוקים מאוד מהעיר יקח לך כמה ימים להגיע אליהם, לפתע אתה רואה את סנתייה היא מדברת בפלאפון שלה עם משהו.
    איזה צירוף מקרים :o
    ============
    אני רץ אליה,"סינתיה אני צריך להגיד לך משהו,דחוף&#33;"אני אומר לה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

עמוד 51 מתוך 104 ראשוןראשון ... 41495051525361101 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •