Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 104 ראשוןראשון ... 242505152535462102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    המפלצת מתחרחת וטוטודייל לא מצליח להגיעה עליה כל צעד שלה היא כמה מטרים לפתע אתה מבחין שהמפלצת היא רג'יג'יגאס, הוא ענקי, יותר גדול מכל הבניין בעולם.

The Trooper
    בקיצור עם אתה רוצה לנסות לתפוס אותו תנסה מה אני אגיד לך אתה תשנה לעצמך את עלילת המשחק.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "יקח לך ימים להגיעה לשן אתה תצטרך מסוק, אבל אף אחד לא יסכים לך ללכת לשם מסוכן שם" אמר אחד האנשים.

The Cheshire Cat
    "באתם לעזור לנו אבל אתם עדיין לא ברמה לזה מסכן שם מאוד, רק התחלת את המסע, אפילו אני לא יודע עם אני אצליח לנצח את הרג'יג'יגאס הזה הוא ענקי וכל מתקפה שתוקפים אותו הוא בכלל לא מרגיש זרקו עליו מסטאר בול אבל הוא שבר אותו, אני לא יודע מה לעשות" אמר גרי.

~JolTeoN~
    "גילינו מי המפלצת זה רג'יג'יגאס הוא התחיל לתקוף בהרים את המאמנים, יש לו מן צבא של פוקימונים." אמר אוגי שניראה מודאג.

HoundooM
    "מה שאתה רוצה ללכת להרים כל המאמנים רוצים אסור לעשות את זה, זה מסוכן עוד מעט יגיעו לכן חבורה של פוקימון שקשורים לרג'יג'יגאס הם עומדים לתקוף את העיר כמו את כל המקומות האחרים שהם תקפו צריך לעצור אותם זו המשימה של הצוות שלנו תודיע את זה לאמאמנים שבצוות עם תראה אותם, עוד מעט המסוק שלי צריך להגיעה" אמרה סנתייה.

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 5 2009, 04:29 PM
    ~nitay~
    המפלצת מתחרחת וטוטודייל לא מצליח להגיעה עליה כל צעד שלה היא כמה מטרים לפתע אתה מבחין שהמפלצת היא רג'יג'יגאס, הוא ענקי, יותר גדול מכל הבניין בעולם.
    "אני מניח שאחרים שמו לב אליו" אגיד בשקט ואחכה שהוא יעבור,ולאחר מכן אלך לעיר

3. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "באתם לעזור לנו אבל אתם עדיין לא ברמה לזה מסכן שם מאוד, רק התחלת את המסע, אפילו אני לא יודע עם אני אצליח לנצח את הרג'יג'יגאס הזה הוא ענקי וכל מתקפה שתוקפים אותו הוא בכלל לא מרגיש זרקו עליו מסטאר בול אבל הוא שבר אותו, אני לא יודע מה לעשות" אמר גרי.
    "זאת בעיה" אני אומרת. "אולי פשוט צריך להניח לו לנפשו?" אני שואלת אחרי כמה דקות של מחשבה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    הוא כבר עבר אותך מזמן לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מן העיר ולפתע אתה רואה חבורה של מסוקים הם מנסים הפציץ את הרג'יג'יגאס.

The Cheshire Cat
    "עם נניח לו לנפשו הוא יהרוס את כל האי הוא סתם עצבני הוא תוקף את כל האנשים שנימצאים פה, ךפני מליוני שנים לא היה פה אף אחד על האי, אחרי שהוא נכנס לתרדמת מלא אנשים עברו לגור פה, ואז הוא התעורר והתחיל לתקוף את כולם" אמר גרי.

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    "גילינו מי המפלצת זה רג'יג'יגאס הוא התחיל לתקוף בהרים את המאמנים, יש לו מן צבא של פוקימונים." אמר אוגי שניראה מודאג.
    בבקשה אל תעשה שמישהוא יתפוס אותו זה יהרוס את המשחק שלמי שהוא יש אגדי
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אני אומר ל:"איפו הוא מיתחבא אני ילך לנסות לחסל אותו" ופיתאום עולה בראשי התמונה שרג'יגיגאס דורך על פיצ'י וקוקי "במחשבה שנייה אולי הוא יחסל אותי"אני יאמר ויראה איך אוגי יגיב.

6. מורחקים
    Originally posted by mamoswine@Sep 5 2009, 04:36 PM
    ~nitay~
    הוא כבר עבר אותך מזמן לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מן העיר ולפתע אתה רואה חבורה של מסוקים הם מנסים הפציץ את הרג'יג'יגאס.
    תקעתה אותי לגמרי >>
    -------------
    אני מחכה לראות מה יהיו תוצאות הקרב

7. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 5 2009, 04:36 PM

The Cheshire Cat
    "עם נניח לו לנפשו הוא יהרוס את כל האי הוא סתם עצבני הוא תוקף את כל האנשים שנימצאים פה, ךפני מליוני שנים לא היה פה אף אחד על האי, אחרי שהוא נכנס לתרדמת מלא אנשים עברו לגור פה, ואז הוא התעורר והתחיל לתקוף את כולם" אמר גרי.
    "אז אולי פשוט צריך להרדים אותו שוב?"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

HoundooM
    "מה שאתה רוצה ללכת להרים כל המאמנים רוצים אסור לעשות את זה, זה מסוכן עוד מעט יגיעו לכן חבורה של פוקימון שקשורים לרג'יג'יגאס הם עומדים לתקוף את העיר כמו את כל המקומות האחרים שהם תקפו צריך לעצור אותם זו המשימה של הצוות שלנו תודיע את זה לאמאמנים שבצוות עם תראה אותם, עוד מעט המסוק שלי צריך להגיעה" אמרה סנתייה.
    "בסדר גמור"אני אומר לה ומתחיל לרוץ בעיר ולחפש מאמנים מהקבוצה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

9. משתמש מנוסה
    ~JolTeoN~
    "מאמנים וכל מאני אנשים מנסים לחסל אותו, הוא בקושי מרגיש את המתקפות הוא עצבני במיוחד" אמר אוגי. לפתע אתם שומעים רעשים של דברים שמתנפצים בעיר מלא אנשים נכנסים לבית המלון, "איפה המקלט שלכם!" הם צועקים בבהלה.
    "הם הגיעו" אמר אוגי.

~nitay~
    אתה רואה שהרג'יג'יגאס מפוצץ בעזרת ידיו את המסוקים ואת חלקם הוא זורק, לפתע אתה שומע משהו שמתקרב מכיוון הצד השני של היער לפתע אתה רואה חבורה של ממוסווינים הם הצבא של הרג'יג'יגאס, הם ימחצו אותך עם לא תברח.

The Cheshire Cat
    "אף אחד לא יודע איך אוגי אמר שיש איזו אגדה עכשיו הוא בודק מה היא עם סנתייה" אמר גרי. לפתע המסוק של גרי מגיע הוא מוריד סולם, "טוב אני חייב לזוז" אמר גרי, ותפס את הסולם.
    "עוד מעט יגיעו לפה צבא הפוקימונים של הרג'יג'יגאס תגידי תלחמי נגדם עם המאמנים האחרים." אמר גרי והמסוק שלו עף.
    לפתע את רואה מרחוק שהצבא של הרג'יג'יגאס מתקרב, הוא עוד כמה דקות מגיע לעיר.

HoundooM
    אתה רץ אבל אתה רואה שאין אנשים בעיר כל האנשים ברחו לחפש מחסה, לפתע אתה רואה את טומי חברחה מהקבוצה הוא מסרק את הסטאנקי שלו, נראה כאילו הוא לא יודע מה קורה עכשיו באי.

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    "מאמנים וכל מאני אנשים מנסים לחסל אותו, הוא בקושי מרגיש את המתקפות הוא עצבני במיוחד" אמר אוגי. לפתע אתם שומעים רעשים של דברים שמתנפצים בעיר מלא אנשים נכנסים לבית המלון, "איפה המקלט שלכם!" הם צועקים בבהלה.
    "הם הגיעו" אמר אוגי.
    אני מנסה לימצוא שלט או משהו שמראה אפיו המקלט ואז רץ אליו ומחכה שהרעש יעבור

11. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 5 2009, 04:52 PM

The Cheshire Cat
    "אף אחד לא יודע איך אוגי אמר שיש איזו אגדה עכשיו הוא בודק מה היא עם סנתייה" אמר גרי. לפתע המסוק של גרי מגיע הוא מוריד סולם, "טוב אני חייב לזוז" אמר גרי, ותפס את הסולם.
    "עוד מעט יגיעו לפה צבא הפוקימונים של הרג'יג'יגאס תגידי תלחמי נגדם עם המאמנים האחרים." אמר גרי והמסוק שלו עף.
    לפתע את רואה מרחוק שהצבא של הרג'יג'יגאס מתקרב, הוא עוד כמה דקות מגיע לעיר.
    תוסיף לי את באלבאזור X:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב" אני אומרת ומוציאה את באנרי ובאלבאזור. "מוכנים?" אני שואלת ומחכה לצבא
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

HoundooM
    אתה רץ אבל אתה רואה שאין אנשים בעיר כל האנשים ברחו לחפש מחסה, לפתע אתה רואה את טומי חברחה מהקבוצה הוא מסרק את הסטאנקי שלו, נראה כאילו הוא לא יודע מה קורה עכשיו באי.
    אני רץ אליו ומספר לו מה שקרה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

13. Kibō no chi

The Trooper
    בקיצור עם אתה רוצה לנסות לתפוס אותו תנסה מה אני אגיד לך אתה תשנה לעצמך את עלילת המשחק.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "יקח לך ימים להגיעה לשן אתה תצטרך מסוק, אבל אף אחד לא יסכים לך ללכת לשם מסוכן שם" אמר אחד האנשים.

טוב... אני אחשוב על זה.
    --
    "פרופסור גרי, הוא יקח אותי לשם..." אני ממלמל בזמן שאני מתחיל לרוןץ בעיר ולחפש אותו.

Spoiler ספוילר

14. מורחקים
    ~nitay~
    אתה רואה שהרג'יג'יגאס מפוצץ בעזרת ידיו את המסוקים ואת חלקם הוא זורק, לפתע אתה שומע משהו שמתקרב מכיוון הצד השני של היער לפתע אתה רואה חבורה של ממוסווינים הם הצבא של הרג'יג'יגאס, הם ימחצו אותך עם לא תברח.
    אני תופס את הונדור במהירות ורץ הצידה,לא לכיוון שממנו המאמסווינם באים או רצים אליו

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 4 2009, 05:17 PM

Dingo
    1 ההר רחוק ממך מאוד יקח לך הרבה זמן להגיעה עליו 2 זה לא הר געש, העשן שיוצא ממנו הוא העשן שהפוקימון גרם כשהו היה בו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רואה שמלא אנשים מתאספים סביב חנות הטלויזיה, משדרים משהו מאוד חשוב.

הספיישל ממשיך?
    ----
    אני הולך לראות על מה הם מסתכלים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 52 מתוך 104 ראשוןראשון ... 242505152535462102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •