Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 104 ראשוןראשון ... 343515253545563103 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    ~JolTeoN~
    "שם" צועק משהו אחד, כולם רצים אתה רץ אחריהם לפתע אתה רואה שאל בית המלון ניכנסים חבורה של ארקניינים הם תוקפים לכל עבר ופוגעים באחד האנשם שבקופה, האנשים שניכנסים על המקלט סוגרים את הדלת במורב הבהלה, אלה שנשארים בחוץ בורחים לקומות הגבוהות של המלון.

The Cheshire Cat
    הם ניראים מפוחדים מאוד, לפתע את רואה חבורה של ממוסווינים הם מתקרבים אל העיר במהירות, לפתע את רואה שבלבאזור המפוחד מתחיל לברוח.

HoundooM
    "מה, אז מה עושים עכשיו, נלחמים בצבא?" שאל טומי, לפתע אתה רואה שהצבא של הפוקימונים הגיע לעיר הוא תוקף כל מני אנשים שמתחבאים בחנויות ושובר את הדברים שבחנויות.

The Trooper
    אתה מחפש את הפרופסור לפתע אתה רואה אותו הוא מדבר עם אוגי על משהו ומביט עם המשקפת שלו לכיוון ההרים.

~nitay~
    אתה רואה שאין לך לאן לברוח, הממוסווינים באים מכל מקום, לפתע אתה רואה שכמה פוקימונים מתפסים על העצים כדי שהממוסווינים לא פגעו בהם.

Dingo
    כן הוא ממשיך עד עמוד 70
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לפתע אתה רואה מי הוא המפלצת שכולם מדברים עליה זה רג'יג'יגאס, הוא ענקי מאוד מסוק אחד שמצלם אותו נפגע ממנו ומתרסק, האנשים ניראים מבוהלים.

2. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 01:56 PM

The Cheshire Cat
    הם ניראים מפוחדים מאוד, לפתע את רואה חבורה של ממוסווינים הם מתקרבים אל העיר במהירות, לפתע את רואה שבלבאזור המפוחד מתחיל לברוח.
    "באלבאזור חזור הנה!" אני צורחת ומחזירה אותו לפוקדור."כנראה רק שתינו נישארנו באני" אני אומרת. "כשהם יבואו תנסי להישתמשמ בתיסכול על האדמה כך האבנים ישברו. אח"כ תשתמשי בחבטה ותעיפי אותם עליהם" אני מוסיפה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה

Dingo
    כן הוא ממשיך עד עמוד 70
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לפתע אתה רואה מי הוא המפלצת שכולם מדברים עליה זה רג'יג'יגאס, הוא ענקי מאוד מסוק אחד שמצלם אותו נפגע ממנו ומתרסק, האנשים ניראים מבוהלים.

יופי..
    -----
    "היי איפה המקום הזה?" אני שואל אות אנשים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    אתה רואה שאין לך לאן לברוח, הממוסווינים באים מכל מקום, לפתע אתה רואה שכמה פוקימונים מתפסים על העצים כדי שהממוסווינים לא פגעו בהם.
    "זה רעיון חביב" אגיד ואאנסה לתפס על עץ,ממשיך לסחוב עליי את הונדור

5. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    באנירי מנסה לבצע את מה שאמרת אבל היא לא מצליחה האדמה מוצקה מדי, את מבינה שעם לא תברחי מהר הממוסווינים ידרסו אותך, לפתע את רואה שאחת הדלותות של החנויות פתוחה.

Dingo
    "בהרים זה רחוק מאוד מכאן, צריך מסוק או אוטו מאוד מהיר כדי להגיע לשם" אמר אחד האנשים.

~nitay~
    אתה מתפס על אחד העצים ומשתיישב אל אחד הענפים הנדור לידך, כל הממוסווינים רצים לכיוון העיר, לפתע עוד אחד מגיע הוא מתנגש בעץ שאתה עליו ומפיל אותו אתה נופל על האדמה אבל אתה מצליח לא להפצע, אתה רואה שהממוסווין מתקרב עליך בריצה הוא ניראה עצבני במיוחד, הוא עומד לדרוס אותך.

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 03:13 PM
    ~nitay~
    אתה מתפס על אחד העצים ומשתיישב אל אחד הענפים הנדור לידך, כל הממוסווינים רצים לכיוון העיר, לפתע עוד אחד מגיע הוא מתנגש בעץ שאתה עליו ומפיל אותו אתה נופל על האדמה אבל אתה מצליח לא להפצע, אתה רואה שהממוסווין מתקרב עליך בריצה הוא ניראה עצבני במיוחד, הוא עומד לדרוס אותך.
    "טוטודייל,תשתמש בנשיכה ותנסה לגרום לו לשנות מסלול&#33;" אגיד בעודי קם ורץ לכיוון שממנו לא באים עוד מאמוסווינים

7. the bitch is back
    The Cheshire Cat
    באנירי מנסה לבצע את מה שאמרת אבל היא לא מצליחה האדמה מוצקה מדי, את מבינה שעם לא תברחי מהר הממוסווינים ידרסו אותך, לפתע את רואה שאחת הדלותות של החנויות פתוחה.
    "מהר באנרי" אני קוראת בבהלה ומרימה אותה במהירות ורצה לחנות וסוגרת את הדלת.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

HoundooM
    "מה, אז מה עושים עכשיו, נלחמים בצבא?" שאל טומי, לפתע אתה רואה שהצבא של הפוקימונים הגיע לעיר הוא תוקף כל מני אנשים שמתחבאים בחנויות ושובר את הדברים שבחנויות.

"כן,חייבים לנסות לעצור אותם"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

9. משתמש מנוסה

Dingo
    "בהרים זה רחוק מאוד מכאן, צריך מסוק או אוטו מאוד מהיר כדי להגיע לשם" אמר אחד האנשים.
    "אני מבין.." אני אומר ומתחיל לצעוק:" למישהו יש מסוק?"
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ~JolTeoN~
    "שם" צועק משהו אחד, כולם רצים אתה רץ אחריהם לפתע אתה רואה שאל בית המלון ניכנסים חבורה של ארקניינים הם תוקפים לכל עבר ופוגעים באחד האנשם שבקופה, האנשים שניכנסים על המקלט סוגרים את הדלת במורב הבהלה, אלה שנשארים בחוץ בורחים לקומות הגבוהות של המלון.

אני רץ לאחת הקומות הגבוהות כי אני יודע שפיצ&#39;י וקוקי לא מספיק חזקים כדי לנצח אותם.

11. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    טוטודייל קופץ על הממוסוין הוא תוקף אותו בנשיכה ונושך את זנבו הקטן וגורם לו לשנות כיוון טוטודייל לא מצליח לרדת מהממוסווין ותקוע עליו בזמן שהוא מתחיל לרוץ לכיוון לא ידוע.

The Cheshire Cat
    את ניכנסת לאחת החנויות ומחכה כמה דקות עד שכל הממוסווינים יעברו, את רואה שיש משהו בחנות הוא מתחבא מאחורי אחד השולחנות וניראה מפוחד מאוד, הוא אוחז בפוקדור שלו וניראה כאילו הוא מתפלל.

HoundooM
    "טוב אז קדימה בו נזוז" אמר טומי, ונשיכם מתחילים לרוץ לכיוון העיר לפתע אתם רואים חבורה של ממוסווינים עצבניים הם שוברים דלתות וחלונות ראווה של חנויות וניראים עצבניים במיוחד, לפתע אחד מהם רץ לעברכם הוא עומד לתקוף אתכם.

Dingo
    "לא" עונים לך האנשים שניראים מאוד לחוצים, לפתע אתה רואה את אוגי הוא ניראה גם לחוץ הוא מדבר בפלאפון שלו.

~JolTeoN~
    אתה עולה לקומה העלוינה עם פיצ&#39;י הארקניינים רודפים אחריכם, אתם עולים במדרגות לפתע פיצ&#39;י חוטף מכה מאחת המדרגות ומתרגלגל במורד המדרגות, אתה מנסה להחזיר אותו לפוקדור אבל הקרן של הפוקדור לא מגיע לרוחק הזה, לפתע אתה רואה שהארקניינים מתקרבים במהירות אל פיצ&#39;י הפצוע הם עומדים לתקוף אותו.

12. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 06:25 PM

The Cheshire Cat
    את ניכנסת לאחת החנויות ומחכה כמה דקות עד שכל הממוסווינים יעברו, את רואה שיש משהו בחנות הוא מתחבא מאחורי אחד השולחנות וניראה מפוחד מאוד, הוא אוחז בפוקדור שלו וניראה כאילו הוא מתפלל.
    "אתה בסדר?" אני שואלת אותו בחשש ומתקרבת טיפה לכיוונו.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    "איך אני אהיה בסדר המפלצת הזו חטפה את חברים שלי ואת אבא שלי מה יעצור אותה מלחטוף עוד אנשים, איך אפשר לעצור אותה, איך? חייבים לעצור אותה" אמר הילד.
    לפתע את רואה אל גג אחד הבתים מן מסוק, את מזהה את המסוק כי היה כזה למשהו שהכרת זה מסוק אוטומתטי רק צריך להגיד לו לאן את צריכה להגיעה.

14. משתמש מנוסה

Dingo
    "לא" עונים לך האנשים שניראים מאוד לחוצים, לפתע אתה רואה את אוגי הוא ניראה גם לחוץ הוא מדבר בפלאפון שלו.
    "אוגי מה קרה?" אני שואל אותו
    --------

-------

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    אתה עולה לקומה העלוינה עם פיצ&#39;י הארקניינים רודפים אחריכם, אתם עולים במדרגות לפתע פיצ&#39;י חוטף מכה מאחת המדרגות ומתרגלגל במורד המדרגות, אתה מנסה להחזיר אותו לפוקדור אבל הקרן של הפוקדור לא מגיע לרוחק הזה, לפתע אתה רואה שהארקניינים מתקרבים במהירות אל פיצ&#39;י הפצוע הם עומדים לתקוף אותו.
    אני צועק לו :"מיתקפת גל רעם וצאי קוקי מיתקפת ברק" ומוציא את קוקי מהפוכדור.

עמוד 53 מתוך 104 ראשוןראשון ... 343515253545563103 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •