Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 104 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    HoundooM
    סקווירטל וטריקו מנסים לתקוף אבל הממוסווין תוקף בקרן קרח ומקפיא את טריקו ואת רגליו של סקווירטל ופוגע בהם, סטאנקי תוקף בגל רעיל ומרעיל את הממוסווין העצבני, הוא תוקף בחבטת זעם ושוברת את הקרח מסקווירטל וטריקו שנראים קפואים במיוחד, אתה רואה שמתקרב עוד חברות ממוסווינים.
    "אני חושב שכדי שנברח מפה, הם חזקים מאוד" אמר טומי שניראה מפוחד, הממוסווינים מתקרבים אילכם.

The Trooper
    "אין הרבה מה להסביר, אפילו אנחנו לא יודעים עליו מידע כל כך, כל המידע נמצא במקדש אבל לא נותנים לנו להכנס עליו" אמר גרי.

~JolTeoN~
    הם ממשיכות לקפוץ עליך לפתע הפוקדור של קוקי נופל על הריצפה ונפתח קוקי המבוהלת לא יודעת מה לעשות הארקניינם מתקרבים לחדר שלך.

The Cheshire Cat
    בלבאזור תוקף בגפן מצליפה אבל הרגליים של הממוסווין חזקות והוא מצליח להעיף את בלבאזור, באנירי מנסה לתקוף בחבטה אבל הממוסוון מגיב במהירות ותוקף בקרן קרח ומקפיא את באנירי, לפתע ברני זורק פוקדור וממנו יוצא קאמרופט שניראה חזק מאוד, "קדימה קאמרופט תקוף בנוצת לבה" אמר ברני, קאמרופט תקף במתקפת נוצת לבה וחיסל תוך שניות את הממוסווין.

~nitay~
    אתה רץ במהירות וקופץ אל הממוסווין ומנסה להוריד את טוטודייל, אתה לא מצליח הממוסווין עובר דרך כמה עצים ומפיל אותם, הוא רץ לכיוון העיר, הוא ממשיך לרוץ לפתע הוא מתרב על אחד הבניינים הוא עומד להתנגש בבניין.

Dingo
    פוליוואג שיומא מהפוקדור תוקף בהיפנוזה ומרדים את השומר, אתה רץ במהירות ונכנס אל תוך המקדש.
    אתה רואה שיש על הקירות מלא ציורים של רג'יאייס, יש כל מני חצים שמובילים לקיר גדול ועליו תמונה של רג'יאייס, אתה שם לב שאחת הנקודות שלו בולטות היא ניראת כמו כפתור.

joker
    לפתע אתם מרגישים רעידת אדמה ורואים מלא אנשים שרצים לכיוונכם, אתה מבחין שמגיע מן ההרים הרחוקים עשן מוזר, ואתה רואה שמלא אנשים מביטים בטלויזיה בחנות החשמל.

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 8 2009, 05:00 PM
    ~nitay~
    אתה רץ במהירות וקופץ אל הממוסווין ומנסה להוריד את טוטודייל, אתה לא מצליח הממוסווין עובר דרך כמה עצים ומפיל אותם, הוא רץ לכיוון העיר, הוא ממשיך לרוץ לפתע הוא מתרב על אחד הבניינים הוא עומד להתנגש בבניין.
    "טוטודייל! קפוץ!" אני אומר לו ומתכונן לתפוס אותו

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    HoundooM
    סקווירטל וטריקו מנסים לתקוף אבל הממוסווין תוקף בקרן קרח ומקפיא את טריקו ואת רגליו של סקווירטל ופוגע בהם, סטאנקי תוקף בגל רעיל ומרעיל את הממוסווין העצבני, הוא תוקף בחבטת זעם ושוברת את הקרח מסקווירטל וטריקו שנראים קפואים במיוחד, אתה רואה שמתקרב עוד חברות ממוסווינים.
    "אני חושב שכדי שנברח מפה, הם חזקים מאוד" אמר טומי שניראה מפוחד, הממוסווינים מתקרבים אילכם.

אני מחזיר את סקווירטל וטריקו לפוקדורים,"צודק"אני אומר לו ומתחיל לברוח
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    טוטודייל קופץ וגם אתה, שניכם נופילם ונחבטים על האדמה הממוסווין מתנגש בבניין ונפצע קשה.

HoundooM
    אתם מתחילים לרוץ והממוסווינים רופים אחריכם, "היי תיראה אין אף שומר במקדש ולשם הממוסווינים לא יצליחו להכנס כי הדלדת קטנה מדי" אמר טומי והתחיל לרוץ אל המקדש, אתה רץ אחריו, שניכם נכנסים לפתע אצם רואים שכל המקדש מלא תמונות קטנות של רג'יאייס, ומן חצים שמכוונים אתכם לקיר אחד עם תמונה גדולה של רג'יאייס, אתה רואה שאחד מן הנקודות הצהובות שעל פניו של רג'יאייס בולטות אחוצה כאילו זה כפתור.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 8 2009, 05:08 PM

HoundooM
    אתם מתחילים לרוץ והממוסווינים רופים אחריכם, "היי תיראה אין אף שומר במקדש ולשם הממוסווינים לא יצליחו להכנס כי הדלדת קטנה מדי" אמר טומי והתחיל לרוץ אל המקדש, אתה רץ אחריו, שניכם נכנסים לפתע אצם רואים שכל המקדש מלא תמונות קטנות של רג'יאייס, ומן חצים שמכוונים אתכם לקיר אחד עם תמונה גדולה של רג'יאייס, אתה רואה שאחד מן הנקודות הצהובות שעל פניו של רג'יאייס בולטות אחוצה כאילו זה כפתור.
    "טוב מה יש לנו להפסיד?"אני שואל אותו ולוחץ על הכפתור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. מורחקים
    Originally posted by mamoswine@Sep 8 2009, 05:08 PM
    ~nitay~
    טוטודייל קופץ וגם אתה, שניכם נופילם ונחבטים על האדמה הממוסווין מתנגש בבניין ונפצע קשה.
    פצוע מספיק קשה?

אם כן:אני זורק פוכדור על ממוסווין

אם לא:אני לוקח עליי את טוטודייל ורץ מהמקום

7. משתמש מנוסה

Dingo
    פוליוואג שיומא מהפוקדור תוקף בהיפנוזה ומרדים את השומר, אתה רץ במהירות ונכנס אל תוך המקדש.
    אתה רואה שיש על הקירות מלא ציורים של רג'יאייס, יש כל מני חצים שמובילים לקיר גדול ועליו תמונה של רג'יאייס, אתה שם לב שאחת הנקודות שלו בולטות היא ניראת כמו כפתור.

אני מודע לשחקנים אחרים? יכול לפגוש אותם?
    -------
    אני אלחץ עליה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    HoundooM
    אתה לוחץ על הכפתור, "מה אתה עושה, אולי זה מלקודת" אמר טומי, לפתע המקדש מתחיל לרעוד וכמה אבנים נפלות מהתקרה, לפתע הקיר נחצה לשניים ולפתע אתם מגלים חדר סודי, והוא מלא קרח, לפתע אתה רואה שטומי מביט אל מקום אחד בחדר, הוא ניראה המום, אתה מביט גם לפתע אתה רואה את רג&#39;יאייס הוא קפוא בתוך גוש קרח מוזר.

~nitay~
    אתה זורק פוקדור על ממוסווין הוא נכנס אל תוך הפוקדור, תוך כמה שניות הפוקדור נפתח שוב, ממוסווין יוצא מן הפוקדור, הוא ניראה עצבני והוא רץ לכיוונכם, לפתע פרולינו המאמן שאיתך בקבוצה מגיעה הוא מוציא את הריולו שלו שתוקף ביד כוחנית ופוגע חזק בממוסווין שמתחיל לברוח מהאזור.
    "הכל בסדר?" שואל פרולינו.

Dingo
    אתה לא יכול פגוש כרגע מתמשים אחרים אבל בעתיד כן, כל הפרטים על זה יתגלו בקרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    לפתע הקיר נחצה לשניים ומפתח וזז לצדדים, המערה מתחילה לרעוד וכמה אבנים נופלות, לפתע אתה רואה שיש במקדש חדר סודי הוא מלא קרח, אתה מסתובב בו לפתע אתה רואה משהו מדהים בתוך גוש קרח ענקי נמצא רג&#39;יאייס הוא קפוא לגמרי.

9. מורחקים
    Originally posted by mamoswine@Sep 8 2009, 05:19 PM
    ~nitay~
    אתה זורק פוקדור על ממוסווין הוא נכנס אל תוך הפוקדור, תוך כמה שניות הפוקדור נפתח שוב, ממוסווין יוצא מן הפוקדור, הוא ניראה עצבני והוא רץ לכיוונכם, לפתע פרולינו המאמן שאיתך בקבוצה מגיעה הוא מוציא את הריולו שלו שתוקף ביד כוחנית ופוגע חזק בממוסווין שמתחיל לברוח מהאזור.
    "הכל בסדר?" שואל פרולינו.
    "מסתבר" אני אומר ומרים את הפוכדור

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    הם ממשיכות לקפוץ עליך לפתע הפוקדור של קוקי נופל על הריצפה ונפתח קוקי המבוהלת לא יודעת מה לעשות הארקניינם מתקרבים לחדר שלך.
    מה אני אמור לשות להיתאבד??
    ~~~~~~~~~~~~~
    אני אומר לה :"קוקי תצילי אותי תיתקפי את כולם כולל אותי במכת ברק בכל העוצמה שנישארה לך".

11. משתמש מנוסה
    HoundooM
    אתה לוחץ על הכפתור, "מה אתה עושה, אולי זה מלקודת" אמר טומי, לפתע המקדש מתחיל לרעוד וכמה אבנים נפלות מהתקרה, לפתע הקיר נחצה לשניים ולפתע אתם מגלים חדר סודי, והוא מלא קרח, לפתע אתה רואה שטומי מביט אל מקום אחד בחדר, הוא ניראה המום, אתה מביט גם לפתע אתה רואה את רג&#39;יאייס הוא קפוא בתוך גוש קרח מוזר.

אני נכנס לחדר לראות מה עוד יש שם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. Kibō no chi

The Trooper
    "אין הרבה מה להסביר, אפילו אנחנו לא יודעים עליו מידע כל כך, כל המידע נמצא במקדש אבל לא נותנים לנו להכנס עליו" אמר גרי.
    "אולי עכשיו כשכולם מתחילים לברוח הוא פנוי, בואו נלך לבדוק" אני אומר לפרופסור

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back

The Cheshire Cat
    בלבאזור תוקף בגפן מצליפה אבל הרגליים של הממוסווין חזקות והוא מצליח להעיף את בלבאזור, באנירי מנסה לתקוף בחבטה אבל הממוסוון מגיב במהירות ותוקף בקרן קרח ומקפיא את באנירי, לפתע ברני זורק פוקדור וממנו יוצא קאמרופט שניראה חזק מאוד, "קדימה קאמרופט תקוף בנוצת לבה" אמר ברני, קאמרופט תקף במתקפת נוצת לבה וחיסל תוך שניות את הממוסווין.
    "וואו" אני קוראת בהפתעה.
    "באנרי באלבאזור חיזרו" אני אומרת. "עכשיו בוא נגיע למטוס" אני מוסיפה ומתחילה לרוץ לכיוון הבניין.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה לא יכול פגוש כרגע מתמשים אחרים אבל בעתיד כן, כל הפרטים על זה יתגלו בקרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    לפתע הקיר נחצה לשניים ומפתח וזז לצדדים, המערה מתחילה לרעוד וכמה אבנים נופלות, לפתע אתה רואה שיש במקדש חדר סודי הוא מלא קרח, אתה מסתובב בו לפתע אתה רואה משהו מדהים בתוך גוש קרח ענקי נמצא רג&#39;יאייס הוא קפוא לגמרי.
    טוב..
    ----
    "ריי צא&#33; מכת קרן&#33; פולי צא&#33; בועות&#33; על הגוש קרח&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    "פגשתי את מרינה עכשיו היא עלתה על מסוק כדי לרדוף אחרי מפלצת, הוא עבר עכשב בעיר, והרס כמה חנויות אבל לא משנה, הוא עכשיו ניכנס לים הוא הולך לכיוון העיר שבצד השני של האי.
    עכשיו אני הולך לחפש פוקימון חזק מפוקימוני הצבא של המפלצת אולי אני אתפוס אחד מהם, רוצה להצטרף או שהטוטודייל שלך חלש מדי כדי להלחם בפוקימוני הצבא החזקים" אמר פרולינו.

~JolTeoN~
    חשבתי שתבקש מקוקי לסגור את הדלת.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קוקי תוקפת את הרטטות אחת אחת כדי לא לפגוע בך, אתה רץ במהירות וסוגר את הדלת, הרטטות המבוהלת מתחבאות מתחת למיטה, אתה מדליק את הטלויזיה, ורואה שה רג&#39;יג&#39;יגאס ממשיך לתקוף את המסוקים והוא מתקרב לעוד עיר אחת, אף אחד לא מצליח לעצור אותו, לפתע אתה רואה שהביצה שלך זזה בצורה מוזרה, קוקי ניראת מבוהלת מאוד, לפתע הביצה מתחילה לנוע מצד לצד ואז לפתע היא מתחילה לזהור ומשתנה לצ&#39;אטוט ענקי במיוחד, הוא ניראה רעב ומתחיל לצווח בחוזקה.

HoundooM
    בחדר יש רק את הרג&#39;יאאיס ומלא קרח, "מממה עושים עכשיו מצאנו פוקימון אגדי והוא ניראה במצוקה" אמר טומי שניראה המום.

The Trooper
    אתה הולך לבדוק עם המקדש פנו אבל אתה רואה שהשומרים נשארו לשמור, "טוב אנחנו חייבים לזוז עוד מעט יגיע מסוק שיקח אותנו אל האזור של הרג&#39;יג&#39;יגאס" אמר פרופסור גרי.

The Cheshire Cat
    אתם רצים במהירות אל הבניין ונכנסים עליו אתם עולים במדרגות ומגיעים לגג, את רואה שהמסוק נעול ואין מפתח באף מקום, "מה נעשה עכשיו, אני לא יודע לפרוץ מסוקים" אמר ברני.

Dingo
    הפוקימונים תוקפים אבל הקרח לא נשבר הוא קשה במיוחד ומוזר במיוחד, כדי לשבור אותו צריך פוקימון אש חזק במיוחד, אתה רואה שבחדר יש כמה קוביות קרח, אתה רואה שבשלושה מהם יש פוקדורים.
    לפתע אתה מבחין שהדלת שממנה נכנסתה לחדר המיוחד נסגר ואין לך איך לצאת, עם לא תמצא יציאה במהירות תקפאה למוות.

עמוד 55 מתוך 104 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •