Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 104 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1555
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Sep 8 2009, 05:43 PM

~JolTeoN~
    חשבתי שתבקש מקוקי לסגור את הדלת.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קוקי תוקפת את הרטטות אחת אחת כדי לא לפגוע בך, אתה רץ במהירות וסוגר את הדלת, הרטטות המבוהלת מתחבאות מתחת למיטה, אתה מדליק את הטלויזיה, ורואה שה רג'יג'יגאס ממשיך לתקוף את המסוקים והוא מתקרב לעוד עיר אחת, אף אחד לא מצליח לעצור אותו, לפתע אתה רואה שהביצה שלך זזה בצורה מוזרה, קוקי ניראת מבוהלת מאוד, לפתע הביצה מתחילה לנוע מצד לצד ואז לפתע היא מתחילה לזהור ומשתנה לצ'אטוט ענקי במיוחד, הוא ניראה רעב ומתחיל לצווח בחוזקה.

אני אומר לעצמי:"למה עכשיו המצב גרוע גם ככה" ומנסה להרגיע אותו ואז מוציא את פיצ'י כדי ליראוצת אם הוא בסדר אחרי הקרב ואז אני מסתכל בחריץ של הנעול כדי ליראולת אם הארקניין ליד הדלת.

2. משתמש מנוסה

Dingo
    הפוקימונים תוקפים אבל הקרח לא נשבר הוא קשה במיוחד ומוזר במיוחד, כדי לשבור אותו צריך פוקימון אש חזק במיוחד, אתה רואה שבחדר יש כמה קוביות קרח, אתה רואה שבשלושה מהם יש פוקדורים.
    לפתע אתה מבחין שהדלת שממנה נכנסתה לחדר המיוחד נסגר ואין לך איך לצאת, עם לא תמצא יציאה במהירות תקפאה למוות.
    "מהר ריי נסע לפרק את הקוביות האלה ברקע!" אני אומר בתקווה שהוא יצליח
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. the bitch is back

The Cheshire Cat
    אתם רצים במהירות אל הבניין ונכנסים עליו אתם עולים במדרגות ומגיעים לגג, את רואה שהמסוק נעול ואין מפתח באף מקום, "מה נעשה עכשיו, אני לא יודע לפרוץ מסוקים" אמר ברני.
    "באני תנסי להישתמש בחבטה על הדלת" אני אומרת ומקווה לטוב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. Kibō no chi

The Trooper
    אתה הולך לבדוק עם המקדש פנו אבל אתה רואה שהשומרים נשארו לשמור, "טוב אנחנו חייבים לזוז עוד מעט יגיע מסוק שיקח אותנו אל האזור של הרג&#39;יג&#39;יגאס" אמר פרופסור גרי.
    "אז אנחנו כן הולכים לעצור אותו&#33;" אני אומר ומחייך.
    "טוב, בואו נלך" אני אומר ועוקב אחרי גרי ואוגי.

Spoiler ספוילר

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    "פגשתי את מרינה עכשיו היא עלתה על מסוק כדי לרדוף אחרי מפלצת, הוא עבר עכשב בעיר, והרס כמה חנויות אבל לא משנה, הוא עכשיו ניכנס לים הוא הולך לכיוון העיר שבצד השני של האי.
    עכשיו אני הולך לחפש פוקימון חזק מפוקימוני הצבא של המפלצת אולי אני אתפוס אחד מהם, רוצה להצטרף או שהטוטודייל שלך חלש מדי כדי להלחם בפוקימוני הצבא החזקים" אמר פרולינו.
    "הטוטודייל שלי מספיק בהחלט" אני אומר בנחישות ולוקח את הפוכדור שלי מהרצפה[אם לא לקחתי אותו עדיין]

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

HoundooM
    בחדר יש רק את הרג&#39;יאאיס ומלא קרח, "מממה עושים עכשיו מצאנו פוקימון אגדי והוא ניראה במצוקה" אמר טומי שניראה המום.

"אנחנו נעזור לו"אני אומר לטומי,אני מתקרב אל רג&#39;יאייס,"אם תבוא איתנו נקח אותך למקום בטוח"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. משתמש מנוסה
    ~JolTeoN~
    אתה רואה שקוקי בסדר ושהארקניינים לא נימצאים במסדרון.

Dingo
    רייהורן תוקף ברקע ושובר את אחת הקוביות ואז הוא תוקף ברקע שוה לפתע הוא מחליק ומתנגש בקיר המערה ומתעלף, רק פוקדור אחד משוחרר.

The Cheshire Cat
    באנרי תוקפת בחבטה ושוברת את החלון של המסוק, את פותחת את הדלת מבפנים ואת וברני ניכנסים למסוק, את מפעילה את מערכת המסוק ומכוונת אותו לנקודה שאליה אתם רוצים להגיעה, המסוק מתחיל לעוף המן חוללף לפתע אתם שומעים ציפצופים מוזרים ואת רואה שכמעט נגמר הדלק במסוק והוא עוד מעט עומד להתרסק, את מנסה להנחית אותו עם המערכת של המסוק רבל היא לא עובדת, "מה נעשה אנחנו הולכים למות" אמר ברני, לפתע את רואה שהמסוק מתחיל לצנוח במהירות.

The Trooper
    "לא לא לא&#33; אתה נשאר פה, אני מעדיף שתעזור לאנשים ביר כי עוד מעט יגיעו פוקימוני הצבא של הרג&#39;יג&#39;יגאס." אמר גרי והלך לכיוון המסוק שהוריד לכיוונכם מן סולם, לפתע אתה רואה לני הוא ניראה מפוחד מאוד, אתה רואה שהוא מחזיק את הפיג&#39;י שלו בידיים הוא מחוסל.

HoundooM
    אמרתי שהרג&#39;יאייס קפוא בתוך קוביית קרח.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 04:35 PM

HoundooM
    אמרתי שהרג&#39;יאייס קפוא בתוך קוביית קרח.
    "סקווירטל,טריקו צאו&#33;"אני אומר ומוציא אותם,"תתקפו את הקרח ותשברו אותו"אני צועק להם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן תוקף ברקע ושובר את אחת הקוביות ואז הוא תוקף ברקע שוה לפתע הוא מחליק ומתנגש בקיר המערה ומתעלף, רק פוקדור אחד משוחרר.
    "ריי חזור... תודה" אני אומר לו ומוציא את הפוכדור
    ----
    מה עם הסיפור<?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנרי תוקפת בחבטה ושוברת את החלון של המסוק, את פותחת את הדלת מבפנים ואת וברני ניכנסים למסוק, את מפעילה את מערכת המסוק ומכוונת אותו לנקודה שאליה אתם רוצים להגיעה, המסוק מתחיל לעוף המן חוללף לפתע אתם שומעים ציפצופים מוזרים ואת רואה שכמעט נגמר הדלק במסוק והוא עוד מעט עומד להתרסק, את מנסה להנחית אותו עם המערכת של המסוק רבל היא לא עובדת, "מה נעשה אנחנו הולכים למות" אמר ברני, לפתע את רואה שהמסוק מתחיל לצנוח במהירות.
    "נקפוץ?" אני שואלת בפאניקה ומנסה לחשוב על משהו >>
    גיל! 3>

11. Kibō no chi
    The Trooper
    "לא לא לא&#33; אתה נשאר פה, אני מעדיף שתעזור לאנשים ביר כי עוד מעט יגיעו פוקימוני הצבא של הרג&#39;יג&#39;יגאס." אמר גרי והלך לכיוון המסוק שהוריד לכיוונכם מן סולם, לפתע אתה רואה לני הוא ניראה מפוחד מאוד, אתה רואה שהוא מחזיק את הפיג&#39;י שלו בידיים הוא מחוסל.
    "לני, מה קרה לפידג&#39;י?" אני שואל בזמן שאני רץ אליו, לא מקשיב ממש למה שהוא אומר וגורר אותו אל המסוק, ואז צועק לגרי "אני ולני גם באים&#33;"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    HoundooM
    הפוקימונים שלך תוקפים את גוש הקרח בכל הכוח אבל הוא לא נשבר הוא קשה במיוחד.
    "ניראה לי שרק פוקימון אש חזק במיוחד יצליח להמיס או לשבור את הקרח הזה, עם רג&#39;יאאיס יהיה לצידנו אולי נוכל להבריח את רג&#39;יג&#39;יגאס" אמר טומי שניראה מאוכזב וחסר תקווה.

Dingo
    אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא מניפרנו, הוא עצבני במיוחד אבל הוא גם ניראה חזק במיוחד, הוא יורק אש לכל אבר וממיס את הקרחונים הקטנים.

The Cheshire Cat
    "נקפוץ? עם נקפוץ אנחנו גם נמות, הלוואי והיה לנו פוקימון מעופף לפתע את שומעת רשרושים של משהו את רואה שיש קופסא שקופה במושב האחורי ויש בא פוקדור.

The Trooper
    "הוא נפצע באימונים" אומר לני,אתה מושך את לני ומדבר עם המפרופסור, "לא לא לא אני לא בא, אני רוצה לחיות" אמר לני "פשוט תשארו פה" אמר פרופסור גרי והמסוק עף.
    לפתע אתה שומע שמשהו מתקרב, לפתע אתה רואה שזה חבורה של ממוסווין מהצבא של הרג&#39;יג&#39;יגאס הם עומדים לדרוס אתכם.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 05:04 PM
    HoundooM
    הפוקימונים שלך תוקפים את גוש הקרח בכל הכוח אבל הוא לא נשבר הוא קשה במיוחד.
    "ניראה לי שרק פוקימון אש חזק במיוחד יצליח להמיס או לשבור את הקרח הזה, עם רג&#39;יאאיס יהיה לצידנו אולי נוכל להבריח את רג&#39;יג&#39;יגאס" אמר טומי שניראה מאוכזב וחסר תקווה.

"צודק..בוא נחזור לסינתייה ונספר לה על רג&#39;יאייס"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ~JolTeoN~
    אתה רואה שקוקי בסדר ושהארקניינים לא נימצאים במסדרון.

אני מיסתכל מהחלון אם יש אחד כדי ליראות אם אני יכול לצאת מהביניין

15. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 05:04 PM

The Cheshire Cat
    "נקפוץ? עם נקפוץ אנחנו גם נמות, הלוואי והיה לנו פוקימון מעופף לפתע את שומעת רשרושים של משהו את רואה שיש קופסא שקופה במושב האחורי ויש בא פוקדור.
    אני לוקחת את הפוקדור ומוציאה את הפוקימון כדי לראות מה הוא.
    גיל! 3>

עמוד 56 מתוך 104 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •