Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 104 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    HoundooM
    "קדימה בו נצא" אמר טומי אתם מתקדמים לאבר היציאה לפתע הדלת המיוחדת שממנה נכנסתם ננעלת עליכם, ואתם נתקעים בתוך החדר.
    "לא אני לא הולך להשאר תקוע כן" אמר טומי והוציא את סטאנקי שתקף בחבטת זעם וניסה לשבור את הקיר אבל הוא לא הצליח הקיר הוא חזק מאוד ובקושי אפשר לשבור אותו.
    "מה נעשה עכשיו" אמר טומי, לפתע אתה רואה שבתוך אחת מקוביות הקרב שנימצאות במקום יש פוקדור מוזר.

~JolTeoN~
    אתה רואה שהרחוב ריק ואין בו לא אנשים ולא פוקימונים, אתה וקוקי יוצאים מהחדר לפתע אתה רואה מלא אנשים ששוכבים פצועים על הריצפה, לפתע אתה שומע רעש של משהו שמתקרב, לפתע אתה רואה ממוסווין ענקי הוא מתקרב לעברך אתה הולך לחדר חזרה אבל רואה שהלת ננעלה.

The Cheshire Cat
    את עוברת למושב האחורי, את מנסה לקחת את הפוקדור לפתע דלת המסוק נפתחת והמסוק נוטה הצידה ואת נופלת מהמסוק, את פותחת את הפוקדור וממנו יוצא סטאראביה, את עולה על גבוה והוא עף לכיוון המסוק את מנסה להציל את ברני אבל המסוק צונח במהירות ומתקרס ואז נוצר פיצוץ גדול, את לא מצלחה להציל את ברני.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 05:44 PM
    HoundooM
    "קדימה בו נצא" אמר טומי אתם מתקדמים לאבר היציאה לפתע הדלת המיוחדת שממנה נכנסתם ננעלת עליכם, ואתם נתקעים בתוך החדר.
    "לא אני לא הולך להשאר תקוע כן" אמר טומי והוציא את סטאנקי שתקף בחבטת זעם וניסה לשבור את הקיר אבל הוא לא הצליח הקיר הוא חזק מאוד ובקושי אפשר לשבור אותו.
    "מה נעשה עכשיו" אמר טומי, לפתע אתה רואה שבתוך אחת מקוביות הקרב שנימצאות במקום יש פוקדור מוזר.

"טריקו תשבור את קוביות הקרח הזאת"אני אומר לו בשביל שאני אוכל לקחת את הפוקדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    HoundooM
    אתה שובר את קובית הקרח בו נמצא הפוקדור ואז זורק את הפוקדור שממנו יוצא קווילבה, הוא ניראה עצבני במיוחד ויוראה אש לכל אבר.

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    אתה רואה שהרחוב ריק ואין בו לא אנשים ולא פוקימונים, אתה וקוקי יוצאים מהחדר לפתע אתה רואה מלא אנשים ששוכבים פצועים על הריצפה, לפתע אתה שומע רעש של משהו שמתקרב, לפתע אתה רואה ממוסווין ענקי הוא מתקרב לעברך אתה הולך לחדר חזרה אבל רואה שהלת ננעלה.

אני מנסה ליברוח ממינו ואז להיתחבא בנקום שבו הוא לא יראה אותי

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 05:48 PM
    HoundooM
    אתה שובר את קובית הקרח בו נמצא הפוקדור ואז זורק את הפוקדור שממנו יוצא קווילבה, הוא ניראה עצבני במיוחד ויוראה אש לכל אבר.
    "היי היי תרגע"אני אומר לו ומנסה להרגיע אותו,"אנחנו רק רוצים את העזרה שלך,ואני גם אשמח עם תרצה להיות חלק מהקבוצה שלי"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 05:04 PM

The Trooper
    "הוא נפצע באימונים" אומר לני,אתה מושך את לני ומדבר עם המפרופסור, "לא לא לא אני לא בא, אני רוצה לחיות" אמר לני "פשוט תשארו פה" אמר פרופסור גרי והמסוק עף.
    לפתע אתה שומע שמשהו מתקרב, לפתע אתה רואה שזה חבורה של ממוסווין מהצבא של הרג'יג'יגאס הם עומדים לדרוס אתכם.
    "לעזאזל! בוא נברח!" אני צועק ומתחיל לרוץ הצידה במהירות בתקווה שהם לא יפנו לכיוונינו.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 05:04 PM

Dingo
    אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא מניפרנו, הוא עצבני במיוחד אבל הוא גם ניראה חזק במיוחד, הוא יורק אש לכל אבר וממיס את הקרחונים הקטנים.
    "היי אני צריך עזרה ממך? מכון לעזור לי?" אני שולא ותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    ~JolTeoN~
    אתה בורח מהממוסווין שמבחין בך הוא מתחיל לרדוף אחריך במהירות.
    אתה מנסה לברוח אבל לא מצליח אתה מגיע למבוי סתום, הממוסווין עומד לתקוף אותך
    .

HoundooM
    הקווילבה ממש לא אוהב אותך הוא מתחיל לתקוף אותך בלהביור אתה מצליח לחמוק, לפתע הפוקדור של קווילבה נשבר לך בידיים, הוא כניראה היה ישן, הקווילבה מתחיל לתקוף אתכם בלהביור ללא הפסקה.

The Trooper
    אתה ולני מתחילים לרוץ אתה רואה שחלק מהממוסווינים רצים לכיוונכם, "אני ברחתי" אמר לני לפתע הוא פנה לאחד הכיוונים האחרים והשאיר אותך לבד שאחריך חבורה של ממוסווינים עצבנים לפתע אתה מחליק הממוסווינים עומדים לדרוס אותך.

Dingo
    הוא מביט בך במט מוזר הוא רוצה לדעת מה אתה רוצה ממנו.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 06:09 PM

HoundooM
    הקווילבה ממש לא אוהב אותך הוא מתחיל לתקוף אותך בלהביור אתה מצליח לחמוק, לפתע הפוקדור של קווילבה נשבר לך בידיים, הוא כניראה היה ישן, הקווילבה מתחיל לתקוף אתכם בלהביור ללא הפסקה.
    "סקווירטל תקוף באקדח מים,טריקו תתקוף אחרי סקווירטל בשאיבה&#33;"אני צועק להם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. Kibō no chi

The Trooper
    אתה ולני מתחילים לרוץ אתה רואה שחלק מהממוסווינים רצים לכיוונכם, "אני ברחתי" אמר לני לפתע הוא פנה לאחד הכיוונים האחרים והשאיר אותך לבד שאחריך חבורה של ממוסווינים עצבנים לפתע אתה מחליק הממוסווינים עומדים לדרוס אותך.
    "בשעת צרה מגלים מי החברים האמתיים" אני חושב לעצמי ומנסה לקום, מתחיל לרוץ לאיפה שלני רץ וקופץ לשם בתקווה להצליח לשרוד.

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back

The Cheshire Cat
    את עוברת למושב האחורי, את מנסה לקחת את הפוקדור לפתע דלת המסוק נפתחת והמסוק נוטה הצידה ואת נופלת מהמסוק, את פותחת את הפוקדור וממנו יוצא סטאראביה, את עולה על גבוה והוא עף לכיוון המסוק את מנסה להציל את ברני אבל המסוק צונח במהירות ומתקרס ואז נוצר פיצוץ גדול, את לא מצלחה להציל את ברני.
    הוא מת? :blink:
    ~~~~~~~~~~~~~
    "לא&#33;&#33;" אצרח "סטאראביה תוכל לנסות לעוף יותר נמוך בשביל לנסות לחפש אותו?" אני שואלת אותו בהלם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה

Dingo
    הוא מביט בך במט מוזר הוא רוצה לדעת מה אתה רוצה ממנו.
    " אני רק רוצה שתמיס את הקרח הזה- ותצתרף לצוות שלי אם אתה רוצה, בקרב הוגן, מוכן?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. משתמש מנוסה
    HoundooM
    סקווירטל תוקף באקדח מים אבל קווילבה תוקף במסך עשן וסקווירטל לא רואה לאן לתקוף לפתע קווילבה יוצא מהעשן ותוקף בחבטה לפתע סטאנקי קופץ ומגן על סקווירטל, קווילבה הענצבני תוקף בלהביור ופוגע בטריקו ומחסל אותו.

The Trooper
    אתה מנסה לקום אבל הרגל שלך כואבת, לפתע אתה רואה שרק אחד מהממוסווינים מעז להתקרב עליך הוא עומד לתקוף אותך, לפתע הפוקדור של טורטוויג נופל לך מהחגורה ונפתח, טורטוויג ניראה מבוהל מהממוסווין שמתקרב.

The Cheshire Cat
    כן.
    ~~~~~~~~~~~
    סטאראביה נוחת, את בודקת מה קרה המסוק התרסק בשביל אחד שריק מאנשים, את רואה שהמסוק עולה בלהבות ושאי ושכנירה ברני מת.

Dingo
    המניפורנו ממיס את הקרח מרג&#39;יאייס שניראה מעולף הוא בקושי זז, המניפורנו לא רוצה להצטרף עליך, לפתע רג&#39;אייס מתעורר הוא ניראה עצבני ותוקף בקרן קרח לכל מקום לפתע הוא פוגע במניפורנו ומקפיא אותו, הוא ניראה עצבני במיוחד, ואז לפתע הוא מתחיל להתקרב עליך הוא משמיע רעשים מוזרים מאוד.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 06:25 PM
    HoundooM
    סקווירטל תוקף באקדח מים אבל קווילבה תוקף במסך עשן וסקווירטל לא רואה לאן לתקוף לפתע קווילבה יוצא מהעשן ותוקף בחבטה לפתע סטאנקי קופץ ומגן על סקווירטל, קווילבה הענצבני תוקף בלהביור ופוגע בטריקו ומחסל אותו.

"טריקו תחזור"אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור,"סקווירטל תקוף באקדח מים ואז בבועות ושוב באקדח מים"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 06:25 PM

The Cheshire Cat
    כן.
    ~~~~~~~~~~~
    סטאראביה נוחת, את בודקת מה קרה המסוק התרסק בשביל אחד שריק מאנשים, את רואה שהמסוק עולה בלהבות ושאי ושכנירה ברני מת.

אני בוכה על גורלו המר ( :XD: )
    "יהיי זכרו ברוך" אני אומרת בשקט והולכת משם.
    כעבור זמן מה אני ניזכרת שסטארביה איתי. "את רוצה לחזור למאמן שלך? אני שואלת אותה בחיוך קלוש.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 57 מתוך 104 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •