Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 104 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 06:25 PM

The Trooper
    אתה מנסה לקום אבל הרגל שלך כואבת, לפתע אתה רואה שרק אחד מהממוסווינים מעז להתקרב עליך הוא עומד לתקוף אותך, לפתע הפוקדור של טורטוויג נופל לך מהחגורה ונפתח, טורטוויג ניראה מבוהל מהממוסווין שמתקרב.
    "טורטוויג, מהר! תקוף אותו בעלי תער!" אני צועק ומנסה לקום מהרצפה, ואחרי שטורטוויג תוקף אני מרים אותו ומנסה שוב לרוץ אל הכיוון שלני הלך אליו.

Spoiler ספוילר

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 06:09 PM
    ~JolTeoN~
    אתה בורח מהממוסווין שמבחין בך הוא מתחיל לרדוף אחריך במהירות.
    אתה מנסה לברוח אבל לא מצליח אתה מגיע למבוי סתום, הממוסווין עומד לתקוף אותך
    .

אני חושב ואז אומר:"צא צ'טוט תקוף במיתקפת מעופף כלשהיא שאתה יודע" ומוציא את צ'טוט מהפוכדור שלו.
    ~~~~~~~
    לא רשמת איזה התקפות הוא יודע~11@

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 06:25 PM

Dingo
    המניפורנו ממיס את הקרח מרג'יאייס שניראה מעולף הוא בקושי זז, המניפורנו לא רוצה להצטרף עליך, לפתע רג'אייס מתעורר הוא ניראה עצבני ותוקף בקרן קרח לכל מקום לפתע הוא פוגע במניפורנו ומקפיא אותו, הוא ניראה עצבני במיוחד, ואז לפתע הוא מתחיל להתקרב עליך הוא משמיע רעשים מוזרים מאוד.
    "אני רק רוצה שתעזור לי! פולי בועות על הגוש קרח של מונפרו!" אני אומר וזורק פוכדור על מופרו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    משתמשים איך המשחק עד עכשיוף קשר לזה שאני בקושי מגיב זה בגלל שאני לומד עד מאוחר אבל בכללי איך המשחק?

HoundooM
    סקווירטל תוקף באקדח מים שוב אבל קווילבה חומק , הוא תוקף את סקווירטל בחבטה ופוגע בו חזק מאוד, סטאנקי תוקף בגז רעיל ומרעיל את קווילבה, ואז סטאנקי תוקף בחבטת זעם ופוגע חזק בקווילבה.
    "סוף סוף אני אתפוס פוקימון עם הפוקדור שקבלתי" אמר טומי וזרק פוקדור על קווילבה, הפוקדור הכניס לתוכות את קווילבה והתחיל להתנדנד מצג לצד עד שלפתע הוא נעצר.
    "יש פסתי קווילבה" צעק טומי בשימחה, הוא הוציא אותו מהפוקדור שלו וביקש ממנו לתקוף את גוש הקרב בלהביור.
    קווילבה תקף ושיחרר את הרג&#39;יאאיס שהתעלף.
    "אוי לא&#33; מה עושים עכשיו?" שאל טומי שניראה מיואש, לפצע אתה רואה שרג&#39;יאייס מתעורר הוא ניראה עצבני.
    לפתע הוא תוקף את קיר המערה שנעל אתכם בחדר ושובר אותו, הוא מביט בכם במבט מוזר.

The Cheshire Cat
    חחחח XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ניראה כאילו הוא לא יודע מי המאמן שלו, את רואה שיש שלט ענקי באזור, דרך מספר 1, את בודקת במפה איפה את ורואה שאת לא רחוקה מהעיר תמוז שבה היית, את רואה שיש עיר בהמשך הדרך.

The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער ופוגע בממוסווין הענקי, לפתע אתה רואה שעוד כמה ממוסווין מתקרבים מהצד השני וסוגרים עליך ועל טורטוויג.

~JolTeoN~
    תכנית הצ&#39;אטוט עוד לא שלך כי אין לך פוקדור לתפוס אותו ורק כשתופסים פוקימון יודעים את המתקפות שלו.
    אבל הינה מתקפה שהצ&#39;אטוט כן יודע והיא ניקור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ&#39;אטוט קופץ מידך הוא מנסה לעוף לכיוונו של הממוסווין ולתקוף אותו אבל הוא לא יודע לעוף, הממוסווין מתקרב עליכם במהירות קוקי ניראת מאוד מפוחדת היא מתחבאת מאחוריך.

Dingo
    שחכתה שאין לך פוקדורים?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג תוקף בבועות אבל הקרח לא נשבר, אתה מנסה להשתמש בפוקדור שקיבלתה שבו מניפורנו היה אבל הוא נשבר לך בידיים כי הוא ישן מאוד, לפתע הרגיאייס מתקרב אל הקיר שנעל אותך בתוך החדר ושובר אותו, לפתע הוא מתקרב עליך ומביט עליך בצורה מוזרה כאילו אתה המאמן שלו ואתה צריך להגיד לו מה לעשות.

5. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 06:52 PM

The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער ופוגע בממוסווין הענקי, לפתע אתה רואה שעוד כמה ממוסווין מתקרבים מהצד השני וסוגרים עליך ועל טורטוויג.
    המשחק די נחמד ומעניין
    --
    "צא איווי&#33; תשתמש ביד עוזרת בשביל לחזק את טורטוויג ואז תתקוף בחבטה מאמוסווין אחד. טרטוויג, תשתמש בעלי תער ותסתובב ככה שהם יפגעו בכל המאמוסווינים&#33;"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

Dingo
    שחכתה שאין לך פוקדורים?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג תוקף בבועות אבל הקרח לא נשבר, אתה מנסה להשתמש בפוקדור שקיבלתה שבו מניפורנו היה אבל הוא נשבר לך בידיים כי הוא ישן מאוד, לפתע הרגיאייס מתקרב אל הקיר שנעל אותך בתוך החדר ושובר אותו, לפתע הוא מתקרב עליך ומביט עליך בצורה מוזרה כאילו אתה המאמן שלו ואתה צריך להגיד לו מה לעשות.
    המשחק טוב..
    -----
    "אני צריך שתבוא איתי ותעזור לי" אני אומר לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה
    כשנגיעה לעמוד 70 משתמש שלא יהיו לו לפחות בין 75 - 100 הודעות יעוף מהמשחק, אבל עם המשתמש מגיב על בסיס יומי והוא באותה רמה בהמשכים עם כולם הוא לא יעוף, פשוט אני שונא שיש אנשים שנרשמים למשחקים ואז לא מגיבים בכלל זה מעצבן.

The Trooper
    איווי וטורטוויג תוקפים בכל כוח אבל ניראה כאילו זה לא מזיז לממוסווינים האחרים, אתה מבין שאתה במצוקה, לפתע אתה רואה בניין אחד שהדלת שלו פתוחה והוא לא רחוק ממך.

Dingo
    הרג&#39;יאייס מסכים לעזור לך אבל הוא לא יודע לאן אתה רוצה ללכת.

8. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    משתמשים איך המשחק עד עכשיוף קשר לזה שאני בקושי מגיב זה בגלל שאני לומד עד מאוחר אבל בכללי איך המשחק?

HoundooM
    סקווירטל תוקף באקדח מים שוב אבל קווילבה חומק , הוא תוקף את סקווירטל בחבטה ופוגע בו חזק מאוד, סטאנקי תוקף בגז רעיל ומרעיל את קווילבה, ואז סטאנקי תוקף בחבטת זעם ופוגע חזק בקווילבה.
    "סוף סוף אני אתפוס פוקימון עם הפוקדור שקבלתי" אמר טומי וזרק פוקדור על קווילבה, הפוקדור הכניס לתוכות את קווילבה והתחיל להתנדנד מצג לצד עד שלפתע הוא נעצר.
    "יש פסתי קווילבה" צעק טומי בשימחה, הוא הוציא אותו מהפוקדור שלו וביקש ממנו לתקוף את גוש הקרב בלהביור.
    קווילבה תקף ושיחרר את הרג&#39;יאאיס שהתעלף.
    "אוי לא&#33; מה עושים עכשיו?" שאל טומי שניראה מיואש, לפצע אתה רואה שרג&#39;יאייס מתעורר הוא ניראה עצבני.
    לפתע הוא תוקף את קיר המערה שנעל אתכם בחדר ושובר אותו, הוא מביט בכם במבט מוזר.

המשחק סבבה
    ----------
    "האי בסכנה,ועם תבוא איתנו תוכל לעזור,אנחנו לא נפגע בך&#33;"אני אומר לרג&#39;יאייס
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

9. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    תכנית הצ&#39;אטוט עוד לא שלך כי אין לך פוקדור לתפוס אותו ורק כשתופסים פוקימון יודעים את המתקפות שלו.
    אבל הינה מתקפה שהצ&#39;אטוט כן יודע והיא ניקור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ&#39;אטוט קופץ מידך הוא מנסה לעוף לכיוונו של הממוסווין ולתקוף אותו אבל הוא לא יודע לעוף, הממוסווין מתקרב עליכם במהירות קוקי ניראת מאוד מפוחדת היא מתחבאת מאחוריך.
    המשחק סבבה רק חבל שאני מאחורי כמעט כולם בעלילה =[
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אני רץ אל צ&#39;טוט ומרים אותו ואז אומר :"פפיצ&#39;י קוקי הקסמה ופיצ&#39;י זנב ברזל אחרי ההקסמה"

10. משתמש מנוסה
    HoundooM
    רג&#39;יאייס מוכן לעזור לכם אבל הוא לא יודע במה אתם רוצים שהוא יעזור לכם

~JolTeoN~
    מוזר, אתה לא אחרי כולם אתה במצב טוב, אומנם אתה עדיין לא באף צוות אבל השגתה כבר תג מכון שאת זה רק עוד משתמש אחד השיג ושאחד הפוקימונים שלך התפתח.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את פיצ&#39;י שתוקף בזנב ברזל, קוקי מפחת לתקוף, פיצ&#39;י פוגע בממוסין ומגלגל אותו לאורף המסדרון ואז במורד המדרגות, לפתע אתם שומעים פיצוץ חזק שמגיע מהקומה העליונה, אתם רואים שמגיע ממנה עשן.

11. the bitch is back

The Cheshire Cat
    חחחח XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ניראה כאילו הוא לא יודע מי המאמן שלו, את רואה שיש שלט ענקי באזור, דרך מספר 1, את בודקת במפה איפה את ורואה שאת לא רחוקה מהעיר תמוז שבה היית, את רואה שיש עיר בהמשך הדרך.
    פה ושם שגיאות כתיב&#092;הקלדה~
    ושיהיו דברים שיהיו פחות שקופים, כמו אתה הולך לאיבוד פתאום מישהו בא ועוזר לך~
    דברים כאלה..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אז כנראה תישארי איתי, אם את רוצה כמובן" אני אומרת לה בחיוך. בכל מקרה אני חוזרת לעיר הראשונה בניסיון להשיג את התג הראשון שלי~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 07:09 PM
    HoundooM
    רג&#39;יאייס מוכן לעזור לכם אבל הוא לא יודע במה אתם רוצים שהוא יעזור לכם
    "האי בסכנה,רג&#39;יגיגאס מחריב אותו ואתה יכול לעזור לנו לעצור אותו" אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

13. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 07:09 PM

~JolTeoN~
    מוזר, אתה לא אחרי כולם אתה במצב טוב, אומנם אתה עדיין לא באף צוות אבל השגתה כבר תג מכון שאת זה רק עוד משתמש אחד השיג ושאחד הפוקימונים שלך התפתח.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את פיצ&#39;י שתוקף בזנב ברזל, קוקי מפחת לתקוף, פיצ&#39;י פוגע בממוסין ומגלגל אותו לאורף המסדרון ואז במורד המדרגות, לפתע אתם שומעים פיצוץ חזק שמגיע מהקומה העליונה, אתם רואים שמגיע ממנה עשן.
    האוקי פשוט ראיתי כולם בצוותים חברי צוות מאט אפילו יהב אפילו תפס/היתייד עם רג&#39;יאייס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני לוקח ת צ&#39;טוט על היידים ואומר :"בואו לקומה העליונה ניבדוק מה קרה שם" ורץ בזהירות לקומה העליונה.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 07:02 PM

Dingo
    הרג&#39;יאייס מסכים לעזור לך אבל הוא לא יודע לאן אתה רוצה ללכת.
    "בוא איתי" אני אומר והולך לכיווןן של האוגי
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    סליחה שדיללגתי עליך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אז אתה רוצה להצטרף עלי?" שאל פרולינו.

The Cheshire Cat
    בסדר, אני העשה דברים פחות שקופים, אבל בכללי המשחק טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את עולה על סטאראביה ועפה בחזרה לעיר תמוז, את רואה שהמצב לא טוב כל העיר מלאה עשן, יש בא מלא ממוסווינים וארקניינים שתופקים חנויות ושוברים אותם, לפתע את רואה מאמן אחד הוא מעולף על האדמה, ניראה שהוא פצוע.

HoundooM
    לפתע רג&#39;יאייס נותן לך מן אבן מוזרה ואז הוא מתחיל לעוף והוא יוצא מן התקרה ושובר אותה ואז הוא עף לכיוון של הרג&#39;יג&#39;יגאס.
    "אתה חושב שיש סיכוי שרג&#39;יאייס יחסל את הרג&#39;יג&#39;יגאס הזה כי לי זה ניראה שאין לו סיכוי" אומר טומי.
    אתה מביט באבן ורואה שהיא מאוד מוזרה היא כאילו מסמנת לך ללכת לכיוון מסויים.
    "מזה האבן הזו?" שאל טומי.

~JolTeoN~
    אתה מציץ מן המדרגות ורואה שהארקניינים שורפים את הקומה, לפתע אתה שומע צרחה של משהי היא כניראה לחודה בקומה.

Dingo
    אתה יוצא מהמקדש עם רג&#39;יאייס ושניכם הולכים בעיר שניראת ריקה מאדם, לפתע אתה רואה את אוגי הוא מאכיל את הטוטודייל שלו, אתה צועק שיבוא הוא מסתובב לכיבונך לפתע קופסאת האוכל של טוטודייל נופלת מידו, הוא ניראה המום במיוחד.
    "איך? מה? למה?" אמר אוגי שניראה המום.

עמוד 58 מתוך 104 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •