Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 104 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 07:38 PM

HoundooM
    לפתע רג'יאייס נותן לך מן אבן מוזרה ואז הוא מתחיל לעוף והוא יוצא מן התקרה ושובר אותה ואז הוא עף לכיוון של הרג'יג'יגאס.
    "אתה חושב שיש סיכוי שרג'יאייס יחסל את הרג'יג'יגאס הזה כי לי זה ניראה שאין לו סיכוי" אומר טומי.
    אתה מביט באבן ורואה שהיא מאוד מוזרה היא כאילו מסמנת לך ללכת לכיוון מסויים.
    "מזה האבן הזו?" שאל טומי.

אני מתרכז באבן ומתחיל ללכת לכיוון שהיא מסמנת לי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 07:02 PM

The Trooper
    איווי וטורטוויג תוקפים בכל כוח אבל ניראה כאילו זה לא מזיז לממוסווינים האחרים, אתה מבין שאתה במצוקה, לפתע אתה רואה בניין אחד שהדלת שלו פתוחה והוא לא רחוק ממך.
    "אוקיי, איווי, תחזק את טורטוויג שוב ביד עוזרת! טורטוויג, תשלח עלי תער" אני אומר בזמן שאני מרים את איווי ואת טורטוויג ורץ במהירות אל עבר המאמוסווין הכי קרוב אל הבניין, ומנסה לעבור בינו לבין מאמוסווין אחר בשביל להגיע אל הבניין.

Spoiler ספוילר

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    אתה מציץ מן המדרגות ורואה שהארקניינים שורפים את הקומה, לפתע אתה שומע צרחה של משהי היא כניראה לחודה בקומה.
    אני אומר בשקט:"פיצ'י קוקי מכת ברק וגל רעם ואז פיצ'י זנב ברזל ואת קוקי הקסמה" .

4. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה יוצא מהמקדש עם רג'יאייס ושניכם הולכים בעיר שניראת ריקה מאדם, לפתע אתה רואה את אוגי הוא מאכיל את הטוטודייל שלו, אתה צועק שיבוא הוא מסתובב לכיבונך לפתע קופסאת האוכל של טוטודייל נופלת מידו, הוא ניראה המום במיוחד.
    "איך? מה? למה?" אמר אוגי שניראה המום.
    "הצלחתי עכשיו איך אני מגיע לשם?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. the bitch is back

The Cheshire Cat
    בסדר, אני העשה דברים פחות שקופים, אבל בכללי המשחק טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את עולה על סטאראביה ועפה בחזרה לעיר תמוז, את רואה שהמצב לא טוב כל העיר מלאה עשן, יש בא מלא ממוסווינים וארקניינים שתופקים חנויות ושוברים אותם, לפתע את רואה מאמן אחד הוא מעולף על האדמה, ניראה שהוא פצוע.
    בכללי כן~
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    &#39;אוי לא&#33;&#39; אני חושבת לעצמי רוצה אליו "אדוני אתה בסדר?" אני שואלת ומנסה לגרור אותו לפינה שלא יסימו לב אלינו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    HoundooM
    "אתה רואה שהאוון מצביע לכיוון אחד, את בודק במפה ורואה שהיא מכוונת לעיר אחת שבא יש עוד מקדש.
    "אתה חושב שבעיר הזו זהאבן מצביע עליה יש עוד רג&#39;י?" שאל טומי שניראה מבולבל.

The Trooper
    הפוקימונים שלך תוקפים ואז אתה ולוקח אותם ורץ אל תוך הבניין הממוסווינים רודפים אחריכם אבל הם לא מצליחים להכנס אל תוך הבניין בגלל הדלת הקטנה, אתה רואה שהלובי של הבניין רק ויש בו טלויזיה, אתה פותח אותה ורואה שהרג&#39;יג&#39;יגאס עדיין תוקף מקומות, אף אחד לא מצליח לעצור אותו, לפתע אתה את שרון הוא יושבת על המדרגות היא ניראת מוזר מאוד.

~JolTeoN~
    קוקי ופיצ&#39;י מתחילים לתקוף לכל אבר בקומה השניה אבל האקרניינים תוקפים בלהביור ובנוצת לבה ויוצרים פיצוץ אש אדיר שפוגע בפוקימונים שלך ומחסל אותם, אתה עולה גם לקומה ורואה שהיא עולה בלהבות, אתה רואה שבצד השני של המסדרון נימצאת הנערה היא כלואה בתוך קיר להבות ויש כמה ארקניינים לידה.

Dingo
    "לא לא לא&#33; אסור לך לקחת אותו לשם, סוף סוף מצאנו את הפתרון לבעיה, לכל רג&#39;י יש אבן מיוחדת, כאשר יהיו לנו את שלושת האבנים נצטרך להגיע למקדש מיוחד הממוקם באמצע האי, לשם רג&#39;יג&#39;יגאס רוצה להגיעה, עם הוא יהרוס את המקדש לא נוכל לעצור אותו, כאשר יהיו לנו את האבנים נצטרך להניח אותם שם ואז רג&#39;יג&#39;יגאס יחזור לתרדמת, זה קשה מאוד להסיג את האבנים, כי המקדש השני שעליו מצביעה האבן שאותה אנחנו צריכים להסיג מהרג&#39;אייס נעלם, אתה מבין לה צריך לשמור את רג&#39;יאייס עכשיו" אמר אוגי.

The Cheshire Cat
    את מנסה לנחות על האדמה כדי להציל את האיש אבל את רואה שהוא מלא פוקימונים מהצבא של רג&#39;יג&#39;יגאס, עם תרדי למטה הם יתחילו לתקוף אותך.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 09:20 PM
    HoundooM
    "אתה רואה שהאוון מצביע לכיוון אחד, את בודק במפה ורואה שהיא מכוונת לעיר אחת שבא יש עוד מקדש.
    "אתה חושב שבעיר הזו זהאבן מצביע עליה יש עוד רג&#39;י?" שאל טומי שניראה מבולבל.

"אני חושב שכן,בוא"אני אומר לו ומתחיל ללכת לכיוון העיר
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. Kibō no chi

The Trooper
    הפוקימונים שלך תוקפים ואז אתה ולוקח אותם ורץ אל תוך הבניין הממוסווינים רודפים אחריכם אבל הם לא מצליחים להכנס אל תוך הבניין בגלל הדלת הקטנה, אתה רואה שהלובי של הבניין רק ויש בו טלויזיה, אתה פותח אותה ורואה שהרג&#39;יג&#39;יגאס עדיין תוקף מקומות, אף אחד לא מצליח לעצור אותו, לפתע אתה את שרון הוא יושבת על המדרגות היא ניראת מוזר מאוד.
    "היי שרון, מה קורה?" אני שואל אותה ומרים את היד בזזמן שאני מתקרב אליה.

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    i]

The Cheshire Cat
    את מנסה לנחות על האדמה כדי להציל את האיש אבל את רואה שהוא מלא פוקימונים מהצבא של רג&#39;יג&#39;יגאס, עם תרדי למטה הם יתחילו לתקוף אותך.
    אני מוציאה את באלבאזור ומחזיקה אותו בידיי חזק. "באלבאזור תתפוס אותו עם גפן מצליפה" אני אומרת.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    HoundooM
    "תגיד אתה מטומתם העיר הזו רחוקה מכאן מאוד יקח לנו איזה שבוע להגיע לשם, צריך לפנות למשהו מוסמך כמו גרי או אוגי או משהו כזה" אמר טומי.

The Trooper
    "היה לי חזיון, חלמתי שאני נכנסת על המקדש בעיר לוחצת על מן קפתור ואז אני מוצאת רג&#39;יאייס קפוא, והיו לי עוד חזיונות אבל הם היו קצרים יותר ואני לא זוכרת אותם" אמרה שרון.

The Cheshire Cat
    בלבאזור מנסה לשלוח אל האיש גפן מצליפה אבל הגפן שהוא מוציא קצר מדי, לפתע את רואה שחבורה של ממוסווינים מתקרבת בריצה ועם לא תצילי אותו הוא ימחץ.

11. משתמש מנוסה

Dingo
    "לא לא לא&#33; אסור לך לקחת אותו לשם, סוף סוף מצאנו את הפתרון לבעיה, לכל רג&#39;י יש אבן מיוחדת, כאשר יהיו לנו את שלושת האבנים נצטרך להגיע למקדש מיוחד הממוקם באמצע האי, לשם רג&#39;יג&#39;יגאס רוצה להגיעה, עם הוא יהרוס את המקדש לא נוכל לעצור אותו, כאשר יהיו לנו את האבנים נצטרך להניח אותם שם ואז רג&#39;יג&#39;יגאס יחזור לתרדמת, זה קשה מאוד להסיג את האבנים, כי המקדש השני שעליו מצביעה האבן שאותה אנחנו צריכים להסיג מהרג&#39;אייס נעלם, אתה מבין לה צריך לשמור את רג&#39;יאייס עכשיו" אמר אוגי.
    "אולי רג&#39;יאייס יודע איפה המקדש השני?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 09:29 PM

The Trooper
    "היה לי חזיון, חלמתי שאני נכנסת על המקדש בעיר לוחצת על מן קפתור ואז אני מוצאת רג&#39;יאייס קפוא, והיו לי עוד חזיונות אבל הם היו קצרים יותר ואני לא זוכרת אותם" אמרה שרון.
    "יש מקדש באזור, ועכשיו כל הקטע עם רג&#39;יג&#39;יגאס... אולי החיזיון נכון" אני אומר.
    "מה דעתך שנלך אל המקדש?"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    HoundooM
    "תגיד אתה מטומתם העיר הזו רחוקה מכאן מאוד יקח לנו איזה שבוע להגיע לשם, צריך לפנות למשהו מוסמך כמו גרי או אוגי או משהו כזה" אמר טומי.
    "תרגע עוד קללה אחת אני מדביק לך את הראש לקיר"אני אומר לו ומתחיל ללכת בחזרה לעיר לחפש את גרי או את אוגי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    קוקי ופיצ&#39;י מתחילים לתקוף לכל אבר בקומה השניה אבל האקרניינים תוקפים בלהביור ובנוצת לבה ויוצרים פיצוץ אש אדיר שפוגע בפוקימונים שלך ומחסל אותם, אתה עולה גם לקומה ורואה שהיא עולה בלהבות, אתה רואה שבצד השני של המסדרון נימצאת הנערה היא כלואה בתוך קיר להבות ויש כמה ארקניינים לידה.
    אני צועק לילדה:"יש לך פוקימוני מים אולי כי הם חיסלו לי תפוקימונים"
    ~~~~~~~~
    וותא פאא* איזה מצב שמת אותי זה יאנו אני צריך להרביץ להם או משהו כזה??

15. the bitch is back

The Cheshire Cat
    בלבאזור מנסה לשלוח אל האיש גפן מצליפה אבל הגפן שהוא מוציא קצר מדי, לפתע את רואה שחבורה של ממוסווינים מתקרבת בריצה ועם לא תצילי אותו הוא ימחץ.
    "סטארביה תנסי לעוף יותר נמוך, אבל לא נמוך שהם יפגעו בנו ואז באלבאזור תנסה שוב גפן מצליפה"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נו אתה הופף אותי למקור מוות Oם
    גיל! 3>

עמוד 59 מתוך 104 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •