Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 9 2009, 07:38 PM
    ~nitay~
    סליחה שדיללגתי עליך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אז אתה רוצה להצטרף עלי?" שאל פרולינו.
    "אני מניח שכן" אני אומר ועוקב אחריו לאן שהוא ילך

2. משתמש מנוסה
    Dingo
    "הוא לא, עם תבקש ממנו לחפש את המקדש הוא יחזור למקדש שלו, המקדש השני הוא של רג'רוק הוא נימצא באחת הערים שבאזור, המקדש קבור באדמה, בגלל זה צריך את האבן המיוחדת שרג'יאייס נותן" אמר אוגי.

The Trooper
    "אתה רוצה שנמות או משהו כזה כל העיר מלאה פוקימונים שתוקפים אנשים, הטורצ'יק שלי לא חזק מספיק כדי להתמודד איתם, אתה חושב שיש לנו סיכוי להגיע למקדש בשלום בלי שנמות?" שאלה שרום שניראתה חסרת תקווה.

HoundooM
    "אתה חושב שאתה מפחיד אותי או משהו כזה, אפילו לנצח קווילבה אתה לא יכול, רק בזכותי רג'אייס השתחחר האבן הזו מגיע לי לא לך, אתה מעפן עלוב וחלש, וברגע שתנסה לעצור את הרג'יג'יגאס הזה אתה תחוסל במקום, אז אני ממליץ לך לתת לי את האבן הזו" אמר טומי שחסם את דרכך.

~JolTeoN~
    מה אתה רוצה, זה המשחק, זה נישמע מטורף אבל זה הכיף.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הילדה לא שומעת אותך, לפתע צ'אטוט מנסה לעוף והוא מצליח, הוא ניראה שמח במיוחד, אתה שם לב שצ'אטוט מחכה את מה שאתה אומר, אולי הוא יוכל לשאול את הנערה עם יש לה פוקימון מים.

The Cheshire Cat
    סטאראביה יורד יותר נמוך, בלבאזור תופס את האיש אבל הוא כבד מאוד ובלבאזור נופל, את תופסת אתו שיה לפני שהוא נופל ואת מאבדת שווי משקל ונופל גם, הממוסווינים מתקרבים עלייך במהירות ואז סטאראביה תוקף אותם באס השמיים ומנסה לעכב אותם כדי שתבחרו.

~nitay~
    אתם מתחילים להסתובב בעיר, פרולינו מחפש פוקימונים, לפתע אתם רואים חבורה של וויויילים הם תוקפים אתכם בקרן קרח אבל אתם חומקים.
    "טוב זה הפוקימון שאני רוצה לתפוס" אמר פרולינו והוציא את ריולו.
    "אתה נילחם גם?" הוא שאל.

3. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 10 2009, 07:00 PM

The Cheshire Cat
    סטאראביה יורד יותר נמוך, בלבאזור תופס את האיש אבל הוא כבד מאוד ובלבאזור נופל, את תופסת אתו שיה לפני שהוא נופל ואת מאבדת שווי משקל ונופל גם, הממוסווינים מתקרבים עלייך במהירות ואז סטאראביה תוקף אותם באס השמיים ומנסה לעכב אותם כדי שתבחרו.
    "באלבאזור תעזור לי לסחוב אותו" אני אומרת ומנסה להרים אותו. "סטארביה תעקבי אותם כמה שאת יכולה ואז תבואי" אני אומרת לה ומנסה לגרור אותו מהדרך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. Kibō no chi

The Trooper
    "אתה רוצה שנמות או משהו כזה כל העיר מלאה פוקימונים שתוקפים אנשים, הטורצ'יק שלי לא חזק מספיק כדי להתמודד איתם, אתה חושב שיש לנו סיכוי להגיע למקדש בשלום בלי שנמות?" שאלה שרום שניראתה חסרת תקווה.
    "תשתקי!" אני צועק וסוטר לה.
    "לא להאמין בעצמך זה משהו אחד, אבל לא להאמין במישהו אחר... זה מראה על כך שאת פשוט פחדנית!" אני רוטן ומסתכל עליה בעצבניות.
    "תקשיבי, אני הולך. אני יודע שלאיווי, טורטוויג ולטורצ'יק שלך, ואפילו לך, יש סיכוי להגיע לשם, אבל אם את לא מאמינה אז לא צריך, אני אלך לבדי" אני מוסיף ויוצא מהבניין אל כיוון המקדש.

Spoiler ספוילר

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    מה אתה רוצה, זה המשחק, זה נישמע מטורף אבל זה הכיף.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הילדה לא שומעת אותך, לפתע צ'אטוט מנסה לעוף והוא מצליח, הוא ניראה שמח במיוחד, אתה שם לב שצ'אטוט מחכה את מה שאתה אומר, אולי הוא יוכל לשאול את הנערה עם יש לה פוקימון מים.

אני אומר :"ילדה יש לך פוקימון מים אם כן תוציאי אותו ותגידי לו ליתקוף" אני חוזר על עצמי כמה פעמים שצ'טוט יבין ומחכה ליראות מה יקרה

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

HoundooM
    "אתה חושב שאתה מפחיד אותי או משהו כזה, אפילו לנצח קווילבה אתה לא יכול, רק בזכותי רג'אייס השתחחר האבן הזו מגיע לי לא לך, אתה מעפן עלוב וחלש, וברגע שתנסה לעצור את הרג'יג'יגאס הזה אתה תחוסל במקום, אז אני ממליץ לך לתת לי את האבן הזו" אמר טומי שחסם את דרכך.

"אני הולך להביא את האבן הזאת לסינתיה,היא יודעת הכי טוב מה לעשות איתה"אני אומר לו ומתחיל ללכת
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. משתמש מנוסה
    Dingo
    "הוא לא, עם תבקש ממנו לחפש את המקדש הוא יחזור למקדש שלו, המקדש השני הוא של רג'רוק הוא נימצא באחת הערים שבאזור, המקדש קבור באדמה, בגלל זה צריך את האבן המיוחדת שרג'יאייס נותן" אמר אוגי.
    "אז איפה האבן יכולה להיות?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. מורחקים
    ~nitay~
    אתם מתחילים להסתובב בעיר, פרולינו מחפש פוקימונים, לפתע אתם רואים חבורה של וויויילים הם תוקפים אתכם בקרן קרח אבל אתם חומקים.
    "טוב זה הפוקימון שאני רוצה לתפוס" אמר פרולינו והוציא את ריולו.
    "אתה נילחם גם?" הוא שאל.

"רגע אחד,כשהיינו ביער,אתה אמרתה שאין לך פוכדורים&#33;" אצעק עליו אך בכל זאת אוציא את טוטודייל "טוטודייל&#33; אקדח מים&#33;"

9. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    אתה ובלבאזור מכניסים את האיש לאחת החנויות כדי להתחבא, לפתע את רואה מחלון הראווה שבחנות שחבורת הממוסווינים דורסים את סטאראביה.

The Trooper
    חחחחחח :lol:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "איך אתה לא מעז להכות אותי, אתה פשוט מגעיל, מגיע לך שלני עזב אותך, חבל שהממוסווינים לא הרגו אותך.
    אתה יודע מה אני אבוא איתך, בסוף עוד כולנו נמות בגלל הרג&#39;יג&#39;יגאס הזה, אז אני מעדיפה למות ככה מאשר שהוא מחץ אותי" אמר שרון וקמה מהמדרגות.
    אתה והיא מתקדמים אל הדלת, אתה פותח את הדלת באיטיות בודק עם השטח פנוי, אתה רואה שאין ממוסווינים בחוץ.
    שניכם יוצאים מהבניין לכיוון המקדש, "יש פה שקט מוזר" אמרה שרון.
    אתם ממשיכים ללכת לפתע אתה רואה שכל החנויות בעיר עולות באש, לפתע מפינות הרחוב יוצאים חבורה של ארקניינים, הם מקיפים אתכם.
    "מה נעשה עכשיו גאון?" שאלה שרון.

~JolTeoN~
    צ&#39;אטוט עף לכיוון הילדה ואומר לה את זה, לפתע הוא עף לכיוונך בחזרה אבל הוא חוטף מקת להביור מאחד הארקניינים ונופל, שניה לפני שהוא מתרסק על הריצפה הוא זורק לך פוקדור, אתה תופס את הפוקדור ופותח אותו כדי לראות מה יש בתוכו, אתה רואה שיש בתוכו אזומריל שניראה חזק ומאומן מאוד.

HoundooM
    "אמרתה שסנתייה עלתה על מסוק וטסה למקום של רג&#39;יג&#39;יגאס, עדיף שנביא אותה לפרופסור גרי, היי תיראה מה יש שם" אמר טומי.
    אתה מביט לראות על מה טומי מצביע, לפתע הוא חוטף לך את האבן ומתחיל לרוץ אל אזור המלון, אתה רודף אחריו במהירות, הוא ניכנס אל תוך המלון, אתה מגיע אחריו תוך כמה דקות, לפתע בכניסה נימצא ארקניין עצבני הוא עומד לתקוף אותך בלהביור.

Dingo
    "לא יודע, ניראה לי שרג&#39;יאייס צריך להביא לך אותה" אמר אוגי, לפתע רג&#39;יאווס הרים את ידו וכיוון אותה לכיוונו של אוגי, לפתע הוא תקף את אוגי מבקת קרח והקפיא אותו ואז דחף אותך על הריצפה, הוא עומד לתקוף אותך גם במקת קרח.

~nitay~
    "כן אבל חלפו כמה שעות מאז, פגשתי את מרינה שוב ואז היא הביא לי פוקדור" אמר פרולינו.
    טוטודייל תקף את אחד הוויווילים והוא חמק, הוא רץ ךכיוונו של טוטודייל ותקף אותו בכדור צל שפגע חזק בטוטודייל.
    "לא ככה עושים את זה, ריולו נסה להשתמש בכף יד כוחנית וקפוץ בעזרתה לגובה, ואז כשאתה יורד תקוף שוב בכיף יד כוחנית ותנחית אותה על ראשו של וויווייל" אמר פרולינו.
    הריולו שלו ביצע את מה שהוא אמר הוא התחיל לרוץ ואז קפץ בעזרת יד כוחנית ותקף שוב בכף יד כוחנית, הוויווייל חסם אותו בכדור צל ואז תקף אותו בקרן קרח והקפיא את רגלו.
    "איך זה יכול להיות" אמר פרולינו שהיה מופתע.

10. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 10 2009, 08:16 PM
    The Cheshire Cat
    אתה ובלבאזור מכניסים את האיש לאחת החנויות כדי להתחבא, לפתע את רואה מחלון הראווה שבחנות שחבורת הממוסווינים דורסים את סטאראביה.
    "לא&#33;" אני צוחת ומנסה להחזיר אותו לפוקדור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    שהיא לא תמות T^T
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה

Dingo
    "לא יודע, ניראה לי שרג&#39;יאייס צריך להביא לך אותה" אמר אוגי, לפתע רג&#39;יאווס הרים את ידו וכיוון אותה לכיוונו של אוגי, לפתע הוא תקף את אוגי מבקת קרח והקפיא אותו ואז דחף אותך על הריצפה, הוא עומד לתקוף אותך גם במקת קרח.
    "מה אתה עושה??" אני אומר ומתחמק מהר "ריי צא&#33; מכת קרן ורקע&#33; פולי צא&#33; בועות ואז היפנוזה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. מורחקים
    ~nitay~
    "כן אבל חלפו כמה שעות מאז, פגשתי את מרינה שוב ואז היא הביא לי פוקדור" אמר פרולינו.
    טוטודייל תקף את אחד הוויווילים והוא חמק, הוא רץ ךכיוונו של טוטודייל ותקף אותו בכדור צל שפגע חזק בטוטודייל.
    "לא ככה עושים את זה, ריולו נסה להשתמש בכף יד כוחנית וקפוץ בעזרתה לגובה, ואז כשאתה יורד תקוף שוב בכיף יד כוחנית ותנחית אותה על ראשו של וויווייל" אמר פרולינו.
    הריולו שלו ביצע את מה שהוא אמר הוא התחיל לרוץ ואז קפץ בעזרת יד כוחנית ותקף שוב בכף יד כוחנית, הוויווייל חסם אותו בכדור צל ואז תקף אותו בקרן קרח והקפיא את רגלו.
    "איך זה יכול להיות" אמר פרולינו שהיה מופתע.
    "חה,מי גאון עכשיו?&#33;" אשאל אותו ואז אצעק לטוטודייל "טוטודייל&#33; תנסה להעיף את וויביל אחורה בשריטה ואז תנשך אותו&#33;"

13. Kibō no chi

The Trooper
    חחחחחח :lol:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "איך אתה לא מעז להכות אותי, אתה פשוט מגעיל, מגיע לך שלני עזב אותך, חבל שהממוסווינים לא הרגו אותך.
    אתה יודע מה אני אבוא איתך, בסוף עוד כולנו נמות בגלל הרג&#39;יג&#39;יגאס הזה, אז אני מעדיפה למות ככה מאשר שהוא מחץ אותי" אמר שרון וקמה מהמדרגות.
    אתה והיא מתקדמים אל הדלת, אתה פותח את הדלת באיטיות בודק עם השטח פנוי, אתה רואה שאין ממוסווינים בחוץ.
    שניכם יוצאים מהבניין לכיוון המקדש, "יש פה שקט מוזר" אמרה שרון.
    אתם ממשיכים ללכת לפתע אתה רואה שכל החנויות בעיר עולות באש, לפתע מפינות הרחוב יוצאים חבורה של ארקניינים, הם מקיפים אתכם.
    "מה נעשה עכשיו גאון?" שאלה שרון.

אני אוהב לעשות דרמות 3:
    --
    "נשיב לאש באש, תשתמשי בטורצ&#39;יק" אני אומר ומוציא את איווי וטורטוויג.
    "איווי, תקוף ביד עוזרת בשביל לחזק את טורצ&#39;יק ואת טורטוויג, ואז בחבטה&#33; טורטוויג, תקוף אותם בעלי תער&#33;" אני מוסיף ברוגע ומחייך חיוך ערמומי.

Spoiler ספוילר

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    צ&#39;אטוט עף לכיוון הילדה ואומר לה את זה, לפתע הוא עף לכיוונך בחזרה אבל הוא חוטף מקת להביור מאחד הארקניינים ונופל, שניה לפני שהוא מתרסק על הריצפה הוא זורק לך פוקדור, אתה תופס את הפוקדור ופותח אותו כדי לראות מה יש בתוכו, אתה רואה שיש בתוכו אזומריל שניראה חזק ומאומן מאוד.

אני אומר לה :"תתקפי בכל מיתקפת מים חזקה שאת יודעת "ומקווה למאבת הידרו או פעימת מים חזקה.

15. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

HoundooM
    "אמרתה שסנתייה עלתה על מסוק וטסה למקום של רג&#39;יג&#39;יגאס, עדיף שנביא אותה לפרופסור גרי, היי תיראה מה יש שם" אמר טומי.
    אתה מביט לראות על מה טומי מצביע, לפתע הוא חוטף לך את האבן ומתחיל לרוץ אל אזור המלון, אתה רודף אחריו במהירות, הוא ניכנס אל תוך המלון, אתה מגיע אחריו תוך כמה דקות, לפתע בכניסה נימצא ארקניין עצבני הוא עומד לתקוף אותך בלהביור.

אתה קורא בכלל את התגובות שלך?&#33; הפוקימונים שלי מעולפים מהקרב במקדש או מה שזה לא יהיה&#33;
    ---------
    "בבקשה אל תפגע בי,אני לא רוצה לעשות לך כלום,תן לי לעבור"אני אומר לארקניין
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

עמוד 60 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •