The Cheshire Cat
את יוצאת מהחנות לכמה שניות ומחזירה את סטאראביה לפוקדור, את נכנסת חזרה אל תוך החנות, לפתע האיש מתעורר.
"איפה אני? מי את?" שאל הנער שניראה מבולבל.
Dingo
רייהורן יוצא מן הפוקדור אבל הוא פצוע חזק בגלל שהוא החליק, פוליוואג תוקף בבועות אבל הרג'יאייס תוקף אותו בקרן קרח ומקפיא אותו.
הוא ניראה עצבני והוא עומד לתקוף אותך.
~nitay~
"מה גאון גם הפוקימון שלך נפצע, אל תתלהב" אמר פרולינו.
טוטודייל תוקף בשריטה אבל וויוויל חוסם אותו בחתך ליילי, וויוויל תוקף בציפורן מתכת ופוגע חזק בטוטודייל.
"קדימה ריולו תקוף את הוויוויל השני במתפקה מהירה ואז בכף יד כוחנית שוב" אמר פרולינו.
ריולו תוקף במתקפה מהירה, וויוויל תוקף בקרן קרח על הריצפה, וגורם לריולו להחליק לכיוונו.
ריולו מנצל את זה שהוא מחליק ותוקף בכף יד כוחנית ופוגע ברגליו של הוויוויל שניפצע חזק, אז הוא לא מוותר לריולו הוא תוקף אותו בשריטה ופוגע בו חזק.
"ואוו הם חזקים מאוד אבל אני לא הולך לוותר להם" אמר פרולנו.
The Trooper
איווי תוקף בחבטה וטורטוויג תוקף בעלי תער, טורצ'יק תוקף בגחלת, הארקניינים תוקפים בלהביור ובנוצת אש.
טורצ'יק ניפגע חזק מן המתקפות, טורטוויג קופץ להגן על איווי וניפגע חזק מאוד מהמתקפות של הארקניינים, טורטוויג מחוסל.
הארקניינים בקושי נפגעו מהמתקפות של הפוקימונים שלכם.
"רואה שאנחנו עומדים למות, הפוקימונים שלנו אפילו לא ברמה של הארקניינים, מה נעשה עכשיו?" שאלה שרון.
~JolTeoN~
מריל תוקף באקדח מים ומבשאבת הידרו, הוא פוגע בארקניינים ומחסל אותם, הוא מצליח לכבות את האש.
הנערה רץ לעבריך ומחבקת אותך.
"תודה תודה תודה" היא אומרת, אתה רואה שצ'אטוט פצוע קשה מאוד, הוא שוכב על ריצפת המסדרון ובוקשי זז
HoundooM
בטח שאני קורא את התגובות שלי, אבל בלפעמים תצטרך להתמודד בעצמך עם המצבים האלו, זה כמו שמפלצות יפלשו לעלום לא יהיו לך חיות שמגנות עליך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבחין שהארקניין מביט על קופסאת אוכל הפוקימונים שמבצבצת מתוך התיק שלך, אתה מנסה להוציא אותך ולהביא אותה לתת אותה לארקניין היא מתקרב עליך ואז חוטף לך את הקופסא מהיד ובורח, לפתע אתה רואה את טומי הוא מנסה להפעיל את המעלית כדי לעלות לקומה של גרי ולהראות לו את האבן.