Pokemon GO
עמוד 63 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1555
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 07:25 PM

~JolTeoN~
    פיצ'י תוקף בזנב ברזל אבל ממוסווין מגן על עצמו ברקע ומעיף את פיצ'י על הקופה ופוגע בו חזק.
    "נימאס לי ממך סופית, צא סנדקוויל תקוף בלהביור" אמרה ליזי והוציאה סנדקוויל שתקף בלהביור ופגע חזק בממוסווין שברח, "כל העיר מותקפת אי אפשר להיות פה בלי שפוקימון יתקוף אותך, המקום הכי מוגן זה המקדש, לשם אף פוקימון לא יצליח להכנס" אמרה ליזי.

"וואי תודה טוב איפה המקדש הזה"אני אומר ומחכה לתשובה "בוי נלך לשם"אני מוסיף.

2. משתמש מנוסה
    The Trooper
    אתם הולכים לכיוון המקדש, הוא לא רחוק ממכם, אתם יוצאים מאחד הפינות והולכים ברחוב הראשי, לפתע חבורת ממוסווינים יוצאת לכם מאחד הרחובות, הם רצים לעברכם.
    "טוב קדימה יש לנו פה קרב רציני" אמרה שרון והוציאה את טורצ'יק שלה.
    "קדימה פיג'יוטו בו נראה להם כמה התחזקתה" אמר לני והוציא את פיג'יוטו.

Dingo
    מניפרנו המבוהל חומק, ותוקף באגרוף ממוקד ומחסל את פוליוואג, היא שונא שמאמנים מנסים לתפוס אותו.
    הוא תוקף אותך בלהביור ואז חוטף לך את האבן ומתחיל לברוח.
    "אוי לא צריך לעצור אותו" אמר אוגי.

~JolTeoN~
    "הוא לא רחוק מפה, קדימה בו נלך לפני שיתקפו אותנו עוד פוקימונים" אמרה ליזי, אתה לוקח את פיצ'י ואתם יוצאים ממרכז הפוקימונים, אתם הולכים לכיוון המקדש, לפתע אתה רואה מאמן אחד שרץ במהירות ומגיע מאחוריכם ועוקף אתכם, "הם באים" הוא צועק בבהלה, לפתע אתם רואים מאחורייכם חבורה של איזה 50 ממוסווינים הם רצים במהירות לכיוונכם.

3. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 08:21 PM
    [

~JolTeoN~
    "הוא לא רחוק מפה, קדימה בו נלך לפני שיתקפו אותנו עוד פוקימונים" אמרה ליזי, אתה לוקח את פיצ'י ואתם יוצאים ממרכז הפוקימונים, אתם הולכים לכיוון המקדש, לפתע אתה רואה מאמן אחד שרץ במהירות ומגיע מאחוריכם ועוקף אתכם, "הם באים" הוא צועק בבהלה, לפתע אתם רואים מאחורייכם חבורה של איזה 50 ממוסווינים הם רצים במהירות לכיוונכם.
    אני אומר לליזי:"בואי נעוף מיפה"ולוקח אותה ביד ומתחיל לרוץ ביחד איתה לכיוון שאליו הממואסוינים לא רצים

4. משתמש מנוסה
    ~JolTeoN~
    אתה רואה שכל המקומות מלאים פוקימוני צבא, לפתע אתה רואה שאחת הדלתות של אחד הבתים פתוחה, אתה וליזי ניכנסים במהירות לפני שהממוסווינים ידרסו אתכם, אתם רואים שבתוך הבית יש מלא איפומים שאוכלים בננות הם ניראים מאוד שמחים, אחד מהם זורק עליך את הקליפה של הבננה שלו, ומתחיל לצחוק.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 08:21 PM

Dingo
    מניפרנו המבוהל חומק, ותוקף באגרוף ממוקד ומחסל את פוליוואג, היא שונא שמאמנים מנסים לתפוס אותו.
    הוא תוקף אותך בלהביור ואז חוטף לך את האבן ומתחיל לברוח.
    "אוי לא צריך לעצור אותו" אמר אוגי.

"מה עם הפוקימונים שלך? תומיא אותם!" אני אומר ומתחיל לרוץ אחריו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 08:59 PM
    ~JolTeoN~
    אתה רואה שכל המקומות מלאים פוקימוני צבא, לפתע אתה רואה שאחת הדלתות של אחד הבתים פתוחה, אתה וליזי ניכנסים במהירות לפני שהממוסווינים ידרסו אתכם, אתם רואים שבתוך הבית יש מלא איפומים שאוכלים בננות הם ניראים מאוד שמחים, אחד מהם זורק עליך את הקליפה של הבננה שלו, ומתחיל לצחוק.
    אני מתחיל ליצחוק גם כןו ומראה חיבה לאיפומים אני מתקרב אל זה שזרק עלי את הקליפה ומלטף אותו בראש ומחכה ליראות איך הוא יגיב.

7. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 07:25 PM

HoundooM
    סיזור לא רוצה לעזור לך או להצטרף עליך, לפתע ארקניין תוקף את סיזור הלהביור ופוגע בו חזק.
    מתחיל ביניהם קרב, לפתע טומי יוצא מן הבניין.
    "מוזר גם גרי וגם אוגי נעלמו, אני הולך לחפש אותם" אמר טומי.
    לפתע אתה רואה שהאש במרכז הפוקימונים מתחילה לגדול, לפתע הפוקדור של סקווירטל ניפתח הוא יוצא ממנו הוא ניראה יותר טוב.

"סקווירטל תשתמש באקדח מים על הלהבות במרכז הפוקימונים"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

8. משתמש מנוסה
    Dingo
    אוגי מוציא טוטודייל שניראה מאומן מאוד, "קדימה בוא נרוץ אחריו" אמר אוגי, "טוטודייל תשתמש באקדח מים ובזעם יחד ותיצור מן סילון אקווה כדי להגיע אל המניפרנו הזה" אמר אוגי, טוטודייל ביצע את מה שהוא אמר אבל המניפרנו חמק מהמתקפה של טוטודייל, לפתע מניפורנו תקף בחבטת זעם ופגע בחוזקה בטוטודייל.
    ואז לפתע מניפרנו התחיל לתפס על אחד ממנורות הרחוב, והתחיל לצחוק עליכם.
    "יש לי גם ספינרט אבל הוא פוקימון חרק הוא יפסיד בטוח מול מניפרנו" אמר אוגי.

~JolTeoN~
    האיפום אוהב שאתה מלטף אותו, לפתע הוא נותן לך סטירה עם זנבו, אתה צורח בגלל הכאב.
    לפתע אל החדר ניכנסת אישה מבוגרת ע כערת בננות, "מה אתם עושים פה ילדים?" היא שואלת.

HoundooM
    סקווירטל מתחיל לתקוף באקדח מים אל תוך מרז הפוקימונים ומכבה את האש, לפתע ארקניין מעיף ממנו את סיזור שמתעלף ותוקף אותך, אתה נופל על הריצפה וניפצע.

9. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 10:34 PM

HoundooM
    סקווירטל מתחיל לתקוף באקדח מים אל תוך מרז הפוקימונים ומכבה את האש, לפתע ארקניין מעיף ממנו את סיזור שמתעלף ותוקף אותך, אתה נופל על הריצפה וניפצע.
    "סקווירטל תקוף אותו באקדח מים&#33;"אני צועק לו,"בנתיים אני מנסה לזחול לאט לעבר סיזור ולנסות לעזור לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

10. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    האיפום אוהב שאתה מלטף אותו, לפתע הוא נותן לך סטירה עם זנבו, אתה צורח בגלל הכאב.
    לפתע אל החדר ניכנסת אישה מבוגרת ע כערת בננות, "מה אתם עושים פה ילדים?" היא שואלת.
    אני עונה לה:"אנחנו מיתחבאים מהמאמוסווינים שבחוץ,ואיפום למה נתתה לי סטירה זה כאב אתה יודע" ואני מיסתכל על איפום.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 10:34 PM
    Dingo
    אוגי מוציא טוטודייל שניראה מאומן מאוד, "קדימה בוא נרוץ אחריו" אמר אוגי, "טוטודייל תשתמש באקדח מים ובזעם יחד ותיצור מן סילון אקווה כדי להגיע אל המניפרנו הזה" אמר אוגי, טוטודייל ביצע את מה שהוא אמר אבל המניפרנו חמק מהמתקפה של טוטודייל, לפתע מניפורנו תקף בחבטת זעם ופגע בחוזקה בטוטודייל.
    ואז לפתע מניפרנו התחיל לתפס על אחד ממנורות הרחוב, והתחיל לצחוק עליכם.
    "יש לי גם ספינרט אבל הוא פוקימון חרק הוא יפסיד בטוח מול מניפרנו" אמר אוגי.

"פולי מהר בועות ואז היפנוזה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 03:57 PM
    ~nitay~
    טוטודייל תוקף באקדח מים לאדמה ועף בעזרתו לגובה, ריולו תוקף את אחד הוויווילים במתקפ מהירה ופוגע בו.
    הוויוויל חוזר לעצמו במהירות וממשיך להלחם.
    התכוונתי שהם יחליקו,לא משנה
    ------------------
    "טוטודייל&#33; נשיכה על ראשו של וויביל&#33;"

13. משתמש מנוסה
    HoundooM
    אתה מתקשה לזחול לעברו, סקווירטל תוקף באקדח מים ופוגע חזק בארקניין שמתחיל לברוח, סקווירטל רץ לעבריך ומשפריץ מים על המקום שבו נפצעתה, אתה מצליח לקום, אתה רואה שסיזור התרפאה הוא מתחיל לעוף ועולה על גג בית המלון.
    לפתע אתה רואה שסקווירטל הולך לכיוון האבקה, הוא משפריץ עליה מים, לפתע היא הופכת חזרה לאבן.

~JolTeoN~
    לפתע צ&#39;אטוט שלך קופץ על כתפה של האישה, ניראה כאילו שהוא מחבב אותה, "אתם יכולים להשאר פה, סליחה שאיפום תקף אותך הוא אוהב לצחוק על מאמנים, הוא ננטש על ידי המאמן שלו ומאז הוא אוהב לצחוק על מאמנים, אני אוהבת לטפל באיפומים הם מאוד חמודים" אמר האישה.
    לפתע איפום מכניס את זנבו לכיס שלך וחוטף לך את התג שקיבלתה היא מביט בו וניראה המום מהיופי של התג.

Dingo
    פוליוואג הפצוע שלך מנסה לתקוף בבועות ומצליח הוא פוגע במניפורנו ומפיל אותו מהפנס הרחוב על האדמה.
    אתה רואה שהמניפרונו הפצוע מחזיק בידו את הפוקדור.

~nitay~
    אז בפעם הבא תגיד ככה "טוטודייל תקוף באקדח מים על הריצפה כדי שהוויווילים יחליקו"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    טוטודייל תוקף בנשיכה אבל וויוויל חוסם אותו בשסע ליילי ופוגע חזק בטוטודייל שעף על הריצפה וניפגע חזק.
    ריולו תוקף את הוויוויל השני במתקפה מהירה ואז בבעיטה נמוך ופוגע בוויוויל חזק, "עוד מתקפה אחת והוויוויל ההוא שלי" אמר פרולנו.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 12:46 AM

Dingo
    פוליוואג הפצוע שלך מנסה לתקוף בבועות ומצליח הוא פוגע במניפורנו ומפיל אותו מהפנס הרחוב על האדמה.
    אתה רואה שהמניפרונו הפצוע מחזיק בידו את הפוקדור.

פוכדור של מי?
    -----
    "מהר טוטדייל פולי תקפו באקדח מים בכל הכח&#33;" אני אומר ומנסה לקחתת את האבן והכדור
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Dingo
    בטעות כתבתי פוקדור במקום אבן, פשוט לא הייתי מרוכז.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מניפרנו מנסה לקום אבל פוליווג תוקף אותו שוב בבועות ופוגע בו חזק, מניפורנו מחוסל.

עמוד 63 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •