Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:00 AM
    Dingo
    בטעות כתבתי פוקדור במקום אבן, פשוט לא הייתי מרוכז.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מניפרנו מנסה לקום אבל פוליווג תוקף אותו שוב בבועות ופוגע בו חזק, מניפורנו מחוסל.
    "יש לך פוכדורים?" אני שואל את אוגי בזמן שאני לוקח ממונפרו את האבן
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    Dingo
    "אני לא מאמין עליך רק על תפיסת פוקימונים אתה חושב, אתה פשוט מגעיל, יש לך שני פוקימונים בקושי איתם אתה מסתדר ואתה רוצה עוד, לא מגיע לך להחזיק את האבן הזו" אמר אוגי וחטף את האבן מידך.
    אוגי התחיל ללכת בחזרה אל המלון, לפתע אתה רואה שמתקרבת חבורת ממוסווינים עצבנים היא עומדת לדרוס אותך עם לא תברח.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:07 AM
    Dingo
    "אני לא מאמין עליך רק על תפיסת פוקימונים אתה חושב, אתה פשוט מגעיל, יש לך שני פוקימונים בקושי איתם אתה מסתדר ואתה רוצה עוד, לא מגיע לך להחזיק את האבן הזו" אמר אוגי וחטף את האבן מידך.
    אוגי התחיל ללכת בחזרה אל המלון, לפתע אתה רואה שמתקרבת חבורת ממוסווינים עצבנים היא עומדת לדרוס אותך עם לא תברח.

אני מתחיל לברוח ותוך כדי הבריחה חוטף את האבן מאוגי ותחיל לברוח לאן שהאבן מראה לי
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה ופוליווג רצים במהירות כדי לחמוק מהממוסווינים אתה חוטף לאוגי את האבן מהיד, לפתע הוא שולף אקדח מן הכיס שלו.
    "אתה חתיכת מאמן עלוב" הוא אומר ואז נותן לך ירייה ברגל אתה נופל על הריצפה ולא יכול לזוז, לפתע הוא מתקרב עליך ונותן לך גם בעיטה בבטן ואז לוקח ממך את האבן, "אמן תידרס על ידי הממוסווינים" הוא אומר והולך.
    אתה מנסה לקום אבל אתה לא יכול, אפילו לזחול אתה יכול בקושי, לפתע פוליוואג, רץ לעבר הממוסווין, ותוקף אותם בהיפנוזה בכל הכוח, הוא מרדים את כולם אבל מתעלף אחר כך.
    לפתע אתה רואה שלא רחוק ממך יש מן מקל שבעזרתו תוכל לעמוד, אתה זוחל עליו ולוקח אותו, אתה מצליח לעמוד, לפתע אתה רואה שאוגי נכנס אל המלון.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:16 AM
    Dingo
    אתה ופוליווג רצים במהירות כדי לחמוק מהממוסווינים אתה חוטף לאוגי את האבן מהיד, לפתע הוא שולף אקדח מן הכיס שלו.
    "אתה חתיכת מאמן עלוב" הוא אומר ואז נותן לך ירייה ברגל אתה נופל על הריצפה ולא יכול לזוז, לפתע הוא מתקרב עליך ונותן לך גם בעיטה בבטן ואז לוקח ממך את האבן, "אמן תידרס על ידי הממוסווינים" הוא אומר והולך.
    אתה מנסה לקום אבל אתה לא יכול, אפילו לזחול אתה יכול בקושי, לפתע פוליוואג, רץ לעבר הממוסווין, ותוקף אותם בהיפנוזה בכל הכוח, הוא מרדים את כולם אבל מתעלף אחר כך.
    לפתע אתה רואה שלא רחוק ממך יש מן מקל שבעזרתו תוכל לעמוד, אתה זוחל עליו ולוקח אותו, אתה מצליח לעמוד, לפתע אתה רואה שאוגי נכנס אל המלון.
    מאיפה אתה מביא את הדברים האלה?&#33;?&#33;
    -----
    אני מחזיר את פולי ומנסה ללכת אחרי אוגי לתוך המלון
    --------

-------

6. משתמש מנוסה
    Dingo
    ממציא את זה, חושב על רעיון מפתיע ואז כותב אותו, תודה שהייתה מופתע מכך שהוא ירה בך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך בעזרת המקל ובאטיות אחרי אוגי, חמש דקות אחרי שהו נכנס למלון אתה מגיע אחריו, אתה ניכנס למלון ורואה שהוא יושב בלובי, אתה מתחבא כדי שהוא לא יראה אותך ובודק מה הוא עושה, לפתע אתה רואה שהוא משתמש במחשב שלו כדי לבדוק את האבן, לפתע אתה רואה שבעציץ שאתה מתחבא לידו יש רובה.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:40 AM
    Dingo
    ממציא את זה, חושב על רעיון מפתיע ואז כותב אותו, תודה שהייתה מופתע מכך שהוא ירה בך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך בעזרת המקל ובאטיות אחרי אוגי, חמש דקות אחרי שהו נכנס למלון אתה מגיע אחריו, אתה ניכנס למלון ורואה שהוא יושב בלובי, אתה מתחבא כדי שהוא לא יראה אותך ובודק מה הוא עושה, לפתע אתה רואה שהוא משתמש במחשב שלו כדי לבדוק את האבן, לפתע אתה רואה שבעציץ שאתה מתחבא לידו יש רובה.
    מודה..אבל תזרום עם הדברים שאני עושה..
    ------
    אני לוקח את הרובה ויורה לו ביד ואז בראש3 פעמים לוקח את האבן ואת הרובה שלו והולך למרכז הפוקימונים
    --------

-------

8. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה יורה לכיוון היד שלו אבל אתה מחמיץ הוא מבחין בך וישר מתחבא מתחת לשולחן, לפתע הוא קם במהירות ויורה לכיוונך ושובר את העציץ שבעזרתו את מתחבא.
    "עם תהרוג אותי גרי יעיף אותך מהכול, אני המורה שלך אתה צריך להקשיב למה שאני אומר וקבל את זה, בחיים שלך אל תעז לחטוף לי משהו מהיד, ועכשיו אני באמת מזהיר אותך עוד משהו אחד ואני יורה עליך עוד כדור, עכשיו אני ממליץ לך לעוף מפה" אמר אוגי.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 02:01 AM
    Dingo
    אתה יורה לכיוון היד שלו אבל אתה מחמיץ הוא מבחין בך וישר מתחבא מתחת לשולחן, לפתע הוא קם במהירות ויורה לכיוונך ושובר את העציץ שבעזרתו את מתחבא.
    "עם תהרוג אותי גרי יעיף אותך מהכול, אני המורה שלך אתה צריך להקשיב למה שאני אומר וקבל את זה, בחיים שלך אל תעז לחטוף לי משהו מהיד, ועכשיו אני באמת מזהיר אותך עוד משהו אחד ואני יורה עליך עוד כדור, עכשיו אני ממליץ לך לעוף מפה" אמר אוגי.
    רציתי שתזרום איתי..
    -----
    "טוב.." אני אומר יוצא החוצה ואז מנסה מבחוץ לרירות לו בראש
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    Dingo
    זה לא קשור בלזרום איתך, יש עוד דמויות עם אני העשה רק מה שטוב לך המשחק יהיה ממש משעמם וצפוי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה יוצא מהמלון, ואז יורה מן הדלת השקופה בראשו של אוגי, אתה רואה שהוא נופל על הספה ולא זז, לפתע המסוק של גרי מגיע, הוא נוחת בול ליד בית המלון, גרי יורד ממנו והולך לכיוון הכניסה, "שלום לך מאמן צעיר, בשביל מה הרובה?, טוב אין זמן לשאות אוגי ואני צריכים לעבוד על מה שיציל את כל המחוז הוא שלח לי הודע ובא הוא אומר שיש לו את הפיתרון.
    גרי ניכנס אל המלון ולפתע הוא קפא במקום, את התשובה למה יש לך רובה ביד הוא קיבל.
    לפתע היא הוציא את הפלאפון שלו ודיבר עם משהו, ואז לפתע מהמסוק יצאו שני אנשים הם תפסו אותך וזרקו לך את הרובה מהיד.
    לפתע גרי יצא מהמלון, "אני לא מאמין עליך בחרנו אותך מתוך מליון ואתה יורה במי שהמליץ עליך לבוא, אתה משוגע לגמרי, רק בגללך ההזדמנות שלנו להציל את האי נהרסה, מה לך יש להגיד בעניין" אמר גרי שאחז ברובה שבכיסו בחוזקה.

11. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 07:25 PM
    The Cheshire Cat
    בסדר עידכנתי לך אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גולבאט תוקף במכנת כנף ופוגע באחד הממוסווינים, לפתע כל חבורת הממוסווינים רצים לעברכם הם עומדים לתקוף אתכם.
    תודה 3:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סטארביה אס שמיים&#33;" אני קוראת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    סטאראביה תוקף באס השמיים, ופוגע בכמה מן הממוסווינים וגולבאט תוקף בסופה ומחסל את כל השניים האחרים.
    אתם רצים במהירות, לפתע אתם עוברים ליד הבית שבו היה מסוק.
    "בני תפסתי לך פוקימון מעופף כמי שרציתה ליום ההולדת ה10 שלך אבל גנבו לנו את המסוק ולכן אני לא יכול להביא לך את הפוקימון שלך.
    את נזכרת שאת סטאראביה מצאת במסוק.

13. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 03:17 AM
    The Cheshire Cat
    סטאראביה תוקף באס השמיים, ופוגע בכמה מן הממוסווינים וגולבאט תוקף בסופה ומחסל את כל השניים האחרים.
    אתם רצים במהירות, לפתע אתם עוברים ליד הבית שבו היה מסוק.
    "בני תפסתי לך פוקימון מעופף כמי שרציתה ליום ההולדת ה10 שלך אבל גנבו לנו את המסוק ולכן אני לא יכול להביא לך את הפוקימון שלך.
    את נזכרת שאת סטאראביה מצאת במסוק.
    מאיפה זה צץ בדיוק? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "המסוק שהיה פה, היה שלך לך או למישהו מהמשפחה שלך?" אני שאולת בפליאה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    "המסוק היה שלי אבל משהו גנב אותו, ואז הודיעו לי שהוא התפוצץ, חבל, הסטאראביה הזה בקושי הכיר אותנו וריציתי שהו יהיה הפוקימון הראשון של הבן שלי" אמר האב שניראה מאוכזב מאוד.

15. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 12:46 AM
    ~nitay~
    אז בפעם הבא תגיד ככה "טוטודייל תקוף באקדח מים על הריצפה כדי שהוויווילים יחליקו"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    טוטודייל תוקף בנשיכה אבל וויוויל חוסם אותו בשסע ליילי ופוגע חזק בטוטודייל שעף על הריצפה וניפגע חזק.
    ריולו תוקף את הוויוויל השני במתקפה מהירה ואז בבעיטה נמוך ופוגע בוויוויל חזק, "עוד מתקפה אחת והוויוויל ההוא שלי" אמר פרולנו.
    אני אתעלם ממנו בכע ואז אצעק לטוטודייל "טוטודייל&#33; תזנק בעזרת אקדח המים שוב&#33; ואז תמשיך לירות אקדחי מים מלמעלה&#33;"

עמוד 64 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •