Pokemon GO
עמוד 65 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 961 עד 975 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 12:46 AM
    HoundooM
    אתה מתקשה לזחול לעברו, סקווירטל תוקף באקדח מים ופוגע חזק בארקניין שמתחיל לברוח, סקווירטל רץ לעבריך ומשפריץ מים על המקום שבו נפצעתה, אתה מצליח לקום, אתה רואה שסיזור התרפאה הוא מתחיל לעוף ועולה על גג בית המלון.
    לפתע אתה רואה שסקווירטל הולך לכיוון האבקה, הוא משפריץ עליה מים, לפתע היא הופכת חזרה לאבן.

"כל הכבוד"אני אומר לסקוויטל,אני מוציא את טריקו מהפוקדור,"סקווירטל,טריקו,תנסו לגעת באבן הזאת ואולי תתפתחו"אני אומר להם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 02:53 AM
    Dingo
    זה לא קשור בלזרום איתך, יש עוד דמויות עם אני העשה רק מה שטוב לך המשחק יהיה ממש משעמם וצפוי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה יוצא מהמלון, ואז יורה מן הדלת השקופה בראשו של אוגי, אתה רואה שהוא נופל על הספה ולא זז, לפתע המסוק של גרי מגיע, הוא נוחת בול ליד בית המלון, גרי יורד ממנו והולך לכיוון הכניסה, "שלום לך מאמן צעיר, בשביל מה הרובה?, טוב אין זמן לשאות אוגי ואני צריכים לעבוד על מה שיציל את כל המחוז הוא שלח לי הודע ובא הוא אומר שיש לו את הפיתרון.
    גרי ניכנס אל המלון ולפתע הוא קפא במקום, את התשובה למה יש לך רובה ביד הוא קיבל.
    לפתע היא הוציא את הפלאפון שלו ודיבר עם משהו, ואז לפתע מהמסוק יצאו שני אנשים הם תפסו אותך וזרקו לך את הרובה מהיד.
    לפתע גרי יצא מהמלון, "אני לא מאמין עליך בחרנו אותך מתוך מליון ואתה יורה במי שהמליץ עליך לבוא, אתה משוגע לגמרי, רק בגללך ההזדמנות שלנו להציל את האי נהרסה, מה לך יש להגיד בעניין" אמר גרי שאחז ברובה שבכיסו בחוזקה.
    אי אפשר לחזור אחורה בזמן..או משהו..
    -----
    "חכה! אני מצתער משהו השתלט עלי , אני מרגיש שלא הייתי שפוי.." אני אומר שם ידיים מאחורי הראש ונשכב על הרצפה ומתחיל לבכות(מבי שיראה טוב..)
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    לפתע צ&#39;אטוט שלך קופץ על כתפה של האישה, ניראה כאילו שהוא מחבב אותה, "אתם יכולים להשאר פה, סליחה שאיפום תקף אותך הוא אוהב לצחוק על מאמנים, הוא ננטש על ידי המאמן שלו ומאז הוא אוהב לצחוק על מאמנים, אני אוהבת לטפל באיפומים הם מאוד חמודים" אמר האישה.
    לפתע איפום מכניס את זנבו לכיס שלך וחוטף לך את התג שקיבלתה היא מביט בו וניראה המום מהיופי של התג
    אני אחשוב קצת ואגיד :"אולי את רוצה להחליף איתי אני הביא לך את הצ&#39;טוט שניראה שהוא מחבב אותך ואני אקח את האיפום הזה??"ואחכה לתשובה שלה.

4. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 03:41 AM
    The Cheshire Cat
    "המסוק היה שלי אבל משהו גנב אותו, ואז הודיעו לי שהוא התפוצץ, חבל, הסטאראביה הזה בקושי הכיר אותנו וריציתי שהו יהיה הפוקימון הראשון של הבן שלי" אמר האב שניראה מאוכזב מאוד.
    אבל הוא נראה ילד ._.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ניראה שהסטארביה שלי היא בעצם שלך" אני אומרת לו בחשש."אתה רוצה אותה בחזרה?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    טוב משתמשים האוונט נגמר ומתחיל עכשיו ספיישל פוקימון לב זהב ונשמת כסף אבל הינה קטע שאומר מה קרה לרג&#39;יג&#39;יאגאס:

רג&#39;יג&#39;יגאס הלך לכיוון הים, הוא התחיל להכנס ואז נעלם בתוכו, אבל הוא עוד יחזור, הפוקימונים שלו חזרו לכיוון ההרים עד שהוא יחזור לתקוף.

ועכשיו בו נתחיל את הספיישל.

מי שפתח את עמוד 65 הוא HoundooM, אתה זוכה באחת מההתחלתיים של מחוז ג&#39;יטו לפי בחירתך.
    תבחר אתה: ; ;

~nitay~
    טוטודייל שוב עף באוויר בעזרת אקדח המים ואז הוא מתתחיל לתקוף את וויוויל מהאוויר במן כדורי מים קטנים בכל פעם, וויוויל תוקף בשסע ליילי ומפוצץ אצ כח הכדורים ולא נפגע מהם.
    הריולו של פרולינו תוקף בכף יד כוחנית שוב ופוגע חזק בוויוויל שלנופל על האדמה ולא יכול להלחם, פרולנו זורק את הפוקדור על וויוויל ותקוף כמה שניות וויוויל נתפס בפוקדור.
    "יש תפסתי אותו" אמר פרולינו.
    לפתע אתה מבחין שכל חברות הוויווילים מתחיהל ללכת וגם כל פוקימוני הצבא, כניראה שרג&#39;יג&#39;יאס הפסיק לתקוף.

HoundooM
    הם נוגעים אבל לא קורה כלום, כניראה שרק בתור אבקה היא יכולה לפתח, לפתע אתה רואה שהמסוק של פרופסור אוק נוח ליד המלון ממנו יוצאים גרי ואוגי.
    אתה רואה שהאבן ממשיכה להצביעה לאחד הכיוונים.

Dingo
    רק בשבילך אני אתן לך הזדמנות, רק בפעם הבא אל תגזים, עלק משהו השתלט עליך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לפתע אוגי יוצא הוא ניראה בסדר גמור, "גם הפעם ראיתי שאתה הולך לירות בי אז פשוט נפלתי בכוונה, אבל מה שעשיתה עכשיו יכול היה להרוג אותי" אמר אוגי בכעס.
    "בגלל זה אתה תקבל עונש, אתה מסוקל מכל מה שקשור לאנשי הספינה, אתה לא תתקבל לאף קבוצה, ואחרי המכון, תעזוב את העיר, ביישתה אותנו מאוד במעשה שלך, זה מובן לך" אמר הפרופסור.

~JolTeoN~
    "לי אין בעיה, אבל אתה בטוח שתוכל לטפל באיפום שלי, הוא קצת שובב, אבל בקרבות הוא חזק מאוד, אתה בטוח שאתה רוצה אותו?" שאלה האישה.

The Cheshire Cat
    "מאוד&#33;" אמר הילד, "תודה לך שמצאת אותו, כפרס קבלי ממני את הפוקימון הזה" אמר האב והגיש לך פוקדור.
    "קבלתי אותו בחנות ממשהו, הוא יעזור לך מאוד בקרבות" אמר האב.

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:00 PM
    טוב משתמשים האוונט נגמר ומתחיל עכשיו ספיישל פוקימון לב זהב ונשמת כסף אבל הינה קטע שאומר מה קרה לרג&#39;יג&#39;יאגאס:

רג&#39;יג&#39;יגאס הלך לכיוון הים, הוא התחיל להכנס ואז נעלם בתוכו, אבל הוא עוד יחזור, הפוקימונים שלו חזרו לכיוון ההרים עד שהוא יחזור לתקוף.

ועכשיו בו נתחיל את הספיישל.

מי שפתח את עמוד 65 הוא HoundooM, אתה זוכה באחת מההתחלתיים של מחוז ג&#39;יטו לפי בחירתך.
    תבחר אתה: ; ;

HoundooM
    הם נוגעים אבל לא קורה כלום, כניראה שרק בתור אבקה היא יכולה לפתח, לפתע אתה רואה שהמסוק של פרופסור אוק נוח ליד המלון ממנו יוצאים גרי ואוגי.
    אתה רואה שהאבן ממשיכה להצביעה לאחד הכיוונים.

תודה רבה,אני בוחר בסינדקוויל..&#33;
    ------
    אני מחזיר את סקווירטל ואז טריקו לפוקדורים,לוקח את האבן ומתחיל לרוץ לכיוון המסוק של גרי ואוגי לספר להם על רג&#39;יאייס ולהביא להם את האבן.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "מאוד&#33;" אמר הילד, "תודה לך שמצאת אותו, כפרס קבלי ממני את הפוקימון הזה" אמר האב והגיש לך פוקדור.
    "קבלתי אותו בחנות ממשהו, הוא יעזור לך מאוד בקרבות" אמר האב.
    "תודה&#33;" אני אומרת ומגישה לו את הפוקדור של סטארביה ואז מוציאה את הפוקימון שקיבלתי.
    גיל! 3>

8. AllwaysStriveAndProsper
    ~JolTeoN~
    "לי אין בעיה, אבל אתה בטוח שתוכל לטפל באיפום שלי, הוא קצת שובב, אבל בקרבות הוא חזק מאוד, אתה בטוח שאתה רוצה אותו?" שאלה האישה.
    "כן,אני בטוח"אניי אומר לה ומביא לה את צ&#39;טוט ואז אומר לאיפום:"איפום אתה ואני ניהיה חברים טובים בוא תכיר את פיצ&#39;י וקוקי צאו חברים" ואני מוציא את שניהם מפוכדורים שלהם.

9. משתמש מנוסה

הפרס הבא הוא לפותח עמוד 66, הוא יזכה באבן אש(), ומי שיפתח שני את העמוד יקבל אבן עלה ().

HoundooM
    בסדר אני העדכן לך אותו עכשיו ואתה תקבל אותו בקרוב מאוד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ואוו, כל הכבוד לך, איפה מצאתה את זה" אמר פרוספור גרי ולקח את האבן מידך כדי לראות אותה מקרוב.
    "מגיע לך על זה פרס" אמר פרופסור אוגי והושיט לך פוקדור.
    "בפוקדור הזה יש סנדקוויל הוא יעזור לך מאוד בקרבות" אמר אוגי.

The Cheshire Cat
    את זורקת את הפוקדור וממנו יוצאת צ&#39;יקוריטה קטנה וחמודה.

~JolTeoN~
    "כך הינה הפוקדור של איפום" אמרה האישה והושיטה לך את הפוקדור, "טוב צ&#39;אטוט עם אתה רוצה להיות שלי הינה ההיזדמנות שלך" אמרה האישה והניחה פוקדור על השולחן, צ&#39;אטוט קפץ לעברו ולחץ על הכפתור שלו ותוך כמה שניות הוא נתפס בפוקדור, לפתע אתם רואים שבטלויזיה רג&#39;יג&#39;יגאב נעלם בתוך הים וכל פוקימוני הצבא ברחו.
    "אז מה עושים עכשיו?" שאלה ליזי.

10. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:25 PM

The Cheshire Cat
    את זורקת את הפוקדור וממנו יוצאת צ&#39;יקוריטה קטנה וחמודה.
    "וואו תודה" אני אומרת ומסתכלת עליה בחיוך. "שלום לך" אני מוסיפה בחיוך.
    "אוי אני רוצה ללכת למרכז" אני אומרת. "ניפגש&#33;" אני אומרת לו בחיוך ורצה למרכז.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אפשר איכשהו להחליף פוקימונים? O:
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה

Dingo
    רק בשבילך אני אתן לך הזדמנות, רק בפעם הבא אל תגזים, עלק משהו השתלט עליך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לפתע אוגי יוצא הוא ניראה בסדר גמור, "גם הפעם ראיתי שאתה הולך לירות בי אז פשוט נפלתי בכוונה, אבל מה שעשיתה עכשיו יכול היה להרוג אותי" אמר אוגי בכעס.
    "בגלל זה אתה תקבל עונש, אתה מסוקל מכל מה שקשור לאנשי הספינה, אתה לא תתקבל לאף קבוצה, ואחרי המכון, תעזוב את העיר, ביישתה אותנו מאוד במעשה שלך, זה מובן לך" אמר הפרופסור.

אבל אותי תן לי הזדמנות לחזור- להציל אותו או משהו כזה..
    ------
    "מובן" אני אומר והלך למרכז הפוקימונים
    0------
    מה יש באוונט הזה?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:25 PM

~JolTeoN~
    "כך הינה הפוקדור של איפום" אמרה האישה והושיטה לך את הפוקדור, "טוב צ&#39;אטוט עם אתה רוצה להיות שלי הינה ההיזדמנות שלך" אמרה האישה והניחה פוקדור על השולחן, צ&#39;אטוט קפץ לעברו ולחץ על הכפתור שלו ותוך כמה שניות הוא נתפס בפוקדור, לפתע אתם רואים שבטלויזיה רג&#39;יג&#39;יגאב נעלם בתוך הים וכל פוקימוני הצבא ברחו.
    "אז מה עושים עכשיו?" שאלה ליזי.
    "לא יודע נלך לעיר של המכון השני או שאני ינסה לנצח בתחרות הסרט מה כדאי??"אני יגיד ויחכה לתשובה.

13. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    אפשר, אבל עם מי אתה רוצה להחליף?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ואוו קיבלת צ&#39;יקוריטה איזה חמודה היא, לי יש טוטודייל אבל הוא לא ממושע כל כך" אומר ג&#39;וני כאשר אתם הולכים למרכז הפוקימונים.
    את ניכנסת למרכז הפוקימונים ומרפאה את כל ההפוקימונים שלך.

Dingo
    אי אפשר לחזור בזמן, אתה עשיתה את זה לעצמך תתמודד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך ךמרכז הפוקימונים ומרפאה את כל הפוקימונים שלך, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים רואה שהמכון חזר לעבוד, ושאפשר להלחם בו.

~JolTeoN~
    "למה אתה מתאם או משהו כזה, עדיף שנתקדם לעיר הבא, אני הצלחתי לנצח בתחרות הסרט אבל זה היה קשה מאוד, אז הולכים?" שאלה ליזי.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:44 PM

Dingo
    אי אפשר לחזור בזמן, אתה עשיתה את זה לעצמך תתמודד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך ךמרכז הפוקימונים ומרפאה את כל הפוקימונים שלך, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים רואה שהמכון חזר לעבוד, ושאפשר להלחם בו.

אני נכנס למכון ושואל איפה מנהיג המכון
    --------

-------

15. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    "למה אתה מתאם או משהו כזה, עדיף שנתקדם לעיר הבא, אני הצלחתי לנצח בתחרות הסרט אבל זה היה קשה מאוד, אז הולכים?" שאלה ליזי.
    "אני מאמן ומתאם,ואני הפסדתי בפעם הראשונה אולי תוכלי לעזור לי ליתאמן כדי לנצח בא ואז נלך לעיר הבאה??"אני אורמ ומחכה לתשובה.

עמוד 65 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •