Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:25 PM

הפרס הבא הוא לפותח עמוד 66, הוא יזכה באבן אש(), ומי שיפתח שני את העמוד יקבל אבן עלה ().

HoundooM
    בסדר אני העדכן לך אותו עכשיו ואתה תקבל אותו בקרוב מאוד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ואוו, כל הכבוד לך, איפה מצאתה את זה" אמר פרוספור גרי ולקח את האבן מידך כדי לראות אותה מקרוב.
    "מגיע לך על זה פרס" אמר פרופסור אוגי והושיט לך פוקדור.
    "בפוקדור הזה יש סנדקוויל הוא יעזור לך מאוד בקרבות" אמר אוגי.

"תודה"אני אומר לו והולך,אני נעצר ומוציא את סינדקוויל מהפוקדור,"היי,אני המאמן שלך,מה שלומך?"אני אומר לו ומרים אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה

HoundooM אתה זוכה באבן אש, מי שיגיב עכשיו יקבל אבן עלה ()

Dingo
    אתה ניכנס למכון ורואה שהוא בנוי כדמוי יער, אתה מתחיל להסתובב ביער וחפש את מאמנת המכון, לפתע אתה רואה משהי בעלת שער ירוק היא מאכילה את הטורטוויג שלה.

~JolTeoN~
    "לא ניראה לי, אני הולכת לעיר הבא, אתה רוצה לבוא בו, רוב הסיכווים שאין תחרות עכשיו בגלל שהפוקימונים שהיו בעיר הרסו את בניין התחרות, אז אני הולכת אתה בא?" שאלה ליזי.

HoundooM
    הסנדקוויל ניראה מאוד שמח שאתה המאמן שלו, לפתע התה שומע שהפוקדע שלך מצלצל, אתה מוציא אותו רואה שיש לך טלפון זו מאמנת המכון, היא רוצה לתת לך את התג כי נצחתה אותה אבל הייתה רעידת אדמה אז היא ברחה.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 02:30 PM

Dingo
    אתה ניכנס למכון ורואה שהוא בנוי כדמוי יער, אתה מתחיל להסתובב ביער וחפש את מאמנת המכון, לפתע אתה רואה משהי בעלת שער ירוק היא מאכילה את הטורטוויג שלה.

"היי מי את?" אני שואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה

HoundooM
    הסנדקוויל ניראה מאוד שמח שאתה המאמן שלו, לפתע התה שומע שהפוקדע שלך מצלצל, אתה מוציא אותו רואה שיש לך טלפון זו מאמנת המכון, היא רוצה לתת לך את התג כי נצחתה אותה אבל הייתה רעידת אדמה אז היא ברחה.
    תודה,אבל אין לי ממש שימוש בה,אפשר אולי אבן חשמל?
    ------------------
    אני מכניס את סינדקוויל לפוקדור ומתחיל ללכת לכיוון המכון
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    "לא ניראה לי, אני הולכת לעיר הבא, אתה רוצה לבוא בו, רוב הסיכווים שאין תחרות עכשיו בגלל שהפוקימונים שהיו בעיר הרסו את בניין התחרות, אז אני הולכת אתה בא?" שאלה ליזי.
    "כן "אני אומר להה והולך אחרייה
    ~~~
    זה לא הוגן הוא זכה כבר ש2 פרסים

6. משתמש מנוסה

Dingo אתה זוכה באבן עלה, הפרס הבא הוא לפותח עמוד 67, הפרס הוא מחזיר לחיים ()

Dingo
    "אני ג&#39;ולי מנהגת מכון העשב" אמרה האישה.

HoundooM
    לצערי לא, כי הפרס הבא אחרי המחזיר לחיים הוא אבן חשמל ומים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    המאמנת מחכה לך מחוץ למכון, "סליחה שלא הבאתי לך את התג שניצחתה פשוט נבהלתי מרעידת האדמה, הינה התג שלך, תג התלתן.

~JolTeoN~
    מה לא הוגן בזה ככה זה היום, זה יום של פרסים, עם אתה הייתה זוכה פעמיים הייתה אומר שזה הוגן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם יוצאים מן הבית של האישה אתם רואים שהאנשים חזרו לעיר הם מתחילים לתקן את הנזקים, לפתע אתה רואה את אוגי הוא בא לכיוונכם, "לאן אתם הולכים?" שאל אוגי.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 03:05 PM

Dingo אתה זוכה באבן עלה, הפרס הבא הוא לפותח עמוד 67, הפרס הוא מחזיר לחיים ()

Dingo
    "אני ג&#39;ולי מנהגת מכון העשב" אמרה האישה.
    "באתי להילחם מולך&#33;" אני אומר
    -----
    מה אני יכול לעשות עם זה?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 03:05 PM

HoundooM
    לצערי לא, כי הפרס הבא אחרי המחזיר לחיים הוא אבן חשמל ומים.
    המאמנת מחכה לך מחוץ למכון, "סליחה שלא הבאתי לך את התג שניצחתה פשוט נבהלתי מרעידת האדמה, הינה התג שלך, תג התלתן.

אוקיי,למרות שלא יהיה לי שימוש באבן האש אני אשמור אותה..
    ----------
    "אוקיי תודה רבה"אני אומר לה ומתחיל לחפש שדה או מקום שבו אני אוכל למצוא מאמנים שאני אוכל להלחם נגדם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    מה לא הוגן בזה ככה זה היום, זה יום של פרסים, עם אתה הייתה זוכה פעמיים הייתה אומר שזה הוגן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם יוצאים מן הבית של האישה אתם רואים שהאנשים חזרו לעיר הם מתחילים לתקן את הנזקים, לפתע אתה רואה את אוגי הוא בא לכיוונכם, "לאן אתם הולכים?" שאל אוגי.
    "לעיר הבאה יש בעיות אם זה ??" אני אומר ומביט בו מבט עצבני שאומר &#39;תעוף מפה&#39;

10. משתמש מנוסה
    Dingo
    לא יודע תעשה עם זה משהו, תשמור את זה לך תדע מה תוכל לעשות עם זה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אה באמת, אז בוא נלחם, קדימה טורטוויג בוא נלחם" אמרה ג&#39;ולי, טורטוויג נכנס אל הזירה.

HoundooM
    לפתע אתה רואה את טומי והתאומות הם מדברים עם סנתייה שחזרה בדיוק מההרים.
    אתה הולך לראות מה היא רוצה, "טוב אני רואה שעכשיו כל קבוצת בלבאזור פה, טוב אז על פי מה שהבאנתי כולכם כבר התחרתם במכונים ובתחרויות הסרט, אז אני חושבת שהגיע הזמן שתצאו כקבוצה להסתובב באי ותלחמו במכונים האחרונים, אבל אסור לכם להתפרק, טוב?" שאלה סנתייה.

~JolTeoN~
    "לא, אבל אני מעדיף שתצאו בקבוצות, אז אני אצרף אלכם עוד משהו, חכו פה" אמר אוגי, הוא הלךשניה ואחרי כמה דקות הוא חזר עם מאמן שניראה די ביישן.
    "השם של הקבוצה שלכם יהיה קבוצת פיקאצ&#39;ו, אתם יכולים לצאת למסע." אמר אוגי.
    "שמי רג&#39;יי, מה השם שלכם?" שאל הנער.
    "שמי ליזי" אמרה ליזי.

11. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 03:44 PM

~JolTeoN~
    "לא, אבל אני מעדיף שתצאו בקבוצות, אז אני אצרף אלכם עוד משהו, חכו פה" אמר אוגי, הוא הלךשניה ואחרי כמה דקות הוא חזר עם מאמן שניראה די ביישן.
    "השם של הקבוצה שלכם יהיה קבוצת פיקאצ&#39;ו, אתם יכולים לצאת למסע." אמר אוגי.
    "שמי רג&#39;יי, מה השם שלכם?" שאל הנער.
    "שמי ליזי" אמרה ליזי.
    "שמי רומה,איזה פוקימונים יש לך??" אני יאמר ויחכה לתשובה בזמן שאנחנו הולכים לכיוון העיר הבאה.

12. משתמש מנוסה

HoundooM
    לפתע אתה רואה את טומי והתאומות הם מדברים עם סנתייה שחזרה בדיוק מההרים.
    אתה הולך לראות מה היא רוצה, "טוב אני רואה שעכשיו כל קבוצת בלבאזור פה, טוב אז על פי מה שהבאנתי כולכם כבר התחרתם במכונים ובתחרויות הסרט, אז אני חושבת שהגיע הזמן שתצאו כקבוצה להסתובב באי ותלחמו במכונים האחרונים, אבל אסור לכם להתפרק, טוב?" שאלה סנתייה.

"את המנהיגה שלנו&#33;למה את לא אף פעם לא באה איתנו?"אני שואל אותה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. משתמש מנוסה
    Dingo
    לא יודע תעשה עם זה משהו, תשמור את זה לך תדע מה תוכל לעשות עם זה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אה באמת, אז בוא נלחם, קדימה טורטוויג בוא נלחם" אמרה ג&#39;ולי, טורטוויג נכנס אל הזירה.

"ריי צא&#33; תתחיל במכת קרן חזקה ואז ברגע האחרון תתקוף ברקע&#33;" אני אומר
    ---
    באמת שאין לרייהון מתקפות..אפשר לנסות ללמד אותו?
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    טוב הספיישל ממשיך עד 12 בלילה.

~JolTeoN~
    "אתה תדלה בהמשך" אמר רג&#39;י, אתם יוצאים מהעיר ומתחילים ללכת בדרך מספר 1, הדרך היא שביל אין בדרך עצים רק מלא שיחים, אתם הולכים לכיוו העיר הבא, לפתע אתם רואים מן ברקים שמגיעים מהמשך השביל ומלא פיג&#39;ים וטיילואים שבורחים.

HoundooM
    "אני המנהיגה שלכם, אבל אני צריכה לדאוג לעוד כמה בעיות שיש, אני לא צריכה לבוא איתכם, אני צריכה לתת לכם משימות, לא מתאים לך צא למסע לבד בלי אף אחד, וגם גרי וגם אוגי לא יעזור לך, אתה רוצה ללכת לבד?" שאלה סנתייה.

Dingo
    אתה לא יכול ללמד אותו הוא ילמד כאשר הוא ינצח בקרבות.
    ריייהורן מתחיל במקן קרן, הוא רץ במהירות לכיוונו של טורטוויג, ברגע שרייהורן עומד לתקוף טורטוויג תוקף אותו בעלי תער ופוגע בו חזק, רייהורן מתגלגל בזירה, אבל הוא קם מהר וחוזר לעצמו.
    רייהורן תוקף ברקע אבל טורטוויג חומק במהירות כי הוא מהיר יותר מרייהורן.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 08:09 PM

HoundooM
    "אני המנהיגה שלכם, אבל אני צריכה לדאוג לעוד כמה בעיות שיש, אני לא צריכה לבוא איתכם, אני צריכה לתת לכם משימות, לא מתאים לך צא למסע לבד בלי אף אחד, וגם גרי וגם אוגי לא יעזור לך, אתה רוצה ללכת לבד?" שאלה סנתייה.

"אחרי שהפוקימונים שלי יתחזקו ויתפתחו אני אצא למסע לבדי" אני אומר לה,"טוב בואו נצא"אני אומר לצוות ומתחיל ללכת
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 66 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •