Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1555
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 08:09 PM
    טוב הספיישל ממשיך עד 12 בלילה.

~JolTeoN~
    "אתה תדלה בהמשך" אמר רג'י, אתם יוצאים מהעיר ומתחילים ללכת בדרך מספר 1, הדרך היא שביל אין בדרך עצים רק מלא שיחים, אתם הולכים לכיוו העיר הבא, לפתע אתם רואים מן ברקים שמגיעים מהמשך השביל ומלא פיג'ים וטיילואים שבורחים.

למה לא קיבלתי פוכדורים ??
    אני מת על טיילו אני רוצה אחד XD
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "מעניין למה הם בורחים ??"אני אשאל והמשיך ללכת .

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 08:09 PM

Dingo
    אתה לא יכול ללמד אותו הוא ילמד כאשר הוא ינצח בקרבות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ריייהורן מתחיל במקן קרן, הוא רץ במהירות לכיוונו של טורטוויג, ברגע שרייהורן עומד לתקוף טורטוויג תוקף אותו בעלי תער ופוגע בו חזק, רייהורן מתגלגל בזירה, אבל הוא קם מהר וחוזר לעצמו.
    רייהורן תוקף ברקע אבל טורטוויג חומק במהירות כי הוא מהיר יותר מרייהורן.
    "מהר נסה לבלבל אותו ואז מכת קרן חזקה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 11 2009, 08:21 PM
    The Trooper
    אתם הולכים לכיוון המקדש, הוא לא רחוק ממכם, אתם יוצאים מאחד הפינות והולכים ברחוב הראשי, לפתע חבורת ממוסווינים יוצאת לכם מאחד הרחובות, הם רצים לעברכם.
    "טוב קדימה יש לנו פה קרב רציני" אמרה שרון והוציאה את טורצ&#39;יק שלה.
    "קדימה פיג&#39;יוטו בו נראה להם כמה התחזקתה" אמר לני והוציא את פיג&#39;יוטו.
    "בסדר גמור, צא איווי&#33;" אני צועק וזורק את הפוקדור של איווי לאוויר.
    "איווי, תשתמש ביד עוזרת בשביל לחזק את טורצ&#39;יק ואת פידג&#39;יוטו, ואז תקוף בחבטה&#33;"

Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 01:44 PM
    The Cheshire Cat
    אפשר, אבל עם מי אתה רוצה להחליף?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ואוו קיבלת צ&#39;יקוריטה איזה חמודה היא, לי יש טוטודייל אבל הוא לא ממושע כל כך" אומר ג&#39;וני כאשר אתם הולכים למרכז הפוקימונים.
    את ניכנסת למרכז הפוקימונים ומרפאה את כל ההפוקימונים שלך.
    לא יודע עם מי~
    יש לי שני פוקימוני עשב שזה מיותר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה" אני אומרת ומבקשת מג&#39;וי שתרפא את הפוקימונים שלי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה

~JolTeoN~ אתה זוכה במחזיר לחיים, טוב הפרס האחרון בספיישל זה ביצת פוקימונים(), בא יזכה פותח עמוד 68

HoundooM
    אתם מתחילים ללכת ויוצאים מהעיר, אתם ניכנסים אל דרך מספר 1.
    דרך מספר 1 היא מן שביל שיש לידו רק שיחים, כעבור כמה זמן אתם רואים שהשביל ניגמר ושיש נחל ענקי שכדי לעבור אותו צריך פוקימון מים או רפסודה.
    "מה עושים, אי אפשר לבנות רפסודה כי אין פה עצים, לי אין פוקימוני מים" אמר טומי.

~JolTeoN~
    למה אתם רק רוצים לתפוס פוקימונים קודם תאמנו את שלכם.
    לפתע אתם רואים מאמן בעל אלקיד שתוקף במכת ברק ללא הפסקה הוא מנסה להתאמן כדי להתפתח.
    "מה אתם רוצים?" שואל האיש.

Dingo
    רייהורן לא יודע איך לבלבל את הטורטוויג, טורטוויג מנסה לתקוף בחבטה אבל רייהורן מנצל את זה ותוקף במכת קרן ומעיף את טורטוויג על אחד העצים ופוגע בו חזק.

The Trooper
    לפתע אתם רואים שהממוסווינים נסוגים ומתחילים לברוח חזרה לכיוון ההרים.
    "מזה מה קרה?" שאל לני, לפתע אתם שומעים משהו שיוצא החוצה וצועק "יש, רגי&#39;ג&#39;יגאס ברח לכיוון הים ונעלם".
    "אז מה עושים עכשיו?" שאל לני.

The Cheshire Cat
    "תגידי את רוצה להחליף את צ&#39;יקוריטה בעד הטוטודייל שלי?" שאל ג&#39;וני.

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 10:13 PM

HoundooM
    אתם מתחילים ללכת ויוצאים מהעיר, אתם ניכנסים אל דרך מספר 1.
    דרך מספר 1 היא מן שביל שיש לידו רק שיחים, כעבור כמה זמן אתם רואים שהשביל ניגמר ושיש נחל ענקי שכדי לעבור אותו צריך פוקימון מים או רפסודה.
    "מה עושים, אי אפשר לבנות רפסודה כי אין פה עצים, לי אין פוקימוני מים" אמר טומי.

"תתפוס ברגליים שלי בזמן שאני אתפוס בסקווירטל וככה נעבור את הנחל"אני אומר לטומי,אני מוציא את סקווירטל מהפוקדור,"אנחנו נחזיק בך,תנסה לשחות לצד השני של הנחל בכל הכוח"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "תגידי את רוצה להחליף את צ&#39;יקוריטה בעד הטוטודייל שלי?" שאל ג&#39;וני.
    "רוצה אולי באלבאזור במקום צ&#39;יקוריטה?" אני שואלת בעיניין.
    גיל! 3>

8. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    למה אתם רק רוצים לתפוס פוקימונים קודם תאמנו את שלכם.
    לפתע אתם רואים מאמן בעל אלקיד שתוקף במכת ברק ללא הפסקה הוא מנסה להתאמן כדי להתפתח.
    "מה אתם רוצים?" שואל האיש.

כי אני מת על טיילו ואמרת לדינגו שהפרס שאני קיבלתי אמור היה ליהיות אבן ברק למה פיתאום זה ניהיה מחזיר לחיים??
    ~~~~
    "תפסיק ליתקוף תפוקימונים המסכנים ובואו הילחם נגדי צא פיצ&#39;י" אני אומר ומוציא את פיצ&#39;י מהפוכדור.

9. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן לא יודע איך לבלבל את הטורטוויג, טורטוויג מנסה לתקוף בחבטה אבל רייהורן מנצל את זה ותוקף במכת קרן ומעיף את טורטוויג על אחד העצים ופוגע בו חזק.
    "יופי רקע שוב ואז נסה שהוא יתקוף אותך ותתקוף במכת קרן&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    HoundooM
    "ומה איתנו" אמרו התאומות, אתה מוציא את סקווירטל שניכנס אל תוך הנחל, לפתע תוקפות אותו מלא קרוונות, הם מעיפות את סקווירטל מהאגם.
    "טוב דיי נמאס לנו" אומרות התאומות ומוציאות את פלאסל ומיינון שלהם שתוקפים בגל רעם ומחשמלים את המים שבאגם ואת כל הקרוונות שמתחילות לצוף על פני המים, קידמה תעברו את המים לפני שהקרוונות יחזרו לעצמם" אמרו התאומות והתחילו לשחות לכיוון השני של הנהר, גם טומי התחיל לשחות לצד השני, אתה ניכנס אחריהם, כעבור כמה זמן אתם מגיעים לצד השני.
    "הינה העיר היא לא רחוקה מפה" אמר טומי, לפתע רץ לעברכם מאמן.
    "ראיתם אותו ראיתם אותו?" הוא שאל בהתרגשות.

The Cheshire Cat
    "בסדר, העיקר שהטוטודייל הזה לא היה אצלי, אז את בא למכונה?" שאל ג&#39;וני.

~JolTeoN~
    אמרתי שאחרי הפרס של המחזיר לחיים אני אביא בעמוד אחר כך אבן חשמל אבל בסוף אני לא מביא.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה רוצה קרב אני אתן לך קרב, אלקיד תתחיל עם מכת ברק" אמר האיש, אלקיד עומד לתקוף במכת ברק.

Dingo
    רייהורן רץ לכיוונו של טורטוויג כדי לתקוף אותו, אבל טורטוויג מגיב מהר ותוקף בעלי תער שוב ופוגע חזק ברייהורן, רייהורן מנסה להתעושש, אבל טורטוויג לא נותן לא ותוקף בספיגה ופוגע ברייהורן חזק ומקבל אנרגיה מהמתקפה.

11. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 11:13 PM
    HoundooM
    "ומה איתנו" אמרו התאומות, אתה מוציא את סקווירטל שניכנס אל תוך הנחל, לפתע תוקפות אותו מלא קרוונות, הם מעיפות את סקווירטל מהאגם.
    "טוב דיי נמאס לנו" אומרות התאומות ומוציאות את פלאסל ומיינון שלהם שתוקפים בגל רעם ומחשמלים את המים שבאגם ואת כל הקרוונות שמתחילות לצוף על פני המים, קידמה תעברו את המים לפני שהקרוונות יחזרו לעצמם" אמרו התאומות והתחילו לשחות לכיוון השני של הנהר, גם טומי התחיל לשחות לצד השני, אתה ניכנס אחריהם, כעבור כמה זמן אתם מגיעים לצד השני.
    "הינה העיר היא לא רחוקה מפה" אמר טומי, לפתע רץ לעברכם מאמן.
    "ראיתם אותו ראיתם אותו?" הוא שאל בהתרגשות.

"לא ראינו כלום ואין לנו זמן"אני אומר לו ומחזיר את סקווירטל לפוקדור,"בואו נמשיך.."אני אומר לצוות
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

12. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "בסדר, העיקר שהטוטודייל הזה לא היה אצלי, אז את בא למכונה?" שאל ג&#39;וני.
    "בסדר" אני אומרת והולכת איתו ומחליפה את באלבאזור בטוטדייל.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    יש לי אולי בעיית זיכרון~
    מי זה ג&#39;וני? :o
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן רץ לכיוונו של טורטוויג כדי לתקוף אותו, אבל טורטוויג מגיב מהר ותוקף בעלי תער שוב ופוגע חזק ברייהורן, רייהורן מנסה להתעושש, אבל טורטוויג לא נותן לא ותוקף בספיגה ופוגע ברייהורן חזק ומקבל אנרגיה מהמתקפה.
    "מהר מכת קרן שוב&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. Kibō no chi

The Trooper
    לפתע אתם רואים שהממוסווינים נסוגים ומתחילים לברוח חזרה לכיוון ההרים.
    "מזה מה קרה?" שאל לני, לפתע אתם שומעים משהו שיוצא החוצה וצועק "יש, רגי&#39;ג&#39;יגאס ברח לכיוון הים ונעלם".
    "אז מה עושים עכשיו?" שאל לני.
    "נכנסים למקדש" אני אומר ונכנס לתוכו, ושואל את שרון אם זה המקום מהחזיונות שלה.

Spoiler ספוילר

15. AllwaysStriveAndProsper

~JolTeoN~
    אמרתי שאחרי הפרס של המחזיר לחיים אני אביא בעמוד אחר כך אבן חשמל אבל בסוף אני לא מביא.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה רוצה קרב אני אתן לך קרב, אלקיד תתחיל עם מכת ברק" אמר האיש, אלקיד עומד לתקוף במכת ברק
    "צא פיצ&#39;י תיתחמק ואז זנב ברזל נשיקה מתוקה וגל רעם"אני אומר ומחכה ליראות מה יקרה.

עמוד 67 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •