Pokemon GO
עמוד 69 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,021 עד 1,035 מתוך 1555
  1. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 15 2009, 11:17 PM
    The Cheshire Cat
    "כן, אני ג'ולי מאמנת מכון העשב בעיר תמוז, במה אפשר לעזור לך?" שאלה ג'ולי.
    "כן, באתי לאתגר אותך!" אני אומרת ומוציאה את באנרי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 15 2009, 10:23 PM

The Trooper
    השומרים לא עונים לכם הם רק חוסמים אתכם עם המקלות שלהם ולא נותנים לכם להכנס.
    "איווי צא! תקוף אותם בחבטה!" אני קורא בזעם.

Spoiler ספוילר

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ'י תוקף בזנב ברזל הוא עומד לפגוע חזק באלקיד, לפתע אלקיד תוקף בבעיטה נמוכה ומנסה לחסום את פיצ'י.
    אלקיד ניפצע חזק ברגלו בגלל זנב הברזל, והוא מתקשה לעמוד.
    "אלקיד קום מהר, אתה נילחם פה נגד פיקאצ'ו חלש וככה אתה ניפצע, תילחם!!" צעק המאמן על האלקיד שניראה מיואש.
    "פיצ'י תקוף עוד פעם בזנב ברזל ואז בגל רעם"אני אומר

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 15 2009, 10:23 PM
    ~nitay~
    אתה מרים את הביצה הקטנה לפתע אתה רואה שהיא זזה טיפה מצד לצד, לפתע אתה רואה שהיא מתחילה לזהור, היא עומדת לבקועה.
    אתה מניח אותה על הריצפה, לפתע היא מתחילה לשנות צורה והופכת לסניזל קטן חמוד, הוא ניראה שמח במיוחד לראות אותך ומחבק אותך.

'גם כן יופי,לפרולינו[או איך שלא קראו לו] יש וויביל ולי יש סניזל' אני חושב ולוקח עליי את סניזל הקטן,מחפש מרכז פוקמונים

5. משתמש מנוסה
    טוב מכשיו עד יום ראשון המשחק עומד להיות פעיל מאוד, סליחה שלא הייתי, היו לי קצת מבחנים קצת מסיבות, ויש לי השנה גם בגרויות, אני מקווה שנגמור את המשחק עד פסח לפני תקופת הבגרויות.

HoundooM
    טריקו תוקף בספיגה ושואב אנרגיה ממרשטומפ, ואז הוא תוקף במבט וביט אל תוך עניו של מרשטומפ שנתחיל להראות מבוהל, לפתע טריקו תוקף בספיגה שוב, אבל מרשטומפ עוצר אותו במהירות כשהו תוקף בפצצת בוץ, טריקו ניפצע, אבל הוא לא מוותר הוא תוקף בספיגה שוב ושואב שוב כוח ממרשטומפ.

Dingo
    חחח להפיל עליו את אחד העצים, רק משהו חשוב מאוד, כשאתה אומר תנסה לבלבל אותו תגיד גם איך אתה רוצה שהוא ינסה לבלבל אותו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג מנסה לתקוף בהיפנוזה ומצליח להרדים את בייליף, תקוף אותה לפני שהיא תתעורר.

The Cheshire Cat
    "אז קדימה בואי נלחם, טורטוויג צא עלי תער ואז ספיגה" אמר ג'ולי והוציא את הטורטוויג שלה.

The Trooper
    לפתע אחד מהשומרים מוציא טירניטאר עצבני וחזק הוא הודף את המתקפה של איווי תוך שניות ואז תוקף אותו בגלישת סלעים ומחסל את איווי שלך.
    "אני מזהיר אתכם עם לא תלכו מפה נוציא עוד פוקימונים מסוכנים יותר." אמר אחד השומרים שניראה עצבני.

~JolTeoN~
    פיצ'י תוקף בזנב ברזל שוב, וגם אלקיד תוקף בבעיטה נמוך שוב, לפתע הוא מצליח לעצור את זנב הבאזל של פיצ'י ואז הוא בועט בו בחוזקה ומעיף אותו על אחד השיחים שבשביל.

~nitay~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים שקרוב עליך מאוד ומרפאה את הסניזל הקטן ואת טוטודייל, כשהאחות מחזירה לך את סניזל, אתה ניזכר שוד לא תפסתה אותו עם הפוקדור שקבלתה מזמן.

6. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 17 2009, 07:25 PM

The Trooper
    לפתע אחד מהשומרים מוציא טירניטאר עצבני וחזק הוא הודף את המתקפה של איווי תוך שניות ואז תוקף אותו בגלישת סלעים ומחסל את איווי שלך.
    "אני מזהיר אתכם עם לא תלכו מפה נוציא עוד פוקימונים מסוכנים יותר." אמר אחד השומרים שניראה עצבני.

"איווי, חזור" אני ממלמל ומחזיר את איווי לפוקדור.
    "תקשיבו שומרים, תלוו אותנו לתוך המקדש ותראו שאנחנו לא נפגע ולא נהרוס שום דבר, אנחנו אבל חייבים להיכנס! תקשיבו לנו!"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    טוב מכשיו עד יום ראשון המשחק עומד להיות פעיל מאוד, סליחה שלא הייתי, היו לי קצת מבחנים קצת מסיבות, ויש לי השנה גם בגרויות, אני מקווה שנגמור את המשחק עד פסח לפני תקופת הבגרויות.

HoundooM
    טריקו תוקף בספיגה ושואב אנרגיה ממרשטומפ, ואז הוא תוקף במבט וביט אל תוך עניו של מרשטומפ שנתחיל להראות מבוהל, לפתע טריקו תוקף בספיגה שוב, אבל מרשטומפ עוצר אותו במהירות כשהו תוקף בפצצת בוץ, טריקו ניפצע, אבל הוא לא מוותר הוא תוקף בספיגה שוב ושואב שוב כוח ממרשטומפ.

"כל הכבוד טריקו!"אני אומר לו,"עכשיו תקוף במתקפה מהירה ואז שוב ספיגה ואז בחבטה!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ'י תוקף בזנב ברזל שוב, וגם אלקיד תוקף בבעיטה נמוך שוב, לפתע הוא מצליח לעצור את זנב הבאזל של פיצ'י ואז הוא בועט בו בחוזקה ומעיף אותו על אחד השיחים שבשביל.
    "פיצ'י צא גל רעם ואז זנב ברזל ונשיקה מתוקה"אני צועק בכעס

9. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "אז קדימה בואי נלחם, טורטוויג צא עלי תער ואז ספיגה" אמר ג'ולי והוציא את הטורטוויג שלה.

"צאי צ'יקוריטה תשתמשי בעלי טער ואז דחיפה!" אני קוראץ
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה

Dingo
    חחח להפיל עליו את אחד העצים, רק משהו חשוב מאוד, כשאתה אומר תנסה לבלבל אותו תגיד גם איך אתה רוצה שהוא ינסה לבלבל אותו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג מנסה לתקוף בהיפנוזה ומצליח להרדים את בייליף, תקוף אותה לפני שהיא תתעורר.

אמרתי אקדח מים ובועות!
    -----
    "אקדח מים ובועות מהר!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?

~nitay~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים שקרוב עליך מאוד ומרפאה את הסניזל הקטן ואת טוטודייל, כשהאחות מחזירה לך את סניזל, אתה ניזכר שוד לא תפסתה אותו עם הפוקדור שקבלתה מזמן.
    אני הולך לבני דודים שלי מחר אח"צ ואנלא אוכל להתחבר עד שני
    ----------------------
    "היי סניזל" אני אומר לו וממשיך "אתה רוצה שאני אכניס אותך לפוקדור או שאתה מעדיף להיות בחוץ בינתיים?" אשאל אותו

12. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "אסור לאף אחד להכנס למקדש, עכשיו לכו מפה&#33;" צעק השומר.
    "טוב אני חושב שאני אלך, הם בחיים לא יתנו לנו להכנס." אמר לני.
    "כן גם לי ניראה ככה" אמרה שרון שניראתה מבואסת, לפתע היא הפנתה מבט אל תוך המקדש ואז היא רצה במהירות אל תוך הממקדש ועקפה את השומרים, אתם מנסים לרוץ אחריה, אבל השומרים עוצרים אתכם.
    "אתם לא מבינים זה מקדש פרטי, אתה החברה שלכם יתפסו השומרים האחרים.
    לפתע אתם שומעים פיצוץ חזק שמגיע מכיוון המקדש לפתע מן המקדש יוצא רג&#39;יאייס הוא עף לכיוון ההרים.
    לפתע השומרים מתחילים לרוץ אל המקדש ורק שומר אחד נישאר לשמור.

HoundooM
    טריקו תוקף במתקפה מהירה ומנסה לפגוע במרשטומפ שתוקף במכה תחתית, השניים פוגעים זה בזה בחוזקה וניראים מסוחררים מאוד במיוחד, לפתע טריקו נופל על הריצפה הוא מתקשה לקום.

~JolTeoN~
    פיצ&#39;י תוקף בגל רעם ואלקיד תוקף במהירות והמתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק שיוצר עשן, אתה לא רואה מה קורה, לפתע פיצ&#39;י עף מוף האשן על אחד הסלעים הוא ניראה פצוע במיוחד, תוך כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שאלקיד בקושי פצוע, הוא מתחיל לצחוק על פיצ&#39;י הפצוע.

The Cheshire Cat
    צי&#39;קוריטה וטורטוויג תוקפים בעלי תער ללא הפסקה, אף אחד מהם לא ניפגע, צ&#39;יקוריטה תוקף בחבטה, טורטוויג מנסה לתקוף בספיגה אבל לא מצליח הוא ניפגע מצ&#39;יקוריטה.

Dingo
    פוליווג תוקף בבועות ובאקדח מים ופוגע בבייליף שמתעוררת מהר, היא עצבנית ותוקפת בעלי תער שוב ופוגע חזק מאוד בפוליווג שניפגע חזק, הוא מתקשה לזוז.

~nitay~
    לא נורא, אני אנסה להגיב הלילה הרבה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הסניזל רוצה להיות בפוקדור, אתה מגיש לו את הפוקדור ואז הוא לוחץ על הכפתור, הפוקדור מתחיל לזוז מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר, תפסתה סניזל.
    לפתע פרולינו ניכנס למרכז הפוקימונים, אחריו הולכים הוויוויל שלו והריולו שלו, הוא מביא אותם לאחות ג&#39;וי ואז בא לכיוונך, "נו תפסתה פוקימון?" הוא שואל.

13. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 17 2009, 09:52 PM

The Cheshire Cat
    צי&#39;קוריטה וטורטוויג תוקפים בעלי תער ללא הפסקה, אף אחד מהם לא ניפגע, צ&#39;יקוריטה תוקף בחבטה, טורטוויג מנסה לתקוף בספיגה אבל לא מצליח הוא ניפגע מצ&#39;יקוריטה.
    אמרת שצ&#39;יקוריטה נקבה X:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה צ&#39;יקוריטה חבטה שוב ואז עלי טער&#33;" אני קוראת.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שכחת להחליף את באלבאזור לטוטדייל ^^"
    ושבאנרי למדה תיסכול...
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה

Dingo
    פוליווג תוקף בבועות ובאקדח מים ופוגע בבייליף שמתעוררת מהר, היא עצבנית ותוקפת בעלי תער שוב ופוגע חזק מאוד בפוליווג שניפגע חזק, הוא מתקשה לזוז.
    "נסה שוב היפנוזה ואקדח בועות(שילוב..)" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. Kibō no chi
    The Trooper
    "אסור לאף אחד להכנס למקדש, עכשיו לכו מפה&#33;" צעק השומר.
    "טוב אני חושב שאני אלך, הם בחיים לא יתנו לנו להכנס." אמר לני.
    "כן גם לי ניראה ככה" אמרה שרון שניראתה מבואסת, לפתע היא הפנתה מבט אל תוך המקדש ואז היא רצה במהירות אל תוך הממקדש ועקפה את השומרים, אתם מנסים לרוץ אחריה, אבל השומרים עוצרים אתכם.
    "אתם לא מבינים זה מקדש פרטי, אתה החברה שלכם יתפסו השומרים האחרים.
    לפתע אתם שומעים פיצוץ חזק שמגיע מכיוון המקדש לפתע מן המקדש יוצא רג&#39;יאייס הוא עף לכיוון ההרים.
    לפתע השומרים מתחילים לרוץ אל המקדש ורק שומר אחד נישאר לשמור.

"הפתעה הפתעה&#33;" אני צועק ומזנק על השומר בשביל להפיל אותו ואז רץ אל המקדש בשביל לחפש את שרון.

Spoiler ספוילר

עמוד 69 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •