Pokemon GO
עמוד 70 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 17 2009, 09:52 PM

HoundooM
    טריקו תוקף במתקפה מהירה ומנסה לפגוע במרשטומפ שתוקף במכה תחתית, השניים פוגעים זה בזה בחוזקה וניראים מסוחררים מאוד במיוחד, לפתע טריקו נופל על הריצפה הוא מתקשה לקום.
    "טריקו אתה חייב לנצח!תשתמש פעמיים בספיגה ואז במתקפה מהירה ומבט!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Sep 17 2009, 09:52 PM

~JolTeoN~
    פיצ'י תוקף בגל רעם ואלקיד תוקף במהירות והמתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק שיוצר עשן, אתה לא רואה מה קורה, לפתע פיצ'י עף מוף האשן על אחד הסלעים הוא ניראה פצוע במיוחד, תוך כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שאלקיד בקושי פצוע, הוא מתחיל לצחוק על פיצ'י הפצוע.
    אני אומר לפיצ'י בעצב:"פיצ'י תחזור צא איפום תתקוף במתקפה הכי חזקה שלך"

3. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    עדכנתי לך, ובקשר לצי'קוריטה, אין במשחק מינים, אבל אני אכתוב לך אותה בצורת נקבה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'יקוריטה תוקפת בחבטה שוב, אבל הפעם טורטוויג חומק בעזרת מתקפת הנסיגה, הוא עצבני במיוחד ותקוף את צ'יקוריטה בנשיכה ופוגע בה חזק מאוד.

Dingo
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה שוב אבל הפעם בייליף חומקת, היא תוקפת בגפן מצליפה אבל פוליווג הפצוע חומק, הוא מנסה לתקוף את בייליף במתקפת אקדח בועות אבל הוא חלש מדי, לפתע בייליף תוקפת את פוליוואג בעלית תער ומעיפה אותו על אחד העצים, פוליוואג מתעצבן ומתחיל לתקוף את בייליף סטירה כפולה ופוגע חזק בבייליף.
    (פוליוואג למד סטירה כפולה)

The Trooper
    אתם עוקפים את השומר, לפתע הוא מכוון עליכם רובה, אתה רחוק ממנו בכמה צעדים ואתה לא יכול לקחת לו את הרובה.
    "אל תזוזו או שאני הורג אתכם" אמר השומר.

HoundooM
    טריקו קם מהאדמה ומנסה לתקוף בספיגה אבל מרשטומפ לא נותן לו הוא תוקף בפצצות בוץ ללא הפסקה.
    טריקו לא יודע מה לעשות.

~JolTeoN~
    "הי הי הי, זה קרב אחד על אחד, לא יותר מי זה, זה שאתה מפסידן גרוע זה לא אשמתי" אמר המאמן והתחיל לצחוק.
    לפתע רג'י התקדם לכיוונו של המאמן, "אני רוצה קרב מולך" אמר רג'י.
    "קדימה בו ניראה עוד מפסידן בפעולה, אלקיד תתחיל עם בעיטה נמוכה " אמר האיש.
    "צא לאקסיו תתחיל עם זנב ברזל וחסום את מתקפת הבעיטה הנמוכה של אלקיד ואז תקוף בנשיכה" אמר רג'י.
    אלקיד תקף בבעיטה נמוכה אבל לאקסיו חסם אותו בחוזקה, ופצע את רגלו של אלקיד שלא יכל לעמוד, ואז לאקסיו תקף את אלקיד ונשיכה, אלקיד ניפצע חזק.
    "קדימה אלקיד, אל תיתן לו תקוף אותו במכת ברק" אמר האיש.
    "לאקסיו שאב את מתקפת הברק לגופך ותוקף במתקפת ניצוץ חזקה" אמר רג'י.
    אלקיד התחיל לתקוף במכת ברק אבל ניראה כאילו לאקסיו לא ניפגע, ברגע שאלקיד איבד את כל האנרגיה שלו לאקסיו תקף במתקפת ניצוץ חזקה והעיף את אלקיד על אחד הסלעים.
    "עכשיו בו ניגמור את זה פה, לאקסיו תקוף את אלקיד בניב רעם" אמר רג'י.
    "עצור אותו עכשיו אלקיד באגרוף רעם" אמר המאמן שניראה לחוץ במיוחד.
    לאקסיו תוקף בניב רעם אלקיד מנסה לעצור אותו עם אגרוף רעם אבל הוא לא מצליח, הוא חוטף מכה רצינית של ניב רעם וצורח בחוזקה ואז מתעלף.
    לאקסיו מנצח בקרב.
    "וככה מנצחים מאמן גרוע" אמר רג'י והחזיר את לאקסיו לפוקדור.
    "אני עוד אחזור" אמר המאמן ולקח את אלקיד שלו ורץ לעיר הבא.
    "אז מה עושים עכשיו?" שאל רג'י.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 12:01 AM

HoundooM
    טריקו קם מהאדמה ומנסה לתקוף בספיגה אבל מרשטומפ לא נותן לו הוא תוקף בפצצות בוץ ללא הפסקה.
    טריקו לא יודע מה לעשות.

"טריקו תשתמש במבט ואז תנסה לקום ולרוץ אליו בזיגזג ותתקוף בספיגה"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

5. Kibō no chi

The Trooper
    אתם עוקפים את השומר, לפתע הוא מכוון עליכם רובה, אתה רחוק ממנו בכמה צעדים ואתה לא יכול לקחת לו את הרובה.
    "אל תזוזו או שאני הורג אתכם" אמר השומר.

"שיט..." אני ממלמל ומנסה להוציא את טורטוויג מהפוקדור מבלי שהוא יראה, ואז אלחש לטורטוויג "מהר, שלח עלי תער על הרובה שלו"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

Dingo
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה שוב אבל הפעם בייליף חומקת, היא תוקפת בגפן מצליפה אבל פוליווג הפצוע חומק, הוא מנסה לתקוף את בייליף במתקפת אקדח בועות אבל הוא חלש מדי, לפתע בייליף תוקפת את פוליוואג בעלית תער ומעיפה אותו על אחד העצים, פוליוואג מתעצבן ומתחיל לתקוף את בייליף סטירה כפולה ופוגע חזק בבייליף.
    (פוליוואג למד סטירה כפולה)
    "יופי! שוב היפנוזה ואז אקדח מים וסטירה כפולה לסיום!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    HoundooM
    טריקו מנסה לתקוף במבט אבל הוא לא מצליח לגרום למרשטומפ להביט עליו, לפתע מרשטומפ תוקף תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בטריקו ומחסל אותו.
    "אוי זה היה קרב טוב" אמר המאמן.
    "אתה יודע מה אני מעדיף לא להלחם מולך המרשטומפ שלך חזק מאוד" אמר טומי שניראה מבוהל במיוחד.

The Trooper
    "אל תזוז, עם אתה רק נוגע בפוקדור שלך אני נותן לך כדור בראש, צאו מהשטח של המקדש או שאני יורה בכם" אמר השומר.
    "כדי שניצא מפה, אני לא רוצה למות" אמר לני שנישמע מפוחד.

Dingo
    פוליוואג מנסה לתקוף בהיפנוזה אבל בייליף לא נותנת לו היא תוקפת בגפן מצליפה וזורקת אותו שניה לפני שהוא תוקף ואז היא מתחילה לטעון אנרגיה לקרן סולרית.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 12:33 AM

Dingo
    פוליוואג מנסה לתקוף בהיפנוזה אבל בייליף לא נותנת לו היא תוקפת בגפן מצליפה וזורקת אותו שניה לפני שהוא תוקף ואז היא מתחילה לטעון אנרגיה לקרן סולרית.
    "זה זמן&#33; סטירה כפולה ואז היפנוזה ואקדח מים&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. Kibō no chi

The Trooper
    "אל תזוז, עם אתה רק נוגע בפוקדור שלך אני נותן לך כדור בראש, צאו מהשטח של המקדש או שאני יורה בכם" אמר השומר.
    "כדי שניצא מפה, אני לא רוצה למות" אמר לני שנישמע מפוחד.

"היי מאבטחיקו , תרגיע. אני רק רוצה לקחת את שרון מכאן, זה הכל. אני נכנס אל המקדש במטרה לצאת, תבטח בי"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Dingo
    פוליוואג רץ לעברה של בייליף שניה אחת לפני שהוא תוקף בייליף מקדימה אותו ותוקפת בקרן סולרית ופוגעת חזק בפוליוואג שמתעלף.
    "פוליוואג לא יכול להלחם בייליף מנצחת" אמר השופט.
    אתה נזכר שרייהורן יכול עדיין להלחם.

The Trooper
    "השומרים האחרים יוציאו אותה כבר, עכשיו צאו משטח המקדש&#33;&#33;" צעק השומר בכעס.
    "אז הולכים מפה?" שאל לני.

11. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 02:26 AM

The Trooper
    "השומרים האחרים יוציאו אותה כבר, עכשיו צאו משטח המקדש&#33;&#33;" צעק השומר בכעס.
    "אז הולכים מפה?" שאל לני.
    "לא, אני לא מוכן לזה. אני רוצה לוודא שאתם לא תפגעו בשרון. אל תדאג, אני לא אגרום לאף נזק" אני מסביר לשומר וקם לאט ומסתכל עליו, מראה לו שאין לי שום כוונה להשאר פה יותר מדי זמן ואני רק רוצה להוציא משם את שרון.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "אתה לא מבין מה זה ללכת מפה, האקדח שלי טעון, כשאני אומר שלוש אתה עף מי פה או שאתה תמות, 1 2 .." אמר השומר.

13. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 02:31 AM
    The Trooper
    "אתה לא מבין מה זה ללכת מפה, האקדח שלי טעון, כשאני אומר שלוש אתה עף מי פה או שאתה תמות, 1 2 .." אמר השומר.
    "תקשיב, מצידי תלווה אותי פנימה בשביל למצוא את שרון, אבל אני לא אצא מכאן בלעדיה. ואם אתה תירה בי אין לך מושג מה פרופסור גרי יעשה לך. אתה לא הולך להרוג ילד תמים, נכון?" אני אומר ומנסה לקפוץ הצידה אם הוא יורה.

Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    The Cheshire Cat
    עדכנתי לך, ובקשר לצי&#39;קוריטה, אין במשחק מינים, אבל אני אכתוב לך אותה בצורת נקבה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בחבטה שוב, אבל הפעם טורטוויג חומק בעזרת מתקפת הנסיגה, הוא עצבני במיוחד ותקוף את צ&#39;יקוריטה בנשיכה ופוגע בה חזק מאוד.
    "צ&#39;יקוריטה תשלחי לכל עבר עלי טער ואז בעזרת חבטה תנסי לפגוע בטורטרי היישר בראש&#33;" אני קורא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    HoundooM
    טריקו מנסה לתקוף במבט אבל הוא לא מצליח לגרום למרשטומפ להביט עליו, לפתע מרשטומפ תוקף תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בטריקו ומחסל אותו.
    "אוי זה היה קרב טוב" אמר המאמן.
    "אתה יודע מה אני מעדיף לא להלחם מולך המרשטומפ שלך חזק מאוד" אמר טומי שניראה מבוהל במיוחד.

אין לי מארטשומפ..
    ---------
    "תודה,אבל יש לי עוד פוקימונים"אני אומר למאמן..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 70 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •