Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 1555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 17 2009, 09:52 PM
    ~nitay~
    לא נורא, אני אנסה להגיב הלילה הרבה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הסניזל רוצה להיות בפוקדור, אתה מגיש לו את הפוקדור ואז הוא לוחץ על הכפתור, הפוקדור מתחיל לזוז מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר, תפסתה סניזל.
    לפתע פרולינו ניכנס למרכז הפוקימונים, אחריו הולכים הוויוויל שלו והריולו שלו, הוא מביא אותם לאחות ג'וי ואז בא לכיוונך, "נו תפסתה פוקימון?" הוא שואל.
    "זה יותר בכיוון של הבקעתי פוקימון" אגיד ואוציא את סניזל

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 12:01 AM

~JolTeoN~
    "הי הי הי, זה קרב אחד על אחד, לא יותר מי זה, זה שאתה מפסידן גרוע זה לא אשמתי" אמר המאמן והתחיל לצחוק.
    לפתע רג'י התקדם לכיוונו של המאמן, "אני רוצה קרב מולך" אמר רג'י.
    "קדימה בו ניראה עוד מפסידן בפעולה, אלקיד תתחיל עם בעיטה נמוכה " אמר האיש.
    "צא לאקסיו תתחיל עם זנב ברזל וחסום את מתקפת הבעיטה הנמוכה של אלקיד ואז תקוף בנשיכה" אמר רג'י.
    אלקיד תקף בבעיטה נמוכה אבל לאקסיו חסם אותו בחוזקה, ופצע את רגלו של אלקיד שלא יכל לעמוד, ואז לאקסיו תקף את אלקיד ונשיכה, אלקיד ניפצע חזק.
    "קדימה אלקיד, אל תיתן לו תקוף אותו במכת ברק" אמר האיש.
    "לאקסיו שאב את מתקפת הברק לגופך ותוקף במתקפת ניצוץ חזקה" אמר רג'י.
    אלקיד התחיל לתקוף במכת ברק אבל ניראה כאילו לאקסיו לא ניפגע, ברגע שאלקיד איבד את כל האנרגיה שלו לאקסיו תקף במתקפת ניצוץ חזקה והעיף את אלקיד על אחד הסלעים.
    "עכשיו בו ניגמור את זה פה, לאקסיו תקוף את אלקיד בניב רעם" אמר רג'י.
    "עצור אותו עכשיו אלקיד באגרוף רעם" אמר המאמן שניראה לחוץ במיוחד.
    לאקסיו תוקף בניב רעם אלקיד מנסה לעצור אותו עם אגרוף רעם אבל הוא לא מצליח, הוא חוטף מכה רצינית של ניב רעם וצורח בחוזקה ואז מתעלף.
    לאקסיו מנצח בקרב.
    "וככה מנצחים מאמן גרוע" אמר רג'י והחזיר את לאקסיו לפוקדור.
    "אני עוד אחזור" אמר המאמן ולקח את אלקיד שלו ורץ לעיר הבא.
    "אז מה עושים עכשיו?" שאל רג'י.
    "נמשיך לעיר הבאה וכשנגיע אולי תעזרו לי להיתאמן ??"אני אומר להם.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 02:26 AM
    Dingo
    פוליוואג רץ לעברה של בייליף שניה אחת לפני שהוא תוקף בייליף מקדימה אותו ותוקפת בקרן סולרית ופוגעת חזק בפוליוואג שמתעלף.
    "פוליוואג לא יכול להלחם בייליף מנצחת" אמר השופט.
    אתה נזכר שרייהורן יכול עדיין להלחם.

"הייתה מצויין פולי!! ריי צא! אתה יכול להצליח! מהר מכת קרן ואז תשלב זעם עם רקע!(זעם רקעי..)"" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "3" אמר השומר לפתע הוא ירה לכיוונך אתה מצליח לקפוץ הצידה ולחמוק, לפתע אתה רואה שיש ללני מבט מוזר על הפנים.
    לפתע אתה רואה שהוא חטף את הכדור בלב, לני נופל על ברכיים ולא אומר דבר, לפתע הוא נשכב לגמרי על הריצפה ולא זז.
    "אתה רוצה להיות כמוהו או שאתה יוצא מפה עכשיו&#33;&#33;" צעק השומר ותוך כמה שניות טען את הרובה שלו וכיוון אותו לכיוונך.

The Cheshire Cat
    צ&#39;יקריטה תוקפת בעלי תער לכל עבר, אבל טורטוויג מצליח לחמוק, היא מתחיל לתקוף בספיגה ושואב האנרגיה מצ&#39;יקוריטה.
    צ&#39;יקוריטה מנסה לתקוף בחבטה אבל היא חלשה מדי בגלל מתקפת הספיגה, הטורטוויג מתחיל לצחוק.

HoundooM
    אתה לא זוכר מה היה, הגעתם למן אגם חציתם אותו אז היה מאמן שאמר שעם תנצחו אותו תקבלו פוקדור, הוא אמר גם לך וגם לטומי להלחם מולו, אבל טומי עכשיו אמר שהוא מפחד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב אז אני רואה שיש פה רק מאמנים חלשים, לא נורה אני כבר אתפוס את השרפידו הזוהר." אמר המאמן שהלך לאורך האגם והתרחק ממכם.
    "אז ממשיכים לעיר הבא היא לא רחוקה כל כך?" שאלו התאומות.

~nitay~
    "אה יש לך סניזל, הוא בטח מאוד חלש, חבל חשבתי שתתפוס פוקימון חזק יותר אבל אני רואה שהמצב שלך רק מתרדר" אמר פרולינו ויצא ממרכז הפוקימונים, אתה יוצא אחריו, לפתע אתה רואה שמכון העשב פתוח ושיש לך מספיק פוקימונים כדי להלחם בו.

~JolTeoN~
    "אני לא צריך לעזור לך, אתה צריך לאמן תא הפוקימונים שלך לבד, אני קבלתי שניקס לפני שבוע כשהגענו עם הספינה והינה אחרי הרבה אימונים הוא הפך ללאקסיו מדהים וחזק במיוחד" אמר רג&#39;י.
    אתם ממשיכים ללכת אחרי רבע שעה אתם מגיעים אל העיר הבא, העיר אומגה, העיר היא די קטנה אבל יש בה הרבה האנשים.
    אתם מתחילים להסתובב בעיר לחפש את מרכז הפוקימונים, לפתע אתם רואים במה גדולה ולידה מלא מאמנים ועליה אישה אחת.
    " אל תשחכו היום בשעה 4 בדיוק תחרות קרבות ענקית, ופרס גדול למקומות השני והראשון, ההרשמה היא ליד הבמה.
    אתה מביט בשעון ורואה שהשעה 3 בצהריים.
    "אתה נירשם לתחרות?" שאל רג&#39;י.
    "אני לא ארשם אני הולכת לתחרות הסרט כדי להרשם כי היום היא מתקיימת" אמרה ליזי והלכה.

Dingo
    רייהורן מנסה לתקוף במכת קרן אבל בייליף תוקפת אותו בעלי תער ופוגעת בו חזק מאוד, בייליף מתחילה לטעון אנרגיה לקרן סולרית, רייהורן תוקף בזעם רקע הוא רץ במהירות לבייליף שניה אחת לפני שהוא פוגע בה היא תוקפת בקרן סולרית ונוצר פיצוץ חזק יוצר מלא עשן, אתה ומאמנת המכון לא רואים מה קרה לפוקימונים שלכם.
    לפתע העשן מתפזר ואתם רואים שהפוקימונים שלכם פצועים חזק ועם אחד מהם לא יחסל את השני, יהיה טיקו ואתה לא תזכה בתג.

5. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 12:39 PM
    The Trooper
    "3" אמר השומר לפתע הוא ירה לכיוונך אתה מצליח לקפוץ הצידה ולחמוק, לפתע אתה רואה שיש ללני מבט מוזר על הפנים.
    לפתע אתה רואה שהוא חטף את הכדור בלב, לני נופל על ברכיים ולא אומר דבר, לפתע הוא נשכב לגמרי על הריצפה ולא זז.
    "אתה רוצה להיות כמוהו או שאתה יוצא מפה עכשיו&#33;&#33;" צעק השומר ותוך כמה שניות טען את הרובה שלו וכיוון אותו לכיוונך.
    למה תמיד לני חוטף את הכדורים? Oם
    --
    "זהו זה, הלך עליך&#33;: אני צועק ורץ לכיוון לני, מרים אותו ומחפש את בית החולים הקרוב בשביל שלני יקבל טיפול.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

HoundooM
    אתה לא זוכר מה היה, הגעתם למן אגם חציתם אותו אז היה מאמן שאמר שעם תנצחו אותו תקבלו פוקדור, הוא אמר גם לך וגם לטומי להלחם מולו, אבל טומי עכשיו אמר שהוא מפחד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב אז אני רואה שיש פה רק מאמנים חלשים, לא נורה אני כבר אתפוס את השרפידו הזוהר." אמר המאמן שהלך לאורך האגם והתרחק ממכם.
    "אז ממשיכים לעיר הבא היא לא רחוקה כל כך?" שאלו התאומות.

"בסדר,נמשיך"אני אומר להם ומתחיל ללכת
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. the bitch is back

The Cheshire Cat
    צ&#39;יקריטה תוקפת בעלי תער לכל עבר, אבל טורטוויג מצליח לחמוק, היא מתחיל לתקוף בספיגה ושואב האנרגיה מצ&#39;יקוריטה.
    צ&#39;יקוריטה מנסה לתקוף בחבטה אבל היא חלשה מדי בגלל מתקפת הספיגה, הטורטוויג מתחיל לצחוק.

"קדימה צ&#39;יקוריטה חבטה&#33;" אני קוראת בזעם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    The Trooper
    למה מתי לני חטף כדור חוץ מהפעם הזו?
    אתה מרים את לני ויוצא משטח המקדש, אתה לוקח אותו במהירות לאזור בית החולים הקרוב, אתה רואה שהוא לא נושם ושאין לו דופק, אתה ניכנס לבית החולים והאחיות ישר לוקחות את לני לחדר טיפול נימרץ.
    אתה מחכה מוץ לחדר לפתע אתה רואה ששרון ניכנסת אל בית החולים היד שלה פצוע ומדממת.

HoundooM
    אתם ממשיכים ללכת, לפתע אתם מגיעים אל העיר הבא, בכניסה עליה יש שלט ענקי, העיר אומגה.
    לפתע אתם רואים מלא מאמנים שרצים לכיוון מסויים בעיר.
    "מעניין מה קרה?" שאל טומי והתחיל לרוץ אחריהם, אתה רץ גם אחריו, לפתע אתה רואה במה ענקית.
    "אז מאמנים היום בשעה 4 תחרות הקרבות הגדולה עם פרסים למקום השני וההראשון, ההרשמה ליד מרכז הפוקימונים אז קידמה להרשם" אמרה המנחה של התחרות.
    "ניראה לי אני ארשם לתחרות, אתה גם תרשם?" שאל טומי.

The Cheshire Cat
    צ&#39;יקוריטה קמה בשארית כוחה, היא רצה במהירות לכיוונו של טורטוויג, טורטוויג תוקף אותה גם בחבטה, והשניים מתנגשים זה בזה בכל הכוח, ואז לפתע שניהם מתעלפים.
    "תיקו בין שני הצדדים, אין מנצח בקרב הראשון." אמר השופט.
    "קדימה בייליף לא תתני למאמנת הזו לנצח אותנו" אמר ג&#39;ולי והוציא בייליך יפיפיה שניראת מאמונת מאוד וחזקה מאוד.

9. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 12:53 PM
    The Trooper
    למה מתי לני חטף כדור חוץ מהפעם הזו?
    אתה מרים את לני ויוצא משטח המקדש, אתה לוקח אותו במהירות לאזור בית החולים הקרוב, אתה רואה שהוא לא נושם ושאין לו דופק, אתה ניכנס לבית החולים והאחיות ישר לוקחות את לני לחדר טיפול נימרץ.
    אתה מחכה מוץ לחדר לפתע אתה רואה ששרון ניכנסת אל בית החולים היד שלה פצוע ומדממת.

עם הגנב ההוא כשקיבלתי את הטורטוויג והשרשרת שלו חסמה ת&#39;כדור אומשו כזה
    --
    "שרון, מה קרה לך?&#33; הם פצעו אותך?" אני שואל בבהלה ורץ לכיוונה, ומספר לה על מה שהשומר עשה ללני.

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back

The Cheshire Cat
    צ&#39;יקוריטה קמה בשארית כוחה, היא רצה במהירות לכיוונו של טורטוויג, טורטוויג תוקף אותה גם בחבטה, והשניים מתנגשים זה בזה בכל הכוח, ואז לפתע שניהם מתעלפים.
    "תיקו בין שני הצדדים, אין מנצח בקרב הראשון." אמר השופט.
    "קדימה בייליף לא תתני למאמנת הזו לנצח אותנו" אמר ג&#39;ולי והוציא בייליך יפיפיה שניראת מאמונת מאוד וחזקה מאוד.

"טוב צאי באני&#33;" אני קוראת ומוציאה אותה. "באני תתחילו עם כוח סבל ואז תיסכול&#33;" אני קוראת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן מנסה לתקוף במכת קרן אבל בייליף תוקפת אותו בעלי תער ופוגעת בו חזק מאוד, בייליף מתחילה לטעון אנרגיה לקרן סולרית, רייהורן תוקף בזעם רקע הוא רץ במהירות לבייליף שניה אחת לפני שהוא פוגע בה היא תוקפת בקרן סולרית ונוצר פיצוץ חזק יוצר מלא עשן, אתה ומאמנת המכון לא רואים מה קרה לפוקימונים שלכם.
    לפתע העשן מתפזר ואתם רואים שהפוקימונים שלכם פצועים חזק ועם אחד מהם לא יחסל את השני, יהיה טיקו ואתה לא תזכה בתג.
    "ריי בכוחותיך האחרונים זעם&#33;" אני אומר
    -------
    אני יעשה את הפייק ברגע שאני יוכל..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה

HoundooM
    אתם ממשיכים ללכת, לפתע אתם מגיעים אל העיר הבא, בכניסה עליה יש שלט ענקי, העיר אומגה.
    לפתע אתם רואים מלא מאמנים שרצים לכיוון מסויים בעיר.
    "מעניין מה קרה?" שאל טומי והתחיל לרוץ אחריהם, אתה רץ גם אחריו, לפתע אתה רואה במה ענקית.
    "אז מאמנים היום בשעה 4 תחרות הקרבות הגדולה עם פרסים למקום השני וההראשון, ההרשמה ליד מרכז הפוקימונים אז קידמה להרשם" אמרה המנחה של התחרות.
    "ניראה לי אני ארשם לתחרות, אתה גם תרשם?" שאל טומי.

"בטח&#33;"אני אומר לו ומתחיל לחפש את המקום בו נרשמים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    "אה יש לך סניזל, הוא בטח מאוד חלש, חבל חשבתי שתתפוס פוקימון חזק יותר אבל אני רואה שהמצב שלך רק מתרדר" אמר פרולינו ויצא ממרכז הפוקימונים, אתה יוצא אחריו, לפתע אתה רואה שמכון העשב פתוח ושיש לך מספיק פוקימונים כדי להלחם בו.
    "חתיכת... אני יכול להילחם נגדך כאן ועכשיו ולנצח אותך בקלות&#33;" אצעק עליו,מתעלם לגמרי מהמכון

14. משתמש מנוסה
    משתמשים איך המשחק עד עכשיו, יש משהו שאתם חושבים שצריך לשפר, כי הלילה אני הולך לעשות כמה שיפורים.

The Trooper
    וואלה אני לא זוכר
    ~~~~~~~~~~~~~
    "פשוט כ את האבן הזו ונקווה שלני יהיה בסדר" אמרה שרון וישבה על אחד הכיסות.
    היא הביא לך אבן מוזרה שניראה כאילו היא מצביעה לכיוון מסויים.
    לפתע יוצא הרופא הוא ניראה עצוב.
    "מצבו של של לני לא טוב, הכדור חדר לו לאזור הלב ועכשיו אנחנו עושים את כל המאמצים להציל אותו עם כמות הנזקים הקטנה ביותר." אמר הרופא.
    אתה רואה שהאבן ממשיכה להצביעה לכיוון מסויים.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בסבל ומעלה את הסטוטוס של ההתקפה שלה, ואז תוקפת בתיסקול.
    בייליף תוקפת בעלי תער כדי לעצור את באנירי אבל לא מצליחהף באנרי תוקפת בתיסקול בחוזקה ומעיפה את בייליף על אחד העצים, בייליף ניפצעת קשה, באנרי ניראת עייפה בגלל כל האנרגיה שהיא ביזבזה בגלל התיסקול.

Dingo
    רייהורן מנסה לקום אבל הוא בקושי מצליח, לפתע אתה רואה שבייליף קמה היא עובדת לחסל את רייהורן בגפן מצליפה.

Suicide
    אתה וטומי הולכים להרשם ליד מרכז הפוקימונים, כעבור שעה, אתם מקבלים מספר, ואז אתם רואים מלא זירות קטנות, עכשיו זה שלב המיונים, צריך לנצח לפחות בשני קרבות של אחד על אחד ואז תכנסו לקרבות האמתיים של התחרות על הפרס.
    "טוב אני הולך להלחם במאמן שמולי." אמר טומי והלך.
    אתה הולך לזירה שבה אתה צריך להלחם, בזירה כבר מחכה מאמן, ברגע שאתה מגיעה הוא מוציא סטנטלר.

~nitay~
    "חחחח, אתה חושב שאתה והפוקימונים החלשים שלך תנצחו אותי, יש ליוויוויל ולך סניזל והריולו שלי יותר חזק מהטוטודייל שלך, אפילו תג מכון עוד לא הסגתה, כאשר הפקומונים שלך יהיו יותר חזקים תדבר איתי" אמר פרולינו והלך לכיוון המלון.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 11:52 PM
    משתמשים איך המשחק עד עכשיו, יש משהו שאתם חושבים שצריך לשפר, כי הלילה אני הולך לעשות כמה שיפורים.

Suicide
    אתה וטומי הולכים להרשם ליד מרכז הפוקימונים, כעבור שעה, אתם מקבלים מספר, ואז אתם רואים מלא זירות קטנות, עכשיו זה שלב המיונים, צריך לנצח לפחות בשני קרבות של אחד על אחד ואז תכנסו לקרבות האמתיים של התחרות על הפרס.
    "טוב אני הולך להלחם במאמן שמולי." אמר טומי והלך.
    אתה הולך לזירה שבה אתה צריך להלחם, בזירה כבר מחכה מאמן, ברגע שאתה מגיעה הוא מוציא סטנטלר.

שהפוקימונים יתפתחו,אתה מביא לי פוקימונים חזקים&#092;מפותחים שאין לי סיכוי מראש נגדם..
    ----------------
    "וואו איזה סטנטלר"אני חושב לעצמי,"סינדקוויל צא&#33;"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"סינדקוויל תשתמש במסך עשן ואז תתקוף בלהביור פעמיים&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 71 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •