Pokemon GO
עמוד 72 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,066 עד 1,080 מתוך 1555
  1. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 11:52 PM
    משתמשים איך המשחק עד עכשיו, יש משהו שאתם חושבים שצריך לשפר, כי הלילה אני הולך לעשות כמה שיפורים.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בסבל ומעלה את הסטוטוס של ההתקפה שלה, ואז תוקפת בתיסקול.
    בייליף תוקפת בעלי תער כדי לעצור את באנירי אבל לא מצליחהף באנרי תוקפת בתיסקול בחוזקה ומעיפה את בייליף על אחד העצים, בייליף ניפצעת קשה, באנרי ניראת עייפה בגלל כל האנרגיה שהיא ביזבזה בגלל התיסקול.

בכללי בסדר~
    פה ושם שגיאות כתיב\הקלדה שדיי מעצבן לפעמים. (למשל הקטע של צ'יקוריטה כתבת עליה בלשון נקבה ואח"כ זכר.. זה סתם מוזר O: )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה באני אל תוותרי תשתמשי בכוח סבל ואז חבטה!" אני קוראת. "אני יודעת שאת מסוגלת" אני מוסיפה בניסיון לעודד אותה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן מנסה לקום אבל הוא בקושי מצליח, לפתע אתה רואה שבייליף קמה היא עובדת לחסל את רייהורן בגפן מצליפה.
    "ריי אתה חייב!!! זעם עכשיו!!!" אני צועק לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    Suicide
    סנדקוויל יוצא מהפוקדור, הוא ניראה מאוד מפוחד מסטנטלר שניראה גדול גדול וחזק, סנדקוויל תוקף במסך עשן, ואז תוקף בלהביור, אתה לא רואה מה קרה לסטנטלר.
    לפתע סטנטלר יוצא מן העשן הוא לא פצוע כלל, הוא תוקף במכה תחתית אבל סנדקוויל מגיב במהירות ותוקף בלהביור ופוגע בסטנטלר שעף על ריצפת הזירה.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת שוב בסבל כדי לעלות לעצמה את הסטטוסים, שניה אחת לפני שהיא תוקפת בחבטה בייליף מקדימה אותה ותוקפת בגפן מצליפה ומעיפה את באנירי על אחד העצים שבזירה, באנירי חוזרת לעצמה במהירות ומנסה לתקוף בחבטה אבל בייליף חומקת.

Dingo
    אתה יכול לכתוב לי מה לשפר במשחק?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן קם ותקוף בכל כוחו בזעם בייליף תוקפת בגפן מצליפה אבל הזעם של רייהורן יותר חזק הוא פוגע בבייליף ומסחל אותה.
    "המנצח בקרב המכון הוא ירין והרייהורן שלו" אמר השופט.
    כמה דקות אחר כך רייהורן מתעלף.

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 19 2009, 12:08 AM
    Suicide
    סנדקוויל יוצא מהפוקדור, הוא ניראה מאוד מפוחד מסטנטלר שניראה גדול גדול וחזק, סנדקוויל תוקף במסך עשן, ואז תוקף בלהביור, אתה לא רואה מה קרה לסטנטלר.
    לפתע סטנטלר יוצא מן העשן הוא לא פצוע כלל, הוא תוקף במכה תחתית אבל סנדקוויל מגיב במהירות ותוקף בלהביור ופוגע בסטנטלר שעף על ריצפת הזירה.

"סינדקוויל תקוף מהר בלהביור שוב ואז תתקוף בחבטה ושוב בלהביור&#33;&#33;"אני צועק לסינדקוויל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת שוב בסבל כדי לעלות לעצמה את הסטטוסים, שניה אחת לפני שהיא תוקפת בחבטה בייליף מקדימה אותה ותוקפת בגפן מצליפה ומעיפה את באנירי על אחד העצים שבזירה, באנירי חוזרת לעצמה במהירות ומנסה לתקוף בחבטה אבל בייליף חומקת.
    "באני קדימה תיססכול בכל הכוח&#33;" אני קוראת.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה יכול לכתוב לי מה לשפר במשחק?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן קם ותקוף בכל כוחו בזעם בייליף תוקפת בגפן מצליפה אבל הזעם של רייהורן יותר חזק הוא פוגע בבייליף ומסחל אותה.
    "המנצח בקרב המכון הוא ירין והרייהורן שלו" אמר השופט.
    כמה דקות אחר כך רייהורן מתעלף.
    אה.. אני לא יודע.. אני יחשוב על זה..
    ----
    "ריי הייתה מעולה&#33;" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור ולוקח את התג שלי והלך למרכז הפוקימונים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. Kibō no chi
    משתמשים איך המשחק עד עכשיו, יש משהו שאתם חושבים שצריך לשפר, כי הלילה אני הולך לעשות כמה שיפורים.

The Trooper
    וואלה אני לא זוכר
    ~~~~~~~~~~~~~
    "פשוט כ את האבן הזו ונקווה שלני יהיה בסדר" אמרה שרון וישבה על אחד הכיסות.
    היא הביא לך אבן מוזרה שניראה כאילו היא מצביעה לכיוון מסויים.
    לפתע יוצא הרופא הוא ניראה עצוב.
    "מצבו של של לני לא טוב, הכדור חדר לו לאזור הלב ועכשיו אנחנו עושים את כל המאמצים להציל אותו עם כמות הנזקים הקטנה ביותר." אמר הרופא.
    אתה רואה שהאבן ממשיכה להצביעה לכיוון מסויים.

שוב, אתה קצת מושך את המשחק, עמוד 70 ואני עדיין בעיר הראשונה >>
    זה הדבר היחיד שמפריע לי.
    --

"שרון, את תלכי לטיפול, אני צריך לצאת לכמה סידורים. אה, ותמסרי ללני שהוא לא לבד&#33;" אני אומר ויוצא מבית החולים והולך אל הכיוון שהאבן מצביעה אליו.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Suicide
    סטנטלר קם במהירות הוא מצליח לחמוק ממתקפות האש ואז תקוף את סנדקוויל בהיפנוזה ומרדים אותו, ואז הוא תוקף את סנדקוויל ללא הפסקה במכה תחתית, עד שלפתע סנדקוויל מתעורר שוב, הוא פצוע קשה, אבל ממשיך להלחם.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בתיסקול בכל הכוח שניה אחת לפני שהיא פוגעת בבייליף, בייליף מנסה לחסוף אותה בגפן מצליפה אבל לא מצליחה וניפגעת חזק מאוד, בייליף מתעוששת מהר ואז מתחילה לטעון אנרגיה לקרן סולרית.

Dingo
    "כל הכבוד לך נתנתה קרב טוב, זכיתה בתג התילתן" אמרה ג&#39;ולי מאמנת המכון ונתנה לך את התג, אתה יוצא מהמכון ונזכר שגירשו אותך מהעיר, אתה רואה את גרי מרחוק הוא מחכה שתעזוב את העיר.

The Trooper
    לא פשוט יש משתמשיפ שבעיר הבא כבר, אני לא מושך את המשחק, יש תוכן למשחק צריך להעביר אותו ברמה הגיונית, אני ממש לא מנסה למשוך את המשחק אני מנסה שהוא ירוץ מהר, אבל אני עושה אותו בצורה שיהיה בו תוכן והגיון ולא שהכל ירוץ מהר מאוד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הרופאים מטפלים בידה של של שרון, לפתע גרי ניכנס אל בית החולים, הוא ניראה עצבני הוא מדבר עם אחד הרופאים ובא לכיוונכם.
    "טוב מצבו של לני התייצב, אבל הוא נכנס למן קומה, יקח לה שבוע לעבור או יותר, לכן אתם צריכים להמשיך בלעדיו במסע" אמר גרי.
    "מזה, מה פתאום, מה אתה חושב דיפ" שאלה אותך שרון.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 19 2009, 02:56 PM

Dingo
    "כל הכבוד לך נתנתה קרב טוב, זכיתה בתג התילתן" אמרה ג&#39;ולי מאמנת המכון ונתנה לך את התג, אתה יוצא מהמכון ונזכר שגירשו אותך מהעיר, אתה רואה את גרי מרחוק הוא מחכה שתעזוב את העיר.
    אני הולך לרפות את הפוקימונים ויוצא מהעיר
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Suicide
    סטנטלר קם במהירות הוא מצליח לחמוק ממתקפות האש ואז תקוף את סנדקוויל בהיפנוזה ומרדים אותו, ואז הוא תוקף את סנדקוויל ללא הפסקה במכה תחתית, עד שלפתע סנדקוויל מתעורר שוב, הוא פצוע קשה, אבל ממשיך להלחם.

לא פייר&#33;&#33;&#33;
    -------------------
    "סינדקוויל תקוף בלהביור ואז בחבטה ושוב בלהביור&#33;"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

11. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בתיסקול בכל הכוח שניה אחת לפני שהיא פוגעת בבייליף, בייליף מנסה לחסוף אותה בגפן מצליפה אבל לא מצליחה וניפגעת חזק מאוד, בייליף מתעוששת מהר ואז מתחילה לטעון אנרגיה לקרן סולרית.
    "באני תרוצי אליה במיהורת ושנייה לפני שאת פוגעת בה תעצרי ותקפצי למעלה ואז חבטה מהאוויר&#33;" אני קוראת.
    גיל! 3>

12. Kibō no chi

The Trooper
    לא פשוט יש משתמשיפ שבעיר הבא כבר, אני לא מושך את המשחק, יש תוכן למשחק צריך להעביר אותו ברמה הגיונית, אני ממש לא מנסה למשוך את המשחק אני מנסה שהוא ירוץ מהר, אבל אני עושה אותו בצורה שיהיה בו תוכן והגיון ולא שהכל ירוץ מהר מאוד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הרופאים מטפלים בידה של של שרון, לפתע גרי ניכנס אל בית החולים, הוא ניראה עצבני הוא מדבר עם אחד הרופאים ובא לכיוונכם.
    "טוב מצבו של לני התייצב, אבל הוא נכנס למן קומה, יקח לה שבוע לעבור או יותר, לכן אתם צריכים להמשיך בלעדיו במסע" אמר גרי.
    "מזה, מה פתאום, מה אתה חושב דיפ" שאלה אותך שרון.
    אני חושב רק שהוא קצת נמשך, לא משנה.
    --
    "שרון, הבנאדם חטף כדור בלב. את לא מצפה שהוא יוכל להמשיך איתנו במסע, נכון? הוא צריך לחלים, זה הדבר הכי טוב בשבילו." אני אוומר ומסתכל על האבן, אומר לפרופסור גרי ולשרון להתראות והולך אל הכיוון שאליו האבן מצביעה.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה הולך לראפות את הפוקימונים שלך ואז כעבור כמה דקות אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לכיוון היציאה מהעיר, לאורך כל הדרך אתה מבכין שהשומרים של גרי עוקבים אחריך עד שאתה יוצא מהעיר, אתה נתיחל ללכת על דרך 1 שהיא שביל שלידו יש רק שיחים ואין שוב עץ, אתה הולך הרבה מאוד זמן ולא רואה סימן לעיר הבא, לפתע אתה מגיע מן נהר שחוסם לך את הדרך, אתה מנסה לעבור אותו אבל הזרימה שלו מאוד חזקה ואתה כל הזמן נסחף בזרם, לפתע אתה רואה עץ אחד שעומד ליד הנהר עם תפיל אותו תוכל ללכת עליו ולעבור את הנהר אתה מתקרב אל העץ אבל אתה רואה שיש עליו מלא וויפינבלים עצבניים שברגע שאתה מתקרב לעץ שלהם הם תוקפים אותך בעלי תער

Suicide
    מה לא פייר זו ההשפעה של היפנוזה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סטנטלר מנסה לתקוף בבילבול אבל סנדקווי חומק ובשניה שהוא קרוב לסטנטלר הוא תוקף בלהביור שפוגע חזק בסטנטלר וגורם לו לנזק רציני,לפתע סנדקוויל תוקף במתקפה מהירה ומחסל את סטנטלר.
    אתה מנצח בקרב, אתה יוצא מן הזירה לפתע אתה רואה את טומי הוא ניראה שמח במיוחד.
    (סנדקוויל למד מתקפה מהירה)

The Cheshire Cat
    באנירי רצה במהירות לכיוונה של בייליף שתוקפת בקרן סולרית, לפתע באנירי תוקפ בקרן קרח וגולשת על הדשא לכיוונה של ביייליף כאשר באנירי שוכבת על שביל הקרח שהיא יצרה כאשר היא מחליקה, באנירי מגיעה על בייליף ואז תוקפת אותה בחבטה בכל הכוח ומעיפה אותה על אחד העצים, בייליף נופלת מהעץ ומתעלפת.
    "והמנצחת בקרב המכון היא דניס והבאנירי שלה" אמר השופט.
    (באנירי למדה קרן קרח)

The Trooper
    אתה יודע מה בשבילך אני אררץ מהר יותר עם המשחק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה לא הולך לבד, שרון את הולכת איתו אסור לכם ללכת לבד" אמר גרי.
    "אבל&#33;" אמרה שרון
    "בלי אבל את הולכת איתו" אמר גרי.
    "טוב" אמרה שרון, אתה ושרון יוצאים ממרכז הפוקימונים ואז אתה רואה שהאבן מצביעה לכיוון ההרים הרחוקים המקום שממנו הגיעה רג&#39;יג&#39;יגאס, אבל ההרים מאוד רחוקים יקח לך הרבה זמן להגיעה אליהם.
    אתה ושרון יוצאים מן העיר, אתה לא מספיק להיפרד מאוגי, אני ניכנסים אל דרך מספר 1, בדרך הזו אין עצים, היא רק שביל שלידו יש מלא שיחים.
    לפתע אתה ושרון רואים עשן שמגיע מהמשך השביל, אתם רצים במהירות לראות מה קרה ורואים קרב בין ארקניין עצבני לבין קומבאסקין אחד, השניים תוקפים במתקפות אש וגורמים לשיחים שלידם להשרף עם זה ימשך ככה תפרוץ שריפה שתיפגע בפוקימונים.

14. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 20 2009, 02:43 AM

The Cheshire Cat
    באנירי רצה במהירות לכיוונה של בייליף שתוקפת בקרן סולרית, לפתע באנירי תוקפ בקרן קרח וגולשת על הדשא לכיוונה של ביייליף כאשר באנירי שוכבת על שביל הקרח שהיא יצרה כאשר היא מחליקה, באנירי מגיעה על בייליף ואז תוקפת אותה בחבטה בכל הכוח ומעיפה אותה על אחד העצים, בייליף נופלת מהעץ ומתעלפת.
    "והמנצחת בקרב המכון היא דניס והבאנירי שלה" אמר השופט.
    (באנירי למדה קרן קרח)

"וואו באני&#33;" אני קוראת באושר ומחבקת אותה. "עבודה מעולה" אני מוסיפה. "קרב טוב&#33;" אני אומרת לה ולוחצת את ידה.
    אחרי שאני מקבלת את התג אני הולכת למרכז מרפאת את הפוקימונים שלי ואז ממשיכה בדרכי.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    "כן היה קרב טוב, הינה זה מגיעה לך" אומר ג&#39;ולי ומושיטה לך תג, "זה תג התלתן זכית בו בכבוד" הוסיפה ג&#39;ולי.
    את לוקחת את התג ויוצאת מן המכון, את מרגישה בשמיים, לפתע את רואה את ג&#39;וני הוא מחכה לך בחוץ.
    "נו איך הלך הקרב?" הוא שואל, את מספרת לו הכל על הקרב ושניכם ניכנסים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם.
    כעבור כמה דקות אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים.
    "אז מה את עושה עכשיו, כי אני מתקדם לעיר הבא, את רוצה לבוא?" שאל ג&#39;וני.

עמוד 72 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •