Pokemon GO
עמוד 73 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 1555
  1. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 20 2009, 02:54 AM
    The Cheshire Cat
    "כן היה קרב טוב, הינה זה מגיעה לך" אומר ג'ולי ומושיטה לך תג, "זה תג התלתן זכית בו בכבוד" הוסיפה ג'ולי.
    את לוקחת את התג ויוצאת מן המכון, את מרגישה בשמיים, לפתע את רואה את ג'וני הוא מחכה לך בחוץ.
    "נו איך הלך הקרב?" הוא שואל, את מספרת לו הכל על הקרב ושניכם ניכנסים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם.
    כעבור כמה דקות אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים.
    "אז מה את עושה עכשיו, כי אני מתקדם לעיר הבא, את רוצה לבוא?" שאל ג'וני.

"כן, למה לא?" אני שואלת בצחוק ומתחילה ללכת יחד איתו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    את וג'וני מתקרבים אל היציאה, לפתע אתם פוגשים את אוגי, "אתם עוזבים את העיר?" הוא שואל.
    "כן!" עונה ג'וני.
    "לכל צוות או חבורה של אנשים מהספינה שעוזבים את העיר הראשונה אני נותן שם, השם שלכם יהיה צוות צ'יקוריטה" אמר אוגי.
    את וג'וני יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת בדרך 1 הדרך היא שביל ולידו שיחים, את רואה שאין עצים באזור, את וג'וני ממשיכים ללכת לפתע חבורה ענקית של נוזפסים חוסמת לכם את הדרך.

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 20 2009, 02:43 AM

Suicide
    מה לא פייר זו ההשפעה של היפנוזה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סטנטלר מנסה לתקוף בבילבול אבל סנדקווי חומק ובשניה שהוא קרוב לסטנטלר הוא תוקף בלהביור שפוגע חזק בסטנטלר וגורם לו לנזק רציני,לפתע סנדקוויל תוקף במתקפה מהירה ומחסל את סטנטלר.
    אתה מנצח בקרב, אתה יוצא מן הזירה לפתע אתה רואה את טומי הוא ניראה שמח במיוחד.
    (סנדקוויל למד מתקפה מהירה)

"גם אתה ניצחת?"אני שואל אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. Kibō no chi

The Trooper
    אתה יודע מה בשבילך אני אררץ מהר יותר עם המשחק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה לא הולך לבד, שרון את הולכת איתו אסור לכם ללכת לבד" אמר גרי.
    "אבל!" אמרה שרון
    "בלי אבל את הולכת איתו" אמר גרי.
    "טוב" אמרה שרון, אתה ושרון יוצאים ממרכז הפוקימונים ואז אתה רואה שהאבן מצביעה לכיוון ההרים הרחוקים המקום שממנו הגיעה רג'יג'יגאס, אבל ההרים מאוד רחוקים יקח לך הרבה זמן להגיעה אליהם.
    אתה ושרון יוצאים מן העיר, אתה לא מספיק להיפרד מאוגי, אני ניכנסים אל דרך מספר 1, בדרך הזו אין עצים, היא רק שביל שלידו יש מלא שיחים.
    לפתע אתה ושרון רואים עשן שמגיע מהמשך השביל, אתם רצים במהירות לראות מה קרה ורואים קרב בין ארקניין עצבני לבין קומבאסקין אחד, השניים תוקפים במתקפות אש וגורמים לשיחים שלידם להשרף עם זה ימשך ככה תפרוץ שריפה שתיפגע בפוקימונים.

"בואי נפריד בניהם" אני אומר ומוציא את הפוקדורים של טורטוויג ואיווי.
    "איווי, תשתמש ביד עוזרת על טורטוויג, טורטוויג, עלי תער על שניהם!"

Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 20 2009, 03:33 AM
    The Cheshire Cat
    את וג'וני מתקרבים אל היציאה, לפתע אתם פוגשים את אוגי, "אתם עוזבים את העיר?" הוא שואל.
    "כן!" עונה ג'וני.
    "לכל צוות או חבורה של אנשים מהספינה שעוזבים את העיר הראשונה אני נותן שם, השם שלכם יהיה צוות צ'יקוריטה" אמר אוגי.
    את וג'וני יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת בדרך 1 הדרך היא שביל ולידו שיחים, את רואה שאין עצים באזור, את וג'וני ממשיכים ללכת לפתע חבורה ענקית של נוזפסים חוסמת לכם את הדרך.

"תוכלו בבקשה לזוז?"אני שואלת אותם בחיוך ומחכה לתשובתם
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Suicide
    "כן לא רק נצחתי, החלפתי את קווילבה הגרוע הזה שתפסתי במקדש, קבלתי במקום קווילבה בפרינפלאפ חזק במיוחד" אמר טומי, לפתע המנחה קוראת למאמנים לחזור לזירות שלהם, אתה הולך לזירה שלך בחזרה, ורואה שהפעם יש שם מאמנת היא מוציאה ביוטיפליי יפיפיה.

The Trooper
    לפתע אתה רואה שאיווי לא רוצה לחזק את טורטוויג הוא לא מאוהב אותו, איווי תוקף בחבטה וטורטוייג בעלי תער, וטורצ'יק של שרון תוקף בגחלת, אבל זה לא משפיע על השניים שתוקפים את החבורה ומחסלים את טורטוויג ופוגעים חזק בטורצי'ק, "אין סיכוי שנצליח להפריד ביניהם או לעצור אותם, צריך לתפוס אחד מהם כדי לעצור אותם, אבל אין סיכוי שאחד מאיתנו יתפוס אותם, לפתע שרון מבחינה שיש לך מאסטר בול, היא חוטפת לך אותו מהכיס.
    "אנחנו חייבים להציל את הפוקימונים שבאזור הזה" אמרה שרון שעומדת לזרוק את המאסטארבול על אחד הפוקימונים.

The Cheshire Cat
    ניראה כיאלו לנוזפאסים לא מזיז בכלל, "אני העיף אותם מפה, צא גולבאט תקוף בסופה ואז במכת כנף" אמר ג'וני והוציא את הגולבאט שלו שהתחיל לתקוף בסופה ובמכת כנף אבל הנוזפאסים אל נפגעו בקושי ולא זזו בכלל.
    "רק פוקימון מים יכול להעיף אותם מפה, הריי הם פוקימוני סלע" אמר ג'וני.

7. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 20 2009, 02:45 PM

The Cheshire Cat
    ניראה כיאלו לנוזפאסים לא מזיז בכלל, "אני העיף אותם מפה, צא גולבאט תקוף בסופה ואז במכת כנף" אמר ג'וני והוציא את הגולבאט שלו שהתחיל לתקוף בסופה ובמכת כנף אבל הנוזפאסים אל נפגעו בקושי ולא זזו בכלל.
    "רק פוקימון מים יכול להעיף אותם מפה, הריי הם פוקימוני סלע" אמר ג'וני.
    "טוב צא טוטדייל!" אני קוראת. "תוכל להישתמש באקדח מים בשביל להעיף אותם?" אני שואלת אותו בחיוך
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Suicide
    "כן לא רק נצחתי, החלפתי את קווילבה הגרוע הזה שתפסתי במקדש, קבלתי במקום קווילבה בפרינפלאפ חזק במיוחד" אמר טומי, לפתע המנחה קוראת למאמנים לחזור לזירות שלהם, אתה הולך לזירה שלך בחזרה, ורואה שהפעם יש שם מאמנת היא מוציאה ביוטיפליי יפיפיה.

"סקווירטל צא!"אני צועק ומוציא אותו,"סקווירטל תקוף באקדח מים ואז בועות ואז חבטה!"אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. Kibō no chi

The Trooper
    לפתע אתה רואה שאיווי לא רוצה לחזק את טורטוויג הוא לא מאוהב אותו, איווי תוקף בחבטה וטורטוייג בעלי תער, וטורצ'יק של שרון תוקף בגחלת, אבל זה לא משפיע על השניים שתוקפים את החבורה ומחסלים את טורטוויג ופוגעים חזק בטורצי'ק, "אין סיכוי שנצליח להפריד ביניהם או לעצור אותם, צריך לתפוס אחד מהם כדי לעצור אותם, אבל אין סיכוי שאחד מאיתנו יתפוס אותם, לפתע שרון מבחינה שיש לך מאסטר בול, היא חוטפת לך אותו מהכיס.
    "אנחנו חייבים להציל את הפוקימונים שבאזור הזה" אמרה שרון שעומדת לזרוק את המאסטארבול על אחד הפוקימונים.

נו מה? אתה מנסה לגרום לי להתמש במאסטרבול על ארקניין עלוב ועל קאמבוסקאן עלוב? :S
    --
    "לא!" אני צועק וחוטף את הכדור.
    "אני לא מבזבז אותו על פוקימונים כאלה, אני אשתמש בו מתי שאני רוצה, זה לא החפץ שלך!" אני צועק עליה.
    "איווי, תתקוף בחבטה את קאמבוסקאן, עכשיו!"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    טוטודייל לא מקשיב לך הוא מתחיל לרקוד ואז לקפוץ על ראשיהם של הנוזפאסים.
    "אין סיכוי שהוא יקשיב לך לי אוה בקושי הקשיב, הזהרתי אותך מזה שטוטודייל כזה" אמר ג'וני.

Suicide
    סקווירטל תוקף באקדח מים אבל ביוטיפליי תוקף בסופה שפוגעת במתקפת אקדח המים והופכת למן מערבולת שפוגעת בסקווירטל ומפילה אותו על ריצפת הזירה, סקווירטל ניראה מסוחרר.

The Trooper
    אתה חוטף לה את הפוקדור מהיד, לפתע היא שולפת פוקדור מוזר וזורקת אותו על קומבאסקין שניתפס תוך שניה וארקניין בורח, אתה שם לב שהפוקדור ששרון זרקה הוא מסטארבול, רציתי לראות עם אתה מכון להקריב משהו בשביל להציל פוקימונים ואז הייתי מביאה לך את המאסטרבול שלי אבל אתה סתם מאמן גרוע" אמרה שרון ולפתע היא חטפה לך את האבן המיוחדת שהייתה לך בכיס, והתחילה לרוץ לכיוון העיר הבא.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 20 2009, 03:15 PM

Suicide
    סקווירטל תוקף באקדח מים אבל ביוטיפליי תוקף בסופה שפוגעת במתקפת אקדח המים והופכת למן מערבולת שפוגעת בסקווירטל ומפילה אותו על ריצפת הזירה, סקווירטל ניראה מסוחרר.
    "סקווירטל תשתמש שוב באקדח מים ותשלב איתו בועות ומיד אחר כך שוב אקדח מים ואז תתקוף בחבטה!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. the bitch is back
    The Cheshire Cat
    טוטודייל לא מקשיב לך הוא מתחיל לרקוד ואז לקפוץ על ראשיהם של הנוזפאסים.
    "אין סיכוי שהוא יקשיב לך לי אוה בקושי הקשיב, הזהרתי אותך מזה שטוטודייל כזה" אמר ג'וני.

"תחזור" אני אומרת ומחזירה אותו לפוקדור. "צאי באני תשתמשי בקרן קרח" אני קוראת
    גיל! 3>

13. Kibō no chi

The Trooper
    אתה חוטף לה את הפוקדור מהיד, לפתע היא שולפת פוקדור מוזר וזורקת אותו על קומבאסקין שניתפס תוך שניה וארקניין בורח, אתה שם לב שהפוקדור ששרון זרקה הוא מסטארבול, רציתי לראות עם אתה מכון להקריב משהו בשביל להציל פוקימונים ואז הייתי מביאה לך את המאסטרבול שלי אבל אתה סתם מאמן גרוע" אמרה שרון ולפתע היא חטפה לך את האבן המיוחדת שהייתה לך בכיס, והתחילה לרוץ לכיוון העיר הבא.
    "שיהיה לך בכיף לוזרית, אני פשוט חושב שאפשר לסדר את העיניינים בלי ללכוד, וד"א, את זאת שחושבת שהטורצ'יק שלה חלש, אז מי גרוע עכשיו?!" אני צועק בזמן שאני צועק אל הכיוון שהיא הולכת אליו, אבל לא רץ בשביל שזה לא יראה כאילו אני מרגל אחריה.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה הולך לראפות את הפוקימונים שלך ואז כעבור כמה דקות אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לכיוון היציאה מהעיר, לאורך כל הדרך אתה מבכין שהשומרים של גרי עוקבים אחריך עד שאתה יוצא מהעיר, אתה נתיחל ללכת על דרך 1 שהיא שביל שלידו יש רק שיחים ואין שוב עץ, אתה הולך הרבה מאוד זמן ולא רואה סימן לעיר הבא, לפתע אתה מגיע מן נהר שחוסם לך את הדרך, אתה מנסה לעבור אותו אבל הזרימה שלו מאוד חזקה ואתה כל הזמן נסחף בזרם, לפתע אתה רואה עץ אחד שעומד ליד הנהר עם תפיל אותו תוכל ללכת עליו ולעבור את הנהר אתה מתקרב אל העץ אבל אתה רואה שיש עליו מלא וויפינבלים עצבניים שברגע שאתה מתקרב לעץ שלהם הם תוקפים אותך בעלי תער

"ריי צא! מכת קרן על העץ הזה! פולי צא! אקדח בועות על הפוקימונים האלה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. משתמש מנוסה
    Suicide
    סקווירטל תוקף באקדח מים שמשולב עם בועות, ביוטיפליי נפגע חזק ונופל על ריצפת הזירה.
    לפתע ביוטיפליי תוקף בספיגה ושואב את האנרגיה של סקווירטל, ביוטיפליי חוזר לעצמו במהירות ומתחיל לעוף שוב.

The Cheshire Cat
    באנירי יוצאת מהפוקדור ותוקפת בקרן קרח ומקפיאה את כל הנוזפאזים, לפתע אחד מהנוזפאסים שלא קפאו קופץ ושובר את הקרח, וחוזר למצבו הקודם כמו כל הנוזפאסים.
    "איזה עצבים אי אפשר לזיז אותם מפה, את חייבת לנסות להשתמש בטוטודייל." אמר ג&#39;וני.

The Trooper
    לפתע אתה שם לב שהיא לקחה בחזרה את האבן שהיא נתנתה לך בבית חולים, היא הולכת לכיוון שעליו מצביעה האבן, גם היא שמה לב שהאבן מצביעה להרים הרחוקים, לפתע היא מתחילה לרוץ היא אפילו לא שמה לב לאן היא רצה ונופלת לתוך נחל ומתחילה להסחף "הצילו הצילו&#33;&#33;" היא צועקת.

Dingo
    רייהורן תוקף במכת קרן את העץ ושובר חתיכה ממנו, אבל הוא גורם לכמה וויפינבלים עצבנים לרדת מן העץ, הם תוקפים בעלי תער, אבל פוליוואג שבדיוק יוצא מהפוקדור מגן על רייהורן וניפצע חזק מאוד.

עמוד 73 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •