Pokemon GO
עמוד 75 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,111 עד 1,125 מתוך 1555
  1. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 21 2009, 12:05 AM

The Cheshire Cat
    את וג'וני הולכים למרכז הפוקימונים ונרשמים וגם מרפאים את הפוקימונים, כעבור חצי שעה אתם הולכים לזירות הקטנות שנימצאות ליד הבמה, העובדים שולחים כל אחד ממכם לזירה אחרת, את הולכת לזירה מולך יש מאמן ויש לו סודוודו
    "טוב, צאי צ'יקוריטה תתחילי בעלי טער!" אני קוראת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Kibō no chi

The Trooper
    "התחרות היא תחרות קרבות בהתחלה יש שני קרבות אחד על אחד ואז אתה ניכנס לרבע הגמר ואז משם ה' גדול, אתה רוצה להרשם?" שאלה האחות ג'וי.
    "אם ה' היה קיים אז אולי הוא היה גדול, אני די אתאיסט" אני אומר לאחות ג'וי ואז מוסיף "תרשמי אותי".

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    משתמשים בקרוב תתקיים תחרות קרבות בין המשתמשים, המנצח בה יקבל פוקימון זהור, אני לא יודע איזה, אז תגידו לי מתי הכי נוח לכם, אני הייתי שמח לעשות את התחרות בשבת הזו או בשישי.

The Cheshire Cat
    צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל סודוודו בשבירת סלעים שחוסמים את עלי התער, ואז הוא תוקף בבעיטה נמוך שפוגעת חזק בצ'יקוריטה ומעיפה אותה על הריצפה, סודוודו מתחיל לצחוק.

The Trooper
    האחות ג'וי רושמת אותך לתחרות, כעבור חצי שעה אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לאחת הזירות שבהם אתה עומד להלחם בקרב הראשון, אל הזירה ניכנסת מאמנת והיא מוציאה ינמאה שניראת חמודה מאוד ולא מזיקה.

4. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 21 2009, 06:50 AM

The Trooper
    האחות ג'וי רושמת אותך לתחרות, כעבור חצי שעה אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לאחת הזירות שבהם אתה עומד להלחם בקרב הראשון, אל הזירה ניכנסת מאמנת והיא מוציאה ינמאה שניראת חמודה מאוד ולא מזיקה.
    שבת זה טוב O:
    --
    "זה אמור להיות קל, אני מקווה" אחשוב לעצמי ואוציא את איווי.
    "טוב איווי, תקוף בחבטה ואז במהירות מכת חול!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    The Trooper
    איווי תוקף בחבטה הוא קופץ לכיוונו של ינמאה, לפתע ינמאהמנצל את הקרבה של איווי הוא תוקף בבום על קולי ופוגע חזק מאוד באיווי שנופל על ריצפת הזירה וניפגע חזק.
    איווי לא מצליח לקום הוא חטף מכה ישירה באזור הרגליים, והוא לא מצליח לעמוד או לקום.

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Suicide
    טריקו תוקף במבט אבל סטאנקי לא נותן לו להפחיד אותו והוא תוקף בגז רעיל וגרום לטריקו לחטוף הרעלה ולא לראות כלום, אתם לא רואים איפה נימצא סטאנקי בגלל הגז, וכל כמה שניות מגיעה מכוון אחר עוקץ רעל שפוגע בטריקו.

"טריקו תשתמש בספיגה פעמיים ואז מתקפה מהירה!"אני צועק לו
    -------------------
    יום שישי או שבת מתאים לי.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה נירשם לתחרות במרכז הפוקימונים ואז מרפאה את רייהורן ופוליוואג, כעבור חצי שעה אתה הולך לאזור הקרב, האנשים שאחראיים על התחרות אומרים לך לאיזה זירה ללכת, אתה הולך אל הזירה ורואה שבזירה יש מאמנת ויש לה פורט.

"מעניין..פולי צא! היפנוזה מהר! ואקדח בועות חזק!" אני אומיחר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 21 2009, 06:50 AM
    משתמשים בקרוב תתקיים תחרות קרבות בין המשתמשים, המנצח בה יקבל פוקימון זהור, אני לא יודע איזה, אז תגידו לי מתי הכי נוח לכם, אני הייתי שמח לעשות את התחרות בשבת הזו או בשישי.

The Cheshire Cat
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל סודוודו בשבירת סלעים שחוסמים את עלי התער, ואז הוא תוקף בבעיטה נמוך שפוגעת חזק בצ&#39;יקוריטה ומעיפה אותה על הריצפה, סודוודו מתחיל לצחוק.

לי לא אכפת מתי X:
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ&#39;יקוריטה תתאוששי ואז תשלחי שוב עלי טער&#33;" אני קוראת
    גיל! 3>

9. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 21 2009, 07:03 AM
    The Trooper
    איווי תוקף בחבטה הוא קופץ לכיוונו של ינמאה, לפתע ינמאהמנצל את הקרבה של איווי הוא תוקף בבום על קולי ופוגע חזק מאוד באיווי שנופל על ריצפת הזירה וניפגע חזק.
    איווי לא מצליח לקום הוא חטף מכה ישירה באזור הרגליים, והוא לא מצליח לעמוד או לקום.
    יאנמגה*
    ואיך זה שכל פעם שפוגעים באיווי, הוא איכשהו לא יכול לקום, גם אם הוא נפגע פעם אחת >>
    --
    "איווי, תנסה לקום, בבקשה&#33; שלח מכת חול על יאנמגה ואז תנסה לתקוף בחבטה&#33;"

Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 11:52 PM
    משתמשים איך המשחק עד עכשיו, יש משהו שאתם חושבים שצריך לשפר, כי הלילה אני הולך לעשות כמה שיפורים.

~nitay~
    "חחחח, אתה חושב שאתה והפוקימונים החלשים שלך תנצחו אותי, יש ליוויוויל ולך סניזל והריולו שלי יותר חזק מהטוטודייל שלך, אפילו תג מכון עוד לא הסגתה, כאשר הפקומונים שלך יהיו יותר חזקים תדבר איתי" אמר פרולינו והלך לכיוון המלון.
    "אני עוד אראה לך" אצעק עליו ואחבוט במשהו קרוב בתסכול,ואז אלך למכון

11. משתמש מנוסה
    טוב אז ביום שבת הקרוב תתקים תחרות קרבות גדולה בסופה זוכה עם פרס גדול

Suicide
    הגז לא מתפזר וטריקו לא יודע לאיפה לתקוף בספיגה, לפתע סטאנקי יוצא מן העשן הוא תוקף את טריקו בחבטת זעם חזקה שפוגעת בטריקו שניפצע ומתקשה לקום, סטאנקי צוחק עליו.

Dingo
    פוליוואג יוצא מן הפוקדור הוא תוקף בהיפנוזה, אבל הפורט חומק בחפירה, לפתע הוא יוצא מהצד השני של הזירה ותוקף במפתיע את פוליווג במתקפה מהירה ופוגע בפוליוואג חזק.

The Cheshire Cat
    לפתע צי&#39;קוריטה הפצועה תוקפת בסינטזה ומרפאה את העצמה, צ&#39;יקוריטה מתחילה לתקוף בעלי תער ללא הפסקה אבל סודוודו לא מוותר הוא תוקף בזריקת סלעים ללא הפסקה וחוסם את העלים, עד שלפתע הוא חותף כמה מן העלים וניפצע חזק, צ&#39;יקוריטה ניראת מרוצה מעצמה.
    (צ&#39;יקוריטה למדה סינטזה )

The Trooper
    השם הוא ינמה ההתפתחות זה יאנמגה .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי תוקף במכת חול אבל ינמה משתמש בכנפיים שלו ומחזיר את כל החול על איווי שחוף אותו בעניים ולא מצליח לראות , ינמה תוקף במתקפה מהירה, איווי שומע את הרעש שמשמיעות הכנפיים שלו וחומק בחפירה, לפתע איווי יוצא מן האדמה הוא תוקף בחוזקה את ינמה ומפיל אותו על הריצפה, ואז הוא תוקף אותו בחבטה.
    איווי הצליח להוריד את החול מעינייו והוא ניראה עצבני.

~nitay~
    אתה ניכנס למכון, בתוכו יש מן יער, לפתע אתה רואה מלא פוקימוני עשב, אתה הולך באחד השבילים ולפתע אתה רואה אישה בעלת שער ירוק היא מאכילה את הטורטוויג שלה.

12. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 08:20 PM
    טוב אז ביום שבת הקרוב תתקים תחרות קרבות גדולה בסופה זוכה עם פרס גדול

Suicide
    הגז לא מתפזר וטריקו לא יודע לאיפה לתקוף בספיגה, לפתע סטאנקי יוצא מן העשן הוא תוקף את טריקו בחבטת זעם חזקה שפוגעת בטריקו שניפצע ומתקשה לקום, סטאנקי צוחק עליו.

"אתה נותן לו להשפיל אותך?אתה נותן ללוזר הזה לצחוק עליך?&#33;"אני צועק על טריקו,"קום עכשיו ותן את כל מה שיש לך,תקוף בספיגה ואז בחבטה ושוב ספיגה&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

13. the bitch is back

The Cheshire Cat
    לפתע צי&#39;קוריטה הפצועה תוקפת בסינטזה ומרפאה את העצמה, צ&#39;יקוריטה מתחילה לתקוף בעלי תער ללא הפסקה אבל סודוודו לא מוותר הוא תוקף בזריקת סלעים ללא הפסקה וחוסם את העלים, עד שלפתע הוא חותף כמה מן העלים וניפצע חזק, צ&#39;יקוריטה ניראת מרוצה מעצמה.
    (צ&#39;יקוריטה למדה סינטזה )

"יופי צ&#39;יקוריטה," אני קוראת "תשתמשי שוב בעלי טער&#33;" אני מוסיפה.
    גיל! 3>

14. Kibō no chi

The Trooper
    השם הוא ינמה ההתפתחות זה יאנמגה .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי תוקף במכת חול אבל ינמה משתמש בכנפיים שלו ומחזיר את כל החול על איווי שחוף אותו בעניים ולא מצליח לראות , ינמה תוקף במתקפה מהירה, איווי שומע את הרעש שמשמיעות הכנפיים שלו וחומק בחפירה, לפתע איווי יוצא מן האדמה הוא תוקף בחוזקה את ינמה ומפיל אותו על הריצפה, ואז הוא תוקף אותו בחבטה.
    איווי הצליח להוריד את החול מעינייו והוא ניראה עצבני.

הייתי בטוח ששמת תמונה של יאנמגה :o
    ולא עידכנת את החפירה במתקפות של איווי, אז די שכחתי מזה...
    --
    "איווי, תשתמש בחפירה שוב, תפיל את יאנמה על הרצפה ואז שלח עליו מתקפת חול בזמן שהוא יהיה על הרצפה, ככה הוא לא יוכל לראות, ואז תוכל לתקוף בבטחה בחבטה&#33;" אני צועק ומצביע על יאנמה.

Spoiler ספוילר

15. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?

~nitay~
    אתה ניכנס למכון, בתוכו יש מן יער, לפתע אתה רואה מלא פוקימוני עשב, אתה הולך באחד השבילים ולפתע אתה רואה אישה בעלת שער ירוק היא מאכילה את הטורטוויג שלה.
    "את מנהיגת המכון?" אשאל אותה בעוד אני מתפעל מסביבתי

עמוד 75 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •