Pokemon GO
עמוד 76 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,126 עד 1,140 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 08:20 PM

Dingo
    פוליוואג יוצא מן הפוקדור הוא תוקף בהיפנוזה, אבל הפורט חומק בחפירה, לפתע הוא יוצא מהצד השני של הזירה ותוקף במפתיע את פוליווג במתקפה מהירה ופוגע בפוליוואג חזק.
    "אקדח בועות מהר וסטירה!" אני ומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    Suicide
    טריקו תוקף בספיגה ושואב כוח מסטאנקי, סטאנקי מתעצבן ותוקף בעוקץ רעל ופוגע בטריקו וגורם לו להרעלה.
    טריקו מאבד הרבה אנרגיה בגלל ההרעלה.

The Cheshire Cat
    צי&#39;קוריטה תוקפת בעלי תער ופוגעת חזק בסודוודו שנופל על הריצפה ולא מצליח לזוז, כעבור כמה שניות הוא מתעלף, את מנצחת בקרב, את יוצאת מהזירה כעבור כמה דקות את רואה את ג&#39;וני הוא מספר לך שהוא ניצח בקרב, כעבור רבע שעה קוראים לכם לעלות לשלב שני, מולך יש מאמנת בעלת קריקטוט חמוד.

The Trooper
    איווי זז מינמאה אבל ינמאה לא מגיב, הוא מעולף, השופט אומר שאתה ואיווי המנצחים, אתה יוצא מהזירה לפתע אתה רואה את שרון מרחוק היא רצה לכיוונך, "אוי אתה בצרות, עכשיו אני גם מתחרה בתחרות, חכה שאני אנצח אותך לוזר" אמרה שרון והלכה, לפתע אתה שומע שאתה צריך לעלות לזירה, אתה עולה לזירה מולך יש מאמן בעל שלדון מיוחד שניראה חזק במיוחד.

~nitay~
    "כן אני ג&#39;ולי מנהגת מכון העיר תמוז, אפשר לעזור לך במשהו?" שואלת ג&#39;ולי.

Dingo
    פורט מצליח לחמוק ותוקף במתקפה מהירה שוב ופוגע שוב בפוליוואג חזק, פוליווג בקושי מגיב בקרב.

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 09:04 PM
    Suicide
    טריקו תוקף בספיגה ושואב כוח מסטאנקי, סטאנקי מתעצבן ותוקף בעוקץ רעל ופוגע בטריקו וגורם לו להרעלה.
    טריקו מאבד הרבה אנרגיה בגלל ההרעלה.

"אל תתן לו לנצח&#33;תשתמש הרבה פעמים בספיגה ואז מתקפה מהירה וחבטה&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. משתמש מנוסה

Dingo
    פורט מצליח לחמוק ותוקף במתקפה מהירה שוב ופוגע שוב בפוליוואג חזק, פוליווג בקושי מגיב בקרב.
    "פולי חזור&#33; ריי צא&#33; תתחיל בזעם ואז מכת קרן&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. Kibō no chi
    The Trooper
    איווי זז מינמאה אבל ינמאה לא מגיב, הוא מעולף, השופט אומר שאתה ואיווי המנצחים, אתה יוצא מהזירה לפתע אתה רואה את שרון מרחוק היא רצה לכיוונך, "אוי אתה בצרות, עכשיו אני גם מתחרה בתחרות, חכה שאני אנצח אותך לוזר" אמרה שרון והלכה, לפתע אתה שומע שאתה צריך לעלות לזירה, אתה עולה לזירה מולך יש מאמן בעל שלדון מיוחד שניראה חזק במיוחד.

"שרון הזאת, מי היא חושבת שהיא בכלל? היא מתגרה בי ונכנסת לצרות, צועקת לעזרה ואז מתגרה בי שוב" אחשוב לעצמי ואז אצעק "איווי, תחפור ותשלב בזה מתקפת חול, לאחר מכן צא מתחת לשלדון ותתקוף בחבטה&#33;"

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back

The Cheshire Cat
    צי&#39;קוריטה תוקפת בעלי תער ופוגעת חזק בסודוודו שנופל על הריצפה ולא מצליח לזוז, כעבור כמה שניות הוא מתעלף, את מנצחת בקרב, את יוצאת מהזירה כעבור כמה דקות את רואה את ג&#39;וני הוא מספר לך שהוא ניצח בקרב, כעבור רבע שעה קוראים לכם לעלות לשלב שני, מולך יש מאמנת בעלת קריקטוט חמוד.
    "צא טוטדייל&#33;" אני קוראת. "תשיתמש בזעם ואז אקדח מים&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Suicide
    לפתי טריקו לא מקשיב לך הוא ניראה מוזר לפתע הוא תוקף במתקפה מהירה בכל הכוח הניכנס בסטאנקי חזק ומעיף אותו מהזירה ואז תוקף אותו בספיגה ומחסל אותו, "עכשיו עוברים לשלב השני של הקרב, צא פרינפלאפ" אמר טומי והוציא את פרינפלאפ שלו שניראה חזק במיוחד, טריקו ניראה מפוחד.

Dingo
    "סליחה אדוני, אסור להלחיף פוקימונים בקרב זה, עם הפוקימון שלך מחוסל זה אומר שהפסדתה בקרב" אמר השופט, לפתע הוא מחריז על המאמן השני כמנצח בקרב.
    אתה יוצא מאזור הקרבות וניראה מבואס, אתה הולך למרכז הפוקימונים, אתה מרפאה את הפוקימונים, ואז אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שיש מלא מאמנים שעומדים בתור לתחרות המתאמים שבעיר.

The Trooper
    אתה מוציא את איווי ולפתע אתה רואה שהוא ניראה מאוד עייף, אתה נזכר שלא הספקתה לרפאה אותו לפני הקרב ורק טורטוויג מרופאה.

The Cheshire Cat
    טוטודייל לא מקשיב לך הוא מתחיל לרקוד בזירה ולצחקק לפתע הקריקטוט תוקף אותו בנשיכת חרק ופוגע חזק בטוטודייל שמתעצבן מאוד ותוקף אותו בזעם ומעיף אותו על הברזלים שמפרידים בין המגרשים, קריקטוט ניראה פצוע חזק ומסוחרר, ניראה שטוטודייל רוצה שתגידי לו מה לעשות.

8. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 10:19 PM

The Trooper
    אתה מוציא את איווי ולפתע אתה רואה שהוא ניראה מאוד עייף, אתה נזכר שלא הספקתה לרפאה אותו לפני הקרב ורק טורטוויג מרופאה.
    לא נתת לי הזדמנות לרפא אותו ><
    --
    "צא טורטוויג&#33; תקוף בעלי תער ואז בנסיגה&#33;"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Suicide
    לפתי טריקו לא מקשיב לך הוא ניראה מוזר לפתע הוא תוקף במתקפה מהירה בכל הכוח הניכנס בסטאנקי חזק ומעיף אותו מהזירה ואז תוקף אותו בספיגה ומחסל אותו, "עכשיו עוברים לשלב השני של הקרב, צא פרינפלאפ" אמר טומי והוציא את פרינפלאפ שלו שניראה חזק במיוחד, טריקו ניראה מפוחד.

"טריקו אל תכנע&#33;תשתמש בפסיגה ואז מתקפה מהירה ושוב ספיגה ואז חבטה&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

10. משתמש מנוסה

Dingo
    "סליחה אדוני, אסור להלחיף פוקימונים בקרב זה, עם הפוקימון שלך מחוסל זה אומר שהפסדתה בקרב" אמר השופט, לפתע הוא מחריז על המאמן השני כמנצח בקרב.
    אתה יוצא מאזור הקרבות וניראה מבואס, אתה הולך למרכז הפוקימונים, אתה מרפאה את הפוקימונים, ואז אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שיש מלא מאמנים שעומדים בתור לתחרות המתאמים שבעיר.

"נשמע טוב.." אני אומר והלך להירשם
    --------

-------

11. משתמש מנוסה
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער, אבל שלדון חומק בעזרת חפירה, הוא יוצא מאחורי טורטוויג ומנסה לפגועה בו אבל טורטוויג תוקף בנסיגה ומצליח לחמוק במהירות.

Suicide
    טריקו חלש מאוד בגלל ההרעלה, הוא תוקף בספיגה ושואב קצת מהכוח של פרינפלאפ, לפתע פרינפלאפ תוקף בקרן בועות שמשובלת עם מערבולת, טריקו מנסה לחמוק אבל בשניה שהוא חומק המערבולת משנה כיוון ופוגעת בו חזק ומעיפה אותו מהזירה, טריקו מחוסל, בחר את הפוקימון השני שלך בקרב.

Dingo
    אתה מחכה בתור וכעבור חצי שעה אתה אתה נירשם לתחרות, כעבור חצי שעה מגיעה עליך אחד העובדים בתחרות והוא מציג ללך כמה פרטים "תבחר 2 מהם זה לתחרות היופי של הפוקימון, ותבחר פוקימון שבו תשתמש" אמר האיש.

12. the bitch is back

The Cheshire Cat
    טוטודייל לא מקשיב לך הוא מתחיל לרקוד בזירה ולצחקק לפתע הקריקטוט תוקף אותו בנשיכת חרק ופוגע חזק בטוטודייל שמתעצבן מאוד ותוקף אותו בזעם ומעיף אותו על הברזלים שמפרידים בין המגרשים, קריקטוט ניראה פצוע חזק ומסוחרר, ניראה שטוטודייל רוצה שתגידי לו מה לעשות.
    "זעם שוב ואז אקדח מים&#33;" אני מצווה עליו~
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    טוטודייל תוקף בזעם ולפתע קריקטוט תוקף בכוח נסתר, השניים מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ חזק מאוד, לפתע מן הפיצוץ יוצא טוטודייל הפצוע, אבל קריטוט בקושי פצוע, הוא עף לכיוונו של טוטודייל ועומד לתקוף אותו שוב בנשיכת חרק.

14. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 10:55 PM
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער, אבל שלדון חומק בעזרת חפירה, הוא יוצא מאחורי טורטוויג ומנסה לפגועה בו אבל טורטוויג תוקף בנסיגה ומצליח לחמוק במהירות.
    "טורטוויג, פשוט תשלח עלי תער, ואם הוא משתמש בחפירה שלח עלי תער אל הבור שהוא חפר&#33; כשהוא תוקף אותך תשתמש בנסיגה&#33;"

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 10:59 PM
    The Cheshire Cat
    טוטודייל תוקף בזעם ולפתע קריקטוט תוקף בכוח נסתר, השניים מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ חזק מאוד, לפתע מן הפיצוץ יוצא טוטודייל הפצוע, אבל קריטוט בקושי פצוע, הוא עף לכיוונו של טוטודייל ועומד לתקוף אותו שוב בנשיכת חרק.
    "טוטדייל תישמש באקדח מים על הריצפה כדי לחמוק ואז מהאוויר זעם&#33;" אני מכריזה
    גיל! 3>

עמוד 76 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •