Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 10:55 PM

Dingo
    אתה מחכה בתור וכעבור חצי שעה אתה אתה נירשם לתחרות, כעבור חצי שעה מגיעה עליך אחד העובדים בתחרות והוא מציג ללך כמה פרטים "תבחר 2 מהם זה לתחרות היופי של הפוקימון, ותבחר פוקימון שבו תשתמש" אמר האיש.
    אני אבחר את הכובע ואת החליפה הלבנה-ואני בוחר את פוליוואג
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער ופוגע בשלדון, שלדון מתעושש מהר הוא תוקף במכה תחתית ומעיף את טורטוויג על הריצפה, לפתע טורטוויג תוקף בקללה וגורם לעצמו לנזק, ואז שלדון חוטף כל כמה דקות מכה מוזרה שלא ידוע מאיפה היא מגיע (מותר לתקוף בקללה רק פעם אחת בקרב אחרת הפוקימון ימות.) לפתע גופו של טורטוויג התחיל לזהור וגדל, רגלף הפכו גדולות מאוד ועל גבו צמחו שני שיחים, טורטוויג התפתח לגרוטל.
    (גרוטל למד קללה)

The Cheshire Cat
    טוטודייל מנסה לחמוק אבל בגלל הפצעים שלו הוא איטי מאוד והוא חוטף מכה רצינית, לפתע גופו של הקריקטוט מתחיל לזהור והוא הופך לקריקטון, טוטודייל לא מוותר הוא קם במהירות ותוקף את קריקטון באקדח מים ומעיף אותו ממנו, טוטודייל ניראה פוקימון חזק מאוד ג&#39;וני כניראה אימן אותו טוב, למרות שטוטודייל לא הקשיב לו.

Dingo
    איזו חליפה לבנה, זו שמתחת ללב הוורד, כי עם זה מה שבחרתה זו לא חליפה זה גם סוג של כובע אז תבחר משהו אחר.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 11:15 PM

Dingo
    איזו חליפה לבנה, זו שמתחת ללב הוורד, כי עם זה מה שבחרתה זו לא חליפה זה גם סוג של כובע אז תבחר משהו אחר.
    אז אני בוחר בבכובע&#092;סרט הצהוב בצד שמאל (במשום הכובע השחור) ואת הסיכה הצהובה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. the bitch is back

The Cheshire Cat
    טוטודייל מנסה לחמוק אבל בגלל הפצעים שלו הוא איטי מאוד והוא חוטף מכה רצינית, לפתע גופו של הקריקטוט מתחיל לזהור והוא הופך לקריקטון, טוטודייל לא מוותר הוא קם במהירות ותוקף את קריקטון באקדח מים ומעיף אותו ממנו, טוטודייל ניראה פוקימון חזק מאוד ג&#39;וני כניראה אימן אותו טוב, למרות שטוטודייל לא הקשיב לו.

"טוטדייל חסל אותו בזעם&#33;" אני קוראת שוב
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Kibō no chi
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער ופוגע בשלדון, שלדון מתעושש מהר הוא תוקף במכה תחתית ומעיף את טורטוויג על הריצפה, לפתע טורטוויג תוקף בקללה וגורם לעצמו לנזק, ואז שלדון חוטף כל כמה דקות מכה מוזרה שלא ידוע מאיפה היא מגיע (מותר לתקוף בקללה רק פעם אחת בקרב אחרת הפוקימון ימות.) לפתע גופו של טורטוויג התחיל לזהור וגדל, רגלף הפכו גדולות מאוד ועל גבו צמחו שני שיחים, טורטוויג התפתח לגרוטל.
    (גרוטל למד קללה)

קללה גורמת נזק רק לפוקימוני רוח, לשאר הסוגים זה מוריד את המהירות ומעלה התקפה+הגנה :S
    --
    "גרוטל, תקוף בעלי תער בשיא הכוח, ואז שוב נסיגה&#33;"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 10:55 PM

Suicide
    טריקו חלש מאוד בגלל ההרעלה, הוא תוקף בספיגה ושואב קצת מהכוח של פרינפלאפ, לפתע פרינפלאפ תוקף בקרן בועות שמשובלת עם מערבולת, טריקו מנסה לחמוק אבל בשניה שהוא חומק המערבולת משנה כיוון ופוגעת בו חזק ומעיפה אותו מהזירה, טריקו מחוסל, בחר את הפוקימון השני שלך בקרב.

להבא,תרשום את מצב החיים,פרינפלאפ איבד חיים בגלל הספיגה.
    -------------
    "וורטורטל,צא&#33;"אני צועק ומוציא אותו,"תקוף בבועות לעיניים שלו ואז בנשיכה ואז אקדח מים&#33;"אני צועק לוורטורטל.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה מלביש את פוליוואג בפריטים שקיבלתה, פוליוואג ניראה מגניב מאוד.
    "טוב עכשיו אתה עולה לזירה ותעשה שילוב של שני מתקפות, כי עכשיו זה שלב התצוגה, תגיד לפוקימון שלך בדיוק מה לעשות כשהו תוקף בשני המתקפות" אמר פועל האיש, אתה עולה לזירה היא מאוד יפה על התיקרה יש מלא כוכבים מנצנצים והקהל צורח משימחה.

The Cheshire Cat
    טוטודייל העצבני תוקף בזעם בכל הכוח אבל קריקטון תוקף בשניה האחרונה בחיתוך זעם אבל טוטודייל לא ניפגע בוא ניכנס בקריקטון בכל הכוח ומעיף אותו על הריצפה, קריקטון ניראה מסוחרר, וטוטודייל ניראה עצבני.

The Trooper
    גרוטל תוקף בעלי תער ופוגע חזק מאוד בשלדון, שלדון ממשיך להחלש בגלל הקללה, אבל הוא לא מוותר הוא תוקף שוב במחכה תחתית, גרוטל מנסה לחמוק בנסיגה אבל גופו כבד מדי הוא לא מהיר כמו קודם והוא ניפגע משלדון, גרוטל חוזר לעצמו במהירות.

Suicide
    ווטרטל תוקף בבועות ופרינפלאפ משיב לו בקרן בועות, הבועות פוגעות זו בזו ומתפוצצות, ווטרטל תוקף בנשיכה אבל ברגע שהוא מגיע אל פרינפלאפ, פרינפלאפ תוקף אותו בטפרי מתכת ומעיף אותו על הריצפה, ווטרטל ניפצע חזק אבל הוא קם מהר, הוא ניראה עצבני, ווטרטל תוקף באקדח מים ופרינפלאפ תוקף אותו במערבולת אבל ווטרטל חומק, "אמרתי לך שהפרינפלאפ הזה חזק מאוד" אמר טומי שניראה בטוח בעצמו ובניצחנו בקרב.

8. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 12:38 AM

The Trooper
    גרוטל תוקף בעלי תער ופוגע חזק מאוד בשלדון, שלדון ממשיך להחלש בגלל הקללה, אבל הוא לא מוותר הוא תוקף שוב במחכה תחתית, גרוטל מנסה לחמוק בנסיגה אבל גופו כבד מדי הוא לא מהיר כמו קודם והוא ניפגע משלדון, גרוטל חוזר לעצמו במהירות.
    "אוקיי גרוטל, קפוץ לאוויר ותשתמש בחבטה, כשאתה מגיע קרוב אל שלדון שלח עלי תער&#33;"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

Suicide
    ווטרטל תוקף בבועות ופרינפלאפ משיב לו בקרן בועות, הבועות פוגעות זו בזו ומתפוצצות, ווטרטל תוקף בנשיכה אבל ברגע שהוא מגיע אל פרינפלאפ, פרינפלאפ תוקף אותו בטפרי מתכת ומעיף אותו על הריצפה, ווטרטל ניפצע חזק אבל הוא קם מהר, הוא ניראה עצבני, ווטרטל תוקף באקדח מים ופרינפלאפ תוקף אותו במערבולת אבל ווטרטל חומק, "אמרתי לך שהפרינפלאפ הזה חזק מאוד" אמר טומי שניראה בטוח בעצמו ובניצחנו בקרב.
    "וורטורטל תתקוף באקדח מים ואז נשיכה ושוב אקדח מים&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה מלביש את פוליוואג בפריטים שקיבלתה, פוליוואג ניראה מגניב מאוד.
    "טוב עכשיו אתה עולה לזירה ותעשה שילוב של שני מתקפות, כי עכשיו זה שלב התצוגה, תגיד לפוקימון שלך בדיוק מה לעשות כשהו תוקף בשני המתקפות" אמר פועל האיש, אתה עולה לזירה היא מאוד יפה על התיקרה יש מלא כוכבים מנצנצים והקהל צורח משימחה.

מה בדיוק היפנוזה עושה?
    -----
    "אתה מוכן פולי?" אני שואל אותו
    --------

-------

11. the bitch is back

The Cheshire Cat
    טוטודייל העצבני תוקף בזעם בכל הכוח אבל קריקטון תוקף בשניה האחרונה בחיתוך זעם אבל טוטודייל לא ניפגע בוא ניכנס בקריקטון בכל הכוח ומעיף אותו על הריצפה, קריקטון ניראה מסוחרר, וטוטודייל ניראה עצבני.
    "עכשיו תוציא את כל העצבים שלך במכת זעם חזקה&#33;" אני מצווה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    טוב משתמשים היום אני אגיב הרבה מאוד ככה שכדי להכם להיות הרבה בפורום

The Trooper
    גרוטל מנסה לקופץ לגובה, אבל הגוף שלו כבד מדי והוא בקושי מצליח לקפוץ, הוא מנסה לרוץ אבל הצעדים שלו איטיים מדי, גרוטל תוקף בעלי תער אבל שלדון תוקף בהגנת מתכת ולא ניפגע כלל.
    לפתע שלדון רץ לכיוונו שך גרוטל ותוקף אותו שוב במכה תחתית שוב ופוגע בגרוטל, שלדון מאבד חיים בגלל הקללה.

Suicide
    ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל פרינפלאפ תוקף במערבולת שמפוצצת את אקדח המים ומתקרבת לכיוונו של ווטרטל שמנסה לחמוק אבל חוטף את מכת המערבולת שפוגעת בו, ווטרטל ניראה מסוחרר.
    ווטרטל ניראה מאוד מבואס, הוא לא מצליח לתקוף את פרינפלאפ שניראה שיותר חזק ממנו.
    וווטרטל רץ במהירות ותוקף בנשיכה אבל כמו בפעם הקודמת פרינפלאפ תוקף בטפרי מתכת ואבל שניה האחרונה ווטרטל משנה תוכנית הוא תוקף באקדח מים ומעיף את פרינפלאפ על הריצפה.
    פרינפלאפ מתעושש במהירות.

Dingo
    היפנוזה ניראת ככה

זמן מעגלים שפוגעים בפוקימון ומהפנטים אותו.

The Cheshire Cat
    טוטודייל תוקף בזעם בכל הכוח קיקטון תוקף בכוח נסתר שוב, אבל הוא חלש מדי ולא מצליח לסיים את המתקפה, טוטודייל ניכנס בו בחוזקה ומסחל את קריקטון, את יוצאת מן המגרש והולכת לרפאה את הפוקימונים שלך, אחר כך את יוצאת ממרכז הפוקימונים, את עלית עכשיו לשלב השני בו משתמשים בשני פוקימונים, את רואה שכל המאמנים לוקחים מספר של זירה בה הם ילחמו בשלב רבע הגמר, את הולכת גם ולוקחת מספר והולכת לאחת הזירת, אל הזירה לך ניכנסת מאמנת שניראת חזקה מאוד, היא מוציאה לידיבה עצבני במיוחד.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 02:07 PM
    טוב משתמשים היום אני אגיב הרבה מאוד ככה שכדי להכם להיות הרבה בפורום

Suicide
    ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל פרינפלאפ תוקף במערבולת שמפוצצת את אקדח המים ומתקרבת לכיוונו של ווטרטל שמנסה לחמוק אבל חוטף את מכת המערבולת שפוגעת בו, ווטרטל ניראה מסוחרר.
    ווטרטל ניראה מאוד מבואס, הוא לא מצליח לתקוף את פרינפלאפ שניראה שיותר חזק ממנו.
    וווטרטל רץ במהירות ותוקף בנשיכה אבל כמו בפעם הקודמת פרינפלאפ תוקף בטפרי מתכת ואבל שניה האחרונה ווטרטל משנה תוכנית הוא תוקף באקדח מים ומעיף את פרינפלאפ על הריצפה.
    פרינפלאפ מתעושש במהירות.

מה זה החרא הזה?כל קרב אני מפסיד חוץ מקרב אחד שהפסדתי&#33;&#33;&#33;לפוקימונים שלי יש בקושי מתקפות שקשורות לסוג שלהם,איך אני אמור לשחק ככה?&#33;
    -------------
    "וורטורטל תקוף באקדח מים ואז בועות ואז נשיכה ושוב אקדח מים&#33;בכל הכוח&#33;"אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    Suicide
    תגיד מה אתה רוצה אתה ניצחתה במלאה קרבות, רק תלונות יש לך אני מנסה ללמד את הפוקימונים שלך כמה שיותר מתקפות מהסוג שלהם אשמתי שככה המציאו אותם ואלו המתקפות שלהם, ולווטרטל יש מלא מתקפות מים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ווטרטל העצבני לא מוותר הוא מנסה לתקוף בזנב ברזל אבל בשניה שהוא מתקרב אל פרינפלאפ הוא תקף אותו בקרן בועות, ווטרטל חוטף שוב מכה רצינית, אבל הוא לא מוותר, הוא מנסה שוב לתקוף בזנב ברזל הוא מרכז את כל האנרגיה שלו בזנב ומצליח לצור לכמה שניות זנב ברזל ופוגע בראשו של פרינפלאפ ומעיף אותו על הריצפה.
    ווטרטל מנסה לתקוף שוב בזנב ברזל אבל הפעם הוא לא מצליח.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 02:18 PM
    Suicide
    תגיד מה אתה רוצה אתה ניצחתה במלאה קרבות, רק תלונות יש לך אני מנסה ללמד את הפוקימונים שלך כמה שיותר מתקפות מהסוג שלהם אשמתי שככה המציאו אותם ואלו המתקפות שלהם, ולווטרטל יש מלא מתקפות מים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ווטרטל העצבני לא מוותר הוא מנסה לתקוף בזנב ברזל אבל בשניה שהוא מתקרב אל פרינפלאפ הוא תקף אותו בקרן בועות, ווטרטל חוטף שוב מכה רצינית, אבל הוא לא מוותר, הוא מנסה שוב לתקוף בזנב ברזל הוא מרכז את כל האנרגיה שלו בזנב ומצליח לצור לכמה שניות זנב ברזל ופוגע בראשו של פרינפלאפ ומעיף אותו על הריצפה.
    ווטרטל מנסה לתקוף שוב בזנב ברזל אבל הפעם הוא לא מצליח.
    "וורטורטל תאגור ותעביר את כל האנרגיה שלך לזנב ותחזק אותו ואז תשמור שם את הכוח ותרוץ אליו ותתקוף עם הזנב,ככה תנסה זנב ברזל&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 77 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •