Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 02:07 PM

The Trooper
    גרוטל מנסה לקופץ לגובה, אבל הגוף שלו כבד מדי והוא בקושי מצליח לקפוץ, הוא מנסה לרוץ אבל הצעדים שלו איטיים מדי, גרוטל תוקף בעלי תער אבל שלדון תוקף בהגנת מתכת ולא ניפגע כלל.
    לפתע שלדון רץ לכיוונו שך גרוטל ותוקף אותו שוב במכה תחתית שוב ופוגע בגרוטל, שלדון מאבד חיים בגלל הקללה.

למה הוא איטי? כתבת בתגובה הקודמת שלך " גרוטל חוזר לעצמו במהירות." :S
    --
    "גרוטל, שלח עלי תער פעם נוספת ולאחר מכן נסיגה!"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Suicide
    ווטרטל אוגר את כל האנרגיה שלו בזנבו, אחרי המכה הזו הוא יהיה כמעט מחוסל, ווטרטל רץ במהירות לפרינפלאפ שרק קם מהריצפה, פרינפלאפ מנסה לתקוף אבל ווטרטל מהיר יותר הוא פוגע בראש של פרינפלאפ ומעיף אותו על הברזלים שמפרידים בין הזירות, לפתע גם ווטרטל מתעלף.
    "עם אף אחד מהפוקימונים האלה לא יקום עוד דקה הקרב יגמר בתור תיקו ושניכם תצאו מהתחרות." אמר השופט.
    לפתע פרינפלאפ התחיל לנסות לקום, אתה צועק לווטרטל שינה לקום, לפתע גם ווטרטל וגם פרינפלאפ קמים, פרינפלאפ תוקף בקרן בועות, ווטרטל עומד להיפגעה אבל בשניה אחרונה הוא ניכנס אל תוך הכונחיה שלו שמגנה עליו ולא ניפגע כלל, כמה שניות אחר כך פרינפלאפ מתעלף ווטרטל יוצא מהכונחיה הוא עומד וניראה שהוא חלש מאוד, "המנצח בקרב הוא דין והווטרטל שלו הם עולים לשלב חצי הגמר" אמר השופט, לפתע ווטרטל מתעלף.

The Trooper
    הכוונה היא שהוא ניפגע אבל חוזר למצבו הקודם במהירות, זה לא שהוא רץ במהירות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרוטל תוקף בעלי תער ומצליח לחסל את שלדון, אתה עולה לשלב רבע הגמר, אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים, כעבור רבע שאתה אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה מלא מאמנים שלוקחים מספר לזירה שבהם הם הולכים להלחם בקרב הבא, אתה הולך גם ולוקח מספר ואתה מקבל את מספר והולך לזירה שלך לפתע אתה רואה שאתה עומד להלחם מול שרון.
    "אוי עכשיו אתה הולך לאכול השפלה רצינית, צא טורצ'יק" אמרה שרון והוציאה את הטורצ'יק שלה.

3. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 02:41 PM

The Trooper
    הכוונה היא שהוא ניפגע אבל חוזר למצבו הקודם במהירות, זה לא שהוא רץ במהירות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרוטל תוקף בעלי תער ומצליח לחסל את שלדון, אתה עולה לשלב רבע הגמר, אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים, כעבור רבע שאתה אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה מלא מאמנים שלוקחים מספר לזירה שבהם הם הולכים להלחם בקרב הבא, אתה הולך גם ולוקח מספר ואתה מקבל את מספר והולך לזירה שלך לפתע אתה רואה שאתה עומד להלחם מול שרון.
    "אוי עכשיו אתה הולך לאכול השפלה רצינית, צא טורצ'יק" אמרה שרון והוציאה את הטורצ'יק שלה.
    "רגע, את אומרת שאני הולך להיות מושפל כמו ילד שרץ ובלי לשים לב הוא נפל לנהר והוא לא ידע לשחות אז הוא צקע לעזרה מידיד לשעבר שבדיוק לפני שנייה אמר כמה שהוא לוזר וחלש? אני בספק" אני אומר לה ומצחקק.
    "איווי, צא! תשתמש בחפירה, צא מאחורי טורצ'יק ותקוף במכת חול! לאחר מכן חבטה!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 02:41 PM
    Suicide
    ווטרטל אוגר את כל האנרגיה שלו בזנבו, אחרי המכה הזו הוא יהיה כמעט מחוסל, ווטרטל רץ במהירות לפרינפלאפ שרק קם מהריצפה, פרינפלאפ מנסה לתקוף אבל ווטרטל מהיר יותר הוא פוגע בראש של פרינפלאפ ומעיף אותו על הברזלים שמפרידים בין הזירות, לפתע גם ווטרטל מתעלף.
    "עם אף אחד מהפוקימונים האלה לא יקום עוד דקה הקרב יגמר בתור תיקו ושניכם תצאו מהתחרות." אמר השופט.
    לפתע פרינפלאפ התחיל לנסות לקום, אתה צועק לווטרטל שינה לקום, לפתע גם ווטרטל וגם פרינפלאפ קמים, פרינפלאפ תוקף בקרן בועות, ווטרטל עומד להיפגעה אבל בשניה אחרונה הוא ניכנס אל תוך הכונחיה שלו שמגנה עליו ולא ניפגע כלל, כמה שניות אחר כך פרינפלאפ מתעלף ווטרטל יוצא מהכונחיה הוא עומד וניראה שהוא חלש מאוד, "המנצח בקרב הוא דין והווטרטל שלו הם עולים לשלב חצי הגמר" אמר השופט, לפתע ווטרטל מתעלף.

אני רץ אל וורטורטל,"כל הכבוד,היית מעולה"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,אני רץ לבדוק נגד מי אני אמור להלחם ואז למרכז הפוקימונים.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 22 2009, 09:04 PM
    ~nitay~
    "כן אני ג'ולי מנהגת מכון העיר תמוז, אפשר לעזור לך במשהו?" שואלת ג'ולי.
    "הגעתי לכאן כדי לאתגר אותך לקרב מכון!" אגיד לה בביטחון

6. משתמש מנוסה

Dingo
    היפנוזה ניראת ככה

זמן מעגלים שפוגעים בפוקימון ומהפנטים אותו.

אני הולך לסבתא שלי לחגוג לה..היא בת 80..
    -----
    "פולי היפנוזה ואז בועות לתוך היפנוזה ותפוצץ את הבועות עם סטירה כפולה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    The Trooper
    איווי תוקף בחפירה, אתה מבחין שטורצ&#39;יק של זז הוא רק עומד במקום, לפתע איווי יוצא מן האדמה, שניה אחת לפני שהוא תוקף במכת חול טורצ&#39;יק מקדים אותו ותוקף בגחלת ופוגע בו חזק, איווי מתגלעל על הריצפה הוא פצוע.

Suicide
    אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך, כעבור רבע שעה אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, אתה הולך לזירה הראשית, לקרב חצי הגמר, לפתע אתה רואה שיש מלא קהל שיושב ליד הזירה, לפתע אל הזירה עולה מאמן מוזר, הכובע שלו מסתיר את פניו.
    "זה כבוד גדול לארח היום את הזוכה במקון השני בליגת האי האסור, של שנה שעברה, קבלו אותו קוין" אמרה המנחה.
    "אני הולך לנצח אותך תוך שניה לוזר" אמר קוין ולפתע זרק פוקדור שיצאה ממנו צ&#39;אריזארד ענקי ועצבני שירק אש מפיו.

~nitay~
    "אה באמת, אז קדימה בו נלחם, קדימה טורטוויג תחיל בעלי תער" אמר ג&#39;ולי, הטורטוויג שלה ניכנס לזירה.

Dingo
    מזל טוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בקשו שני מקפות אז אני משתמש רק בשני המתקפות הראשונות שכתבתה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה ואז תוקף לתוך החישוקים שנוצרו בבועות וזה יוצר מן זיקוקים הקהל צורח מרוב אושר, השופטים נותנים לך הרבה נקודות, אתה יורד מהזירה, על הזירה עולם עוד כמה מאמנים וכעבור שעה השופטים בוחרים את 8 המאמנים הכי טובים, על המסך מופיעות 8 התמונות של המאמנים ואתה ביניהם, אתה עולה לשלב רבע הגמר בתחרות, אתה עולה לזירה כאשר מגיעה תורך, מולך יש מתאמת ויש לה פלראון שניראה חזק.

8. the bitch is back

The Cheshire Cat
    טוטודייל תוקף בזעם בכל הכוח קיקטון תוקף בכוח נסתר שוב, אבל הוא חלש מדי ולא מצליח לסיים את המתקפה, טוטודייל ניכנס בו בחוזקה ומסחל את קריקטון, את יוצאת מן המגרש והולכת לרפאה את הפוקימונים שלך, אחר כך את יוצאת ממרכז הפוקימונים, את עלית עכשיו לשלב השני בו משתמשים בשני פוקימונים, את רואה שכל המאמנים לוקחים מספר של זירה בה הם ילחמו בשלב רבע הגמר, את הולכת גם ולוקחת מספר והולכת לאחת הזירת, אל הזירה לך ניכנסת מאמנת שניראת חזקה מאוד, היא מוציאה לידיבה עצבני במיוחד.
    "טוב, צאי באני&#33;" אני קוראת. "תתחילי עם קרן קרח ואז תיסכול&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 03:33 PM

Dingo
    מזל טוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בקשו שני מקפות אז אני משתמש רק בשני המתקפות הראשונות שכתבתה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה ואז תוקף לתוך החישוקים שנוצרו בבועות וזה יוצר מן זיקוקים הקהל צורח מרוב אושר, השופטים נותנים לך הרבה נקודות, אתה יורד מהזירה, על הזירה עולם עוד כמה מאמנים וכעבור שעה השופטים בוחרים את 8 המאמנים הכי טובים, על המסך מופיעות 8 התמונות של המאמנים ואתה ביניהם, אתה עולה לשלב רבע הגמר בתחרות, אתה עולה לזירה כאשר מגיעה תורך, מולך יש מתאמת ויש לה פלראון שניראה חזק.

"פולי צא&#33; תתחיל בהיפנוזה ואז תכניס לזה בועות&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    "אה באמת, אז קדימה בו נלחם, קדימה טורטוויג תחיל בעלי תער" אמר ג&#39;ולי, הטורטוויג שלה ניכנס לזירה.
    "צא&#33; סניזל&#33; שריטה?" אגיד באי-ביטחון מכיוון שאיני יודע את מתקפותיו
    --------------------------
    לא עדכנתה את סניזל,ואשמח לתפוס התחלתיים גם O:

11. משתמש מנוסה

Suicide
    אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך, כעבור רבע שעה אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, אתה הולך לזירה הראשית, לקרב חצי הגמר, לפתע אתה רואה שיש מלא קהל שיושב ליד הזירה, לפתע אל הזירה עולה מאמן מוזר, הכובע שלו מסתיר את פניו.
    "זה כבוד גדול לארח היום את הזוכה במקון השני בליגת האי האסור, של שנה שעברה, קבלו אותו קוין" אמרה המנחה.
    "אני הולך לנצח אותך תוך שניה לוזר" אמר קוין ולפתע זרק פוקדור שיצאה ממנו צ&#39;אריזארד ענקי ועצבני שירק אש מפיו.

אני באמת הולך להפסיד תוך שניה..חחחח
    ------------
    "וורטורטל צא&#33;"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף באקדח מים ואז בנשיכה ובועות&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח ופוגעת בכנפיו של לידיבה, לדיבה לא מצליח לזוז במהירות בגלל שהוא לא יכול לעוף באנירי תוקפת בתיסכול וניכנס בלידיבה חזק ומעיפה אותו על הריצפה, הקרח נשבר וכנפיו של לידיבה משוחררות, לידיבה מתחיל לעוף.

Dingo
    פוליוואג יוצא מהפוקדור הוא תוקף בהיפנוזה אבל פלראון חומק במהירות, פלראון תוקף במתקפה מהירה שמשולבת עם גלגל אש, פוליוואג מנסה לחמוק אבל פלראון מהיר יותר, פלראון ניכנס חזק בפוליוואג ומפיל אותו על הריצפה, פוליוואג מסוחרר, השופטים מורידים לכם הרבה נקודות.

~nitay~
    עדכנתי לך את סניזל
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל רץ לכיוונו של טורטוויג שניראה חזק, וברגע שהוא עומד לתקוף את טורטוויג, טורטוויג תוקף אותו בעלי תער ומעיף את סניזל על אחד העצים, סניזל ניפגע קשה.

Suicide
    ווטרטל תוקף באקדח מים אבל צ&#39;אריזארד משיב לו בלהביור שיוצר פיצוץ ומלא עשן בזירה, לפתע צ&#39;אריזארד יוצא מן העשן ותוקף במכת כנף ופוגע בווטרטלך חזק, אבל ווטרטל לא מוותר הוא ממשיך להלחם הוא תוקף את צ&#39;אריזארד בנשיכה ונושך את זנבו בחוזקה, ואז הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף את צ&#39;אריזארד באקדח מים שפוגע בזנב של צ&#39;אריזארד ומחליש אותו מאוד, צ&#39;אריזארד מתקשה לתקוף.
    "קידמה אתה לא הולך להפסיד שוב&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" צעק קוין שניראה עצבני.

13. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 04:14 PM
    The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח ופוגעת בכנפיו של לידיבה, לדיבה לא מצליח לזוז במהירות בגלל שהוא לא יכול לעוף באנירי תוקפת בתיסכול וניכנס בלידיבה חזק ומעיפה אותו על הריצפה, הקרח נשבר וכנפיו של לידיבה משוחררות, לידיבה מתחיל לעוף.

"באני תשתמשי בקרן קרח בשביל ליצור כיפה סביבך, ככה תיהיי מוגנת&#33;" אני קוראת. "אח"כ תשתמשי בקרן קרח שוב בשביל להקפיא את לידבה ואז תנפצי בכוח את הקרח בעזרת תיסכול&#33;" אני מוסיפה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה

Suicide
    ווטרטל תוקף באקדח מים אבל צ&#39;אריזארד משיב לו בלהביור שיוצר פיצוץ ומלא עשן בזירה, לפתע צ&#39;אריזארד יוצא מן העשן ותוקף במכת כנף ופוגע בווטרטלך חזק, אבל ווטרטל לא מוותר הוא ממשיך להלחם הוא תוקף את צ&#39;אריזארד בנשיכה ונושך את זנבו בחוזקה, ואז הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף את צ&#39;אריזארד באקדח מים שפוגע בזנב של צ&#39;אריזארד ומחליש אותו מאוד, צ&#39;אריזארד מתקשה לתקוף.
    "קידמה אתה לא הולך להפסיד שוב&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" צעק קוין שניראה עצבני.
    "כל הכבוד,עכשיו תתקוף באקדח מים לכיוון האש שבזנב שלו ואז תתקוף בזנב ברזל&#33;"אני צועק לוורטורטל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה

Dingo
    פוליוואג יוצא מהפוקדור הוא תוקף בהיפנוזה אבל פלראון חומק במהירות, פלראון תוקף במתקפה מהירה שמשולבת עם גלגל אש, פוליוואג מנסה לחמוק אבל פלראון מהיר יותר, פלראון ניכנס חזק בפוליוואג ומפיל אותו על הריצפה, פוליוואג מסוחרר, השופטים מורידים לכם הרבה נקודות.
    "מהר אקדח מים ובעות מסביב זה&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 78 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •