Pokemon GO
עמוד 79 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2969777879808189 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,171 עד 1,185 מתוך 1555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 04:14 PM
    ~nitay~
    עדכנתי לך את סניזל
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל רץ לכיוונו של טורטוויג שניראה חזק, וברגע שהוא עומד לתקוף את טורטוויג, טורטוויג תוקף אותו בעלי תער ומעיף את סניזל על אחד העצים, סניזל ניפגע קשה.
    "סניזל! תרוץ אליו ותשמש במתקפה מהירה! ואז שריטה! ואם הוא תוקף אותך בעליי טער אז תחסום אותם עם ציפורניך

2. משתמש מנוסה
    אני מזכיר שפותח עמוד 80 יקבל כרטיס מיוחד שיכול לפעול פעם אחת, הוא מקפיץ אצ המאמן מהעיר שבה הוא ניצא לעיר הבא בה יש מכון פוקמונים.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח כדי ליצור כיפה, אבל לפתע לידיבה תוקף באגרוף מאך ושובר את הכיפה ופוגע חזק בבאנרי שנופלת על הריצפה, ואז הוא תוקף באגרוף שביט, באנרי ניפגעת חזק.

Suicide
    ווטרטל מנסה לתקוף שוב באקדח מים לזנב של צ'אריזארד, אבל צ'אריזארד מזיז את הזנב שלו במהירות, לפתע הוא תוקף בסיחרור אש ופוגע בווטרטל חזק, ווטרטל מתעושש במהירות ומנסה לתקוף בזנב ברזל אבל הוא לא מצליח הוא עדיין לא שולט בזה, צ'אריזארד תוקף בזנב ברזל ופוגע בווטרטל חזק.

Dingo
    פוליוואג תוקף באקדח מים ובבועות ביחד אבל פלראון תוקף שוב בסיחרור אש אבל הפעם המתקפה של פוליווג מקדימה אותו ופוגעת בו חזק, פלראון ניפגע, ויורדות לו הרבה נקודות.

~nitay~
    סניזל מנסה לקום הוא פצוע מאוד, טורטוויג רץ לכיוונו של סניזל הוא עומד לתקוף אותו בחבטה אבל בשניה האחרונה סניזל תוקף את טורטוויג בשריטה ופוגע בטורטוויג.

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 05:12 PM
    אני מזכיר שפותח עמוד 80 יקבל כרטיס מיוחד שיכול לפעול פעם אחת, הוא מקפיץ אצ המאמן מהעיר שבה הוא ניצא לעיר הבא בה יש מכון פוקמונים.

Suicide
    ווטרטל מנסה לתקוף שוב באקדח מים לזנב של צ'אריזארד, אבל צ'אריזארד מזיז את הזנב שלו במהירות, לפתע הוא תוקף בסיחרור אש ופוגע בווטרטל חזק, ווטרטל מתעושש במהירות ומנסה לתקוף בזנב ברזל אבל הוא לא מצליח הוא עדיין לא שולט בזה, צ'אריזארד תוקף בזנב ברזל ופוגע בווטרטל חזק.

"וורטורטל תקוף באקדח מים לזנב שלו ואז בבועות לזנב שלו ואז בנשיכה לזנב שלו!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח כדי ליצור כיפה, אבל לפתע לידיבה תוקף באגרוף מאך ושובר את הכיפה ופוגע חזק בבאנרי שנופלת על הריצפה, ואז הוא תוקף באגרוף שביט, באנרי ניפגעת חזק.
    "באנרי תקפיאי לי את הראש ואז תשתמשי בחבטה בשביל להעיף אותו על הריצפה!" אני קוראת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מורחקים

~nitay~
    סניזל מנסה לקום הוא פצוע מאוד, טורטוויג רץ לכיוונו של סניזל הוא עומד לתקוף אותו בחבטה אבל בשניה האחרונה סניזל תוקף את טורטוויג בשריטה ופוגע בטורטוויג.
    "תדחוף אותו בעזרת מתקפה מהירה ואז תשתמש בשריטה!"

6. משתמש מנוסה
    Suicide
    לפתע צ'אריזארד מתחיל לעוף ואז ווטרטל תוקף באקדח מים אבל הוא לא מגיע לגובה של צ'אריזארד, צ'אריזארד מתחיל לרדת לכיוונו של ווטרטל הוא תוקף במכת כנף, לפתע אתה רואה שווטרטל לא זז הוא מחכה שצ'אריזארד ירד, לפתע הוא נשכב על הריצפה, ואז צ'אריזארד עובר מעליו, ואז ווטרטל תוקף באקדח מים על הזנב של צ'אריזארד שנופל על האמדה, ואז לפתע ווטרטל מצליח לארוד מספיק כוח והוא תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בצ'אריזארד.
    הצ'אריזארד לא מוותר הוא קם במהירות מהריצפה, הוא ניראה עצבני יותר גופו מתחיל לעלות בעשן מוזר.

The Cheshire Cat
    באנירי הפצועה מנסה לתקוף את לידיבה בקרן קרח אבל הוא עף מאוד מהר והיא מתקשה לפגוע בו, לפתע הוא עף לכיוונה הוא עומד לתקוף באגרוף שביט שוב אבל היא תוקפת בחבטה ופוגעת בלידיבה שנופל על הריצפה.

~nitay~
    סניזל הפצועה קם מהריצפה ותוקף במתקפה מהירה, אבל טורטוויג שקם גם הוא מהדשא חומק במהירות, הוא מתחיל לתקוף בספיגה ושואב מלא כוח מסניזל שניפגע, טורטוויג חוזר לעצמו.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 05:26 PM
    Suicide
    לפתע צ'אריזארד מתחיל לעוף ואז ווטרטל תוקף באקדח מים אבל הוא לא מגיע לגובה של צ'אריזארד, צ'אריזארד מתחיל לרדת לכיוונו של ווטרטל הוא תוקף במכת כנף, לפתע אתה רואה שווטרטל לא זז הוא מחכה שצ'אריזארד ירד, לפתע הוא נשכב על הריצפה, ואז צ'אריזארד עובר מעליו, ואז ווטרטל תוקף באקדח מים על הזנב של צ'אריזארד שנופל על האמדה, ואז לפתע ווטרטל מצליח לארוד מספיק כוח והוא תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בצ'אריזארד.
    הצ'אריזארד לא מוותר הוא קם במהירות מהריצפה, הוא ניראה עצבני יותר גופו מתחיל לעלות בעשן מוזר.

"מהר,תרוץ בסיבובים מסביב צ'אריזארד ותתקוף בו זמנית באקדח מים הרבה פעמים ואז בבועות על להבת הזנב שלו!"אני צועק לוורטורטל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. מורחקים
    ~nitay~
    סניזל הפצועה קם מהריצפה ותוקף במתקפה מהירה, אבל טורטוויג שקם גם הוא מהדשא חומק במהירות, הוא מתחיל לתקוף בספיגה ושואב מלא כוח מסניזל שניפגע, טורטוויג חוזר לעצמו.
    "תשתמש בשריטה ואז תנסה ליצור מסך עשן,תתחיל לרוץ מסביב לסניזל,ואז תשרוט אותו!"

9. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי הפצועה מנסה לתקוף את לידיבה בקרן קרח אבל הוא עף מאוד מהר והיא מתקשה לפגוע בו, לפתע הוא עף לכיוונה הוא עומד לתקוף באגרוף שביט שוב אבל היא תוקפת בחבטה ופוגעת בלידיבה שנופל על הריצפה.
    "מהר קרן קרח!" אני אומרת
    גיל! 3>

10. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 03:33 PM
    The Trooper
    איווי תוקף בחפירה, אתה מבחין שטורצ'יק של זז הוא רק עומד במקום, לפתע איווי יוצא מן האדמה, שניה אחת לפני שהוא תוקף במכת חול טורצ'יק מקדים אותו ותוקף בגחלת ופוגע בו חזק, איווי מתגלעל על הריצפה הוא פצוע.
    "איווי, עמוד מהר! תשתמש במתקפת חול ואז בחפירה שוב!"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Suicide
    ווטרטל מתחיל לרוץ אבל בשניה הראשונה שהוא עומד לתקוף, צ'אריזארד תוקף אותו בלהבת בליץ' חזקה, ווטרטל שניפגע צורח בחוזקה, ואז הוא מתעלף, ווטרטל מסוחל, "המנצח בסיבוב הקרבות הראשון הוא קוין דן בחר את הפוקימון השני של בקרב" אמר השופט.
    "כן, תוציא עוד לוזר אחד" אמר קוין.
    אתה רואה שהצ'אריזארד של קוין מאוד חלש המצב שלו גרוע, מתקפות המים בזנבו השפיעו עליו לרעה.

~nitay~
    סניזל מנסה לתקוף בשריטה שוב אבל הוא חלש מאוד זה הקרב הראשון שלו והוא עוד לא מאומן, לפתע טורטוויג תוקף אותו בעלי תער, אבל סניזל חומק הוא תוקף בשריטה ופוגע חזק בטורטוויג, לפתע טורטוויג תוקף בספיגה ושואב את כל האנרגיה של סניזל שמתעלף, סניזל חוסל, השתמש בפוקימון השני שלך.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח ומקפיאה את לידיבה, כדי לך לתקוף את לדיבה מהר לפני שהקרח יפשיר.

The Trooper
    איווי מנסה לקום הוא תוקף במכת חול אבל טורצ'יק חומק, איווי תוקף בחפירה, לפתע טורצ'יק הולך למקום שממנו איווי התחיל לחפור וניכנס לתוכו, עוברות כמה שניות ולפתע יוצא איווי ואחריו טורצ'יק שתוקף אותו שוב בגחלת ופוגע באיווי חזק.
    "אני רואה שהאיווי שלך מאוד חלש" אמרה שרון שהתחילה לצחוק.

12. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 23 2009, 07:26 PM

The Trooper
    איווי מנסה לקום הוא תוקף במכת חול אבל טורצ'יק חומק, איווי תוקף בחפירה, לפתע טורצ'יק הולך למקום שממנו איווי התחיל לחפור וניכנס לתוכו, עוברות כמה שניות ולפתע יוצא איווי ואחריו טורצ'יק שתוקף אותו שוב בגחלת ופוגע באיווי חזק.
    "אני רואה שהאיווי שלך מאוד חלש" אמרה שרון שהתחילה לצחוק.
    "איווי, אתה לא חלש! תאמין בעצמך ותוכל להביס את הטורצ'יק הזה!" אני צועק ואז מוסיף "איווי, חבטה, מהר! אחרי זה חפירה והצלפת זנב!"

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח ומקפיאה את לידיבה, כדי לך לתקוף את לדיבה מהר לפני שהקרח יפשיר.
    "שוב קרן קרח ואז תיסכול!" אני קוראת
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Suicide
    ווטרטל מתחיל לרוץ אבל בשניה הראשונה שהוא עומד לתקוף, צ'אריזארד תוקף אותו בלהבת בליץ' חזקה, ווטרטל שניפגע צורח בחוזקה, ואז הוא מתעלף, ווטרטל מסוחל, "המנצח בסיבוב הקרבות הראשון הוא קוין דן בחר את הפוקימון השני של בקרב" אמר השופט.
    "כן, תוציא עוד לוזר אחד" אמר קוין.
    אתה רואה שהצ'אריזארד של קוין מאוד חלש המצב שלו גרוע, מתקפות המים בזנבו השפיעו עליו לרעה.

"סינדקוויל צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף בלהביור ואז מסך עשן ושוב להביור!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. מורחקים
    ~nitay~
    סניזל מנסה לתקוף בשריטה שוב אבל הוא חלש מאוד זה הקרב הראשון שלו והוא עוד לא מאומן, לפתע טורטוויג תוקף אותו בעלי תער, אבל סניזל חומק הוא תוקף בשריטה ופוגע חזק בטורטוויג, לפתע טורטוויג תוקף בספיגה ושואב את כל האנרגיה של סניזל שמתעלף, סניזל חוסל, השתמש בפוקימון השני שלך.
    "טוטודייל! צא! נשיכה!"

עמוד 79 מתוך 104 ראשוןראשון ... 2969777879808189 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •