Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 104 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 1555
  1. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 02:42 AM

The Cheshire Cat
    את פותחת את החלון ומנסה לקחת את הפוקדור לפתע את רואה שהפוקדור דבוק לעדן החלון שלך בצורה מוזרה.
    לפתע את רואה שיש חבורת מרקוואים שמתקרבים לעברך הם עמדים לתקוף אותך.
    אני מנסה בכוח לקחת את הפוקדור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 11:19 AM
    Y-CORE 13
    אתה מזיז את הסדין לאט לאט לפתע קופץ עליו פוצ'יינה עצבי במיוחד, הוא נושך את היד שלך.
    אתה לא מצליח לשחרר אותו מהיד שלך.
    "סקווירטל תקוף אותו בבועות!"אני אומר לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    את מושחת את הפוקדור וכל הכוח ומצליחה לשחרר אותו, אבל בגלל שנשעת אחורה את עפה על המיטה שלך עם הפוקדור והחלון נסגר, לפתע את רואה מלא מרקרוואים שמחוצים על החלון שלך, את יודעת מהחדר במהירות עם הדברים שלך ויורדת לקומה הראשונה, את הולכת לאולם ההופעות ואז בדיוק גרי מתחיל לדבר.
    "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי

Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף את פוצ'יינה בבועות והוא משחרר את היד שלך, לפתע פוצ'יינה תופס איזה מן דף שהיה מונך על המדף, ויוצא החוצה אל המסדרון, הוא מתחיל לחברוח לכם.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 11:30 AM

Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף את פוצ'יינה בבועות והוא משחרר את היד שלך, לפתע פוצ'יינה תופס איזה מן דף שהיה מונך על המדף, ויוצא החוצה אל המסדרון, הוא מתחיל לחברוח לכם.
    'זה הדבר שעשה את כל הרעש..שיהיה..' אני חשוב לעצמי,"אז סקווירטל,מה אתה חושב על להתאמן??"אני שואל אותו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

5. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 11:30 AM
    The Cheshire Cat
    את מושחת את הפוקדור וכל הכוח ומצליחה לשחרר אותו, אבל בגלל שנשעת אחורה את עפה על המיטה שלך עם הפוקדור והחלון נסגר, לפתע את רואה מלא מרקרוואים שמחוצים על החלון שלך, את יודעת מהחדר במהירות עם הדברים שלך ויורדת לקומה הראשונה, את הולכת לאולם ההופעות ואז בדיוק גרי מתחיל לדבר.
    "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי

אני יוצאת לסיבוב בעיר גם~
    גיל! 3>

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 06:02 AM
    ~nitay~
    אתה הולך למגרש הקרבות ורואה את המאמנים שהגיעו איתך עם הספינה מבואסים ומאמן אחד מהאי שיושב מצוחק "אתם גרועים מאוד, אף אחד פה לא ינצח אותי" אמר המאמן.
    "רוצה לנסות את מזלנו טוטודייל?" אגיד לו ואלך אל המאמן "בוא נראה אם אתה יכול לנצח אותי!"

7. משתמש מנוסה
    מי שיפתח את עמוד 10 יקבל את אחד ההתחלתיים מהדור הרביעי.

Y-CORE 13
    סקווירטל עונה לך בשמחה, לפתע אתה רואה חתיכה מהפתק שפוצ'יינה לקח, לפתע אתה רואה שבפתק כתוב לאן הוא הלך, אבל החכיתה שבה הוא כותב לאן הוא הלך נמצאת אצל פוצ'יינה שמסתובב במסדרונות.

The Cheshire Cat
    את יוצאת להסתובב בעיר, לפתע את רואה תחרות מתאמים שנימצאת בעיר, אפשר לזכות בה בסרט ראשון.

~nitay~
    "בוא נראה באמת, צא בידוף" אמר המאמן והוציא את הביודף שלו שניראה דיי טיפש.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 01:12 PM

Y-CORE 13
    סקווירטל עונה לך בשמחה, לפתע אתה רואה חתיכה מהפתק שפוצ'יינה לקח, לפתע אתה רואה שבפתק כתוב לאן הוא הלך, אבל החכיתה שבה הוא כותב לאן הוא הלך נמצאת אצל פוצ'יינה שמסתובב במסדרונות.

"צריכים לתפוס את פוציינה הזה"אני אומר לסקווירטל ומתחיל לרוץ במסדרון ולחפש את פוציינה עם סקווירטל..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. מורחקים
    ~nitay~
    "בוא נראה באמת, צא בידוף" אמר המאמן והוציא את הביודף שלו שניראה דיי טיפש.
    "בידוף?" אגיד וגחח ואז אצעק "צא! טוטודייל! אקדח מים!"

10. the bitch is back

The Cheshire Cat
    את יוצאת להסתובב בעיר, לפתע את רואה תחרות מתאמים שנימצאת בעיר, אפשר לזכות בה בסרט ראשון.
    'כמה נחמד' אני חושבת לעצמי והולכת לשם.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    אתה יוצא מהחדר של גרי ומסתובב במסדרון, לפתע אתה רואה את פוצ'ייה הוא יושב לו בסוף המסדרון ומחזיק פיו את הפתח.

~nitay~
    טוטודייל תוקף באקדח מים אבל לפתע בידוף חומק במהירות, אתה רואה שהבידוף מאוד מהיר, לפתע הוא תוקף את טוטודייל שלך בחבטה ופוגע בו, לפתע הוא תוקף את טוטודייל מצד אחר בבחטה שוב ופוגע בטוטודייל שלא מצליח להגיב.

The Cheshire Cat
    את ניכנסת אל תוך בניין התחרות ונירשמת לתחרות, את מקבלת כרטיס תחריות, לפתע את ניכנסת אל תוך חדר שבוא מתארגנים לפני התחרות ואת רואה שיש מלא מאמנות שהולכות להתחרות גם.
    לפתע אחד מהאנשים שעובדים במקום בא עליך ואומר לך "תקשיבי השלב הראשון הוא תצוגת הפוקימון אז תבחרי שניים מהאביזרים האלו לפוקימון שלך." אמר האיש והציג לך את כל האביזרים.

12. מורחקים
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 01:35 PM
    ~nitay~
    טוטודייל תוקף באקדח מים אבל לפתע בידוף חומק במהירות, אתה רואה שהבידוף מאוד מהיר, לפתע הוא תוקף את טוטודייל שלך בחבטה ופוגע בו, לפתע הוא תוקף את טוטודייל מצד אחר בבחטה שוב ופוגע בטוטודייל שלא מצליח להגיב.
    "תעיף אותו בשריטה ואז אקדח מים!"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 01:35 PM
    Y-CORE 13
    אתה יוצא מהחדר של גרי ומסתובב במסדרון, לפתע אתה רואה את פוצ'ייה הוא יושב לו בסוף המסדרון ומחזיק פיו את הפתח.
    "סקווירטל תקוף אותו בבועות!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    טוטודייל מעיף את בידוף ממנו בסריטה, אבל בידוף לא מוותר הוא תוקף את טוטודייל בחבטת ראש ופוצע אותו חזק, לפתע כל האנשים שגרים באי הנימצאים באזור הזירה מריעים לבידוף.

Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף את פוצ'ייה בבועות אבל פוצ'יינה חומק עם והמתחיל לרוץ לחדר המדרגות כדי לרדת למטה.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 01:47 PM

Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף את פוצ'ייה בבועות אבל פוצ'יינה חומק עם והמתחיל לרוץ לחדר המדרגות כדי לרדת למטה.
    "סקווירטל תרדוף אחריו ותתקוף אותו בחבטה" אני אומר לו ומתחיל גם אני לרוץ אחריו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 8 מתוך 104 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •