Pokemon GO
עמוד 83 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,231 עד 1,245 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 27 2009, 12:06 AM

Suicide
    כל הפוקימון שעל העץ בורחים רק פיגי' הפצוע נופל על האדמה, זה לא ניראה לו הוגן שאתה נילחם נגדו עם שלושה פוקימונים הוא עצבני מאוד.

"אוקיי שיהיה.."אני אומר ומחזיר את קווילבה ואת וורטורטל לפוקדורים,"טריקו תקוף בספיגה ואז מתקפה מהירה!"אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    איווי יוצא מהפוקדור במהירות ומנסה לתקוף בחפירה כמה שיותר מהר, אבל נידורנו לא נותן לו הוא תוקף אותו בעוקץ רעל וגורם לאיווי לחטוף הרעלה שפוגעת בו חזק מאוד, נידורנו רץ לכיוונו של איווי ותוקף אותו במכת קרן, איווי פצוע.
    "איזה לוזר אתה, תוך 5 שניות אני בגמר" אמר המאמן של נידורנו.

Suicide
    טריקו תוקף בספיגה ושואב כוח מפיגי' ניפגע, פיגי' מתעצבן הוא עף לגובה ואת תוקף בסופה ופוגע חזק בטריקו שעף אחד אחד העצים וחוטף מכה רצינית בגבו.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 27 2009, 12:14 AM

Suicide
    טריקו תוקף בספיגה ושואב כוח מפיגי' ניפגע, פיגי' מתעצבן הוא עף לגובה ואת תוקף בסופה ופוגע חזק בטריקו שעף אחד אחד העצים וחוטף מכה רצינית בגבו.
    "טריקו אסור לך לוותר!תשתמש שוב בספיגה ואז חבטה ושוב ספיגה!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

4. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 27 2009, 12:14 AM
    איש האבטיח
    איווי יוצא מהפוקדור במהירות ומנסה לתקוף בחפירה כמה שיותר מהר, אבל נידורנו לא נותן לו הוא תוקף אותו בעוקץ רעל וגורם לאיווי לחטוף הרעלה שפוגעת בו חזק מאוד, נידורנו רץ לכיוונו של איווי ותוקף אותו במכת קרן, איווי פצוע.
    "איזה לוזר אתה, תוך 5 שניות אני בגמר" אמר המאמן של נידורנו.

"ברור" אני אומר לו בלעג.
    "איווי, תשתמש שוב בחפירה, ותשלב בזה מתקפת מהירות ככה שתחפור מהר יותר, ואז תצא מתחת לנידורן עם מתקפת מהירות ותיכנס אל הבור במהרה שוב, וצא מהצד השני בזמן שתתחיל להשתמש עליו במתקפת חול!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 27 2009, 12:06 AM

Dingo
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה אבל פיפלאפ חומק הוא תוקף בקרן בועות משולבת עם מערבולת ומעיף אותה על פוליוואג שניפגע חזק, הרבה נקודות יורדות לכם בגלל מהלכים לא מקוריים ובגלל.
    ובגלל מה?
    -----
    "פולי בועות ואז תפוצץ את הבועות עם סטירה כפולה עליו! ואז אקדח מים מסובב בבועות!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Suicide
    טריקו תוקף בספיגה שוב אבל הוא לא מצליח לשאוב את כוחו של פיג&#39;י כי הוא עף גבוה מדי, פיג&#39;י יורד במהירות לכיוונו של טריקו ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע בו.

איש האבטיח
    איווי המורעל משלב מתקפה מהירה עם חפירה ומצליח חפור, כעבור כמה שניות הוא יוצא מהאדמה, אבל הוא לא תוקף את נידורנו הוא מחפש אויר הוא לא יכול לנשום בגלל ההרעלה הוא חלש מאוד, נידורנו תוקף אותו שוב במכת קרו ופוגע באיווי חזק, איווי ניראה חסר אונים.

Dingo
    בגלל מה מה?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג תוקף בבועות ואז מפוצץ אותם עם סטירה כפולה לכיוונו של פיפלאפ שתוקף במערבולת, לפתע נוצר פיצוץ של וגם פוליוואג וגם פיפלאפ ניפצעים, גם לפיפלאפ וגם לפוליוואג יורדות נקודות.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 27 2009, 12:38 AM

Dingo
    בגלל מה מה?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג תוקף בבועות ואז מפוצץ אותם עם סטירה כפולה לכיוונו של פיפלאפ שתוקף במערבולת, לפתע נוצר פיצוץ של וגם פוליוואג וגם פיפלאפ ניפצעים, גם לפיפלאפ וגם לפוליוואג יורדות נקודות.
    חיכיתי שתגיב..
    --------
    לא משנה..
    -------
    "מהר אקדח מים וכנס בתוכו עם בטירה כפולה&#33; ואז אקדח מים מסובב בבועות&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    Dingo
    פוליוואג מנסה להיכנס לאקדח המים אבל הוא לא מצליח, הוא תוקף בסטירה כפולה ופוגע בפיפלאפ.
    פיפלאפ תוקף במערבולת במהירות ופוגע בפוליוואג שלך, יש תיקו בין כמות הנקודות והזמן עומד להיגמר.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 27 2009, 01:35 AM
    Dingo
    פוליוואג מנסה להיכנס לאקדח המים אבל הוא לא מצליח, הוא תוקף בסטירה כפולה ופוגע בפיפלאפ.
    פיפלאפ תוקף במערבולת במהירות ופוגע בפוליוואג שלך, יש תיקו בין כמות הנקודות והזמן עומד להיגמר.
    "פעם אחרונה אקדח מים מסובב בהיפנוזה&#33;" אני אומר
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    Dingo
    פוליוואג תוקף בחוזקה בהיפנוזה משולבת עם אקדח מים ופיפלאפ תוקף במערבולת משולבת עם ניקור, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ ענקי של מים, לפתע נישמעת צפירת הסיום, אתה מביט על המסך ולפתע אתה רואה שאתה זכיתה בתחרות הסרט.
    "בגלל שהיום יום חג לעיר שלנו אומגה הזו בתחרות החודש מקבל פרס פיצ&#39;ו" אמרה המנלה של התחרות.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 27 2009, 01:43 AM
    Dingo
    פוליוואג תוקף בחוזקה בהיפנוזה משולבת עם אקדח מים ופיפלאפ תוקף במערבולת משולבת עם ניקור, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ ענקי של מים, לפתע נישמעת צפירת הסיום, אתה מביט על המסך ולפתע אתה רואה שאתה זכיתה בתחרות הסרט.
    "בגלל שהיום יום חג לעיר שלנו אומגה הזו בתחרות החודש מקבל פרס פיצ&#39;ו" אמרה המנלה של התחרות.
    "תודה&#33;" אני אומר " מה יש לעשות עוד בעיר שלכם?" אני שואל אותם
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    Suicide
    טריקו תוקף בספיגה שוב אבל הוא לא מצליח לשאוב את כוחו של פיג&#39;י כי הוא עף גבוה מדי, פיג&#39;י יורד במהירות לכיוונו של טריקו ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע בו.

"טריקו תשתמש במבט ואז מתקפה מהירה ואז ספיגה וחבטה&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 26 2009, 10:52 PM
    משתמשים תחרות הקרבות תתקיים מחר בבוקר כניראה בשבוע הבא.

~nitay~
    "וואו איזה תג יפה" אמרה שרה, "השגתי כזה לפני יום" אמר פרולינו.
    "תקשיבו אני רואה שכולם פה, הגיעה הזמן שתצאו מהעיר ותתקדמו לעיר הבא, כאשר תהיה לכם משימה אני אודיע לכם" אמרה מרינה מנהיגת הקבוצה שלכם.
    "אוף לה דווקה אני נפלתי עם לוזרים כאילו בקבוצה שלי" אמר פרולינו.
    "פרולינו תכבד את הקבוצה שלך כולנו מאמנים שווים, עכשיו קדימה צאו למסע, ותשארו כקבוצה וביחד" אמרה מרינה.
    "אז הולכים?" שאלה אתכם שרה.

"תודה" אגיד לשרה ואשיב מבט שנאה לפרולינו "עוד נראה לגבי זה" אתגרה בפרולינו ואצטרף אל הקבוצה

14. Kibō no chi

איש האבטיח
    איווי המורעל משלב מתקפה מהירה עם חפירה ומצליח חפור, כעבור כמה שניות הוא יוצא מהאדמה, אבל הוא לא תוקף את נידורנו הוא מחפש אויר הוא לא יכול לנשום בגלל ההרעלה הוא חלש מאוד, נידורנו תוקף אותו שוב במכת קרו ופוגע באיווי חזק, איווי ניראה חסר אונים.
    "איווי, תרכז את כל הכוח שנשאר לך במתקפ אחת, נסה לחסל אותו כמה שיותר מהר&#33; תשתמש במתקפת מהירות בכל העצמה&#33;"

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 26 2009, 09:01 PM

The Cheshire Cat
    טוטודייל לא מוכן להלחם, הוא משפריץ מים על הפרצוף שלך, אין לך ברירה את תוכלי להשתמש רק בצ&#39;יקוריטה או שיפסלו אותך.
    "תודה על כלום" אני צועקת עליו ומחזירה אותו לפוקדור. "טוב, צאי צ&#39;יקוריטה תשתמשי בעלי טער במהירות&#33;" אני קוראת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 83 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •