Pokemon GO
עמוד 84 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3474828384858694 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,246 עד 1,260 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Dingo
    "קודם הינה הסרט שלך והפיצ'ו שזכיתה בו, ושנית, בעיר שלנו יש תחרות קרבות אבל היא כבר עומדת להיגמר והיא אפשר להרשם, אבל יש אזור מלא פוקימוני מעופף." אמרה האישה שהביאה לך את הסרט ואת הפיצ'ו.

Suicide
    טריקו תוקף במבט אבל פיג'י לא מסתקל אל תוך עיניו, טריקו העצבני תוקף במתקפה מהירה ופוגעה בפיג'י שעף על אחד העצים.
    טריקו ניראה עצבני במיוחד, הוא מתנהג בצורה מוזרה.

~nitay~
    אתם מתכילים ללכת וכעבור כמה זמן אתם יוצאים מן העיר, אתה מתחילים ללכת בדרך מספר 1.
    לפתע אתם רואים חבורה של רטיקייטים עצבניים הם עומדים לדרוס אתכם.
    "נו באמת" אמר פרולינו והוציא את הריולו שלו.
    "חמש שניות והם בורחים" אמרה שרה והוציאה את פצ'יריסיו שלה.

איש האבטיח
    איווי רץ במהירות לכיוונו של נידורנו, הוא צובר אנרגיה ואז תוקף את נידורנו במתקפה מהירה, נידורנו תוקף במכת קרן השניים פוגעים זה בזה וכל אחד עף לצד אחר, נידורנו קם במהירות, אבל איווי מחוסל, השתמש בפוקימון השני שלך.

The Cheshire Cat
    וולפיקס תוקף בלהביור וצ'יקוריטה תוקפת בעלי תער, הלהביור של וולפיקס שורף לצ'יקוריטה את כל העלים.
    צ'יקוריטה ניראת מפוחת מן האש שמוציא וולפיקס.

2. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 28 2009, 08:55 PM

איש האבטיח
    איווי רץ במהירות לכיוונו של נידורנו, הוא צובר אנרגיה ואז תוקף את נידורנו במתקפה מהירה, נידורנו תוקף במכת קרן השניים פוגעים זה בזה וכל אחד עף לצד אחר, נידורנו קם במהירות, אבל איווי מחוסל, השתמש בפוקימון השני שלך.
    "איווי, חזור" אגיד ואחזיר את איווי בזמן שאשלוף את הכדור של גרוטל.
    "גרוטל, צא! תקוף בקללה ומיד לאחר מכן בחבטה, ואז תשתמש בנסיגה!"

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back

The Cheshire Cat
    וולפיקס תוקף בלהביור וצ'יקוריטה תוקפת בעלי תער, הלהביור של וולפיקס שורף לצ'יקוריטה את כל העלים.
    צ'יקוריטה ניראת מפוחת מן האש שמוציא וולפיקס.
    "צ'יקוריטה אל תפחדי, תשיתמשי שוב בעלי טער ואז חבטה!" אני קוראת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Dingo
    "קודם הינה הסרט שלך והפיצ'ו שזכיתה בו, ושנית, בעיר שלנו יש תחרות קרבות אבל היא כבר עומדת להיגמר והיא אפשר להרשם, אבל יש אזור מלא פוקימוני מעופף." אמרה האישה שהביאה לך את הסרט ואת הפיצ'ו.

"טוב, תודה!" אני אומר והלך למקום עם הפוקימוני מעופף
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    אתם מתכילים ללכת וכעבור כמה זמן אתם יוצאים מן העיר, אתה מתחילים ללכת בדרך מספר 1.
    לפתע אתם רואים חבורה של רטיקייטים עצבניים הם עומדים לדרוס אתכם.
    "נו באמת" אמר פרולינו והוציא את הריולו שלו.
    "חמש שניות והם בורחים" אמרה שרה והוציאה את פצ&#39;יריסיו שלה.

"אני אצטרף גם, טוטודייל&#33; צא&#33; אקדח מים על כולם&#33;" אגיד ואז אביט בניביהם החדים ואוסיף "תזהר גם לא להתקרב יותר מדי" אוסיף בחשש

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    טריקו תוקף במבט אבל פיג&#39;י לא מסתקל אל תוך עיניו, טריקו העצבני תוקף במתקפה מהירה ופוגעה בפיג&#39;י שעף על אחד העצים.
    טריקו ניראה עצבני במיוחד, הוא מתנהג בצורה מוזרה.

"יפה טריקו תמשיך ככה&#33;עכשיו תקוף בספיגה ובמתקפה מהירה&#33;"אני צועק לו בהתלהבות
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ~JolTeoN~
    "אני לא צריך לעזור לך, אתה צריך לאמן תא הפוקימונים שלך לבד, אני קבלתי שניקס לפני שבוע כשהגענו עם הספינה והינה אחרי הרבה אימונים הוא הפך ללאקסיו מדהים וחזק במיוחד" אמר רג&#39;י.
    אתם ממשיכים ללכת אחרי רבע שעה אתם מגיעים אל העיר הבא, העיר אומגה, העיר היא די קטנה אבל יש בה הרבה האנשים.
    אתם מתחילים להסתובב בעיר לחפש את מרכז הפוקימונים, לפתע אתם רואים במה גדולה ולידה מלא מאמנים ועליה אישה אחת.
    " אל תשחכו היום בשעה 4 בדיוק תחרות קרבות ענקית, ופרס גדול למקומות השני והראשון, ההרשמה היא ליד הבמה.
    אתה מביט בשעון ורואה שהשעה 3 בצהריים.
    "אתה נירשם לתחרות?" שאל רג&#39;י.
    "אני לא ארשם אני הולכת לתחרות הסרט כדי להרשם כי היום היא מתקיימת" אמרה ליזי והלכה
    אני אלך לחפש מקום שבו אני יוכל לאמן את הפוקימונים שלי.

8. משתמש מנוסה
    משתמשים ביום שבת תחרות הקרבות הגדולה ואז ספיישל סוכות, הפרטים על הספיישל בקרוב.

איש האבטיח
    גרוטל יוצא מהפוקדור ותוקף את נידורנו בקללה דבר שגורם לגרוטל לאבד קצת חיים וכעבור כמה שניות גורם גם לנידורנו לאבד חיים, גרוטל מנסה לתקוף בחבטה, הוא רץ לכיוונו של נידורנו אבל בגלל שגופו של גרוטל כבד הוא זז לאט, נידורנו חומק בהחבטה במהירות ותוקף את גרוטל בעוקץ רעל ופוגע בו.

The Cheshire Cat
    צ&#39;יקוריטה תוקפת שוב בעלי תער אבל וולפיקס חומק, וולפיקס תוקף בגחלת ופוגע בצ&#39;יקוריטה, צ&#39;יקוריטה הפצועה מתעצבנת, לפתע היא מתחילה לזהור, העלה של הראש שלה גדל וגם הגוף שלה שעליו צומחים מלא עלים קטנים, צ&#39;יקוריטה הפכה לבייליף.

Dingo
    אתה יוצא מהאזור התחרות לפתע המאמנת שהתחרתה מולה בשלב הגמר רצה אחריך.
    "ואוו הפוליוואג שלך מדהים, הייתי שמחה שתעזור לי להתאמן, בסדר?" שאלה הנערה.

~nitay~
    פצ&#39;יריסיו של שרה תוקף במכת ברק וטוטודייל שלך באקדח מים וריולו של פרולינו בבעיטה נמוך, הפוקימונים שלכם תוקפים ומצליחים לחסל את חלק מהפוקימונים, לפתע מגיעה לאזור רטיקייט זוהר הוא תוקף את פצ&#39;יריסיו בהיפר ניב ומחסל אותו, "וואו אני חייב לנסות לחסל את הרטיקייט הזה ככה ריולו שלי יתחזק." אמר פרולינו.
    אתה רואה שטוטודייל ניראה מפוחד מהרטיקייט הזוהר.

Suicide
    טריקו תוקף בספיגה ושואב את הכוח של הפיג&#39;י שניראה חצי מחוסל, לפתע פיג&#39;י תוקף בסופה שוב ומעיף את טריקו על אחד העצים ואז פיג&#39;י עף לכיוונו של טריקו ותוקף אותו בניקור, טריקו פצוע קשה.

~JolTeoN~
    "אתה לא רוצה להרשם לתחרות?" שאל רג&#39;י שניראה מאוכזב.

9. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 29 2009, 06:49 PM

איש האבטיח
    גרוטל יוצא מהפוקדור ותוקף את נידורנו בקללה דבר שגורם לגרוטל לאבד קצת חיים וכעבור כמה שניות גורם גם לנידורנו לאבד חיים, גרוטל מנסה לתקוף בחבטה, הוא רץ לכיוונו של נידורנו אבל בגלל שגופו של גרוטל כבד הוא זז לאט, נידורנו חומק בהחבטה במהירות ותוקף את גרוטל בעוקץ רעל ופוגע בו.
    "גרוטל, שלח עלי תער ותתקרב אליו לאט לאט, ואז תקוף בחבטה ובנסיגה&#33;"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    משתמשים ביום שבת תחרות הקרבות הגדולה ואז ספיישל סוכות, הפרטים על הספיישל בקרוב.

Dingo
    אתה יוצא מהאזור התחרות לפתע המאמנת שהתחרתה מולה בשלב הגמר רצה אחריך.
    "ואוו הפוליוואג שלך מדהים, הייתי שמחה שתעזור לי להתאמן, בסדר?" שאלה הנערה.

פאק יש מצב שאני לא יהיה כאן בשבת..
    --------
    "בשמחה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    פצ&#39;יריסיו של שרה תוקף במכת ברק וטוטודייל שלך באקדח מים וריולו של פרולינו בבעיטה נמוך, הפוקימונים שלכם תוקפים ומצליחים לחסל את חלק מהפוקימונים, לפתע מגיעה לאזור רטיקייט זוהר הוא תוקף את פצ&#39;יריסיו בהיפר ניב ומחסל אותו, "וואו אני חייב לנסות לחסל את הרטיקייט הזה ככה ריולו שלי יתחזק." אמר פרולינו.
    אתה רואה שטוטודייל ניראה מפוחד מהרטיקייט הזוהר.

"קדימה טוטודייל, אל תפחד&#33; תשתמש באקדח מים ואז בזעם&#33;"

12. the bitch is back

The Cheshire Cat
    צ&#39;יקוריטה תוקפת שוב בעלי תער אבל וולפיקס חומק, וולפיקס תוקף בגחלת ופוגע בצ&#39;יקוריטה, צ&#39;יקוריטה הפצועה מתעצבנת, לפתע היא מתחילה לזהור, העלה של הראש שלה גדל וגם הגוף שלה שעליו צומחים מלא עלים קטנים, צ&#39;יקוריטה הפכה לבייליף.

"וואו בייליף&#33;" אני קורא בהיתלהבות "תישתמשי שוב בעלי טער ואז סינטזה כדי להיתרפא&#33;" אני קוראץ שוב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    טריקו תוקף בספיגה ושואב את הכוח של הפיג&#39;י שניראה חצי מחוסל, לפתע פיג&#39;י תוקף בסופה שוב ומעיף את טריקו על אחד העצים ואז פיג&#39;י עף לכיוונו של טריקו ותוקף אותו בניקור, טריקו פצוע קשה.

שמע..התחרטתי,אולי תחליף עכשיו את הפיג&#39;י בסטארלי??אני רוצה גם פוקימונים מהדור הרביעי..
    -----------
    "טריקו אל תוותר תקוף בספיגה ואז חבטה ושוב ספיגה&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

14. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    גרוטל תוקף בעלי תער והנידורנו נפגע חזק, אבל הוא לא מוותר, הנידורנו בעל עמידות למתקפות והוא מאוד חזק.

Dingo
    עם אל תהיה בשבת אני מעביר את התחרות ליום אחר, כי שבוע הבא זה סוכות אז ברוב הסיכויים שכולם יהיו פה בכל יום.
    ~~~~~~~~~~~
    "דרך אגב אני דון הגעתי ממחוז סינו, זכיתי בפסטיבל הגדול במקום החמישי אבל מאז אני לא מצליחה לנצח באף תחרות באתי לפה כדי לנסות לזכות בסרטים אבל אני לא מצליחה פיפלאפ שלי כל הזמן מאבד את הביטחון מאז הפסדתי לחברתי הטובה זואי.
    הייתי רוצה מולך קרב 2 על 2, רוצה?" שאלה דון.

~nitay~
    טוטודייל תקוף באקדח מים וריולו תוקף ביד כוחנית, רטיקייט חזק מאוד הוא מצליח לחסום את המתקפות ותוקף במתקפה מהירה טוטודייל ניפגע ועף אל תוך ידך, ריולו נישאר להלחם הוא תוקף שוב ביד כוחנית ומצליח לפגוע ברטיקייט, אבל הרטיקייט לא מותר הוא תוקף בנשיכה ופוגע חזק בריולו.
    "איפה הוא התאמן כל כך הרבה" אמר פרולינו שניראה לחוץ.

The Cheshire Cat
    בייליף תוקף שוב בעלי תער, אבל וולפיקס ידע שהיא תתקוף בעלי תער וחמק הוא תקף את בייליף בגחלת אבל בייליף חמקה, בייליף תוקפת בסינתזה ומתרפאת, לפתע היא תוקפת בגפן מצליפה ותופסת את וולפיקס וזורקת אותו על הריצפה, וולפיקס ניפצע חזק.
    (בייליף למדה גפן מצליפה )

Suicide
    אין קיצורי דרך אתה צריך עכשיו לחפש סטארלי באזור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל פתאום הוא מרגיש חסימה מוזרה ואז הוא מתעלף הפיג&#39;י מנצל את ההזדמנות ובורח.
    אתה רץ לראות מה קרה לטריקו ומנסה להעיר אותו אבל הוא לא מתעורר הגוף שלו רועד בצורה מוזרה.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 29 2009, 08:09 PM

Dingo
    עם אל תהיה בשבת אני מעביר את התחרות ליום אחר, כי שבוע הבא זה סוכות אז ברוב הסיכויים שכולם יהיו פה בכל יום.
    ~~~~~~~~~~~
    "דרך אגב אני דון הגעתי ממחוז סינו, זכיתי בפסטיבל הגדול במקום החמישי אבל מאז אני לא מצליחה לנצח באף תחרות באתי לפה כדי לנסות לזכות בסרטים אבל אני לא מצליחה פיפלאפ שלי כל הזמן מאבד את הביטחון מאז הפסדתי לחברתי הטובה זואי.
    הייתי רוצה מולך קרב 2 על 2, רוצה?" שאלה דון.

תודה, אני אברר
    -----
    "שלום, לי קוראים ירין&#33; ריי פולי צאו&#33; תוציאי את שלך" אני אומר
    --------

-------

עמוד 84 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3474828384858694 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •