Pokemon GO
עמוד 85 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,261 עד 1,275 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 29 2009, 08:09 PM
    איש האבטיח
    גרוטל תוקף בעלי תער והנידורנו נפגע חזק, אבל הוא לא מוותר, הנידורנו בעל עמידות למתקפות והוא מאוד חזק.

"הקללה אמורה לפגוע בו בקרוב שוב" אחשוב לעצמי.
    "גרוטל, פשוט תשתמש בנסיגה שוב, הקללה תפגע בו מחדש ככה שאתה לא צריך לדאוג לגבי תקיפה, פשוט תישאר חזק ותגן על עצמך!" אני צועק.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    אין קיצורי דרך אתה צריך עכשיו לחפש סטארלי באזור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל פתאום הוא מרגיש חסימה מוזרה ואז הוא מתעלף הפיג'י מנצל את ההזדמנות ובורח.
    אתה רץ לראות מה קרה לטריקו ומנסה להעיר אותו אבל הוא לא מתעורר הגוף שלו רועד בצורה מוזרה.
    "אל תדאג הכל יהיה בסדר!"אני אומר לו ולוקח אותו על הידיים שלי ויוצא מהפארק ורץ מהר למרכז הפוקימונים הקרוב ונכנס אליו ומחפש את האחות ג'וי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    טוטודייל תקוף באקדח מים וריולו תוקף ביד כוחנית, רטיקייט חזק מאוד הוא מצליח לחסום את המתקפות ותוקף במתקפה מהירה טוטודייל ניפגע ועף אל תוך ידך, ריולו נישאר להלחם הוא תוקף שוב ביד כוחנית ומצליח לפגוע ברטיקייט, אבל הרטיקייט לא מותר הוא תוקף בנשיכה ופוגע חזק בריולו.
    "איפה הוא התאמן כל כך הרבה" אמר פרולינו שניראה לחוץ.
    "תקוף אותו משמאלו, הוא לא יוכל להגן משנינו" אני אומר לפרולינו ומנסה להבהיר לו שאנחנו חייבים לעבוד יחד "טוטודייל! לך לימינו של רטיקייט ותשתמש בזעם!"

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Sep 29 2009, 06:49 PM

~JolTeoN~
    "אתה לא רוצה להרשם לתחרות?" שאל רג'י שניראה מאוכזב.
    "טואוב" אגיד לו בחוסר רצון ואלך אחריו להירשם

5. משתמש מנוסה
    ממחר סיישל סוכות מתחיל מלא מתנות מפתיעות לכל המשתמשים, וביום שבת תחרות קרבות.

Dingo
    "קדימה צאו פפלאפ ובאנרי, פיפלאפ תתחיל במערבולת ובאנירי קרן קרח" אמרה דון שהוציאה את שני הפוקימונים שלה שעומדים לתקוף את הפוקימונים שלך.

איש האבטיח
    גרוטל עומד במקום ולא זז הוא מחכה שנידורנו יפגע בו, נידורנו זז צעד אחד קדימה לפתע כל גופו מתחיל לרעוד בגלל הקללה ואז הוא מתעלך, נידורנו מחוסל, "לא יכול להיות, צא גלאילי תקוף בקרן קרח" אמר המאמן שהוציא את הגלאילי, הוא תקף את גרוטל שלך אבל גרוטל חומק בעזרת נסיגה.

Suicide
    "אוי לא המצב שלו ממש לא טוב" אמרה האחות ג'וי שלקחה את טריקו במהירות מידך, היא הכניסה אותו לחדר טיפול נימרץ, אתה רץ במהירות ומביט מן החלון שמשקיף אל תוך החדר ורואה שהיא מנסה להחיות אותו בעזרת מכונת החיאה, אתה רואה שהדופק שלו יורד לאט לאט, ולפתע אתה רואה פס על המכונה ונשמע ציפצוף, אתה מבין שזה הסוף, לפתע הקו הופך להיות שוב כמו שהיה קודם הוא זז במהירות והדופק שוב עולה, אבל טריקו עדיין לא מתעורר, האחות ג'וי יוצאת מהחדר, היא רצה לכיוונך, "טוב, הוא כמעט מת אבל היה לו מזל, הוא עומד להתפתח בקרוב, נוצר אצלו שינוי בגוף ככה שהוא צריך להימנע מקרבות, אז הוא ישאר לנוח פה טיפה ותחזור לפה עוד שעה שעתיים נקווה שהוא יתעורר, טוב?" שאלה האחות ג'וי.

~nitay~
    טוטודייל תוקף בזעם וריולו תוקף ביד כוחנית ושניהם פוגעים ברטיקייט חזק ומחסלים את רטיקייט.
    "מזל שזכיתי בפוקדור בחנות ההיא שליד מרכז הפוקימונים, צא פוקדור תפוס את הרטיקייט הזה" אמר פרולינו וזרק פוקדור על רטיקייט שניתפס תוך שניות בפוקדור.
    "ואוו יש לך כבר שלוש פוקימונים, אני עוד לא תפסתי את הפוקימון השני שלי כי פצ'יריסיו עוד חלש" אמרה שרה.
    "מה איתך, הסניזל שלך התחזק או שהוא עדיין אפס?" שאל פרולינו שהתחיל לצחקק.

~SciZor~
    אתה ורג'י נירשמים לתחרות ואז הולכים לרפאה את הפוקימונים שלכם, בשני השלבים הראשונים אתה תלחם בקרבות 1 על 1 ועם תנצח בשניהם תעלה לשלב רבע הגמר, בסוף התחרות יש פרס גדול.
    אתה הולך לזירה לקרב הראשון מולך יש מאמנת ויש לה פאנפי.

6. the bitch is back

The Cheshire Cat
    בייליף תוקף שוב בעלי תער, אבל וולפיקס ידע שהיא תתקוף בעלי תער וחמק הוא תקף את בייליף בגחלת אבל בייליף חמקה, בייליף תוקפת בסינתזה ומתרפאת, לפתע היא תוקפת בגפן מצליפה ותופסת את וולפיקס וזורקת אותו על הריצפה, וולפיקס ניפצע חזק.
    (בייליף למדה גפן מצליפה )

"יופי בייליף!" אני קוראת באושר. "תשתמשי שוב בגפן מצליפה ואז חבטה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Oct 1 2009, 04:31 PM

~SciZor~
    אתה ורג'י נירשמים לתחרות ואז הולכים לרפאה את הפוקימונים שלכם, בשני השלבים הראשונים אתה תלחם בקרבות 1 על 1 ועם תנצח בשניהם תעלה לשלב רבע הגמר, בסוף התחרות יש פרס גדול.
    אתה הולך לזירה לקרב הראשון מולך יש מאמנת ויש לה פאנפי.

אני אומר לעצמי' פוקימון אדמה פיצ'י וקוקי לא יזיזו לו אז נבחר באייפום' "צאי אייפום" אני אומר ומוציא את אייפום מהפוכדור שלה ומוסיף "אייפום תיתקפי בשריטה מכת חול ואז הצקה"
    ~~~~~~~~
    אני לא יודע תמתקפות של אייפום אז לקחתי ת4 הראשונות

8. משתמש מנוסה

Suicide
    "אוי לא המצב שלו ממש לא טוב" אמרה האחות ג'וי שלקחה את טריקו במהירות מידך, היא הכניסה אותו לחדר טיפול נימרץ, אתה רץ במהירות ומביט מן החלון שמשקיף אל תוך החדר ורואה שהיא מנסה להחיות אותו בעזרת מכונת החיאה, אתה רואה שהדופק שלו יורד לאט לאט, ולפתע אתה רואה פס על המכונה ונשמע ציפצוף, אתה מבין שזה הסוף, לפתע הקו הופך להיות שוב כמו שהיה קודם הוא זז במהירות והדופק שוב עולה, אבל טריקו עדיין לא מתעורר, האחות ג'וי יוצאת מהחדר, היא רצה לכיוונך, "טוב, הוא כמעט מת אבל היה לו מזל, הוא עומד להתפתח בקרוב, נוצר אצלו שינוי בגוף ככה שהוא צריך להימנע מקרבות, אז הוא ישאר לנוח פה טיפה ותחזור לפה עוד שעה שעתיים נקווה שהוא יתעורר, טוב?" שאלה האחות ג'וי.

"בסדר,תודה"אני אומר לה ויוצא מהמכון,אני חוזר לאותו יער לחפש פוקימון מעופף.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    ממחר סיישל סוכות מתחיל מלא מתנות מפתיעות לכל המשתמשים, וביום שבת תחרות קרבות.

Dingo
    "קדימה צאו פפלאפ ובאנרי, פיפלאפ תתחיל במערבולת ובאנירי קרן קרח" אמרה דון שהוציאה את שני הפוקימונים שלה שעומדים לתקוף את הפוקימונים שלך.

מתי בשבת<?
    אני יחזור רק אחר הצוהוריים ככה..
    ------
    "ריי תתקדם לעבר קרן הקרח ותפנה את הקרן שלך אליה ואז תקפיא את הקרן ותשתמש במכת קרן&#33; ואז זעם&#33; פולי עלה לתוך המערבולת ותשתמש באקדח מים וסטירה כפולה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    וולפיקס מנשה להתעושש אבל בייליף לא נותנת לו היא תוקפת אותו וזורקת אותו בעזרת גפן המצליפה על הברזלים שמפרידים בין הזירות ואז היא תוקפת אותו בחבטה ומחסלת את וולפיקס, את מנצחת בשלב רבע הגמר, ועולה לשלב חצי הגמר, את הולכת לרפאה את הפוקימונים שלך ואז את הולכת לזירה הגדולה שעל הבמה לחצי הגמר, לפתע על הזירה עולה ג&#39;וני הוא הולך להלחם מולך, הוא מוציא איוויזאור שניארה חזק מאוד, זה הבלבאזור שהחלפת איתו, "אז מה בואי ניראה מי חזק יותר" אמר ג&#39;וני.

~SciZor~
    עדכנתי לך את המתקפות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איפום תוקפת בשריטה אבל פאנפי חומק בגילגול וחומק, ואז הוא תוקף בחבטה, ופוגע חזק באיפום שנופל על הריצפה וניפצע חזק.

Suicide
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחוזר לאזור הפוקימונים המעופפים לפתע אתה רואה עץ שמלא בסטארלים ובסטאראביאים.

Dingo
    אז אני אחכה שתחזור
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    קרן הקח פוגעת בריציפה ודורמת לרייהורן להחליק ישר לכיוון המערבולת, רייהורן ניפגע חזק מאוד, פוליוואג תוקף באקדח מים לכיוונה של באנירי שחוקמת במהירות מהמתקפה, ותקופת בתסכול שפוגע בפוליוואג חזק.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 1 2009, 05:57 PM

Suicide
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחוזר לאזור הפוקימונים המעופפים לפתע אתה רואה עץ שמלא בסטארלים ובסטאראביאים.

"וורטורטל צא&#33;"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף את הסטרביה הזה בבועות ובאקדח מים&#33;"אני צועק לו ומסמן לו איזה מהם לתקוף
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. the bitch is back
    The Cheshire Cat
    וולפיקס מנשה להתעושש אבל בייליף לא נותנת לו היא תוקפת אותו וזורקת אותו בעזרת גפן המצליפה על הברזלים שמפרידים בין הזירות ואז היא תוקפת אותו בחבטה ומחסלת את וולפיקס, את מנצחת בשלב רבע הגמר, ועולה לשלב חצי הגמר, את הולכת לרפאה את הפוקימונים שלך ואז את הולכת לזירה הגדולה שעל הבמה לחצי הגמר, לפתע על הזירה עולה ג&#39;וני הוא הולך להלחם מולך, הוא מוציא איוויזאור שניארה חזק מאוד, זה הבלבאזור שהחלפת איתו, "אז מה בואי ניראה מי חזק יותר" אמר ג&#39;וני.

"וואו שלום לך&#33;" אני אומרת לו בחיוך. "בייליף בואי נעשה את זה&#33; תישתמשי בסינטזה ואז גפן מצליפה&#33;" אני קוראת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. AllwaysStriveAndProsper
    ~SciZor~
    עדכנתי לך את המתקפות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איפום תוקפת בשריטה אבל פאנפי חומק בגילגול וחומק, ואז הוא תוקף בחבטה, ופוגע חזק באיפום שנופל על הריצפה וניפצע חזק.
    &#39;אוף למה תמיד זה קורה לי כניראה אני מאמן גרוע&#39; אחשוב לעצמי ואז אצעק:"איפום שריטה בכל הכוח על הדק של פאנפי ואז תתפוס לו תחדק ותיזרוק אותו על הריצפה"

14. משתמש מנוסה

Dingo
    אז אני אחכה שתחזור
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    קרן הקח פוגעת בריציפה ודורמת לרייהורן להחליק ישר לכיוון המערבולת, רייהורן ניפגע חזק מאוד, פוליוואג תוקף באקדח מים לכיוונה של באנירי שחוקמת במהירות מהמתקפה, ותקופת בתסכול שפוגע בפוליוואג חזק.
    תודה
    ----
    "את טובה&#33; ריי זעם רקעי&#33; פולי אקדח בועות ואז תפתיע אותה מאחור בסטירה כפולה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. משתמש מנוסה

רק שתדעו שמהיום יש לוגו למשחק שלנו, קרדיט ענק לWaluigi על לוגו מדהים.

Suicide
    ווטרטל תוקף בבועות ומבריח את הסטארלים והסטאראביות שבורחים לעצים אחרים, חוץ משני סטאראביות עצבניים שנשארים על העף הם תוקפים את ווטרטל במכת כנף ופוגעים בו חזק מאוד.

The Cheshire Cat
    בייליף תוקפת בסינטזה ומרפאה את עצמה בזמן שהיא מרפאה את עצמה איוויזאור טוען אנרגיה למתקפת קרן סולרית, בייליף תוקפת במהירות בגפן מצליפה אבל שניה אחת לפני שהיא פוגעת באיוויזאור הוא תוקף בקרן סולרית ופוגע חזק בבייליף שניפגעת חזק מאוד, בייליף מתקשה לעמוד.

~SciZor~
    איפום תוקף בשריטה ושורט את החדק של פאנפי הוא מנסה לתפוס לו את החדק אבל הוא מתגלגל וחומק, פאנפי תוקף בחבטה אבל איפום חומק.

Dingo
    רייהורן תוקף זעם רקעי ופוגע חזק בפיפלאפ שעף על הריצפה, באנירי חומקת ממתקפת הבועות של פוליוואג ותוקפת אותו שוב בתיסקול, פוליוואג ניפצע חזק.

עמוד 85 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •