Pokemon GO
עמוד 86 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,276 עד 1,290 מתוך 1555
  1. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 1 2009, 06:34 PM

רק שתדעו שמהיום יש לוגו למשחק שלנו, קרדיט ענק לWaluigi על לוגו מדהים.

The Cheshire Cat
    בייליף תוקפת בסינטזה ומרפאה את עצמה בזמן שהיא מרפאה את עצמה איוויזאור טוען אנרגיה למתקפת קרן סולרית, בייליף תוקפת במהירות בגפן מצליפה אבל שניה אחת לפני שהיא פוגעת באיוויזאור הוא תוקף בקרן סולרית ופוגע חזק בבייליף שניפגעת חזק מאוד, בייליף מתקשה לעמוד.
    אכן לוגו יפה D:
    ~~~~~~~~~~~~~
    "בייליף לא מוותרים עכשיו!" אני קוראת לעודד אותה. "תישתמשי שוב בסינטזה ואז גפן מצליפה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    ווטרטל תוקף בבועות ומבריח את הסטארלים והסטאראביות שבורחים לעצים אחרים, חוץ משני סטאראביות עצבניים שנשארים על העף הם תוקפים את ווטרטל במכת כנף ופוגעים בו חזק מאוד.

"קווילבה צא!"אני צועק ומוציא אותו,"אל תפסיקו לתקוף את הסטרביות האלו"אני אומר לשניהם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן תוקף זעם רקעי ופוגע חזק בפיפלאפ שעף על הריצפה, באנירי חומקת ממתקפת הבועות של פוליוואג ותוקפת אותו שוב בתיסקול, פוליוואג ניפצע חזק.
    יפה..
    ------
    "ריי תעזור לפולי!זעם רקעי על בונירי!פולי נסה אקדח בועות ואז לפוצץ את הועות עליו בסטירה כפוךה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רק שתדעו שמהיום יש לוגו למשחק שלנו, קרדיט ענק לWaluigi על לוגו מדהים.

~SciZor~
    איפום תוקף בשריטה ושורט את החדק של פאנפי הוא מנסה לתפוס לו את החדק אבל הוא מתגלגל וחומק, פאנפי תוקף בחבטה אבל איפום חומק.
    לא משהו
    ~~~~~~
    "אייפום אל תוותר תמשיך ליתקוף בשריטות ותנסה לשלב עם השריטות הדהמה אני יודע שאתה מסוגל לחסל תפאנפי הזה אז אל תאכזב אותי" אני צועק לאייפום

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Oct 1 2009, 04:31 PM
    ממחר סיישל סוכות מתחיל מלא מתנות מפתיעות לכל המשתמשים, וביום שבת תחרות קרבות.

~nitay~
    טוטודייל תוקף בזעם וריולו תוקף ביד כוחנית ושניהם פוגעים ברטיקייט חזק ומחסלים את רטיקייט.
    "מזל שזכיתי בפוקדור בחנות ההיא שליד מרכז הפוקימונים, צא פוקדור תפוס את הרטיקייט הזה" אמר פרולינו וזרק פוקדור על רטיקייט שניתפס תוך שניות בפוקדור.
    "ואוו יש לך כבר שלוש פוקימונים, אני עוד לא תפסתי את הפוקימון השני שלי כי פצ&#39;יריסיו עוד חלש" אמרה שרה.
    "מה איתך, הסניזל שלך התחזק או שהוא עדיין אפס?" שאל פרולינו שהתחיל לצחקק.
    "מה אתה חושב? הוא הפך למאסטר בשעתיים שלא נפגשתי איתך" אומר לו בעוקצנות "בואו נמשיך" אגיד לכולם

6. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 1 2009, 04:31 PM

איש האבטיח
    גרוטל עומד במקום ולא זז הוא מחכה שנידורנו יפגע בו, נידורנו זז צעד אחד קדימה לפתע כל גופו מתחיל לרעוד בגלל הקללה ואז הוא מתעלך, נידורנו מחוסל, "לא יכול להיות, צא גלאילי תקוף בקרן קרח" אמר המאמן שהוציא את הגלאילי, הוא תקף את גרוטל שלך אבל גרוטל חומק בעזרת נסיגה.

"גרוטל, חסל אותו&#33; תשתמש בספיגה ולאחר מכן שלח מלא עלי תער&#33; אם הוא תוקף תשתמש בנסיגה בשביל להגן על עצמך&#33;"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מחר יום מלא הפתעות מיוחדות לכל המשתמשים, ובשבת יום קרבות בין המשתמשים.

The Cheshire Cat
    בייליף מנסה לתקוף בסינטזה כדי לרפא את עצמה אבל האיוויזאור תוקף אותה בחבטה ופוגע בה חזק.
    "נו באמת, הבייליף שלך חלשה מאוד" אמר ג&#39;וני, בייליף ניראת עייפה מאוד, היא מאוכזבת מעצמה.

Suicide
    קווליבה לא יודע במה לתקוף הוא תוקף בלהביור ופוגע באחד מהסטאראביות שבורח, לפתע אחד הסטאראביה השניה עובת את ווטרטל הפצוע ותוקף את קווילבה באס השמיים ופוגע חזק בקוולבה שעף על אחד העצים.

Dingo
    רייהורן תוקף בזעם רקעי כדי לפגוע בבאנירי אבל היא חומקת, היא תוקפת בקרן קרח ומקפיאה את רגליו של רייהורן, פוליוואג מתעצבן הוא קם במהירות ותוקף את באנירי בסטירה כפולה ופוגע חזק בבאנרי.
    פיפלאפ קם במהירות ותוקף במערבולת פוליוואג מצליח לחמוק.

~SciZor~
    אייפום משלב שריטה עם הדהמה ופאנפי תוקף במכה תחתית, השניים תוקפים זה את זה, ושניהם נפגעים, שניהם לא מצליחים לקום הם בקושי מצליחים לזוז לפתע איפום קם מהאדמה, אבל פאנפי לא זז הוא מחוסל, אתה מנצח בקרב הראשון, אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך ואז אתה הולך לזירה שבה יתקיים הקרב השני, מולך יש מאמן ויש לו קקליון.

~nitay~
    אתם ממשיכים ללכת, הזמן עובר וכעבור חצי שעה אתם מגיעים למן נחל שמפריד בין שני הצדדים, לפתע אתם רואים גשר על הגשר אישה זקנה, אתם מנסים לעבור אבל האישה לא נותנת לכם.
    "עם תנצחו אותי בקרב כפול אני אתן לכם לעבור" אמרה האיש הזקנה.
    "טוב אני אלחם עם פוקימון אחד, אתה רוצה להלחם קיט?" שאל אותך פרולינו.

איש האבטיח
    גרוטל תוקף בספיגה ושואב כוח מגלאילי שניפגע, גלאילי חוזר לעצמו במהירות הוא תוקף במכת גוף ופוגע חזק בגרוטל שנופל על הריצפה ומתקשה לקום.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 2 2009, 12:16 AM

Suicide
    קווליבה לא יודע במה לתקוף הוא תוקף בלהביור ופוגע באחד מהסטאראביות שבורח, לפתע אחד הסטאראביה השניה עובת את ווטרטל הפצוע ותוקף את קווילבה באס השמיים ופוגע חזק בקוולבה שעף על אחד העצים.

"תמשיכו לתקוף אותו&#33;"אני צועק לוורטורטל ולקווילבה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. Kibō no chi

איש האבטיח
    גרוטל תוקף בספיגה ושואב כוח מגלאילי שניפגע, גלאילי חוזר לעצמו במהירות הוא תוקף במכת גוף ופוגע חזק בגרוטל שנופל על הריצפה ומתקשה לקום.
    "גרוטל, תקוף שוב בספיגה ואז תוכל לקום&#33; אחרי זה תשתמש בעלי תער&#33;"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן תוקף בזעם רקעי כדי לפגוע בבאנירי אבל היא חומקת, היא תוקפת בקרן קרח ומקפיאה את רגליו של רייהורן, פוליוואג מתעצבן הוא קם במהירות ותוקף את באנירי בסטירה כפולה ופוגע חזק בבאנרי.
    פיפלאפ קם במהירות ותוקף במערבולת פוליוואג מצליח לחמוק.

אתה תיהיה הלילה?
    ---
    "יופי&#33;ריי נסה רקע כדי לצאת מזה ואז מכת קרן&#33; פולי היפנוזה ואז סטירה כפולה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. the bitch is back

The Cheshire Cat
    בייליף מנסה לתקוף בסינטזה כדי לרפא את עצמה אבל האיוויזאור תוקף אותה בחבטה ופוגע בה חזק.
    "נו באמת, הבייליף שלך חלשה מאוד" אמר ג&#39;וני, בייליף ניראת עייפה מאוד, היא מאוכזבת מעצמה.

"קדימה בייליף, בואי נמקד בהגנה" אני אומרת "תישתמשי בסינטזה שוב ואז הוא תוקף, תישתמשי בגפן מצליפה כדי לחמוק ואז תתקפי בעלי טער" אני אומרת. "ואל תתאכזבי, אנחנו נצליח"
    גיל! 3>

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~SciZor~
    אייפום משלב שריטה עם הדהמה ופאנפי תוקף במכה תחתית, השניים תוקפים זה את זה, ושניהם נפגעים, שניהם לא מצליחים לקום הם בקושי מצליחים לזוז לפתע איפום קם מהאדמה, אבל פאנפי לא זז הוא מחוסל, אתה מנצח בקרב הראשון, אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך ואז אתה הולך לזירה שבה יתקיים הקרב השני, מולך יש מאמן ויש לו קקליון.

אני אומר:"אמממ קאקליאון נורמאל טוב צאי קוקי מכת ברק" ומוציא את קוקי ומחכה ליראות מה יקרה

13. משתמש מנוסה
    Suicide
    ווטרטל ניראה מחוסל אבל קווילבה חוזר לעצמו במהירות הוא תוקף בלהביור אבל סטאראביה חומק במהירות הוא תוקף שוב באס השמיים, קווליבה מנסה לחמוק אבל הוא שוב חוטף מכה, סטאראביה מאוד מהיר.

איש האבטיח
    גרוטל תוקף בספיגה שוב ושואב לגלאילי עוד אנרגיה, גרוטל קם ואז תוקף בעלי תער, גלאילי תוקף בקרן קרח ומקפיא את כל העלים שעפים לכיוונו.

Dingo
    כן, אבל לא כל הלילה.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן מנסה לשבור את הקרח שעל רגליו אבל הוא לא מצליח, פוליוואג תוקף בהיפנוזה ומרדים את פיפלאפ, באנירי תוקפת את פוליוואג בתיסכול ופוגעת בו חזק.

The Cheshire Cat
    בייליף תוקפת במהירות בסינטזה, היא חוזרת לעצמה ותוקפת בגפן מצליפה, אבל איוויזאור חומק, בייליף תוקף בעלי תער וגם איוויזאור, שניהם ניפגעים מהמתקפה, לפתע בייליף לא מצליחה להמשיך להלחם ומתעלפת, השופט מחריז על בייליף כמחוסלת, השתמשי בפוקימון השני שלך בקרב הזה.

~SciZor~
    קוקי יוצאת מהפוקדור, בשניה שהיא יוצאת קקליון נעלם, קוקי תוקפת במכת ברק לכל הצדדים אבל ניראה כאילו קקליון לא נפגע, לפתע קוקי חוטפת מכת ליקוק שגורמת לקוקי לסחרחורת.

14. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 2 2009, 12:40 AM

The Cheshire Cat
    בייליף תוקפת במהירות בסינטזה, היא חוזרת לעצמה ותוקפת בגפן מצליפה, אבל איוויזאור חומק, בייליף תוקף בעלי תער וגם איוויזאור, שניהם ניפגעים מהמתקפה, לפתע בייליף לא מצליחה להמשיך להלחם ומתעלפת, השופט מחריז על בייליף כמחוסלת, השתמשי בפוקימון השני שלך בקרב הזה.
    "לא נורא בייליף" אני אומרת בשקט ומחזירה אותה. "טוב צאי באני תישתצמשי במהירות בקרן קרח&#33;" אני מכריזה.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 2 2009, 12:40 AM
    Suicide
    ווטרטל ניראה מחוסל אבל קווילבה חוזר לעצמו במהירות הוא תוקף בלהביור אבל סטאראביה חומק במהירות הוא תוקף שוב באס השמיים, קווליבה מנסה לחמוק אבל הוא שוב חוטף מכה, סטאראביה מאוד מהיר.

"קווילבה,וורטורטל את תוותרו תמשיכו לתקוף&#33;בכל הכוח&#33;"אני אומר להם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 86 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •