Pokemon GO
עמוד 89 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,321 עד 1,335 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Oct 3 2009, 03:57 PM

Suicide
    לפתע הפרופסור שלף רובה מזור מן הכיס שלו, "הטריקו לא יכול לשבור את הקופסא היא חסינת מתקפות, אני ממליץ לך לקחת את הקוולבה שלך וללכת מפה, כי כדור אחד מהרובה הזה והפוקימון שלך לא יהיה קיים יותר, צא מפה ועם תעשה צעד אחד לא במקום או הטריקו שלך יפצע או שהקוולבה שלך יפצע" אמר הפרופסור.

"עם אתה רוצה את הטריקו הזה תעשה איתי קרב אחד על אחד!"אני צועק לו!
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה
    טוב אני רואה שרק 2 משתמשים מהמשחק מחוברים אז אי אפשר לעשות תחרות, כשרוב המשתמשים יהיו מחוברים אני העשה את התחרות

~SciZor~
    אתה רץ אחרי קוקי וקורא לה לעצור, אבל היא לא מקשיבה, היא ניכנס לפארק פוקימוני המעופף ואתה נכנס אחריה, לפתע אתה רואה שקוקי נעלמה, באזור הזה יש מלא עצים וקנים של ציפורים, קוקי יכולה להתחבא בכל מקום, לפתע אתה רואה את קוקי היא על אחד העצים, היא נימצאת בתוך קן מלא במרקרוואים.

Suicide
    "בשביל מה לי, הוא כבר בידי" אמר הפרופסור, לפתע הוא פתח את הקופסא ותקע מזרק בכתפו של טריקו והזריק לו חומק מוזר.
    "עכשיו הטריקו שלך יעמוד במצב של חיים או מוות", לפתע הפרופסור זרק את טריקו על הריצפה.
    "אתה רוצה קרב, קדימה תלחם מול הטריקו שלך" אמר הפרופסור.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 3 2009, 05:41 PM

Suicide
    "בשביל מה לי, הוא כבר בידי" אמר הפרופסור, לפתע הוא פתח את הקופסא ותקע מזרק בכתפו של טריקו והזריק לו חומק מוזר.
    "עכשיו הטריקו שלך יעמוד במצב של חיים או מוות", לפתע הפרופסור זרק את טריקו על הריצפה.
    "אתה רוצה קרב, קדימה תלחם מול הטריקו שלך" אמר הפרופסור.
    אז תעשה תחרות ביני לבין רומה..
    -----------
    "אני לא צריך!הוא כבר שלי!"אני צועק לפרופסור ורץ אל טריקו,אני מרים אותו על הידיים שלי מחזיר את קווילבה וסקווירטל לפוקדורים ובורח מהמקום עם טריקו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

4. משתמש מנוסה
    Suicide
    זה לא יהיה הוגן אני רוצה שיהיו פה לפחות 4 משתמשים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא במהירות מהחדר אתה רואה שהפרופסור או העזור לו לא עוקבים אחריך, אתה רואה שטריקו במצב טוב אבל יש לו כל מני רעידות בגוף, לפתע צבע הגוף של טריקו משתנה והוא הופך לטריקו זוהר מוזר מאוד.

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Oct 3 2009, 05:41 PM
    טוב אני רואה שרק 2 משתמשים מהמשחק מחוברים אז אי אפשר לעשות תחרות, כשרוב המשתמשים יהיו מחוברים אני העשה את התחרות

~SciZor~
    אתה רץ אחרי קוקי וקורא לה לעצור, אבל היא לא מקשיבה, היא ניכנס לפארק פוקימוני המעופף ואתה נכנס אחריה, לפתע אתה רואה שקוקי נעלמה, באזור הזה יש מלא עצים וקנים של ציפורים, קוקי יכולה להתחבא בכל מקום, לפתע אתה רואה את קוקי היא על אחד העצים, היא נימצאת בתוך קן מלא במרקרוואים.

אני מוציא את הפוכדור של פיצ'י ואומר לו:"אתה סיבכת את העיניינים ואתה תסדר אתה שומע עכשיו תיתקוף את הענף בזנב ברזל או את הקן בשוק חשמלי" ומצביע על הקן שקוקי נמצאת.
    ~~~~~~~~
    זה יהיה הוגן כי לכולם חוץ ממני היתפתחו שני פוקימונים וגם אני לא הייתי שבוע בפורום וכולם היתקדמו יותר ממני בהרבה.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 3 2009, 06:00 PM
    Suicide
    זה לא יהיה הוגן אני רוצה שיהיו פה לפחות 4 משתמשים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא במהירות מהחדר אתה רואה שהפרופסור או העזור לו לא עוקבים אחריך, אתה רואה שטריקו במצב טוב אבל יש לו כל מני רעידות בגוף, לפתע צבע הגוף של טריקו משתנה והוא הופך לטריקו זוהר מוזר מאוד.

אוקיי
    --------------
    "וואו טריקו,מה קרה לך?!"אני שואל אותו,"אתה מרגיש בסדר?אתה רוצה שנלך למרכז הפוקימונים?"אני שואל אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה
    ~SciZor~
    לא נכון לכל המשתמשים התפתח פוקימון אחד חוץ מSuicide שהתפתחו לו שניים כי יש לו התחלתיים הם מתפתחים מהר, וגם לך התפתח פוקימון אחד.
    ~~~~~~~~~~~
    לפתע אתה רואה שקוקי חומקת מן הקרן האדומה שצריכה להחזיר אותה לפוקדור, היא לא רוצה להיות בצוות שלי כי היא מרגישה שאתה אוהב יותר את פיצ'י ממנה.

Suicide
    לפתע טריקו חוזר לצבע הקודם שלו, אבל צבע עיניו משתנה לאדום לפתע הוא מתחיל לצווח ורץ במהירות לכיוון היציאה מן העיר הוא מתנהג מוזר מאוד, כל הזמן משתנים לו הצבעים בגוף.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 3 2009, 06:07 PM

Suicide
    לפתע טריקו חוזר לצבע הקודם שלו, אבל צבע עיניו משתנה לאדום לפתע הוא מתחיל לצווח ורץ במהירות לכיוון היציאה מן העיר הוא מתנהג מוזר מאוד, כל הזמן משתנים לו הצבעים בגוף.
    "אוי לא!"אני צועק ומתחיל לרוץ אחרי טריקו,"טריקו חכה לי!אני אטפל בך!"אני צועק לו ומנסה לתפוס אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    אליעד כשתיקרא את מה שכתבתי אני יגיב בהודעה אני יגיב כי מה שרמשתי בכלל שונה ממה שאתה רשמת

10. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 3 2009, 03:57 PM

The Cheshire Cat
    באנירי המורעלת תוקפת בקרן קרח היא מנסה לצור חומת הגנה אבל ברגע שגולבאט תוקף את החומה במכת כנף הוא שובר אותה מהר אפילו לפני שבאנירי תוקפת בתיסכול, באנירי ניפצעת ממתקפ הכנף ומהרסיסים של הקרח שעצים עליה, היא חלשה מאוד.
    סליחה שלא הייתי היום~
    הלכתי לסבתא~ O:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "באני תישתמשי בכוח סבל ואז שוב קרן קרח!" אני קוראת. "אני יודעת שאת יכולה!" אני מוסיפה בשביל לעודד אותה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 3 2009, 12:06 AM

איש האבטיח
    "הכול טוב, קצת ניפצעתי יש לי קצת בעית הליכה אבל הכל טוב, שמעתי שרבתם.
    תקשיבו אנחנו קבוצה אנחנו צריכים להיות מאוחדים ולא מפולגים אתם צריכים להשלים.
    לכו תדעו באיזה מצבים תקלעו שתצתרכו עזרה אחד מהשני, אתם משלימים?" שאל לני.
    "אני לא מסכימה להשלים איתו בגללו כמעט מתתי." אמרה בזעם שרון.
    "תקישבו מה שהיה היה, אתם משלימים?" שאל לני.
    "עם הוא יבקש סליחה" אמרה שרון.

"בגללי כמעט מתת? אשמתי שאת מפגרת ואת לא מסתכלת לפני שאת הולכת? זה היה באשמתך כי את לא אחראית. אני לא מבקש סליחה מילדה סתומה כמוך" אני אומר והולך משם אל מרכז הפוקימונים בשביל לרפא את הפוקימונים שלי.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Suicide
    לפתע טריקו מועד ומתעלף הוא מתחיל לרעוד, לפתע אתה ניזכר שהפרופסור ההוא אמר שטריקו שלך יכול למות בגלל מה שהם הזריקו לו.
    לפתע אתה רואה את טומי הוא יוצא בדיוק מאזור פוקימוני המעופף, הוא רץ לעבריך.
    "מה קרה לטריקו שלך, אתה חייב לקחת אותו למרכז הפוקימונים." אמר טומי.

~SciZor~
    פיצ'י תוקף בזנב ברזל ושובר את הענף ואת הקן ופוגע בגוזלי המרקרוואים, לפתע אל האזור מגיעה הונצ'אקרוו אחת היא כניראה האמא של המרקרוואים, הוא תוקפת את פיצ'י במכת כנף ופוגעת בו חזק.
    אתה רואה שקוקי מתחבא מאחורי גוזלי המרקרוואים.

The Cheshire Cat
    באנירי לא מצליחה המצב שלה גרוע בגלל ההרעלה. "הבעיה שלך היא שאת לא מגוונת במתקפות של הבאנירי שלך, חבל יכולת לנצח, גולבאט חסל את באנירי בניב רעל" אמר ג'וני.
    גולבאט עף לכיוונה של באנירי ונתן לה נשיכה חזקה, באנירי הייתה חלשה מדי כדי להתנגד, תוך כמה שניות היא התעלפה.
    "המנצח בקרב הוא ג'וני והגולבאט שלו, והוא עולה לגמר הגדול" אמר השופט.

איש האבטיח
    "אז זהו אתה פורש מהקבוצה שלנו?" שאל לני שניראה עצבני מאוד מההתנהגות שלך.

13. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 3 2009, 08:48 PM

איש האבטיח
    "אז זהו אתה פורש מהקבוצה שלנו?" שאל לני שניראה עצבני מאוד מההתנהגות שלך.
    "אפשר לנסח את זה ככה, אני לא נשאר עם הילדה הזאת, אני הולך לדבר עם גרי ולשאול אותו אם אוכל לעבור קבוצה. אם לא, כנראה שאפרוש מהסיירת ואהיה עצמאי באי הזה"

Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 3 2009, 08:48 PM

The Cheshire Cat
    באנירי לא מצליחה המצב שלה גרוע בגלל ההרעלה. "הבעיה שלך היא שאת לא מגוונת במתקפות של הבאנירי שלך, חבל יכולת לנצח, גולבאט חסל את באנירי בניב רעל" אמר ג'וני.
    גולבאט עף לכיוונה של באנירי ונתן לה נשיכה חזקה, באנירי הייתה חלשה מדי כדי להתנגד, תוך כמה שניות היא התעלפה.
    "המנצח בקרב הוא ג'וני והגולבאט שלו, והוא עולה לגמר הגדול" אמר השופט.

"שיהיה" אני אומרת ומחזירה את באנרי והולכת למרכז.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    טוב אני דוחה את תחרות הקרבות למחר, חבל כי זה הפסד שלכם אני רוצה להביא לכם אחלה פרסים.

איש האבטיח
    "ככה אתה עושה אין בעיה, זה לא שאתה פורש, אנחנו מעיפים אותך" אמר לני.
    "קדימה לני בוא נלך הלוזר הזה ימות בגלל האגו הנפוח שלו" אמרה שרון ושנייהם הלכו.
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה שבמרכז הפוקימונים יש מכשיר קשר מיוחד, שאתה יכול לדבר עם אנשים מכל העולם.

The Cheshire Cat
    את הולכת למרכז הפוקימונים ומרפאה את הפוקימונים שלך, לפתע את שומעת שני מאמנים מדברים אל אזור שנימצא בעיר מן פארק פוקימוני מעופף.
    "ראיתה שם את הפוקימון הזוהר ההוא, אף אחד לא תפס אותו." אמר אחד מהמאמנים.
    "כן אפילו עם מאסטר בול לא הצליחו אבל הוא פוקימון שכדי להלחם נגדו כדי לאמן את הפוקימונים" אמר המאמן השני.

עמוד 89 מתוך 104 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •