"שירטה ואז אקדח מים!"Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 01:47 PM
~nitay~
טוטודייל מעיף את בידוף ממנו בסריטה, אבל בידוף לא מוותר הוא תוקף את טוטודייל בחבטת ראש ופוצע אותו חזק, לפתע כל האנשים שגרים באי הנימצאים באזור הזירה מריעים לבידוף.
"שירטה ואז אקדח מים!"Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 01:47 PM
~nitay~
טוטודייל מעיף את בידוף ממנו בסריטה, אבל בידוף לא מוותר הוא תוקף את טוטודייל בחבטת ראש ופוצע אותו חזק, לפתע כל האנשים שגרים באי הנימצאים באזור הזירה מריעים לבידוף.
Y-CORE 13
סקווירטל רודף אחרי הפוצ'יינה ושנייהם רצים במהירות אתה לא מספיק לעקוב אחריהם לפתע אתה שומע רעשים חזקים מאזור המדרגות, ואז צווחה חזקה של אחד הפוקימונים.
~nitay~
טוטודייל תוקף בסריטה ובאקדח מים אבל בידוף כל הזמן חומק במהירות, אתה חייב לחשוב על אסתרטגיה שאיתה תוכל להאט את בידוף.
אני רץ מהר למדרגות לראות מה קרהOriginally posted by momo3@Aug 17 2009, 01:54 PM
Y-CORE 13
סקווירטל רודף אחרי הפוצ'יינה ושנייהם רצים במהירות אתה לא מספיק לעקוב אחריהם לפתע אתה שומע רעשים חזקים מאזור המדרגות, ואז צווחה חזקה של אחד הפוקימונים.
מומו איפה ההתחלה ??
"בסדר" אני משיב.Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 02:42 AM
Waluigi
"תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי
אני מתארגן במהירות ומודיע: "אני מוכן!".
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
"טוטודייל! תשתמש באקדח מים על הרצפה כדי להפוך אותה לחלקה!"Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 01:54 PM
~nitay~
טוטודייל תוקף בסריטה ובאקדח מים אבל בידוף כל הזמן חומק במהירות, אתה חייב לחשוב על אסתרטגיה שאיתה תוכל להאט את בידוף.
זה חשוב מה לבחור? X:~Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 01:35 PM
The Cheshire Cat
את ניכנסת אל תוך בניין התחרות ונירשמת לתחרות, את מקבלת כרטיס תחריות, לפתע את ניכנסת אל תוך חדר שבוא מתארגנים לפני התחרות ואת רואה שיש מלא מאמנות שהולכות להתחרות גם.
לפתע אחד מהאנשים שעובדים במקום בא עליך ואומר לך "תקשיבי השלב הראשון הוא תצוגת הפוקימון אז תבחרי שניים מהאביזרים האלו לפוקימון שלך." אמר האיש והציג לך את כל האביזרים.
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני אקח את הבלון האדום וסרט האדום"
"איווי, תשתמש בחבטה על האייפום שתקף את פידג'י, ואז תשתמש עליו במתקפת חול!"Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 07:04 AM
The Trooper
איווי יוצא מהפוקדור ותוקף במכת חול שפוגעת לאחד מהאיפומים בעיניים וגורם לו לא לראות כלום, פיג'י של המאמן השני תוקף בניקור ופוגע באיפום השני חזק.
לפתע האיפום תוקף את הפיג'י במהירות פוגע בו חזק.
ספוילר
Y-CORE 13
אתה רץ במהירות אל המקום ממנו שמעתה את הרעש, לפתע אתה רואה את סקווירטל, הוא תקוע בתוך דלי נקיון.
Gliscor
אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה מייק?" שאל אוגי.
Waluigi
אתה לוקח את הפוקדור ואת התיק שלך ויוצא מהחדר, אתה הולך לכיוון המעלית, לפתע אתה רואה כמה מאמנים שיוצאים מהמעלית בבהלה, "אל תכנסו למעלית" צעקו האנשים שיצאו מהמעלית.
~nitay~
הריצפה היא בוג של אספלת, בידוף לא מחליק על המים ותוקף את טוטודייל בחבטת ראש שפוגעת בו חזק.
The Cheshire Cat
את מלבישה את באנירי והיא יוצאת מדהים, באנירי עולה לבמה לשלב המראה, היא מקבלת 7 לבבות מתוך 8
כעבור כמה דקות את מגלה שעלית לשלב הבא, בשלב הבא את צריכה לשלב שני מתקפות שיציגו את הבאינירי שלך הכי טוב.
The Trooper
איווי תוקף בחבטה על האיפום אבל לפתע האיפום השני מתעורר הוא תוקף בסטירה כפולה ופוצע אחזק את איווי.
פיג'י תוקף בניקור שוב ופוגע באיפום שפגע באיווי שלך.
חחחחחחחח הרגת אותיOriginally posted by momo3@Aug 17 2009, 05:25 PM
Y-CORE 13
אתה רץ במהירות אל המקום ממנו שמעתה את הרעש, לפתע אתה רואה את סקווירטל, הוא תקוע בתוך דלי נקיון.
![]()
-------------------
"סקווירטל מה קרה לך?!"אני אומר ומוציא אותו מהדלי,"איפה פוציינה?"אני שואל אותו.
"איווי, תנסה יד עוזרת בשביל לחזק את פידג'י ותשאר במקום! ברגע שאחד האייפומים מתקרב אליך תקוף אותו עם מתקפת חול ואז במהירות תשתמש בחבטה!"Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 05:25 PM
The Trooper
איווי תוקף בחבטה על האיפום אבל לפתע האיפום השני מתעורר הוא תוקף בסטירה כפולה ופוצע אחזק את איווי.
פיג'י תוקף בניקור שוב ופוגע באיפום שפגע באיווי שלך.
ספוילר
"כן,למה אתה שואל" אני אומר לו.
Gliscor
אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה מייק?" שאל אוגי.
"מבט ואז אקדח מים!"Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 05:25 PM
~nitay~
הריצפה היא בוג של אספלת, בידוף לא מחליק על המים ותוקף את טוטודייל בחבטת ראש שפוגעת בו חזק.
Y-CORE 13
אתה משחרר את סקווירטל המזועזע, לפתע אתה רואה במדרגות סמנים של צעדים מבוץ, אתה עוכב אחרי הצעדים לפתע אתה רואה את פוצ'יינה הוא יושן לו והפתק בפה שלו.
The Trooper
איווי תוקף ביד עוזרת ומחזק את מתקפת הסופה של פיג'י, הספוה פוגעת באיפומים ופוצעת אותם חזק, אחד האיפומים מתעושש מהר ותוקף במהירות שפוגע חזק בפיג'י, האיפום השני מחוסל.
Gliscor
"תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.
~nitay~
המבט לא משפיע על בידוף שתוקף בחבטת ראש שוב ופוגע חזק בטוטודייל, טוטודייל מחוסל.
אני הולך לנסות לקחת את הפתקOriginally posted by momo3@Aug 17 2009, 07:29 PM
Y-CORE 13
אתה משחרר את סקווירטל המזועזע, לפתע אתה רואה במדרגות סמנים של צעדים מבוץ, אתה עוכב אחרי הצעדים לפתע אתה רואה את פוצ'יינה הוא יושן לו והפתק בפה שלו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)