Pokemon GO
עמוד 92 מתוך 104 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,366 עד 1,380 מתוך 1555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Oct 4 2009, 06:33 PM
    ~nitay~
    טוטודייל תוקף באקדח מים אל תוך הבור, לפתע יוצאים צם מכל מני אזורים באדמה אבל גלסיאון לא יוצא, האדמה הופכת למן בוץ טובעני ווויוויל וטוטודייל תקועים בתוף הבוץ, לפתע גלסיאון יוצא מאזור אחר בכלל לא קרה לא כולם, הוא עומד לתקוף את טוטודייל ואת וויוויל בקרן קרח, טוטודייל אל מצליח לזוז כי הוא תקוע בבוץ.
    "טוטודייל! תשתמש בזעם ותנסה לחפור באדמה הבוצית!" אני אומר ומחכה לראות מה יקרה, אם טוטודייל מצליח אני צועק לפרולינו "תגיד לוויביל ללכת בעקבות טוטודייל!"

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 2 2009, 05:47 PM

Dingo
    רייהורן תוקף את פיפלאפ בזעם רקעי ופוגע חזק בפיפלאפ שמתעורר מההפנוזה, הוא תוקף בבועות מהר לפני שרייהורן יתקוף אותו במכת קרן ופוגע חזק ברייהורן.
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה על באנירי אבל היא קופצת ומצליחה לחמוק, היא מנסה לפגוע בפוליוואג בקרן קרח, ופוגעת בזנבו של פוליוואג שקופאת.

"נסה לתת לה מכה עם הזנב שלה! ואז אקדח בועות! ריי זעם רקעי ומכתך קרן!" אני אומר
    ----
    חזרתי עכשיו..מתי יש את התחרות פוקימונים?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    Suicide
    אתה ניכנס אח תחנת המשטרה ומספר לשוטרת ג&#39;ני את הכול, לפתע היא רצה לחדר הפוקדורים ולוקחת שני פוקדורים.
    "קדימה בוא תראה לי היכן הוא" אמרה השוטרת ג&#39;ני, אתה לוקח אותה אל הבניין שעליו כנס טריקו והולך לחדר ההוא שבוא ראיתה את הפרופסור, אבל אתה רואה שהחדר ריק, איו בו אף אחד ואין בו אפילו הוחכות שהיה שם משהו.
    "נו אז איפה הפרופסור?" שאלה השוטרת ג&#39;ני.

~SciZor~
    אתה מתקשר אל פרופסור גרי כדי לשלוח לו את פיצ&#39;י, לפתע עונה לך פרופסור אוגי עוזרו של פרופסור גרי.
    "כן שלום במה אוכל לעזור לך מייק?" שאל אוגי.
    אתה מספר לו שאתה רוצה שהוא ישמור על פיצ&#39;י.
    "אני ופרופסור גרי לא יכולים לשמור לך על הפוקימון, זה לא כמו במקומות רגילים שאתה יכול לשלוח את הפוקימונים שלך לשמירה, אתה צריך לטפל בהם בעצמך, ככה אתה תלמד להיות מאמן טוב יותר, או שתשחרר את הפוקימון שלך, אבל זה לא ניראה לי פתרון טוב, בסדר?" שאל פרופסור אוגי.

The Cheshire Cat
    "טוב באמת כדי שנלך" לחש ג&#39;וני, ושניכם יוצאים מן המערה, אתם מתחילים ללכת באזור פוקימוני המעופף ורואים מלא פוקימוני מעופף, "תגיד מה עם טוטדייל הסתדרתם בסוף?" שאל ג&#39;וני.

איש האבטיח
    "סתם קבלתי כמה דווחים שלא לעניין, בוא ניגש לעיניין, אתה רוצה קבוצה חדשה, הבעיה היא שאין מקום באף קבוצה, אז אני טס עכשיו לעיר הבא שלא רחוקה מכאן ע המסוק שעומד לקחת אותי, תבוא איתי שם נפתור את הבעיה הגדולה שלך עם הקבוצה, אני מחכה לפרופסור גרי הוא מחפש עכשיו בעיר איזה טיירניטאר ענקי, אומרים שיש לו יכולות מיוחדות בגלל חומק שהזריקו לו, צריך לתפוס כדי להציל את חייו החומר הזה יכול להרוג אותו, שמעתה פעם על פרופסור ג&#39;י.סי?" שאל אוגי.

~nitay~
    טוטודייל תוקף בזעם ובמקום לחפור הוא קופץ לגובה ומשתחר מהבוץ, וויוויל לא מספיק לחמוק וחוטף מכת קרן קרח שמקפיאה אותו, לפתע אתה מבחין שבלוסום של האישה מחוסל וכניראה שגם וויוויל לא יוכל להמשיך להלחם, עכשו זה רק טוטודייל נגד גלסיאון.

Dingo
    לא יודע, אני חושב באיזה יום השבוע זה מתאים לי כי אני אהיה בקושי בבית השבוע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג לא מצליח לתקוף עם הזנב שלו כי הוא קפוא, הוא תוקף באקדח בועות ופוגע חזק בבאנירי שלא מצליחה להמשיך להלחם, רייהורן תוקף בזעם רקעי שוב, אבל פיפלאפ תוקף אותו במערבול ופוגע חזק ברייהורן, רייהורן מחוסל, עכשיו זה רק פוליוואג נגד פיפלאפ.

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Oct 4 2009, 07:16 PM
    Suicide
    אתה ניכנס אח תחנת המשטרה ומספר לשוטרת ג&#39;ני את הכול, לפתע היא רצה לחדר הפוקדורים ולוקחת שני פוקדורים.
    "קדימה בוא תראה לי היכן הוא" אמרה השוטרת ג&#39;ני, אתה לוקח אותה אל הבניין שעליו כנס טריקו והולך לחדר ההוא שבוא ראיתה את הפרופסור, אבל אתה רואה שהחדר ריק, איו בו אף אחד ואין בו אפילו הוחכות שהיה שם משהו.
    "נו אז איפה הפרופסור?" שאלה השוטרת ג&#39;ני.

"אני לא יודע איפה הוא&#33;הוא ברח&#33;"אני אומר לה,"אם את לא מאמינה לי תבואי איתי למרכז הפוקימונים ותראי את הטריקו שלי"אני מוסיף
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. Kibō no chi

איש האבטיח
    "סתם קבלתי כמה דווחים שלא לעניין, בוא ניגש לעיניין, אתה רוצה קבוצה חדשה, הבעיה היא שאין מקום באף קבוצה, אז אני טס עכשיו לעיר הבא שלא רחוקה מכאן ע המסוק שעומד לקחת אותי, תבוא איתי שם נפתור את הבעיה הגדולה שלך עם הקבוצה, אני מחכה לפרופסור גרי הוא מחפש עכשיו בעיר איזה טיירניטאר ענקי, אומרים שיש לו יכולות מיוחדות בגלל חומק שהזריקו לו, צריך לתפוס כדי להציל את חייו החומר הזה יכול להרוג אותו, שמעתה פעם על פרופסור ג&#39;י.סי?" שאל אוגי.
    "לא, אבל יש לך מזל, כי בדיוק לכדתי אותו, אז למצוא אותו זאת לא בעיה" אגיד ואחייך.
    "תתקשר אליו ותודיע לו להגיע במהירות"

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "טוב באמת כדי שנלך" לחש ג&#39;וני, ושניכם יוצאים מן המערה, אתם מתחילים ללכת באזור פוקימוני המעופף ורואים מלא פוקימוני מעופף, "תגיד מה עם טוטדייל הסתדרתם בסוף?" שאל ג&#39;וני.
    "לא" אני אומרת בקצרה ומיסתכלת לשמיים לראות אם יש פוקימון מעופף מעניין.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה

Dingo
    לא יודע, אני חושב באיזה יום השבוע זה מתאים לי כי אני אהיה בקושי בבית השבוע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג לא מצליח לתקוף עם הזנב שלו כי הוא קפוא, הוא תוקף באקדח בועות ופוגע חזק בבאנירי שלא מצליחה להמשיך להלחם, רייהורן תוקף בזעם רקעי שוב, אבל פיפלאפ תוקף אותו במערבול ופוגע חזק ברייהורן, רייהורן מחוסל, עכשיו זה רק פוליוואג נגד פיפלאפ.
    "סטירה כפולה על הזנב שלך ואז היפנוזה וגמור את זה עם סטירה כפולה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~SciZor~
    אתה מתקשר אל פרופסור גרי כדי לשלוח לו את פיצ&#39;י, לפתע עונה לך פרופסור אוגי עוזרו של פרופסור גרי.
    "כן שלום במה אוכל לעזור לך מייק?" שאל אוגי.
    אתה מספר לו שאתה רוצה שהוא ישמור על פיצ&#39;י.
    "אני ופרופסור גרי לא יכולים לשמור לך על הפוקימון, זה לא כמו במקומות רגילים שאתה יכול לשלוח את הפוקימונים שלך לשמירה, אתה צריך לטפל בהם בעצמך, ככה אתה תלמד להיות מאמן טוב יותר, או שתשחרר את הפוקימון שלך, אבל זה לא ניראה לי פתרון טוב, בסדר?" שאל פרופסור אוגי.

"אוף אני לא יודע מה לעשות יש לי פיק&#39;צו זוהר ופיצ&#39;ו קטנה והם לא מסתדרים אני לאא רוצה לשחרר אף אאחד מהם אבל הם לא מסתדרים מה אני כיול לעשות"אני שואל את רג&#39;י וליזי וחוסר בררה.

9. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    טוטודייל תוקף בזעם ובמקום לחפור הוא קופץ לגובה ומשתחר מהבוץ, וויוויל לא מספיק לחמוק וחוטף מכת קרן קרח שמקפיאה אותו, לפתע אתה מבחין שבלוסום של האישה מחוסל וכניראה שגם וויוויל לא יוכל להמשיך להלחם, עכשו זה רק טוטודייל נגד גלסיאון.
    "טוטודייל&#33; אקדח מים ואז זעם&#33;" אגיד לטוטודייל

10. משתמש מנוסה
    Suicide
    "בסדר אני מאמינה לך, אני אקרא לעוד כמה שוטרים שיבדקו את הבניין, אתה יכול לחזור לדברים שלך" אמרה השוטרת ג&#39;ני.
    אתה רץ בחזרה למרכז הפוקימונים כדי לראות מה מצבו של טריקו, אתה רואה שטריקו חזר לעצמו הוא עומד והולך, והצבעים של הגוף שלא לא השתנו.
    "טוב העברתי לכל האחיות ג&#39;וי מידע שצריך כל פעם שאתה מגיע למרכז הפוקמונים להזריק לטריקו חומר מיוחד, נקווה שבקרוב ימצאו תרופה לחומר שהאיש הזריק לטריקו, אתה חייב לשמור על טריקו ולא לעזוב אותו בחיים לא משנה מה, טוב?" שאלה האחות ג&#39;וי.

איש האבטיח
    "טוב אני אספר לך על הפרופסור בקרוב, תוכל להביא לי את הפוקדור של טיירניטאר, אנחנו רוצים לעשות לו בדיקות, זה יקח כמה ימים, אתה מסכים?" שאל אוגי שעמד להתקשר לפרופסור גרי.

The Cheshire Cat
    "טוטודייל צריך הרבה יחס, זה לוקח זמן אבל בסוף הוא ילמד להכיר אותך" אמר ג&#39;וני, לפתע את רואה סוובלו יפיפה, הוא יושב על אחד הענפים.

Dingo
    פוליוואג תוקף בסטירה כפולה על הזנב שלו ופוגע בעצמו ומשחרר את הקרח מהזנב שלו, פיפלאפ מנצל את ההזדמנות ותוקף במערבולת שפוגעת בפוליוואג חזק.

~SciZor~
    "אתה צריך לבדוק מי גורם את הבעיות, ולמה זה ככה ולנסות לפתור את זה, לזרוק את אחד מהם לא יפתור את הבעיה, זה רק יגדיל אל המתח, תעשה קרב בין שני הפוקימונים, אני חושב שזה יפתור הרבה בעיות, תשתמש בשני הפוקימונים בקרב כפול מולי ככה הם יהיו חייבים לשתף פעולה, מה אתה אומר?" שאל רג&#39;י.

~nitay~
    טוטודייל תקוף באקדח מים וגלסיאון תוקף ברסיסי קרח ומפוצץ את אקדח המים, רסיסי הקרח פוגעים בטוטודייל ומפילים אותו על האדמה.
    "עם אנחנו לא נעבור את הגשר הזה אני אחסל אותך, חסל כבר את הגלסיאון החלש הזה" צעק לך פרולינו שניראה עצבני.

11. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 12:15 AM

איש האבטיח
    "טוב אני אספר לך על הפרופסור בקרוב, תוכל להביא לי את הפוקדור של טיירניטאר, אנחנו רוצים לעשות לו בדיקות, זה יקח כמה ימים, אתה מסכים?" שאל אוגי שעמד להתקשר לפרופסור גרי.
    "אני אשאר אתכם לבדיקות" אגיד ואחייך, ולאחר מכן אושיט לאוגי את המאסטר-בול שלי.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Suicide
    "בסדר אני מאמינה לך, אני אקרא לעוד כמה שוטרים שיבדקו את הבניין, אתה יכול לחזור לדברים שלך" אמרה השוטרת ג&#39;ני.
    אתה רץ בחזרה למרכז הפוקימונים כדי לראות מה מצבו של טריקו, אתה רואה שטריקו חזר לעצמו הוא עומד והולך, והצבעים של הגוף שלא לא השתנו.
    "טוב העברתי לכל האחיות ג&#39;וי מידע שצריך כל פעם שאתה מגיע למרכז הפוקמונים להזריק לטריקו חומר מיוחד, נקווה שבקרוב ימצאו תרופה לחומר שהאיש הזריק לטריקו, אתה חייב לשמור על טריקו ולא לעזוב אותו בחיים לא משנה מה, טוב?" שאלה האחות ג&#39;וי.

"אל תדאגי,אני לא יעזוב אותו"אני אומר לה ויוצא מהמרכז כשטריקו על הידיים שלי,"אל תדאג חבר,יהיה בסדר,אני אומר ומלטף את ראשו,"אז מה אתה אומר?מרגיש טוב בשביל להלחם?"אני שואל אותו בחיוך דואג
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "טוטודייל צריך הרבה יחס, זה לוקח זמן אבל בסוף הוא ילמד להכיר אותך" אמר ג&#39;וני, לפתע את רואה סוובלו יפיפה, הוא יושב על אחד הענפים.

זה בדיוק מי שרציתי&#33; D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוי הוא יהיה מושלם בשבילי&#33;" אני אומרת. "טוב טוטדייל בוא ננסה להיסתדר" אני אומרת לו אחרי שאני משחררת אותו מהפוקדור. "בבקשה, בוא ננסה פעם אחת להצליח" אני אומרת ומחכה לראות את תגובתו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    הבדיקות לא יתקיימו פה, את הפוקדור אנחנו שולחם למעבדה שבאזור אחר, יכול להיות מצב שהפוקדור בכלל לא יחזור עליך ולא טיירניטאר בגלל הבעיה של טירניטאר אבל אנחנו נדאג לך לפוקימון אחר, טוב?" שאל אוגי ואז הוא התקשר לפרופסור גרי ואמר לו לבוא.

Suicide
    טריקו ניראה טיפה עייף, אתה מחזיר אותו לפוקדור, ברגע שאתה יוצא מחדר ההמתנה אתה רואה את התאומות ואת טומי הם מחכים לך בחוץ, "אז מתקדמים לעיר הבא, או שנשארים בעיר?" שאל טומי.

The Cheshire Cat
    "טוטודייל יוצא מהפוקדור, הוא רואה את ג&#39;וני ורץ לחבק אותו, ג&#39;וני לא מסכים.
    "תקשיב למאמנת הזו היא הבעלים שלך" אמר ג&#39;וני והצביעה עלייך, טוטודייל הביט עליך ורץ לכיוונך.
    הוא רוצה לדעת באיזה מתקפה את רוצה שהוא יתקוף.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 12:26 AM

Suicide
    טריקו ניראה טיפה עייף, אתה מחזיר אותו לפוקדור, ברגע שאתה יוצא מחדר ההמתנה אתה רואה את התאומות ואת טומי הם מחכים לך בחוץ, "אז מתקדמים לעיר הבא, או שנשארים בעיר?" שאל טומי.

"מה הלחץ?&#33;לכם לא חטפו פוקימון נכון?&#33;"אני צועק להם,"אף אחד לא זז מפה עד שאני אלכוד את הסטראביה הזה&#33;"אני אומר להם,והולך לכיוון פארק המעופפים לחפש את אותו סטראביה..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 92 מתוך 104 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •