Pokemon GO
עמוד 93 מתוך 104 ראשוןראשון ... 43839192939495103 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,381 עד 1,395 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 12:26 AM
    איש האבטיח
    הבדיקות לא יתקיימו פה, את הפוקדור אנחנו שולחם למעבדה שבאזור אחר, יכול להיות מצב שהפוקדור בכלל לא יחזור עליך ולא טיירניטאר בגלל הבעיה של טירניטאר אבל אנחנו נדאג לך לפוקימון אחר, טוב?" שאל אוגי ואז הוא התקשר לפרופסור גרי ואמר לו לבוא.
    "לא! אני לא מוכן לוותר על טייראניטאר! ביזבתי עליו את המאסטרבול שלי, ואותו אני רוצה!" אני אומר לאוגי.

Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 12:26 AM

The Cheshire Cat
    "טוטודייל יוצא מהפוקדור, הוא רואה את ג'וני ורץ לחבק אותו, ג'וני לא מסכים.
    "תקשיב למאמנת הזו היא הבעלים שלך" אמר ג'וני והצביעה עלייך, טוטודייל הביט עליך ורץ לכיוונך.
    הוא רוצה לדעת באיזה מתקפה את רוצה שהוא יתקוף.
    שכחת לעדכן לי את בייליף X:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב טוטדייל, תתחיל עם שריטה בשביל להפיל את הענף שהוא יושב עליו ואז תשלח אקדח מים!" אני אומרת לו "תודה" אני לוחשת לג'וני בזמן שטוטדייל מתחיל עם הקרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 12:15 AM

Dingo
    פוליוואג תוקף בסטירה כפולה על הזנב שלו ופוגע בעצמו ומשחרר את הקרח מהזנב שלו, פיפלאפ מנצל את ההזדמנות ותוקף במערבולת שפוגעת בפוליוואג חזק.
    "היפנוזה! ואז אקדח בועות!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Suicide
    אתה הולך לכיוון הפארק, כבר לילה, אתה רואה שהפארק סגור ושהוא יפתח רק מחר בצהריים, לפתע אתה רואה את טומי והתאומות הם כניראה עומדים לעזוב את העיר.

איש האבטיח
    אתה יודע שבעזרת הטאירניטאר הזה אפשר להציל מלא פוקימונים שעמדים למות ומתו בגלל הפרופסור הזה, הטאירניטאר הזה הוא ניסוי שהצליח, למה אתה נילחם באנשים המאסטל בול הזה הי בכלל של פרופסור גרי, אני אתן לך פוקימון חזק מאוד במקומו, אז אתה מביא לי את הפוקדור?" שאל אוגי.

The Cheshire Cat
    אני העדכן לך אותה מיד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל מתחיל לקפוץ עד שהוא מגיע לגובה של ותוקף בשריטה ומפיל את הסוואבלו המבוהל, סוואבלו תוקף את טוטודייל במכת כנף ופוגע בטוטודייל חזק.

Dingo
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה ומצליח לפגוע בפיפלאפ שנירדם ובמקום לתקוף בסטירה כפולה הוא תוקף במכת גוף ופוגע חזק בפיפלאפ שמיתעורר הוא ניראה פצוע חזק וחלש מאוד.
    (פוליוואג למד מכת גוף)

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 01:25 AM

Dingo
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה ומצליח לפגוע בפיפלאפ שנירדם ובמקום לתקוף בסטירה כפולה הוא תוקף במכת גוף ופוגע חזק בפיפלאפ שמיתעורר הוא ניראה פצוע חזק וחלש מאוד.
    (פוליוואג למד מכת גוף)
    חזק וחלש?
    -----
    "את רוצה שנפסיק את הקרב?" אני שואל את דון
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 01:25 AM

איש האבטיח
    אתה יודע שבעזרת הטאירניטאר הזה אפשר להציל מלא פוקימונים שעמדים למות ומתו בגלל הפרופסור הזה, הטאירניטאר הזה הוא ניסוי שהצליח, למה אתה נילחם באנשים המאסטל בול הזה הי בכלל של פרופסור גרי, אני אתן לך פוקימון חזק מאוד במקומו, אז אתה מביא לי את הפוקדור?" שאל אוגי.
    "אבל אני רוצה את טייראניטאר, כבר הספקתי להתחבר איתו&#33;"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Dingo
    לא יודע מאיפה הגיעה החלש הזה פתאום, חחח :XD:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה יודע מה בוא נפסיק להלחם" אמרה דון שהחזירה את פיפלאפ, "לאן אתה הולך מכאן?" שאלה דון.

איש האבטיח
    "תקשיב בגוף שלו נמצא נוזל חשוב שמצריך להשתמש בו כדי להציל פוקימונים אחרים, ויכול להיות מצב שהטיירניטאר הזה ימות, עם אתה לא תביא לי את זה עכשיו הוא ימות." אמר אוגי, לפתע פרופסור גרי הגיעה.
    "הכל בסדר פה?" שאל גרי שראה שאתה עצבני.

8. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 02:32 AM

איש האבטיח
    "תקשיב בגוף שלו נמצא נוזל חשוב שמצריך להשתמש בו כדי להציל פוקימונים אחרים, ויכול להיות מצב שהטיירניטאר הזה ימות, עם אתה לא תביא לי את זה עכשיו הוא ימות." אמר אוגי, לפתע פרופסור גרי הגיעה.
    "הכל בסדר פה?" שאל גרי שראה שאתה עצבני.
    אמסור את הכדור אל פרופסור גרי ואגיד לו "תעשה הכל בשביל שהטייראניטאר הזה לא ימות"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 02:32 AM
    Dingo
    לא יודע מאיפה הגיעה החלש הזה פתאום, חחח :XD:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה יודע מה בוא נפסיק להלחם" אמרה דון שהחזירה את פיפלאפ, "לאן אתה הולך מכאן?" שאלה דון.

בלבל אותי..
    ------
    "הפוקימונים שלך ממש חזקים&#33; אך נסי יותר לשלב מתקפות... בוא נלך קודם לרפא את הפוקימונים" אני אומר
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    "תודה לך על ההקרבה העצמית, בתמורה הינה פוקימון אחר הוא מאוד חזק, מצאתי אותו במערה אחת אבל הוא היה חזק מאוד ולא התאים לצוות שלי, הוא יתאים לאחד כמוך." אמר גרי והגיש לך פוקדור רגיל.
    "ואוו הבאתה לו את הפוקימון הזה, גרי זה באמת הקרבה עצמית" אמר אוגי שניראה מופתע.
    אתה זורק את הפוקדור כדי לראות את הפוקימון שקיבלתה, הפוקדור ניפתח וממנו יוצא גלייסכור זוהר, הוא ניראה חזק מאוד והוא עץ בקלות לגובה.
    "נו אז מה אתה אומר?" שאל אוגי.

Dingo
    "אז קדימה בו נלך" אמרה דון, אתה ודון הולכים לרפאה את הפוקימונים שלכם וכעבור כמה דקות אתם מגיעים למכרז הפוקימונים, האחות ג&#39;וי מרפאה לכם את הפוקימונים ומחזירה לכם אותם, "טוב ניראה לי אני עוזבת את העיר ומתקדמת, בעוד כמה ימים מתקיימת תחרות המתאמים הבא, העיר הזו די משעממת, רוצה להצטרף עלי?" שאלה דון.

11. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 02:50 AM
    איש האבטיח
    "תודה לך על ההקרבה העצמית, בתמורה הינה פוקימון אחר הוא מאוד חזק, מצאתי אותו במערה אחת אבל הוא היה חזק מאוד ולא התאים לצוות שלי, הוא יתאים לאחד כמוך." אמר גרי והגיש לך פוקדור רגיל.
    "ואוו הבאתה לו את הפוקימון הזה, גרי זה באמת הקרבה עצמית" אמר אוגי שניראה מופתע.
    אתה זורק את הפוקדור כדי לראות את הפוקימון שקיבלתה, הפוקדור ניפתח וממנו יוצא גלייסכור זוהר, הוא ניראה חזק מאוד והוא עץ בקלות לגובה.
    "נו אז מה אתה אומר?" שאל אוגי.

תעדכן את גלייסכור
    --
    "אני מצפה לקבל את טייראניטאר בחזרה אחרי שזה יגמר, אני כמובן אחזיר את הגלייסכור" אני אומר לגרי ומחייך.
    "אז לאן הולכים?"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 02:50 AM

Dingo
    "אז קדימה בו נלך" אמרה דון, אתה ודון הולכים לרפאה את הפוקימונים שלכם וכעבור כמה דקות אתם מגיעים למכרז הפוקימונים, האחות ג&#39;וי מרפאה לכם את הפוקימונים ומחזירה לכם אותם, "טוב ניראה לי אני עוזבת את העיר ומתקדמת, בעוד כמה ימים מתקיימת תחרות המתאמים הבא, העיר הזו די משעממת, רוצה להצטרף עלי?" שאלה דון.
    "בשמחה&#33;" אני אומר והלך איתה
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    בסדר אני העדכן לך אותו בקרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תקשיב אני לא מבטיח לך כלום, הנוזל שבתוך הגוף שלו מסוכן וצריך לטפל בו בהתאם, עם מצבו ישתנה והכל יהיה בסדר נחזיר לך את טיירניטאר" אמר פרופסור גרי.
    כעבור רבע שעה הגיע מסוק אל האזור, הוא נחת לידכם.
    "טוב בוא איתי גרי נשאר פה" אמר אוגי, גרי נכנס אל תוך הבסיס הצבאי.
    אתה ואוגי עולים אל המסוק שמתחיל לעוף לכיוון העיר, אתם עוברים מעל יער אמבורג, וכעבור חצי שעה אתם מגיעים לעיר הבא, העיר ריצ&#39;ארז, עיר יפיפה היא גם גדולה מאוד.
    המסוק נוחת בעיר ואתה ואוגי יורדים, "טוב תקשיב בעיר הזו יש הרבה מה לעשות אני מבטיח לך, אחד מהדברים שאשפר לעשות פה זה המכון, יש פה מכון פוקימונים אז אני ממליץ לך ללכת ולהלחם, אני כבר אתקשר עליך בקשר לפגישה הגדולה שנעשה." אמר אוגי, ואז הוא תחיל ללכת לאחד הבניינים שבאזור.

Dingo
    אתה ודון יוצאים ממרכז הפוקימונים ומתחילים ללכת אל היציאה מן העיר, העיר כבר ריקה מאדם כי התחרות הגדולה נגמרה, אתה ודון ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים חיציאה מן העיר אומגה, ואז אתם מתחילים ללכת על דרך 2, לפתע אתם רואים מלא מאמנים שנימצאים בהמשך השביל הם ניראים עצבניים מאוד.
    אתם רצים לראות מה קרה ורואים שבאדמה יש מלא חורים קטנים ומוזרים.

14. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 5 2009, 03:07 AM
    איש האבטיח
    בסדר אני העדכן לך אותו בקרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תקשיב אני לא מבטיח לך כלום, הנוזל שבתוך הגוף שלו מסוכן וצריך לטפל בו בהתאם, עם מצבו ישתנה והכל יהיה בסדר נחזיר לך את טיירניטאר" אמר פרופסור גרי.
    כעבור רבע שעה הגיע מסוק אל האזור, הוא נחת לידכם.
    "טוב בוא איתי גרי נשאר פה" אמר אוגי, גרי נכנס אל תוך הבסיס הצבאי.
    אתה ואוגי עולים אל המסוק שמתחיל לעוף לכיוון העיר, אתם עוברים מעל יער אמבורג, וכעבור חצי שעה אתם מגיעים לעיר הבא, העיר ריצ&#39;ארז, עיר יפיפה היא גם גדולה מאוד.
    המסוק נוחת בעיר ואתה ואוגי יורדים, "טוב תקשיב בעיר הזו יש הרבה מה לעשות אני מבטיח לך, אחד מהדברים שאשפר לעשות פה זה המכון, יש פה מכון פוקימונים אז אני ממליץ לך ללכת ולהלחם, אני כבר אתקשר עליך בקשר לפגישה הגדולה שנעשה." אמר אוגי, ואז הוא תחיל ללכת לאחד הבניינים שבאזור.

"אני קודם אתאמן קצת&#33;" אצעק לו ואחפש פוקימונים פראיים באזור.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    אתה מסתובב בעיר ומחפש פוקימונים לאימונים אבל אתה לא מוצא, לפתע אתה רואה במה ענקית ועליה פוקימוני קרקס שמופיעים וקהל שצופה במהם, לפתע אחד מאנשי הקרקס עולה על הבמה.
    "פוקימוני הקרקס חזקים מאוד ובעלי יכולות מיוחדות, יש מאמנין שרוצים להלחם מול אחד מהם?" שאל האיש, אבל אף אחד לא ענה.

עמוד 93 מתוך 104 ראשוןראשון ... 43839192939495103 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •